שם: קארד: בורנאס - פרק 8
תאריך: 30.3.2012
- - - - - - - - - - - - - -
מישל מק'קול יושבת במשרד שלה, היא שותה שלוק מהנס קפה שלה כשלפתע הודעה עולה לה במחשב. על המסך מופיע הכיתוב "להזמין את רנדי אורטון לשיחה". הGM של הליגה מרימה את השפורפרת של הטלפון ומבקשת מהמזכירה שתשלח את הוויפר למשרד שלה בהקדם האפשרי. אחרי כמה רגעים, נשמעות כמה דפיקות על הדלת, וכשמק'קול אומרת: "כן?" רנדי אורטון נכנס לחדר כשהוא לבוש בבגדי האבקות. מישל מבקשת ממנו לשבת והוא עושה את זה. מישל מקליקה כמה דברים במחשב, שותה עוד שלוק מהנס קפה ואז היא מתפנה לדבר עם הטוען לכתר לאליפות הקלה.
מישל מק'קול: "שלום רנדי, מה שלומך?"
רנדי אורטון: "בסדר, מה איתך?"
מישל מק'קול: "אני רוצה לדבר איתך על מה שקרה בתוכנית שעברה".
רנדי אורטון: "אוקי".
מישל מק'קול: "אם ידוע לך או לא, אני נסעתי לטיול משפחתי ובזמן הזה הפקדתי שני אנשים על הליגה, אני הבהרתי להם שאני מאוד מרוצה מהתפקוד שלך ושאני מורה להם לדפוק את היריב שלך ולשים אותך טוען לאליפות הקלה, אבל הם לא עשו את זה ואני רואה את זה בחומרה מאוד גדולה. אני אגיד לך מה, אני חושבת שמה שהם עשו שווה ערך לפשע, ולכן אני מבטלת את ההפסד שלך לכריס ג'ריקו ואני עכשיו מעבירה את הניירת כדי לקבוע שאתה היית המנצח של אותו קרב".
רנדי אורטון: "תודה רבה".
מישל מק'קול: "וזה לא הכל..."
רנדי אורטון: "מה הכוונה?"
מישל מק'קול לוחצת על הרמקול ומבקשת מהמזכירה שלך שתכניס את זה. אחרי כמה רגעים המזכירה של מישל מק'קול נכנסת עם תיק ג'יימס בונד והיא מניחה אותו על השולחן. מישל אומרת לה תודה ומבקשת ממנה לצאת מהחדר.
מישל מק'קול: "אני רוצה שתקח את זה, הרווחת את זה".
רנדי אורטון פותח את המזוודה ומסתכל בפנים, הוא רואה את החגורה של האליפות הקלה של AWL והוא מסתכל על מישל מק'קול ואז שוב על החגורה, הוא מוציא אותה מהמזוודה, מוציא אותה אל האוויר ואז חיוך ענקי נפרס על הפנים של הוויפר. הוא נעמד במקום, עונד אותה סביב המתניים שלו ואומר משהו: "עכשיו הכל מסתדר".
![]()

ציטוט ההודעה