המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה אם תחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה לבנה עם תמונה של סיפור שיוצא ממנו צפע מצדדים של החולצה כתוב ויפר ומחסל האגדות באדום ובגדול באמצע החולצה בשילוב של אפור וצהוב RKO ובצד בקטן כתוב את כל מי שהוא ניצח וכובע בצבע לבן שכתוב בו בלבן RKO באדום אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים לאורטון הוא ממשיך להתקדם לזירה בהליכה אטית עד שהוא נכנס לזירה הולך לחבלים עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הדיים שלו ויורד מהחבלים אורטון זורק את הכובע לקהל והקהל מגיב בפופים אדירים
אורטון לוקח מיקרופון ואומר: גולדברג!! נתחיל בזה שאני יענה לשאלה שלך Who's Next? goldberg next זה מה שיהיה כתוב שאני ינצח אותך אבל אתה היריב הקשה ביותר שהיה לי עד עכשיו זה לא אומר שאני לא ינצח אותך!! אבל זה כן אומר שאני ישתמש במיטב שלי כדי לעשות את זה אני יודע שיהיה לך קשה לנצח אותי שאתה לא יכול להתאמן כי אתה לא פה כל כך אתה קצת בכלא ואתה לא יכול לעשות אם זה כלום הדבר אתה צריך לשלם על מה שעשית ואתה תקבל את זה בהפסד בקרב בפרק שמונה מולי אחרי שאני בליגה הזאת מפרק 2 ואני יקבל את מה שמגיע לי אחרי שהפסדתי את הN1C בלי שאני ידע שיש לי עוד קרב ! CM PUNK זה היה משהו מיוחד אבל אתה יודע אתה לא כל כך מיוחד אחרי שאין לך מה לעשות אם הלבוש שלך אז אתה בחרת בתור סמל קעקוע ואוד קעקוע שגם לי יש לפחות תבחר משהו שרק לך יש אז עניתי לך אל השאלה וגם כולם ראו שאתה לא מיוחד ויש אלף אם קעקוע כמו שלך אז עכשיו נגיד לך שלום כי אתה הולך להפסיד בקרב שלך נגדי ואני הולך לעשות לך משהו שיהיה רק לך והוא יעשה לך זיכרון לכל החיים וגם ישבור לי את יקדם אותי עוד שלב לאחת החגורות של הליגה.
אורטון יוצא מהזירה
יום אחר כך: ריקרדו רודריגז מראיין את אורטון: אתה יודע שגולדברג יריב לא פשוט ולא קל לנצח אותו
אורטון: כן, אבל אני יעשה את זה בגלל שאני צפע אני יקיש אותו בנקודות תורפה שלו
רודריגז: אולי את בטוח בעצמך מידי ואז אתה תיהיה לא מרוכז בקרב ואז גולדברג ינצח
אורטון: אני מעדיף את האפשרות הראשונה אני מתאמן לקרב הזה הרבה זמן כדי לא ליהות אופטימי מידי
רודריגז: אם אתה אומר אני מניח שאתה צודק אבל לגולדברג יש את HHH שיכול להפריע בקרב ובעצם לשנות הכל
אורטון: זה לא יקרה הוא יהיה גמור מהקרב שלו נגד סינה זה קרב HIAC יהיה לו קשה לצאת מזה
רודריגז: אני לא דואג לך שתנצח בקרב הזה אבל תזכור שגודברג מתאמן המון בכלא
אורטון זה ראיון או שאתה מנסה להכשיל אותי אני ינצח את הקרב הזה בגדול!
אורטון הולך מהראיון
יום אחר כך:
רנדי קם בבוקר בביתו החדש בסנט לואיס מיזורי עיר מולדיתו ופותח טלויזיה הוא פותח את המקרר מוציא ביצים וירקות ומכין ביצה
הוא אוכל את האוכל מוציא את הכלבה שלו לטיול שם הוא פוגש את השכן שלו ומשטרה ליד הבית שלו השכן אומר לו פרצו לי לבית רנדי שואל מתי השכן אומר לו אתמול שלא ההיתי בבית רנדי מחזיר את הכלבה שלו מהטיול וחוזר הביתה מסיע את הילדה שלו לתחנה של הבית ספר ונוסע משם לחדר כושר רנדי כמו תמיד רץ 10 ק"מ עושה 8 סתים של 20 שקיבות שמיחה ועושה 4 סתים של 50 קפיפות בטן מרים משקולות אחרי שעה הוא חוזר הביתה והולך לבית ספר להעביר שיאור על היאבקות הוא נכנס לכיתה ואומר קודם כל WWE TNA או כל סוג של היאבקות אחרת לא לנסות בבית כל המיתאבקים הם שחקנים מקצוענים כמוני וכמו כל מתאבק רנדי הולך אם הילדים לאולם ספורט שם מחקה זירה רנדי מוציא בובה בגובה 160 ס"מ ואומר זותי בובת האימונים שלי. הוא שואל מי רוצה לעלות לזירה רק ילד אחד מצביע אם חולצה של רנדי אורטון רנדי אומר לו כל הכבוד על הסטייל ועכשיו נראה כמה תרגילים שאתה תתגים על הבובה רנדי מלמד אותו תרגיל בסיסיים כמו DDT סופלקס לקפוץ מהחבלים ובסו. הוא מלמד אותם RKO הוא מסביר להם שאסור לנסות אף תרגלי בבית וזה מסוכן מאוד
רנדי יוצא מהשיעור והולך לאולם שם מחקה לו המאמן האישי ואחד המתאבקים הכי טובים באקדמיה של הWWE המאמן אומר תתנו את הקרב הטוב ביותר שאתם יכולים. הקרב נמשך 20 דקות ונגמר בRKO המאמן אומר לרנדי אני מאוד מרוצה הוא שולח את רנדי לרוץ עוד 10 ק"מ רנדי חוזר אחרי 40 דקות המאמן אומר לו שהוא צריך להישתפר רנדי אומר לו שאם הוא היה איתו בקרב הוא היה מקבל RKO רנדי נוסע לבית כלא כדי לפגוש את גולדברג אורטון מבקש לדבר אם גולדברג אבל גולדברג לא רוצה לדבר איתו אבל בכל זאת בא אורטון אומר לו: אתה יודע מה הבא בתור? אתה הבא בתור! אורטון יוצא מהתא וגולדברג מתעצבן ומנסה לשבור כל מידי דברים אורטון חוזר ואומר לו אני יודע איך הקרב יגמר ואני יודע שגם אתה יודע איך הוא יגמר הוא יגמר בRKO קטלני ביותר! גולדברג שוב מתעצבן ואומר לו אתה עוד אתה תראה שאתה לא צודק אורטון: אני ישבור את הרצף הקטן שלך ויתקדם בליגה שוב אל תדאג אני יוכל לנצח אותך תדאג לעצמך! אורטון חוזר למכונית ונוסע לביתו!