מוזיקה צבאית נשמעת בארינה, הקהל כולו עומד על הרגליים ומחכה לבואו של גולדברג, המוזיקה מתגברת בקולות תופי המלחמה, דמות נראית יוצאת מפתח הארינה, וזה ביל גולדברג שמתחיל להתקדם, הקהל כולו שואג אל עבר מכונת ההשמדה של AWL, המתמודד שהכי ראוי לאליפות הAWL (לטענת גולדברג). גולדברג מתקדם ונעצר במקום כאשר מטח זיקוקים כבד נופל על גופו החסון, גולדברג לוקח שאיפה גדולה מהעשן שנשאר, ונושף אותו קדימה אל עבר הקהל, הוא עושה את שלושת הטאונטים שלו ועל כל אחד זיקוק מתפוצץ. גולדברג מתחיל לרדת ברמפה.
ג'רי לולר: "הנה הוא מגיע שוב!"
מייקל קול: "מכונת ההשמדה הגדולה בAWL, אני עדיין מופתע מזה שהוא וטריפל איחדו כוחות.."
ג'רי לולר: "בכל זאת, זה אימפריית המלכים, אבל זה ממש לא יעצור את גולדברג!"
מייקל קול: "ללא ספק! הוא אף פעם לא יוותר על מרוץ האליפות!"
גולדברג הולך במורד הרמפה ואז ניגש אל המדרגות, הקהל ממשיך לצרוח לו והוא עולה במדרגות אל הזירה, גולדברג הולך לעבר הTB ועולה עליו, הוא מצביע אל עבר הכניסה באצבע מכוונת, ואז מרים את שניי ידיו לאוויר, הקהל מגיב לו בצ'אנטים של "מיז איז נקסט!" גולדברג יורד מהTB ניגש למרכז הזירה, מביט אל הקהל, ולוקח את המיקרופון.
קודם כול שלום לקהל הנהדר של AWL **פופים** ראית מיז כשאני אומר שהקהל נפלא הם מחזירים לי בפופים ואתה כמו שאתה רק יודע לקבל היטים ומכות **פופים** טוב מיז תקשיב אני באתי לפה בשביל להבהיר לך דברים ברורים מאליו תבין את זה אחת ולתמיד המיז אתה לא אוסום ולמי שלא מבין אנגלית במיוחד לך מיז אתה לא מושלם בשיט **פופים** כן אולי יהיה קשה לך לקבל את העובדה הזאת אבל אתה יודע שאומרים ששוויצרים לא חיים הרבה והחיים שלך יגמרו אחרי הערב שאני והשותף שלי טריםל H נפגוש אותך ואת רנדי אורטון בזירה ואתם תובסו ותושפלו מול כל הקהל הנהדר הזה **פופים** אני יודע שאתם תכחישו אבל היום אני באתי להוכיח לך שאתה לא מושלם ורנדי תבין אתה גל לא משהוא אתה לא יכול להיות נחש הצפע לנחש צפע יש רעל אבל אתה זה לא נחשב כי זה שהרעילו אותך בילדות זה לא אומר שיש לך רעל חוץ מהפה שלך שכל מה שיוצא ממנו זה רעל לאוזניים **פופים**, המיז תבין עוד משהוא אני יודע שיהיה לך קשה לקלוט בגלל שאתה דיסלקט אבל ננסה להסביר לך לאט מיז אני לא יודע מה אתה חושב שאתה תופס מעצמך אבל שתבין אתה בכלל אבל בכלל לא חכם לא יודע מי הדיסלקט שהכניס לראש המטומטם שלך את זה אבל בסדר אתה אומרים שזה יעבור לא אצלך אבל אצל אחרים כן ואם היית חכם לא היית עושה את הטעות הגדולה שהיא לזמן אותי לקרב כי אני לא בטוח שאתה תצא מהקרב אני לא מדבר אם תצא שם או בחתיכות אני לא בטוח שבכלל תצא מהקרב כי כמו שאני מכיר את "הנוט אוסם דה מיז" אתה בככללי פחדן , שוויצר וחסל יכולות כמה שאתה מדבר אתה לא תוכל לבצע שמינית מהדיבורים שלך כי אתה בעצם אפס מאופס זה מה שאתה אני יודע שאתה תיכנס לזירה וכאשר תראה אותי או את השותף שלי טריפל H אתה תחפש כל דרך כדי לברוח מהזירה כי הפחד שלך אוכל אותך מבפנים אתה לא מסוגל להתמודד עם הפחד, תקשיב אתה בתכל'ס בן אדם כל כך מסכן שאתה מפחד להסתובב ברחוב כנראה זה מהבושה או שמישהוא רודף אותך אבל לי נראה שאתה עדיין לא התבגרת ואתה עדיין מפחד ממפלצות חושך שבאות אליך ממתחת למיטה ותוקפות אותך בלילות בווו **הקהל צוחק על דה מיז** כן מיז תודה שפחדת עכשיו את זה כולם יודעים שברגע שאתה תעלה לזירה הביצים שלך ירעדו ואתה את האמת בן אדם מסכן ואני מפחד לפגוד בטיפת שכל שיש לך בסוג של ראש שיש לך על הכתפיים אבל אני לא רואה אף אחד ממטר וגם השותף שלי טריפל H אכשזרי כמוני וכאשר אתה ורנדי אורטון תיכנסו איתנו לזירה אומנם תנסו לברוח אבל לבסוף יש הכרעה לקרב והקרב יסתיים כאשר אני וטריפל H מרים את הידיים כאות נצחון ואתה ורנדי אורטון תשכבו על מזרן הזירה חסרי אונים אבל בסדר שתיכם רגילים לזה שמכים אותכם אתם חיים בשגרה הזאת מילדות אני בטוח במה שאני אומר **פופים אדירים**, ותגיד לי ילד ז*ן שכמוך מאיפה אתה מביא את החוצפה הזאת להזכיר את השם שלי בכלל אתה עוד לא היית דקה פה בארדון וכבר אתה חושב להזכיר אותי בכלל ורק על החוצפה הזאת היום בערב אחריי הקרב אפילו לאמבולנס יהיה קשה לפנות אותך בגלל שאני יפרק אותך לכל כך הרבה חלקים וכל חלק אני יזרוק למקום שונה בכדור הארץ וכל הכסף שלך ילך על זה שמטוסי סריקה של המשטרה ינסו למצוא את החלקים שלך אבל גם זה לא יעזור כי חלק ממך אני ישמיד לגמריי היום ואתה אמור להודות לי ונשק לי את הנעליים שאני לא שורף אותך כי גם לשרוף אותך זה עונש קטן בשבילך אבל אני לא רוצה לקבל הרחקה מהארגון אז אני פשוט יפרק לך את הצורה כמו שאמרתי ולא אתה ולא אורטון לא יכולים לעשות כלום בנידון כי רנדי יודע שאם הוא גם יתערב אז הוא יחטוף גם אבל טריפל H השותף שלי כבר יטפל ברנדי אורטון ואני לא מאמין שרנדי יקום אחריי הקרב שיהיה פה היום בערב, ואני לא מבין באיזה זכות בכלל אתה חושב לדבר על הארדון הזה אם אתה מדבר שזה ארדון חרא ובלה בלה בלה אז למה אתה נמצא פה למה שלא תלך לארדון טוב יותר אבל אחריי היום בערב אתה לא תוכל ללכת כבר **צחקוקים מהקהל** ואולי אתה חושב שאני צוחק ואולי אתה חושב שאני לא יעמוד במילה שלי אבל אני יעמוד במילה שלי ואני גם יעשה הכל אבל הכל כדי שבסוף אתה תבקש סליחה מכל אוהד ואוהד פה בארגון הנפלא הזה **פופים מחרישירי אוזניים** כן כי קהל כזה נהדר לא תראה בשום מקום **פופים אדירים** ואני לא מדבר לאוויר כמוך, אתה מדבר ולא מקיים אין לך מעשים מאחורי המילים שלך **פופים וגולדברג שואג לקהל והקהל שואג לו בפופים בחזרה** כן ואני יראה לך שאני ההפך ממך ואתה יודע משהוא עולה בי מחשבה פתאום אני יסיים את הקרב בצורה חוקית אבל לאחר הקרב נוציא כל מה שיש מתחת לזירה של AWL **פופים אדירים**, ואני לא יודע איך עדיין סובלים אותך טוב בואו נשאל את הקהל אתם אוהבים את דה מיז **היטים צורמים** אתם מעריצים את דה מיז **היטים צורמים** אתם מעריכים אותו או משהוא לפחות **היטים צורמים שגולדברג מרגיש חירש מההיטים** וואו מה זה היה אם יש לך משהוא אחד זה כח סבל שאתה סובל את ההיטים הצורמים האלה אני למזלי מקבל רק פופים **פופים אדירים** אבל הכח סבל הזה לא יעזור לך היום בערב כי לא משנה איזה כח סבל יהיה לך מולי שום דבר לא יעזור כי אני לא מוותר לא אכפת לי מכלום אני בא במטרה אחת וזה זה להוסיף למסכורת של חבר שלי ואיך אני הולך לעשות את זה בוא תשמע כל מי שנכנס לאשפוז נוספת לו משכורת ואני הולך לאשפז אותך להרבה זמן אז יהיה לו מספיק כסף לבינתיים **פופים וצ'אנטים של Who's Next? וגולדברג מצחקק** טוב קהל יקר שלי אם כבר אתם שואלים אותי Who's Next? אז אני יענה The Miz Next!, וכן מיז אליך אני יחזור עוד מעט אבל יש לי פה עוד כמה בעיות והבעיה שאני דואג לה קודם כל היא השותף של "הנוט אוסם" כן אני מתכוון לרנדי אורטון השותף של דה מיז ודווקא שחושבים על זה מתאים להם להיות שותפים שתיהם בכיינים, משתחצנים, לשניהם אין מעשים מאחורי המילים ושניהם ילדי חרא שחושבים שמגיע להם יותר מדיי בגלל שהם ילדים מפונקים ומסריחים וכן אני מבין שאותם צריך לשבור אבל אני לעומתם רוצה לדבר בינתיים כדי שאני יוכיח שיש מעשים מאחורי הדיבורים שלי שלא כמוהם ורנדי אתה מתבכיין הזה לא הוגן שדה מיז הטאג שלך בגלל שהוא היחיד בAWL שניצח אותך אז בוא נעבור פה בAWL על הסטטיסטיקות שלך נצחונות אפס כמוך הפסדים הינתיים אחד או שתיים אבל כל שבוע ההפסדים שלך יגדלו אל תדאג זה לא הסוף זה רק ההתחלה כי אתה לא מאמין מה יקרב לך ולדה מיז בעוד חצי שעה כאשר תכנסו איתי פה לזירה בואו נגיד ככה על נצחון אל תבנו.
ג'רי לולר: "וואו! גולדברג כולו להוט כבר לחסל את היריב הבא, אבל נשארה עוד חצי שעה!"
מייקל קול :"אני לא רוצה לחשוב מה יקרה למיז ואורטון כאשר יפגשו היום בערב עם אימפריית המלכים!"
ג'רי לולר: "זה הולך להיות אכזרי!"
מייקל קול:"זה הולך להיות בלתי יאומן כי יסופר!"
אורטון אתה טועה לא רק שאנחנו נעמוד בפניך אנחנו גם נפיל אותך, נרמוס אותך ואפילו עם צריך נדרוס אותך כי אתה לא יודע כלום אתה חש את עצמך מתאבק בגלל אבא שלך אתה כולה ילד ז*ן ולא יותר ואם אתה לא מאמין אז תראה את זה קורה היום בעוד חצי שעה שתכל'ס זה כלום זמן אבל אני יודע שאתה ודה מיז עכשיו מנסים לבטל את הקרב אבל הרגע הגיע ושום דבר כבר לא יעזור לכם וכמובן שלא יבטלו את הקרב הזה אתה יודע איך הקהל הנהדר הזה רוצה לראות אותי ואת טריפל H משתפים פעולה ונלחמים ביחד מול שתי חארות כמוך וכמו דה מיז? אתה יודע מה בוא נשאל את הקהל אתם רוצים לראות אותי ואתה טריפל H משתפים פעולה נגד דה מיז ואורטון הילדי חרא האלה **פופים וצ'אנטים של אימפריית המלכים שולטים** אתה רואה כשאני אומר משהוא אז אני צודק אני לא מדבר לאוויר או לחינם אני מדבר למעשים שבאים מאחורי הדיבורים כי אנחנו (אימפריית המלכים) לא כמוכם שלא יודעים מה הם עושים, אורטון לא יודע למה אתה והשותף שלך כל כך בטוחים במי אתם אתם בטוחים אני מכיר את תכונות גוף האדם אבל לפי מה שאני יודע אפילו לשוויצריות לא תוכל לאזור מספיק אומץ בשביל שאתה והשותף שלך דה מיז תהיו בטוחים שתנצחו אבל אל תדאגו אמרתי את זה ואני יגיד שוב אביטחון שלכם עכשיו עולה אבל אני בטוח בעצמי שברגע שיודיעו לכם בעוד 20 שצריך להתכונן אז תתחילו להזיע וכאשר תהיו בדרך לארינה תנסו למצוא דרך לברוח וכאשר תיכנסו לזירה אם לא תמותו מהלחץ בדרך אז בזירה אתם תשתינו, תבכו ואולי אפילו באמת תנסו להחזיק את עצמכם ובזירה תמותו ולא בדרך לזירה כי לא כל יום קורה דבר כזה נדיר אני מתכוון לאימפריית המלכים **פופים אדירים** כן כשאני גולדברג ואיך אתה והמיז מסוגלים בכלל לחשוב שאתם יכולים לגבור עלינו אתם אומרים שאתם תהפכו אותנו לטאג עם אגו גדול שלא כמה הם בדיחה בבקשה בואו לפה עכשיו זהו אין לי כח לחכות בואו נסגור עכשיו את החשבון, נווו איפה אתם ווואו אורטון.... דה מיז..... טוב כנראה שמעו אותי והלכו לשירותים לחרבן מהפחד, להשתין מהפחד או מה שהם עושים הכי טוב מתחבאים שניהם באותה אסלה **צחוקים מהקהל** או שהם בכלל ברחו אבל אל תדאגו אורטון אתה והשותף שלך דה מיז צריכים לשמוע את זה ואם אתם שואלים את מה אז אני מבטיח לקהל הנהדר הזה שאתם תלחמו היום אני לא יתן לכם לברוח ופה אין לכם אנשים מאחורי הגב וגם אם יש תביאו ואני והשותף שלי טריפל H נכסח גם אותם אני מאמין בשנינו ואני מתכוון לאיפריית המלכים ואני רואה את הליגה בעוד כמה זמן לי יש אליפות ולטריפל יש אליפות ואף אחד לא יכול לקחת לנו אותה וכאשר אליפות הזוגות נכנסת לAWL אמפריית המלכים תקח גם אותה ואז כל האליפות שיש בAWL אצל אמפריית המלכים ואורטון וגם אתה דה מיז אני מרשה לכם לצאת מהארון או מאיפה שאתם מתחבאים ופעם אחרונה שאני שומע שמישהוא בארגון מזלזל בי או בטריפל וזה כולל כל מתאבק בארגון, טוב מייקל קול אני רוצה להגיד לך כמה דברים בחלק מהדברים צחקת **גולדברג מסתכל על מייקל במבט לא הכי נעים** בזה שמיז לא יהיה בחים כמונו אתה צודק זה שרנדי היה אגדה ועכשיו כבר לא אתה טועה הוא לא היה ולא יהיה הוא כמו המיז תמיד יהיה אפס מאופס אלא אם הוא יקח את עצמו בידיים ויתחיל להראות שהוא מתאבק כמוני או כמו השותף שלי טריפל H כי בינתיים רנדי רק מראה שהוא בורח ומפחד והמיז לא שונה כלל וכלל ממנו וכן אני מסכים שניהם מתאבקים שרוצים הרבה ולא מקבלים כלום כי הם לא שווים כלום ופה מגיעה הטעות שלך מייקל אתה אומר שאני וטריפל לא נסתדר? למה נראה לך למה מה אתה חושב שאני כמו המיז ורנדי שרבים כל דקה מישל כמעט סילקה אותם לצמיתות מה זה נראה שותפים? לא נראה לי כי לפי מה שראיתי אורטון עשה לדה מיז RKO מאחורי הקלעים וזה בגלל שהם יתווכחו מי יצמיד ואני רוצה להבהיר להם נקודה אחת למצב של הצמדה אתם לא תגיעו, אורטון עוד הפעם אני צריך להגיד לך אין לך את הזכות שאתה חושב שיש לך למה נראה לך שאתה בן אדם נחות שכמוך יכול לדבר בכלל על אנשים אחרים אתה מדבר שטויות שאנשים בני 60 נצחו את מייקל קול אבל אל תשכח שמייקל קול אשפז את אבא שלך ולאחר הקרב שלו מול אבא שלך כמובן אבא שלך כמוך אני מתכוון לפחדן והוא לא הפתיעבזה שהוא פרש כמובן שהבנו את זה ובגלל זה אבא שלך ואתה גברים עד שתקבלו את הסטירה שלכם ואתה תקבל את הסטירה הזאת מטריפל H היום בעוד כעשרים וחמש דקות עכשיו אולי אתה תצחק אבל אחריי הקרב בתנאי שתשרוד אפילו לצחוק אתה לא תוכל כי אתה תתפנה לבית חולים לטיפול נמרץ ואחריי זה יעבירו אותך ואת השותף שלך דה מיז לאשפוז ויהיה לכם הרבה חופש מחלה מהארגון אלא אם כן מישל תעשה את הצעד החכם ותפטר אותכם מהארגון כי בוא נדבר תכל'ס לא משנה איזה טיפול תעברו לחזור לפעילות מלאה לא תוכלו אבל אל תשכחו יש לי חבר שיהיה לו מקום בשבילכם כן הוא פתח כן אני מתכוון לOWD שאם אתם לא מכירים זה Organization wrestling For disabled ובשבילך רנדי ודה מיז אתם דפוקים אז אני יסביר לכם זה ארגון האבקות לנכים וזה מה שתהיו לאחר הקרב, ואורטון אתה והשותף שלך דה מיז צריכים להירגע ומהר בגלל שאתם חושבים שמישהוא מכם יכול להסתכל לכיוון שלי אתם לא מספיק גברים כדי להיכנס איתי ועם טריפל H לאותה זירה ובכל זאת אני וטריפל H עושים לכם טובה ונותנים לכם הזדמנות נדירה שאנחנו נהכסח אותכם אתם יודעים שיש ארגונים שלמים שעומדים בתור בשביל שמתאבקים אגדיים כמוני או כמו טריפל H השותף שלי נכסח אותם כן אבל אתם קיבלתם את המתנה הזאת ואתם תכנסו לפה ואני מבטיח לכם שדקת שליטה לא תהיה לכם בקרב הזה כי פה הולכים לראות אכזריות ולא סתם אכזריות אתם הולכים לראות פה קרב של אימפריית המלכים **פופים** ותגידו לי בדיוק איזה נשק סודי יכול להיות לכם כמו שאני מכיר אותכם אתם שתי דפוקים שהנשק הסודי זה משהוא לא חוקי ואיך בדיוק יהיה שיתוף פעולה ביניכם אם אתם כל הזמן רבים אתה עושה לדה מיז RKO בבקסטייג' והוא שונא אותך אתם פה על אזהרה אז על איזה שיתוף פעולה אתם מדברים?, ואתם יודעים מה מחזק לי את ההרגשה לכסח אותכם **פופים** תודה רבה קהל נהדר שכמוכם אבל זה שאתם דברים לבוא שתי פחדנים על שדרן מבוגר רק על זה אתם תקבלו את הקרב של החיים ואתם מביאים אותי לשיא העצבים שלי ואני וטריפל נבוא וניכנס בכם עד הסוף או שלא בעצם לא נראה לי שתוכלו לראות את הסוף כי החל מהמכה הראשונה שתחתפו אתם רק תתחננו שזה יסתיים **פופים** אתם רק תתחננו שנקל שנעשה לכם הכנעה בשביל שתכנעו **פופים** ואתם תתחננו שאחד מאיתנו יצמיד אחד מכם אבל אנחנו נשבור אתכם ואחריי זה נגמר הכל ואנחנו עוד נשים את שניכים באותו אמבולנס ונביא את האמבולנס לצוק ונשים סלע על הגז ואתם תעשו את כל הדרך למטה מהצוק ואם תשרדו אז לבריאות ואם לא אז לא ורוב הסיכויים שלא **פופים אדירים וצ'אנטים של Who's Next?** אתם רוצים לדעת מי הבא בתור אז תתכוננו רנדי אורטון ודה מיז Youre Next! ברשימת החיסולים של אימפריית המלכים!
גולדברג זורק את המיק עולה על הTB ושואג לקהל והקהל מחזיר לו בשאגות של פופים וגולדברג צועק לדה מיז או אורטון שיכנסו.

ציטוט ההודעה