קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|ירידה במשקל
    על ידי nirosh3131 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-08-2009, 23:18
  2. [עזרה] לא יודע אם לעשות ירידה במשקל או פיתוח גוף
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-06-2009, 13:09
  3. ירידה במשקל+בניית גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-12-2008, 17:47
  4. [שאלה] ירידה במשקל
    על ידי EMINƎM בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-09-2008, 08:21
  5. [שאלה]ירידה במשקל..
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-08-2008, 21:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ירידה במשקל (מסודרת) + פיתוח כושר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל ירידה במשקל (מסודרת) + פיתוח כושר

שלום.

אני מעוניין לרדת במשקל, וכמובן שבשביל לעזור לזה (וגם בשביל עצמי) לפתח כושר מסוים.
    מעולם לא עשיתי ריצות, לא שכיבות שמיכה, פה ושם קצת אופני כושר, וכדורסל פעם פעמיים בחודש של שעה-שעתיים גג.
    אני בשיאי כרגע - 128 ק"ג, ונשבר לי. ניסיתי כבר בעבר לרדת - כל פעם בגלל סיבה אחרת (חתונה מתקרבת, טיולים, חם לי בקיץ וכו', וכמובן הסיבה האולטימטיבית - נמאס לי בכל פעם שאני מגיע למשקל מדהים).

עשיתי בדיקת TSH לפני כמה חודשים לווידוא שאין לי בעיה של תת פעילות, ויצאתי בגדר התקין, ומיד אח"כ התחלתי דיאטה, במשך כשבועיים אכלתי מסודר (ארוחת בוהריים וערב בסדר גודל של 2200 קלוריות ביום - זה לא קשור לדיאטה, גם כשאני בנורמל שלי לא יוצא לי לאכול ארוחת בוקר או ארוחת צהריים, רק משהו באמצע, או בוקר קצרה בעשר או סוג של צהריים ב-12, ובערב זה הארוחה הגדולה בשבילי), עליתי על המשקל כל שלושה ימים והתבאסתי לראות שלא רק שלא הורדתי גרם, אפילו רואים עליה קטנה של כמעט חצי קילו. זה שבר אותי, כי לפי מה שהבנתי מכל מי שדיברתי איתו וגם ממה שקראתי מישהו עם משקל כמו שלי אמור לרדת הרבה יותר בהתחלה (נניח מישהו שמתחיל במשקל 80 ורוצה לרדת ל 65, יורד 2-3 בחודש, אני אמור לרדת איזור 5-8).

התחלתי לפני כמה ימים שוב בדיאטה, הפעם החלטתי שלא משנה מה, אני לא נשבר - גם אם אחרי חודש לא רואים שום שינוי, אני בשלי.
    אז לשאלה הפופולרית - כמה אני אוריד? ברור לי שלטווח הארוך זה תלוי נטו בי ובאיזהשהוא שלב הגוף יתרגל ואני אוריד הרבה פחות, אבל לפחות בהתחלה - נניח 60 יום הראשונים, כמה אפשר להוריד במשקל שלי? חשוב לי להבהיר שאני לא עושה שום דיאטת כסאח ולא מרעיב את עצמי - אני עושה דיאטה מסודרת, לטווח הארוך, עשיתי הליכה של שעה פעמיים השבוע, חצי שעה פעמיים על אופני כושר, כמה סטים של סקווטים ופעמיים 2 סטים של 10 פושאפס.

מעבר לכך - האם מומלץ להתחיל ללכת לחדר כושר? מעולם לא הלכתי, ותמיד הסתכלתי על כל הקונספט שחדר כושר מתאים למי שכבר נמצא בכושר ורק בא לתחזק אותו ולא למישהו כמוני שבא להתחיל ובא בעיקר בשביל לעזור להשלת המשקל. האם זה יעזור? והאם זה באמת יותר אפקטיבי מהכושר המינימלי שאני עושה כעת שהזכרתי לפני כמה שורות?

תודה!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

אי אפשר להגיד לך כמה תרד, אבל יכול להיות שבחודש הראשון תרד 4-5 קילו (כי תהיה ירידה בנוזלים גם) ובחודשים שלאחר מכן תרד פחות. זה תלוי בגירעון הקלורי שתהיה בו.
    בן כמה אתה? מה הגובה שלך?
    אתה שותה מים?
    חדר כושר יכול להיות אופצייה בשבילך למרות שלדעתי במצב הזה עדיף שתמשיך לעשות כושר אירובי בחוץ, אני מתכוון כרגע אתה עושה 2 הליכות בשבוע.. איך אתה מרגיש איתן? אם בסדר אז תוסיף הליכה נוספת (כלומר שיהיו שלוש הליכות בשבוע).

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Spyercool צפיה בהודעה
    שלום.

אני מעוניין לרדת במשקל, וכמובן שבשביל לעזור לזה (וגם בשביל עצמי) לפתח כושר מסוים.
    מעולם לא עשיתי ריצות, לא שכיבות שמיכה, פה ושם קצת אופני כושר, וכדורסל פעם פעמיים בחודש של שעה-שעתיים גג.
    אני בשיאי כרגע - 128 ק"ג, ונשבר לי. ניסיתי כבר בעבר לרדת - כל פעם בגלל סיבה אחרת (חתונה מתקרבת, טיולים, חם לי בקיץ וכו', וכמובן הסיבה האולטימטיבית - נמאס לי בכל פעם שאני מגיע למשקל מדהים).

עשיתי בדיקת TSH לפני כמה חודשים לווידוא שאין לי בעיה של תת פעילות, ויצאתי בגדר התקין, ומיד אח"כ התחלתי דיאטה, במשך כשבועיים אכלתי מסודר (ארוחת בוהריים וערב בסדר גודל של 2200 קלוריות ביום - זה לא קשור לדיאטה, גם כשאני בנורמל שלי לא יוצא לי לאכול ארוחת בוקר או ארוחת צהריים, רק משהו באמצע, או בוקר קצרה בעשר או סוג של צהריים ב-12, ובערב זה הארוחה הגדולה בשבילי), עליתי על המשקל כל שלושה ימים והתבאסתי לראות שלא רק שלא הורדתי גרם, אפילו רואים עליה קטנה של כמעט חצי קילו. זה שבר אותי, כי לפי מה שהבנתי מכל מי שדיברתי איתו וגם ממה שקראתי מישהו עם משקל כמו שלי אמור לרדת הרבה יותר בהתחלה (נניח מישהו שמתחיל במשקל 80 ורוצה לרדת ל 65, יורד 2-3 בחודש, אני אמור לרדת איזור 5-8).

התחלתי לפני כמה ימים שוב בדיאטה, הפעם החלטתי שלא משנה מה, אני לא נשבר - גם אם אחרי חודש לא רואים שום שינוי, אני בשלי.
    אז לשאלה הפופולרית - כמה אני אוריד? ברור לי שלטווח הארוך זה תלוי נטו בי ובאיזהשהוא שלב הגוף יתרגל ואני אוריד הרבה פחות, אבל לפחות בהתחלה - נניח 60 יום הראשונים, כמה אפשר להוריד במשקל שלי? חשוב לי להבהיר שאני לא עושה שום דיאטת כסאח ולא מרעיב את עצמי - אני עושה דיאטה מסודרת, לטווח הארוך, עשיתי הליכה של שעה פעמיים השבוע, חצי שעה פעמיים על אופני כושר, כמה סטים של סקווטים ופעמיים 2 סטים של 10 פושאפס.

מעבר לכך - האם מומלץ להתחיל ללכת לחדר כושר? מעולם לא הלכתי, ותמיד הסתכלתי על כל הקונספט שחדר כושר מתאים למי שכבר נמצא בכושר ורק בא לתחזק אותו ולא למישהו כמוני שבא להתחיל ובא בעיקר בשביל לעזור להשלת המשקל. האם זה יעזור? והאם זה באמת יותר אפקטיבי מהכושר המינימלי שאני עושה כעת שהזכרתי לפני כמה שורות?

תודה!
    אין לך מושג כמה אני מבין אותך כי אני עצמי בתוך התהליך עצמו..
    בשיא המשקל שלי שקלתי 125ק"ג, עד שהחלטתי שמספיק , אני הולך לדיאטנית (הדבר שלדעתי הוא הדבר החכם ביותר שעשיתי בחיי)
    קבעתי תור והחלטתי שעד שאני מגיע לדיאטנית אני חוגג מבחינת אוכל , דופק כל מה שבא לי ואוכל כל מה שאני רואה (יעני להשתחרר קצת לפני שמגבילים אותי)
    כשהגעתי לדיאטנית שקלתי איכשהו 123 ק"ג (עד היום אין לי מושג איך בהתחשב בכמויות שהייתי אוכל ירדתי 2 ק"ג)
    היא קבעה לי תפריט וחזרתי אליה להישקל , תוך 3 שבועות בלי ספורט בכלל(כי היו לי שברי מאמץ) ירדתי לא פחות מ6 ק"ג
    (יש לציין שהקפדתי על הארוחות , הכמויות, השעות, הכל!)
    לאחר המפגש הזה התחלתי לחזור לספורט , הקפדתי על התפריט ולאחר חודש חזרתי אליה וירדתי עוד 4 ק"ג
    המפגש השני היה לפני שבועיים ואז שקלתי 113 ק"ג וממשיך במגמת ירידה
    (אני לא שוקל את עצמי בין המפגשים כי אני אוהב לראות שינויים גדולים .. זה קשה עם הציפייה והכל אבל משתלם)

מה שאני אומר זה שעזוב אותך מכל המידע שיש באינטרנט , לך לדיאטן/ית דרך הקופה שלך ותעשי תרגילים בסיסיים כמו :
    ריצה (הכי חשוב), כפיפות בטן (יש המון וריאציות) , שכיבות סמיכה (גם המון וריאציות), מתח, מקבילים, תרגילים שמשלבים סקוואטים
    אתה לא תצטער !

הם אנשים מוסמכים שיודעים יותר ממני וממך (ויש עובדות חיות בשטח)
    וככה לא תסתבך בחישובים מיותרים , בשביל זה יש את אנשי המקצוע
    אם אתה צריך משהו אל תתבייש לבקש/לשאול
    בהצלחה!

עריכה:
    הכי חשוב זה שתבין 2 דברים:
    1. האוכל הוא לא כאן כדי לשעשע אותך ולהיות סוג של הנאה בחיים שלך , אלא הוא כאן רק כדי שתתקיים ,
    רוצה הנאות בחיים? תמצא חברים ותחביבים!
    2. אתה עושה תהליך , תתרכז יותר בו ולא בתוצאות (קטנות ככל שתהיהנה) אתה עושה שינוי באורח החיים ולא ירידה חד פעמית
    (אלו שני דברים שאמרה לי הדיאטנית .. בניסוח רך יותר אמנם, אבל לזה היא התכוונה)
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 16-03-2012 בשעה 15:37.

משתמש מכור האוואטר של Insane123
    שם פרטי
    פרטי , לא ...
    לייקים
    106
    נקודות
    34
    משפט מחץ
    HHHHHH LEGEN........WAIT FOR IT ...................DEIRY !!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Spyercool צפיה בהודעה
    שלום.

תודה!
    בטח שחדר כושר הוא טוב לאנשים כמוך !!!
    תלך לחדר תשכור מאמן אישי ותתאמן ואם תאכל כמו שצריך תוריד מהר מאוד משקל !
    מילה שלי !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,616 | הודעות: 8,200,209 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect