קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קרב טאג ג'ף הארדי ורנדי אורטון נגד מיז וHHH
    על ידי ROB VAN DAM בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-02-2012, 23:27
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-01-2010, 15:49
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-02-2008, 23:12
  4. [קונה] את האתרי טורנט הבאים | אתם תציעו
    על ידי Caesar Augustus בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-01-2007, 22:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אורטון ודה מיז אתם הבאים ברשימת החיסול!

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

ברירת מחדל אורטון ודה מיז אתם הבאים ברשימת החיסול!

מוזיקה צבאית נשמעת בארינה, הקהל כולו עומד על הרגליים ומחכה לבואו של גולדברג, המוזיקה מתגברת בקולות תופי המלחמה, דמות נראית יוצאת מפתח הארינה, וזה ביל גולדברג שמתחיל להתקדם, הקהל כולו שואג אל עבר מכונת ההשמדה של AWL, המתמודד שהכי ראוי לאליפות הAWL (לטענת גולדברג). גולדברג מתקדם ונעצר במקום כאשר מטח זיקוקים כבד נופל על גופו החסון, גולדברג לוקח שאיפה גדולה מהעשן שנשאר, ונושף אותו קדימה אל עבר הקהל, הוא עושה את שלושת הטאונטים שלו ועל כל אחד זיקוק מתפוצץ. גולדברג מתחיל לרדת ברמפה.

ג'רי לולר: "הנה הוא מגיע שוב!"
    מייקל קול: "מכונת ההשמדה הגדולה בAWL, אני עדיין מופתע מזה שהוא וטריפל איחדו כוחות.."
    ג'רי לולר: "בכל זאת, זה אימפריית המלכים, אבל זה ממש לא יעצור את גולדברג!"
    מייקל קול: "ללא ספק! הוא אף פעם לא יוותר על מרוץ האליפות!"

גולדברג הולך במורד הרמפה ואז ניגש אל המדרגות, הקהל ממשיך לצרוח לו והוא עולה במדרגות אל הזירה, גולדברג הולך לעבר הTB ועולה עליו, הוא מצביע אל עבר הכניסה באצבע מכוונת, ואז מרים את שניי ידיו לאוויר, הקהל מגיב לו בצ'אנטים של "מיז איז נקסט!" גולדברג יורד מהTB ניגש למרכז הזירה, מביט אל הקהל, ולוקח את המיקרופון.

קודם כול שלום לקהל הנהדר של AWL **פופים** ראית מיז כשאני אומר שהקהל נפלא הם מחזירים לי בפופים ואתה כמו שאתה רק יודע לקבל היטים ומכות **פופים** טוב מיז תקשיב אני באתי לפה בשביל להבהיר לך דברים ברורים מאליו תבין את זה אחת ולתמיד המיז אתה לא אוסום ולמי שלא מבין אנגלית במיוחד לך מיז אתה לא מושלם בשיט **פופים** כן אולי יהיה קשה לך לקבל את העובדה הזאת אבל אתה יודע שאומרים ששוויצרים לא חיים הרבה והחיים שלך יגמרו אחרי הערב שאני והשותף שלי טריםל H נפגוש אותך ואת רנדי אורטון בזירה ואתם תובסו ותושפלו מול כל הקהל הנהדר הזה **פופים** אני יודע שאתם תכחישו אבל היום אני באתי להוכיח לך שאתה לא מושלם ורנדי תבין אתה גל לא משהוא אתה לא יכול להיות נחש הצפע לנחש צפע יש רעל אבל אתה זה לא נחשב כי זה שהרעילו אותך בילדות זה לא אומר שיש לך רעל חוץ מהפה שלך שכל מה שיוצא ממנו זה רעל לאוזניים **פופים**, המיז תבין עוד משהוא אני יודע שיהיה לך קשה לקלוט בגלל שאתה דיסלקט אבל ננסה להסביר לך לאט מיז אני לא יודע מה אתה חושב שאתה תופס מעצמך אבל שתבין אתה בכלל אבל בכלל לא חכם לא יודע מי הדיסלקט שהכניס לראש המטומטם שלך את זה אבל בסדר אתה אומרים שזה יעבור לא אצלך אבל אצל אחרים כן ואם היית חכם לא היית עושה את הטעות הגדולה שהיא לזמן אותי לקרב כי אני לא בטוח שאתה תצא מהקרב אני לא מדבר אם תצא שם או בחתיכות אני לא בטוח שבכלל תצא מהקרב כי כמו שאני מכיר את "הנוט אוסם דה מיז" אתה בככללי פחדן , שוויצר וחסל יכולות כמה שאתה מדבר אתה לא תוכל לבצע שמינית מהדיבורים שלך כי אתה בעצם אפס מאופס זה מה שאתה אני יודע שאתה תיכנס לזירה וכאשר תראה אותי או את השותף שלי טריפל H אתה תחפש כל דרך כדי לברוח מהזירה כי הפחד שלך אוכל אותך מבפנים אתה לא מסוגל להתמודד עם הפחד, תקשיב אתה בתכל'ס בן אדם כל כך מסכן שאתה מפחד להסתובב ברחוב כנראה זה מהבושה או שמישהוא רודף אותך אבל לי נראה שאתה עדיין לא התבגרת ואתה עדיין מפחד ממפלצות חושך שבאות אליך ממתחת למיטה ותוקפות אותך בלילות בווו **הקהל צוחק על דה מיז** כן מיז תודה שפחדת עכשיו את זה כולם יודעים שברגע שאתה תעלה לזירה הביצים שלך ירעדו ואתה את האמת בן אדם מסכן ואני מפחד לפגוד בטיפת שכל שיש לך בסוג של ראש שיש לך על הכתפיים אבל אני לא רואה אף אחד ממטר וגם השותף שלי טריפל H אכשזרי כמוני וכאשר אתה ורנדי אורטון תיכנסו איתנו לזירה אומנם תנסו לברוח אבל לבסוף יש הכרעה לקרב והקרב יסתיים כאשר אני וטריפל H מרים את הידיים כאות נצחון ואתה ורנדי אורטון תשכבו על מזרן הזירה חסרי אונים אבל בסדר שתיכם רגילים לזה שמכים אותכם אתם חיים בשגרה הזאת מילדות אני בטוח במה שאני אומר **פופים אדירים**, ותגיד לי ילד ז*ן שכמוך מאיפה אתה מביא את החוצפה הזאת להזכיר את השם שלי בכלל אתה עוד לא היית דקה פה בארדון וכבר אתה חושב להזכיר אותי בכלל ורק על החוצפה הזאת היום בערב אחריי הקרב אפילו לאמבולנס יהיה קשה לפנות אותך בגלל שאני יפרק אותך לכל כך הרבה חלקים וכל חלק אני יזרוק למקום שונה בכדור הארץ וכל הכסף שלך ילך על זה שמטוסי סריקה של המשטרה ינסו למצוא את החלקים שלך אבל גם זה לא יעזור כי חלק ממך אני ישמיד לגמריי היום ואתה אמור להודות לי ונשק לי את הנעליים שאני לא שורף אותך כי גם לשרוף אותך זה עונש קטן בשבילך אבל אני לא רוצה לקבל הרחקה מהארגון אז אני פשוט יפרק לך את הצורה כמו שאמרתי ולא אתה ולא אורטון לא יכולים לעשות כלום בנידון כי רנדי יודע שאם הוא גם יתערב אז הוא יחטוף גם אבל טריפל H השותף שלי כבר יטפל ברנדי אורטון ואני לא מאמין שרנדי יקום אחריי הקרב שיהיה פה היום בערב, ואני לא מבין באיזה זכות בכלל אתה חושב לדבר על הארדון הזה אם אתה מדבר שזה ארדון חרא ובלה בלה בלה אז למה אתה נמצא פה למה שלא תלך לארדון טוב יותר אבל אחריי היום בערב אתה לא תוכל ללכת כבר **צחקוקים מהקהל** ואולי אתה חושב שאני צוחק ואולי אתה חושב שאני לא יעמוד במילה שלי אבל אני יעמוד במילה שלי ואני גם יעשה הכל אבל הכל כדי שבסוף אתה תבקש סליחה מכל אוהד ואוהד פה בארגון הנפלא הזה **פופים מחרישירי אוזניים** כן כי קהל כזה נהדר לא תראה בשום מקום **פופים אדירים** ואני לא מדבר לאוויר כמוך, אתה מדבר ולא מקיים אין לך מעשים מאחורי המילים שלך **פופים וגולדברג שואג לקהל והקהל שואג לו בפופים בחזרה** כן ואני יראה לך שאני ההפך ממך ואתה יודע משהוא עולה בי מחשבה פתאום אני יסיים את הקרב בצורה חוקית אבל לאחר הקרב נוציא כל מה שיש מתחת לזירה של AWL **פופים אדירים**, ואני לא יודע איך עדיין סובלים אותך טוב בואו נשאל את הקהל אתם אוהבים את דה מיז **היטים צורמים** אתם מעריצים את דה מיז **היטים צורמים** אתם מעריכים אותו או משהוא לפחות **היטים צורמים שגולדברג מרגיש חירש מההיטים** וואו מה זה היה אם יש לך משהוא אחד זה כח סבל שאתה סובל את ההיטים הצורמים האלה אני למזלי מקבל רק פופים **פופים אדירים** אבל הכח סבל הזה לא יעזור לך היום בערב כי לא משנה איזה כח סבל יהיה לך מולי שום דבר לא יעזור כי אני לא מוותר לא אכפת לי מכלום אני בא במטרה אחת וזה זה להוסיף למסכורת של חבר שלי ואיך אני הולך לעשות את זה בוא תשמע כל מי שנכנס לאשפוז נוספת לו משכורת ואני הולך לאשפז אותך להרבה זמן אז יהיה לו מספיק כסף לבינתיים **פופים וצ'אנטים של Who's Next? וגולדברג מצחקק** טוב קהל יקר שלי אם כבר אתם שואלים אותי Who's Next? אז אני יענה The Miz Next!, וכן מיז אליך אני יחזור עוד מעט אבל יש לי פה עוד כמה בעיות והבעיה שאני דואג לה קודם כל היא השותף של "הנוט אוסם" כן אני מתכוון לרנדי אורטון השותף של דה מיז ודווקא שחושבים על זה מתאים להם להיות שותפים שתיהם בכיינים, משתחצנים, לשניהם אין מעשים מאחורי המילים ושניהם ילדי חרא שחושבים שמגיע להם יותר מדיי בגלל שהם ילדים מפונקים ומסריחים וכן אני מבין שאותם צריך לשבור אבל אני לעומתם רוצה לדבר בינתיים כדי שאני יוכיח שיש מעשים מאחורי הדיבורים שלי שלא כמוהם ורנדי אתה מתבכיין הזה לא הוגן שדה מיז הטאג שלך בגלל שהוא היחיד בAWL שניצח אותך אז בוא נעבור פה בAWL על הסטטיסטיקות שלך נצחונות אפס כמוך הפסדים הינתיים אחד או שתיים אבל כל שבוע ההפסדים שלך יגדלו אל תדאג זה לא הסוף זה רק ההתחלה כי אתה לא מאמין מה יקרב לך ולדה מיז בעוד חצי שעה כאשר תכנסו איתי פה לזירה בואו נגיד ככה על נצחון אל תבנו.

ג'רי לולר: "וואו! גולדברג כולו להוט כבר לחסל את היריב הבא, אבל נשארה עוד חצי שעה!"
    מייקל קול :"אני לא רוצה לחשוב מה יקרה למיז ואורטון כאשר יפגשו היום בערב עם אימפריית המלכים!"
    ג'רי לולר: "זה הולך להיות אכזרי!"
    מייקל קול:"זה הולך להיות בלתי יאומן כי יסופר!"

אורטון אתה טועה לא רק שאנחנו נעמוד בפניך אנחנו גם נפיל אותך, נרמוס אותך ואפילו עם צריך נדרוס אותך כי אתה לא יודע כלום אתה חש את עצמך מתאבק בגלל אבא שלך אתה כולה ילד ז*ן ולא יותר ואם אתה לא מאמין אז תראה את זה קורה היום בעוד חצי שעה שתכל'ס זה כלום זמן אבל אני יודע שאתה ודה מיז עכשיו מנסים לבטל את הקרב אבל הרגע הגיע ושום דבר כבר לא יעזור לכם וכמובן שלא יבטלו את הקרב הזה אתה יודע איך הקהל הנהדר הזה רוצה לראות אותי ואת טריפל H משתפים פעולה ונלחמים ביחד מול שתי חארות כמוך וכמו דה מיז? אתה יודע מה בוא נשאל את הקהל אתם רוצים לראות אותי ואתה טריפל H משתפים פעולה נגד דה מיז ואורטון הילדי חרא האלה **פופים וצ'אנטים של אימפריית המלכים שולטים** אתה רואה כשאני אומר משהוא אז אני צודק אני לא מדבר לאוויר או לחינם אני מדבר למעשים שבאים מאחורי הדיבורים כי אנחנו (אימפריית המלכים) לא כמוכם שלא יודעים מה הם עושים, אורטון לא יודע למה אתה והשותף שלך כל כך בטוחים במי אתם אתם בטוחים אני מכיר את תכונות גוף האדם אבל לפי מה שאני יודע אפילו לשוויצריות לא תוכל לאזור מספיק אומץ בשביל שאתה והשותף שלך דה מיז תהיו בטוחים שתנצחו אבל אל תדאגו אמרתי את זה ואני יגיד שוב אביטחון שלכם עכשיו עולה אבל אני בטוח בעצמי שברגע שיודיעו לכם בעוד 20 שצריך להתכונן אז תתחילו להזיע וכאשר תהיו בדרך לארינה תנסו למצוא דרך לברוח וכאשר תיכנסו לזירה אם לא תמותו מהלחץ בדרך אז בזירה אתם תשתינו, תבכו ואולי אפילו באמת תנסו להחזיק את עצמכם ובזירה תמותו ולא בדרך לזירה כי לא כל יום קורה דבר כזה נדיר אני מתכוון לאימפריית המלכים **פופים אדירים** כן כשאני גולדברג ואיך אתה והמיז מסוגלים בכלל לחשוב שאתם יכולים לגבור עלינו אתם אומרים שאתם תהפכו אותנו לטאג עם אגו גדול שלא כמה הם בדיחה בבקשה בואו לפה עכשיו זהו אין לי כח לחכות בואו נסגור עכשיו את החשבון, נווו איפה אתם ווואו אורטון.... דה מיז..... טוב כנראה שמעו אותי והלכו לשירותים לחרבן מהפחד, להשתין מהפחד או מה שהם עושים הכי טוב מתחבאים שניהם באותה אסלה **צחוקים מהקהל** או שהם בכלל ברחו אבל אל תדאגו אורטון אתה והשותף שלך דה מיז צריכים לשמוע את זה ואם אתם שואלים את מה אז אני מבטיח לקהל הנהדר הזה שאתם תלחמו היום אני לא יתן לכם לברוח ופה אין לכם אנשים מאחורי הגב וגם אם יש תביאו ואני והשותף שלי טריפל H נכסח גם אותם אני מאמין בשנינו ואני מתכוון לאיפריית המלכים ואני רואה את הליגה בעוד כמה זמן לי יש אליפות ולטריפל יש אליפות ואף אחד לא יכול לקחת לנו אותה וכאשר אליפות הזוגות נכנסת לAWL אמפריית המלכים תקח גם אותה ואז כל האליפות שיש בAWL אצל אמפריית המלכים ואורטון וגם אתה דה מיז אני מרשה לכם לצאת מהארון או מאיפה שאתם מתחבאים ופעם אחרונה שאני שומע שמישהוא בארגון מזלזל בי או בטריפל וזה כולל כל מתאבק בארגון, טוב מייקל קול אני רוצה להגיד לך כמה דברים בחלק מהדברים צחקת **גולדברג מסתכל על מייקל במבט לא הכי נעים** בזה שמיז לא יהיה בחים כמונו אתה צודק זה שרנדי היה אגדה ועכשיו כבר לא אתה טועה הוא לא היה ולא יהיה הוא כמו המיז תמיד יהיה אפס מאופס אלא אם הוא יקח את עצמו בידיים ויתחיל להראות שהוא מתאבק כמוני או כמו השותף שלי טריפל H כי בינתיים רנדי רק מראה שהוא בורח ומפחד והמיז לא שונה כלל וכלל ממנו וכן אני מסכים שניהם מתאבקים שרוצים הרבה ולא מקבלים כלום כי הם לא שווים כלום ופה מגיעה הטעות שלך מייקל אתה אומר שאני וטריפל לא נסתדר? למה נראה לך למה מה אתה חושב שאני כמו המיז ורנדי שרבים כל דקה מישל כמעט סילקה אותם לצמיתות מה זה נראה שותפים? לא נראה לי כי לפי מה שראיתי אורטון עשה לדה מיז RKO מאחורי הקלעים וזה בגלל שהם יתווכחו מי יצמיד ואני רוצה להבהיר להם נקודה אחת למצב של הצמדה אתם לא תגיעו, אורטון עוד הפעם אני צריך להגיד לך אין לך את הזכות שאתה חושב שיש לך למה נראה לך שאתה בן אדם נחות שכמוך יכול לדבר בכלל על אנשים אחרים אתה מדבר שטויות שאנשים בני 60 נצחו את מייקל קול אבל אל תשכח שמייקל קול אשפז את אבא שלך ולאחר הקרב שלו מול אבא שלך כמובן אבא שלך כמוך אני מתכוון לפחדן והוא לא הפתיעבזה שהוא פרש כמובן שהבנו את זה ובגלל זה אבא שלך ואתה גברים עד שתקבלו את הסטירה שלכם ואתה תקבל את הסטירה הזאת מטריפל H היום בעוד כעשרים וחמש דקות עכשיו אולי אתה תצחק אבל אחריי הקרב בתנאי שתשרוד אפילו לצחוק אתה לא תוכל כי אתה תתפנה לבית חולים לטיפול נמרץ ואחריי זה יעבירו אותך ואת השותף שלך דה מיז לאשפוז ויהיה לכם הרבה חופש מחלה מהארגון אלא אם כן מישל תעשה את הצעד החכם ותפטר אותכם מהארגון כי בוא נדבר תכל'ס לא משנה איזה טיפול תעברו לחזור לפעילות מלאה לא תוכלו אבל אל תשכחו יש לי חבר שיהיה לו מקום בשבילכם כן הוא פתח כן אני מתכוון לOWD שאם אתם לא מכירים זה Organization wrestling For disabled ובשבילך רנדי ודה מיז אתם דפוקים אז אני יסביר לכם זה ארגון האבקות לנכים וזה מה שתהיו לאחר הקרב, ואורטון אתה והשותף שלך דה מיז צריכים להירגע ומהר בגלל שאתם חושבים שמישהוא מכם יכול להסתכל לכיוון שלי אתם לא מספיק גברים כדי להיכנס איתי ועם טריפל H לאותה זירה ובכל זאת אני וטריפל H עושים לכם טובה ונותנים לכם הזדמנות נדירה שאנחנו נהכסח אותכם אתם יודעים שיש ארגונים שלמים שעומדים בתור בשביל שמתאבקים אגדיים כמוני או כמו טריפל H השותף שלי נכסח אותם כן אבל אתם קיבלתם את המתנה הזאת ואתם תכנסו לפה ואני מבטיח לכם שדקת שליטה לא תהיה לכם בקרב הזה כי פה הולכים לראות אכזריות ולא סתם אכזריות אתם הולכים לראות פה קרב של אימפריית המלכים **פופים** ותגידו לי בדיוק איזה נשק סודי יכול להיות לכם כמו שאני מכיר אותכם אתם שתי דפוקים שהנשק הסודי זה משהוא לא חוקי ואיך בדיוק יהיה שיתוף פעולה ביניכם אם אתם כל הזמן רבים אתה עושה לדה מיז RKO בבקסטייג' והוא שונא אותך אתם פה על אזהרה אז על איזה שיתוף פעולה אתם מדברים?, ואתם יודעים מה מחזק לי את ההרגשה לכסח אותכם **פופים** תודה רבה קהל נהדר שכמוכם אבל זה שאתם דברים לבוא שתי פחדנים על שדרן מבוגר רק על זה אתם תקבלו את הקרב של החיים ואתם מביאים אותי לשיא העצבים שלי ואני וטריפל נבוא וניכנס בכם עד הסוף או שלא בעצם לא נראה לי שתוכלו לראות את הסוף כי החל מהמכה הראשונה שתחתפו אתם רק תתחננו שזה יסתיים **פופים** אתם רק תתחננו שנקל שנעשה לכם הכנעה בשביל שתכנעו **פופים** ואתם תתחננו שאחד מאיתנו יצמיד אחד מכם אבל אנחנו נשבור אתכם ואחריי זה נגמר הכל ואנחנו עוד נשים את שניכים באותו אמבולנס ונביא את האמבולנס לצוק ונשים סלע על הגז ואתם תעשו את כל הדרך למטה מהצוק ואם תשרדו אז לבריאות ואם לא אז לא ורוב הסיכויים שלא **פופים אדירים וצ'אנטים של Who's Next?** אתם רוצים לדעת מי הבא בתור אז תתכוננו רנדי אורטון ודה מיז Youre Next! ברשימת החיסולים של אימפריית המלכים!

גולדברג זורק את המיק עולה על הTB ושואג לקהל והקהל מחזיר לו בשאגות של פופים וגולדברג צועק לדה מיז או אורטון שיכנסו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ברירת מחדל המלך בפעולה

פרומו | פרק 6 | טריפל H | "המלך בפעולה" | תהנו !!!

מלך – מיהו המלך?

המלך הוא האיש השולט. האיש החזק ביותר. בארצות שונות , המלך הוא מנהיג המדינה , כמו בתנ"ך. יש ארצות שבהם המלך יחליט מי יחיה או מי ימות. ישנם ארצות שהמלך אחראי על ההחלטות הכלכליות. אז , בגללו יהיו אנשים עשירים וגם אנשים שהגורל אינו אוהב אותם והם יהיו עניים. בג'ונגל המלך הינו האריה. האריה מחליט את מי לטרוף , את מי לחסל ואת מי להרוג! מלך הים הוא הכריש. מלכת הכיתה היא הילדה היפה ביותר של הכיתה. המקובל הוא מלך הכיתה.

אז , מה מיוחד במלך?
    הדבר המיוחד במלך הוא תחושת העליונות. אין אחד שיכול לגבור עליו. בג'ונגל אין חייה שיותר חזק מהאריה ובים אין דג גדול יותר מהכריש שבאמת יכול לטרוף אותו. אף אחד לא יכול לגבור על המלך.

אז , בים יש את הכריש , בג'ונגל יש את האריה ובכיתה יש את המקובל , אז מיהו המלך של AWL?
    התשובה ברורה לכולם. המנצח הוא טריפל H. טריפל H ביצע בפרק 5 את הדיבוט שלו וזכה לאהדת הקהל. אז טריפל H הוא מלך הקהל.

סיפורו של מלך:
    בשנת 2012 מלך חדש שלט בארגון AWL. למלך קראו: טריפל H. טריפל H שלט בארגון , הוא אהב את הקהל ואילו הקהל אהב אותו. ביום הראשון שבו הופיע בארגון , הארגון התארח בעיר הולדתו של המלך , טריפל H. שם המלך נתן הופעה ענקית על המיק' בזירה וריגש את הקהל. המלך הכריז על פתיחתה של אימפריה חדשה. המלך חזר לארמונו וחשב. הוא חשב על האימפריה החדשה שעליה הוא הכריז בAWL. טריפל H התקשר לשותפו וחברו לחיים , שון מייקלס.

שון מייקלס: הלו? מי זה?

טריפל H: היי שון. זה טריפל H!

שון מייקלס: כן ידידי , במה אוכל לעזור לך?

טריפל H: אם שמת לב לפני כמה שעות ביצעתי את הדיבוט שלי בארגון החדש AWL.

שון מייקלס: כן.....

טריפל H: ושם דיברתי על אימפריה חדשה.

שון מייקלס: כן.....

טריפל H: אז רציתי שגם אתה תחתום בAWL ואני ואתה נפתח טאג טיים חדש , דומה לDX.

שון מייקלס: אנטר , אני מצטער , אבל אני פרשתי מארגוני האבקות. אפילו הודעתי על זה לפני רסלמניה 26 , זוכר? אני והקברן נכנסו לאותה זירה והקרב התחיל. הוא נתן לי אגרוף ואז החזרתי לו ואז הוא נתן לי אגרוף ואז אני החזרתי לו , ואז הוא נתן לי אגרוף ואז גם אני החזרתי לו ו....

טריפל H: בסדר שון. אני זוכר את הקרב! טוב , אז לא?

שון מייקלס: מצטער....

טריפל H:
    אוקי , ומה עם תוכנית הציד שלך?

שון מייקלס: עזוב , שכח ממנה. עורב אחד עיצבן את הצלם הראשי. הצלם העיף אותו ואז העורב חזר עליו עם להקת עורבים והם נשכו אותו ואת שערו ותקפו אותו.

טריפל H: מה? באמת? חחחחחח רגע , שון , כפי שאני מכיר אותך , ה"צלם הראשי" (טריפל H אומר בציניות) הוא לא במקרה אתה?

שון מייקלס: חחחחח נראה לך! טוב ביי טריפל H אני חייב לנתק.

טריפל H: אוקי ביי.

שון מייקלס לחץ בטעות במקום על "נתק" על "רמקול".

שון מייקלס: מזל שהוא לא עלה עלי....

טריפל H: היי , שון , לא ניתקת!

שון מייקלס: שיט!

טריפל H: אז אתה הותקפת ע"י להקת העורבים?

שון מייקלס:
    נראה לך.. כן.

טריפל H:
    רק בריאות שון! ביי.

טריפל H מנתק את השיחה ומתיישב בכיסא המלך. הוא מצווה על המשרת שלו ללכת להביא את האיש החכם ביותר בארמון לעצה. המשרת עושה כדברי המלך ולאחר 5 דקות המשרת חוזר עם איש. המלך (טריפל H) מודה למשרתו והוא פותח בדו שיח עם החכם.

טריפל H:
    מה שמך נערי?

ג'ימי באפר:
    שמי ג'ימי באפר , הכבוד הוא לי לייעץ לך , אדוני המלך.

טריפל H: ג'ימי , קראתי לך לכאן כדי שתעזור לי.

ג'ימי באפר:
    אוקי. במה? בממלכה? בתושבי העיר? במשפחה?

טריפל H: לא , לא ולא. אני רציתי שתייעץ לי דווקא בעייני ההאבקות.

ג'ימי באפר:
    שאני ייעץ לך בעייני האבקות? אין לי שום קשר להאבקות , חוץ מאבא שלי , מייקל באפר אין לי שום קשר להאבקות , אז למה מתאבק כמוך צריך עזרה וייעוץ ממני?

טריפל H:
    לא בדברים הפיזים שבהאבקות . אלא בקשר לאימפריה החדשה.

ג'ימי באפר: בקשר לאימפריה החדשה שהכרזת עליה בפרק 5?

טריפל H: בדיוק.

ג'ימי באפר:
    אוקי. אימפריה זה משהו גדול. אדם אחד לבד לא יכול ליצור אימפריה. אז אתה תצטרך שותף. עכשיו , אתה , כפי שאני מכיר אותך , אתה אוהב להתבודד. אז מי שיהיה שותפך יצטרך להיות דומה לך. כלומר , אחד שגם מתבודד ולרוב משתתף בקרבות יחידים ללא שותף.

טריפל H: אוקי. אז מה עם ג'ון סינה?

ג'ימי באפר:
    לא.

טריפל H:
    ברוס לי ?

ג'ימי באפר:
    לא.

טריפל H:
    הקברן ?

ג'ימי באפר: לא.

טריפל H:
    אוסטין?

ג'ימי באפר: גם לא.

טריפל H: אז מי כן?

ג'ימי באפר: למזלך , מצאתי בשבילך את השותף המתאים!

טריפל H: מי?

ג'ימי באפר: ביל גולדברג ! גולדברג , ביצע גם הוא את הדיבוט שלו בפרק 5 ואפילו ניצח בקרב. מה אתה אומר?

טריפל H: גדול ! אני אדבר עם גולדברג.

טריפל H לוקח את הטלפון ומתקשר לגולדברג.

גולדברג: הלו? מי זה?

טריפל H:
    גולדברג , זה טריפל H.

גולדברג:
    אהה טריפל H. רצית משהו?

טריפל H:
    כן. בפרק 5 של AWL בבורנאס אני ביצעתי את הדיבוט שלי וגם אתה ביצעת את הדיבוט שלך.

גולדברג:
    ו....

טריפל H:
    אם שמת לב , דיברתי על הקמת אימפריה חדשה.

גולדברג:
    כן...

טריפל H: אז רציתי לדעת , אם אתה רוצה להיות איתי ביחד באימפריה כטאג טיים?

גולדברג: חשבתי שאתה מעדיף להתבודד.

טריפל H: אני יודע , וגם אתה טיפוס מתבודד.

גולדברג: אז למה דווקא אני?

טריפל H: גולדברג , אתה מזכיר לי את עצמי ! שנינו אוהבים להתבודד , שנינו אוהבים לבלוט בתחומינו , אם זה האבקות ואם זה בחיים שמחוץ להאבקות. אז , מה את אומר?

גולדברג: אני בפנים !

טריפל H: תאמין לי , אתה לא תתחרט ! מעכשיו , אתה חלק מ"אימפרית המלכים" !

גולדברג: אתה עשית את שלך , אני אדבר עם מישל מיקול ואציג בפנייה את הטאג טיים החדש !

טריפל H: היה נעים לדבר אתך , ביי.

טריפל H מנתק את הטלפון והוא סוף כל סוף מרוצה. עד ש...
    משרת אחד מבוהל נכנס לחדרו של טריפל H. הוא מודיע לו שהוכרז בתחנה המרכזית שהתגלו שני אנשים אשר רוצים לתפוס את מקומו של המלך טריפל H. טריפל H מסתכל על המשרת המבוהל. הוא מבין ששני האנשים הללו הם לא אחר מאשר: רנדי אורטון והמיז. טריפל H מסתכל על המשרת ואומר לו.

טריפל H:
    אל תדאג ! ביום שבת תקום לה אימפריה חדשה ! מסיבה ענקית תערך ביום שבת , ראשות יעופו באוויר ו"אימפרית המלכים" תוולד בAWL ומסיבת הפתיחה תערך כאשר רנדי אורטון והמיז ישכבו להם בבית החולים. הם חושבים שאני הקורבן שלהם , אך בקרוב , הם יהיו הקורבנות שלי !
    משרת המבוהל מפחד עוד יותר כאשר הוא רואה את המלך טריפל H עצבני יותר מתמיד. המשרת עוזב את חדרו של טריפל H.

סוף הסיפור

אולם בורנאס | סנט טרופס | יום רביעי

עוד תוכנית של בורנאס עומדת לעלות לשידור. למי שטעה זהו רק האוס שואו אבל הקהל מגיב לפתיחת התוכנית כאילו היא תוכנית רגילה בשידור חי המופיעה כרגע בטלוויזיה. כל אוהד מרים את השלט שלו. שלטים כמו: ג'ף ארדי | אימפרית המלכים | תביאו בירה לאוסטין | המיז לא אוסום | בורנאס | ברוס לי או הקברן ? | סופר סינה , לא עוד | שהנחש יכיש את הנחש | ועוד... מופיעים באולם. ההתרגשות בשיאה. קולות הפופים והצרחות משמחה מציפות את האולם הגדול. גווני הכחול מופיעים באולם. המצלמה המרכזית מצלמת את כל האולם במהירות. הקהל יושב במקומו והוא יודע שעוד ערב מרגש עומד להתרחש כאן במקום הזה.

ג'רי לולאר: הנה עוד ערב של האבקות עומד לנחות עלינו ! אתה לא מתרגש מייקל ?
    מייקל קול: להתרגש ? ממה להתרגש בדיוק ? הכל אותו חרטא ! אני לא חש בהבדל בכל תוכנית ! כל פעם אותו הדבר ! מה עם משהו חדש ? משהו מעניין באמת ? כלום !
    ג'רי לולאר: עזוב אותך מייקל , עוד אחד שלא מבין בהאבקות. תהיה בשקט ותן לי ליהנות מעוד ערב של האבקות.

מייקל באפר: זהו......הזמן ל..... AWL !

פופים רבים מציפים את האולם הגדול והמפואר.

מנגינתו של טריפל H מושמעת ברחבי האולם. צבעי הכחול נהפכים במהרה לגווני הירוק. הפופים עולים וגוברים מרגע לרגע. טריפל H נכנס לאולם עם חולצה ירוקה שבמרכזה כתוב בלבן מודגש: "אימפרית המלכים" טריפל H אוחז בבקבוק מים מינרלים בידו השמאלית. הוא מרים את ראשו ומסתכל על הקהל. הוא מחייך. טריפל H צועד לעבר עמדת האוהדים השמאלית. שם הוא מחלק לקהל כיפים כאשר הקהל בפופים מטורפים וטריפל H זוכה קריאות של: "טריפל H , טריפל H" טריפל H עובר אל עמדת האוהדים השנייה. שם הוא מחלק כיפים לקהל ושהוא מגיע לסופה , הוא עוצר. הוא לוקח לגימה מהבקבוק שלו ולאחר הלגימה הוא מעיף את בקבוקו לקהל. הקהל רב על הבקבוק שלבסוף זוכה גבר רזה בלונדיני עם חולצה של גולדברג וכובע מצחייה. טריפל H עולה על המדרגות ומוריד את ראשו מטה. לאחר שניות טריפל H מרים את ראשו והוא מבצע את הטאונט שלו כאשר הוא יורק את המים שבפיו לאוויר הצח. טריפל H סוף כל סוף כנס לזירה. שם הוא עולה על הTB ומבצע את הטאונט שלו ולבסוף משתחווה לקהל. בTB השני הוא מבצע את אותו הדבר. טריפל H יורד מהTB ומסתכל על הקהל. טריפל H לוקח מעובד הפקה מיק' והוא פוצח בדיבור.

טריפל H: למי שעדיין לא קלט ולא הבין , שמי הוא טריפל H. לאחר ההצלחות שלי בWCW ובWWE רציתי לנסות משהו חדש. ובגלל זה , אני כאן. "ברחתי" מהWWE כדי להלחם נגד דם חדש. לצערי , המתאבקים שהיו בWWE עברו גם הם לכאן. לשניים מהם קוראים: המיז ורנדי אורטון. שניהם היו חלק מרכזי בקריירה שלי בWWE. נגד שניהם אני אלחם ביום שבת הקרוב כאשר אשתף פעולה עם גולדברג , שותפי ל"אימפרית המלכים". על אימפרית המלכים אני וגולדברג נדבר ביום שבת ולא כאן. המיז ורנדי אורטון. שניהם היו אלופי הWWE. שניהם שלטו ברוסטר שבו הם נמצאים. שניהם זכו לשנאה ע"י הקהל. לשניהם היה פיוד בעבר. פיוד שאני מנסה לשכוח. למה שני מתאבקים כאלו צריכים להיות בME. עד כמה יכול ארגון הWWE להתדרד ? המיז ורנדי אורטון הם לא יותר משני נקבות שהגיעו לארגון כדי להתפרסם. אם הם רוצים להתפרסם , למה הם לא ביקשו עזרה ממני ? אני יכול לסדר לשניכם הופעה על מגזין בית החולים וולסון , מה דעתכם ? ותאמינו לי זה יקרה. ביום שבת הזה המיז ורנדי אורטון , שניכם תהיו חלק מקורבנותיהם של "אימפרית המלכים".

ג'רי לולאר: גברותי ורבותי , טריפל H חזר. ואיך שלא גם העקיצות שלו חזרו ביחד איתו. טריפל H שם איתו מזוודה את הירידות ואת העקיצות ואת השפה שלו והוא באה לכאן עם המזוודה.
    מייקל קול: אני לא מבין למה כולם מתלהבים מהבחור הזה ? ומי הוא שירד על רנדי אורטון והמיז. הוא לא אווסום !

טריפל H: אם מדברים על אווסום , בואו נעבור לניגוד של המילה הזו. בואו נדבר על הפרחח הראשון , המיז. המיז הוא לא יותר מסתם סילבריטאי מסוג ו' שבא לארגון כדי לקבל קצת פרסום. המיז רוצה תשומת לב. המיז אוהב לקבל את תשומת הלב של הקהל אם זה באהבה ואם זה בשנאה. יותר מהכל המיז אוהב את שנאת הקהל. המיז , אם אתה רוצה שנאה , אתה תקבל שנאה , אתה הבאת את זה על עצמך , כי ביום שבת הקרוב , המיז אתה תקבל את כל השנאה מעת גולדברג וטריפל H! המיז , אתה וקרא לעצמך אדיר. בפעם האחרונה שבדקתי את המילה אדיר במילון לא מצאתי את ההגדרה: "אדם שחושב שהוא סלב , אך הוא לא יותר מעוד נקבה". כנראה שמישהו נרדם בשיעורי לשון , המיז. אתה היית אלוף הWWE לשעבר. הימים הללו שבהם החזקת באליפות הWWE הם הדוגמה לירידת הרייטינג של הWWE והם הדוגמה לקריסתה של הארגון. המיז , כדי שתשלים עם זה , מתאבק אתה לא , אדיר אתה לא , סלב אתה לא , אבל , קורבן ל"אימפרית המלכים" אתה כן !

ג'רי לולאר: העקיצות על המיז רק הולכות וגודלות ! שמעת את זה מייקל ?
    מייקל קול: איך הוא יכול לדבר על הכוכבים של הארגון? הם היו כאן יותר זמן ממנו והגיע הזמן שהם , ביחד ילמדו אותו לקח , אני שונא אותו !

טריפל H: מהפרחח הראשון קפצנו אל השני , רנדי אורטון. רנדי , רנדי , רנדי. חשבתי שהכל נגמר כבר בWWE אך טעיתי. אני עדיין לא מבין איך יש לך את הבי*ים לבוא לארגון הזה לאחר מה שעברת בWWE. הפסדת למארק הנרי , לוואיד באריט ועכשיו גם לדניאל בראין ! רנדי אורטון , ירדת בסולם ההצלחות. עד כמה נמוך אתה יכול לרדת ? מה יהיה השלב הבא ? יצחצחו איתך מכוניות ? תהפוך לשק חבטות ? מה"ילד כאפות" של הWWE נהפכת ל"ילד כאפות" של AWL. אך תאמין לי ידידי , בקרב הזוגות , אתה תתחנן לקבל רק כאפות ! זה יהיה יותר מזה ! אתה תטעם מנה כפולה מ"אימפרית המלכים" . או רנדי אורטון , מה שאנחנו עומדים לבשל לך בזירה ביום שבת ! אם הסיוט הכי גדול שלך בלילות היה היום ההוא שבו פרצתי לך לבית אז מיום שבת הסיוט הגדול ביותר שלך יהיה הקרב בפרק 6 נגד "אימפרית המלכים" אתה הולך לעבור גיהנום. אתה תהפוך ביום שבת הזה לקורבן הראשון של "אימפרית המלכים". רנדי אורטון , המיז "ברוכים הבאים למגרש המשחקים של אימפרית המלכים ! "

ג'רי לולאר: אני כבר לא יכול לחכות ליום שבת. תשכח מהME , תשכח מהקרב על אליפות משקל הקל ותשכח מהקרב בין הקברן וברוס לי. לקרב הזה אני מחכה מכול ! הוא גדול !
    מייקל קול: אתה מדבר שטויות כמו טריפל H , המיז ורנדי אורטון יקחו את הקרב הזה ובגדול ! ואז נראה את אימפרית המלכים....

טריפל H זורק את המיק' ועוזב את הזירה. הוא יודע שמשהו ענק מחכה לו ביום שבת. טריפל H נעמד על הרמפה , הוא מסובב את ראשו ומסתכל על הקהל בפעם האחרונה לפני הקרב. הוא עוזב את האולם ונעלם כלא היה !
    נערך לאחרונה על ידי w-w-e; 06-03-2012 בשעה 22:43.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,403 | הודעות: 8,173,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect