קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] אני כבר לא יכולה יותר אני רוצה לברוח מהבית 16.7
    על ידי SIVAN4444 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-11-2011, 22:29
  2. [עזרה\יעוץ]אני לא יכולה יותר...
    על ידי Just Me And You בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-09-2007, 23:32
  3. לאלאלא אני לא יכולה יותר :( כואב לי :(
    על ידי חנצ'וווק בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 20:22
  4. די אני לא יכל יותר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 15:11
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 00:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אני לא יכולה יותר

ברירת מחדל אני לא יכולה יותר

אבא שלי הוא הבנאדם הכי מעצבן ומציק בעולם !
    כמה שלא דיברתי איתו
    וכמה שלא הסברתי לו וכמה שלא צעקתי
    הוא לא מבין ! הוא קרציה הוא לא יודע איך לגדל ילד אני לא צוחקת הוא קרא לי כלבה יחד עם אח שלי שגם קרא לי ככה והוא לא עושה כלום !
    היחידי שעשה משהו זה אח שלי וגם הוא הלך לצבא והחרא דבר הזה לא משחררים אותך חודש אולי יותר אני לא יודעת מה יהיה .....
    אבא אולי אמור ליהיות הבנאדם הכי קרוב אליי
    אבל שהוא בבית אני רק רוצה שהוא ילך ! שילך לרוץ לשחור לחבר משהו רק שלא יעשה בבית
    כי מה שאני אעשה לא טוב לו
    קיבלתי 93 במבחן לא טוב לו
    הוא זה שמלחיץ אותי בלימודים זה ביגללו הציונים שלי [ 80 - 93 ] בגללו כל ציון שהוא מתחת ל90 אני חושבת שהוא נמוך וזה מוריד לא את הביטחון שלי במבחנים או בשיעורים ואמרתי לו והוא לא מבין . ! הוא מדבר אליי כל כך לא יפה שאני שנה שעברה באמצע השנה זה פשוט בא לי אני התחלתי לצעוק עליו לפעמים זה היה מגיע ממש לצרחות מרוב שהוא עצבן אותי
    צרחתי לו את האמת בפרצוץ בכיתי בגללו הרבה חשבתי הרבה למה דווקא הוא אבא שלי ? לא היה יכול ליהיות לי אבא אחר ? .
    ואז התחילה השנה החדשה .... עברתי מבכי ומצעקות לציניות . הוא פשוט צועק עליי חופשי כמה שבאלו ואז שאני צועקת עליו הוא אומר לי לא לעצוק עליו . בתחילת השנה קיבלתי 98 במתמטיקה שזה הדבר שהכי קשה לי . אני ישבתי על אח שלי למדנו ואז לי הוא אומר " עם לא תקבלי ציון טוב לא תקבלי שום דבר ! " שניה אחרי זה לאח שלי הוא אומר " לא נורא אל תדאג כל ציון שתקבל יהיה מספיק " ולא מספיק לזה קנו לו טלפון חדש במקום שיקנו לי ואז שבועיים אחרי זה הביאו לו בלאקברי .
    והוא לא מבין והוא שואל אותי מה הוא עושה לא נכון ? ואני מסבירה ומסבירה והוא לא מבין אין לי עוד מה לעשות . !
    אתמול קראתי משהו על אבא שכל כך רצה לגרום לי לשנות את ההתנהגות שלי אליו
    אבל אני לא מסוגלת ! ניסיתי באמת שניסיתי אבל הוא לא נותן לי רגע אחד של שקט לעצמי
    אני על המחשב ? הוא אומר לי לעזוב את המחשב וללכת לנקות
    אני בטלפון ? הוא אומר לי לעזוב וללכת לסדר אני באייפד ? הוא אומר לי לעזוב את האייפד וללכת לסדר ולנקות .
    ולאח שלי ? הוא נותן שעות בכל דבר כזה שעות ! אח שלי עם התחת למחשב וכלום הוא לא אומר לו !
    אני לא יכולה יותר ככה אני כל יום עם אבא שלי חוזר מוקדם אני מתקשרת לאמא שלי המון לומר לה שתחזור כבר הביתה
    כי עם הוא גורם לי לבכות היא היחידה שעוצרת אותו .
    אינלי מושג מה לעשות כבר ....

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי,
    בת כמה את?
    אני שומע שקשה לך ואני מנסה כמה שיותר להבין את הסיטואציה. תביני, אבא שלך בנאדם מבוגר ולא תצליחי לחנך אותו ולא לשנות אותו, הדבר היחידי שאת יכולה לעשות לנסות להבין איך את יכולה להתמודד ולחיות עם המצב כמו שהוא.
    אני מציע קודם לקחת את אמא שלך ואותו (בלי אח שלך) ולעשות שיחה. תנסו להבין ממה נובע כל דבר, את תגידי את מה שיושב לך על הלב וגם תקשיבי למה שמפריע לו. אולי את מפספסת משהו וגם לך יש צד בסיפור הזה. העיקר שתעשי הכל ברוגע ובלי לחץ, זה לא בריא.

בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,616 | הודעות: 8,173,203 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect