אהלן חבר'ה מזמן לא כתבתי פה אז הגיע הזמן להתחיל.
לפני כמעט 40 יום קרה לי משהו טראומתי רצח, שתיתי כמו חמור (יותר מדי) ברגע מסויים יצאתי מהמועדון שהייתי בו והתעלפתי קדימה ונפלתי עם הפנים על הכביש (למזלי לא הרגשתי את הכאב כי לא זכרתי בכלל את הנפילה) בקיצור לא חשוב הייתי בבית חולים כמה ימים היו לי תפרים גם ב2 מקומות ועכשיו התוצאה היא כזאת: יש לי מין Z קטנה כזאת במצח מעל הגבה השמאלית (רק צד שמאל נפגע) שזה הכי בולט, יש לי מן פס אלכסוני די קטן מתחת לעין שמאל שהעפעף שלה טיפה נמשך למטה אבל אף אחד לא שם לב לזה ועוד 2 סימנים קטנים מעל השפה שגם אף אחד לא רואה, כל העסק עדיין קצת בולט כי הצבע הוא לא בצבע של העור אלא בצבע כהה יחסית.
את האמת שבאיזשהו מקום הדבר הזה חיזק אותי וגרם לי להעריך כמה טוב נראיתי לפני הנפילה הארורה הזאת (אני בכללי נראה סבבה פשוט זה קצת מציק לי כל העסק), והיו לי כמה ימים עם מצב רוח ממש טוב וקלטתי מבטים של בנות וגם התחלתי עם איזה מישהי שראיתי שהיא בעניין, אבל עדיין כלום לא זרם.
עכשיו יש לי שאלה שהיא יכולה להיות די רטורית אבל כמה אתם חושבים זה יפגע לי בסיכויים עם בנות אם בכלל? או שהכל תלוי בי ובאיך שאני מתייחס לזה? או יותר נכון לא מתייחס לזה?
אשמח לשמוע דעות בנושא, תודה.

ציטוט ההודעה