קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משהו שקרה לי היום באוטובוס.
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום יהדות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 10:10
  2. משהו שקרה לי ולכמה חברים שלי שבוע שעבר
    על ידי Frisky בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-02-2006, 15:22
  3. או קיי אני רוצה לספר לכם משהו שקרה לי
    על ידי Haviv בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 17:46
  4. או קיי אני רוצה לספר לכם משהו שקרה לי
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 23:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[ייעוץ] משהו שקרה לי

ברירת מחדל [ייעוץ] משהו שקרה לי

אהלן חבר'ה מזמן לא כתבתי פה אז הגיע הזמן להתחיל.

לפני כמעט 40 יום קרה לי משהו טראומתי רצח, שתיתי כמו חמור (יותר מדי) ברגע מסויים יצאתי מהמועדון שהייתי בו והתעלפתי קדימה ונפלתי עם הפנים על הכביש (למזלי לא הרגשתי את הכאב כי לא זכרתי בכלל את הנפילה) בקיצור לא חשוב הייתי בבית חולים כמה ימים היו לי תפרים גם ב2 מקומות ועכשיו התוצאה היא כזאת: יש לי מין Z קטנה כזאת במצח מעל הגבה השמאלית (רק צד שמאל נפגע) שזה הכי בולט, יש לי מן פס אלכסוני די קטן מתחת לעין שמאל שהעפעף שלה טיפה נמשך למטה אבל אף אחד לא שם לב לזה ועוד 2 סימנים קטנים מעל השפה שגם אף אחד לא רואה, כל העסק עדיין קצת בולט כי הצבע הוא לא בצבע של העור אלא בצבע כהה יחסית.

את האמת שבאיזשהו מקום הדבר הזה חיזק אותי וגרם לי להעריך כמה טוב נראיתי לפני הנפילה הארורה הזאת (אני בכללי נראה סבבה פשוט זה קצת מציק לי כל העסק), והיו לי כמה ימים עם מצב רוח ממש טוב וקלטתי מבטים של בנות וגם התחלתי עם איזה מישהי שראיתי שהיא בעניין, אבל עדיין כלום לא זרם.

עכשיו יש לי שאלה שהיא יכולה להיות די רטורית אבל כמה אתם חושבים זה יפגע לי בסיכויים עם בנות אם בכלל? או שהכל תלוי בי ובאיך שאני מתייחס לזה? או יותר נכון לא מתייחס לזה?

אשמח לשמוע דעות בנושא, תודה.

2. קישורים ממומנים

לא יפריע ויותר מזה אתה נראה כמו הארי פוטר אם ה Z הזה ככה שזה דיי מגניב .. עכשיו ברצינות אחי זה לא יפריע , אתה לא מעוות , סתם פצוע קצת , קורה לכולנו(טוב לא לכולנו אבל לי הרבה כי אני מתעסק שנים בריקוד) , הכל מנטלי אחשלי תמשיך להפציץ אתה עדיין חתיךך...

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

שמע עם אתה אומר שיש לך Z על המצח תזכר טוב טוב עם זה לא וולדמורט שדחף אותך אה

Gama, איזה תגובה יא מלך... לא סתם נתנו לך לנהל פה אה? =] וRESS חחח הרגת אותי וזה לא כמו של הארי פוטר זה רגיל ולא על הצד חח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אל תדאג אחי אם הזמן זה יהיה פחות בולט ואולי אפילו יעלם תברר איך להתמודד עם זה
    בכללי לפי דעתי שהיא קצת מנוגדת לפיקאפ מראה זה דבר שכן חשוב בהצלחה עם בנות אבל אל תדאג אם אתה אומר שאתה נראה טוב אין בעיה
    תמשיך לתקוף בלי לפחד אחי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אל תדאג אחי אם הזמן זה יהיה פחות בולט ואולי אפילו יעלם תברר איך להתמודד עם זה
    בכללי לפי דעתי שהיא קצת מנוגדת לפיקאפ מראה זה דבר שכן חשוב בהצלחה עם בנות אבל אל תדאג אם אתה אומר שאתה נראה טוב אין בעיה
    תמשיך לתקוף בלי לפחד אחי

כנראה שישארו צלקות מזעריות אבל בעוד כמה חודשים בקושי יראו את זה, ושמע כה אני נראה טוב אבל זה מן הסתם קצת מוריד לי, ברור שהייתי נראה יותר טוב בלי זה... אני מקווה שזה לא כזה משמעותי למרות שנראה לי שאם אני לא יעשה מזה עניין אז גם אף אחד אחר לא.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אם שואלים , תגיד שאתה חבר טוב של Zorro והוא חשב שזה יהיה מצחיק
    לעשות לך Z על המצח =]
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

שטויות, האמת זה די מגניב ויכול להיות אחלה נושא לשיחה.
    חוץ מזה אפשר לעשות ניתוח פלסטי ולהוריד את הצלקות(נראה לי)

סביר להניח שזה יעבור לך, לא?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

Lizard, טכנית אי אפשר לגמרי להעלים אבל אפשר עד 70 אחוז שזה המון ואפילו די מספיק במיוחד שזה לא כזהה נורא אבל אתה יודע הדברים האלה מסובכים ומן הסתם עדיף לא להתעסק עם זה אלא אם כן אין ברירה.

דניאל, זה יעבור אבל כנראה שלא לגמרי מה שבטוח מיום ליום זה אמור להשתפר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תאמין לי כל הצלקות שבעולם עדיפות על פרצוף תחת וליפה על הראש עם לבוש של חננות לייט

כל עוד אתה לא במצב כזה תרגיש חופשי לעשות מה שבזין שלך (אם כובעים מרשים לעצמם לעשות את זה אז בכלל)

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

כמו שאמרת זה תלוי איך אתה מתייחס לזה. יש לי חבר טוב מאוד שיש לו המון צלקות של חצ'קונים על הפנים. הוא בן 20 ובנינו לא בדיוק בראד פיט. הוא מזיין על ימין ועל שמאל. הכל תלוי בגישה ובביטחון העצמי שלך! תקבל את עצמך ואחרים יכבדו אותך!

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

צלקות ובמיוחד על הפנים זה הדבר הכי גברי שיש מה קרה לך?

זה לא בדיוק בפנים כמו של SCARFACE זה על המצח מעל הגבה ומתחת לעין וכן יש כאלה שחושבים שזה מגניב אבל לדעתי אני נראה יותר טוב בלעדיהן חחח אבל תודה על התגובות בכל מקרה טוב לדעת שיש אנשים שרואים את זה גם באור חיובי, אם אתם רואים את זה ככה אין סיבה שגם אני לא, ואגב זה עוד לא נראה כמו צלקות זה עדיין בצבע אדום די כהה זה נראה כמו מכות.

טיילר, פרצוף תחת אני ממש לא חח וליפה לא בדיוק למרות שלשיער שלי יש נטייה להיפך לזה של PAUL מTEKKEN אבל בסדר בגלל זה אני מסתפר כל חודש חח ובלבוש אני אחד הטובים בקטע הזה אני לא דואג.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-03-2012 בשעה 22:55.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect