קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קארד: בורנאס - פרק 4
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  2. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  3. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-01-2010, 23:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

בורנאס - פרק 8 (30.3.12) - אלוף חדש !!!

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 8 (30.3.12) - אלוף חדש !!!

שם: קארד: בורנאס - פרק 8

תאריך: 30.3.2012

- - - - - - - - - - - - - -

מישל מק'קול יושבת במשרד שלה, היא שותה שלוק מהנס קפה שלה כשלפתע הודעה עולה לה במחשב. על המסך מופיע הכיתוב "להזמין את רנדי אורטון לשיחה". הGM של הליגה מרימה את השפורפרת של הטלפון ומבקשת מהמזכירה שתשלח את הוויפר למשרד שלה בהקדם האפשרי. אחרי כמה רגעים, נשמעות כמה דפיקות על הדלת, וכשמק'קול אומרת: "כן?" רנדי אורטון נכנס לחדר כשהוא לבוש בבגדי האבקות. מישל מבקשת ממנו לשבת והוא עושה את זה. מישל מקליקה כמה דברים במחשב, שותה עוד שלוק מהנס קפה ואז היא מתפנה לדבר עם הטוען לכתר לאליפות הקלה.

מישל מק'קול: "שלום רנדי, מה שלומך?"

רנדי אורטון: "בסדר, מה איתך?"

מישל מק'קול: "אני רוצה לדבר איתך על מה שקרה בתוכנית שעברה".

רנדי אורטון: "אוקי".

מישל מק'קול: "אם ידוע לך או לא, אני נסעתי לטיול משפחתי ובזמן הזה הפקדתי שני אנשים על הליגה, אני הבהרתי להם שאני מאוד מרוצה מהתפקוד שלך ושאני מורה להם לדפוק את היריב שלך ולשים אותך טוען לאליפות הקלה, אבל הם לא עשו את זה ואני רואה את זה בחומרה מאוד גדולה. אני אגיד לך מה, אני חושבת שמה שהם עשו שווה ערך לפשע, ולכן אני מבטלת את ההפסד שלך לכריס ג'ריקו ואני עכשיו מעבירה את הניירת כדי לקבוע שאתה היית המנצח של אותו קרב".

רנדי אורטון: "תודה רבה".

מישל מק'קול: "וזה לא הכל..."

רנדי אורטון: "מה הכוונה?"

מישל מק'קול לוחצת על הרמקול ומבקשת מהמזכירה שלך שתכניס את זה. אחרי כמה רגעים המזכירה של מישל מק'קול נכנסת עם תיק ג'יימס בונד והיא מניחה אותו על השולחן. מישל אומרת לה תודה ומבקשת ממנה לצאת מהחדר.

מישל מק'קול: "אני רוצה שתקח את זה, הרווחת את זה".

רנדי אורטון פותח את המזוודה ומסתכל בפנים, הוא רואה את החגורה של האליפות הקלה של AWL והוא מסתכל על מישל מק'קול ואז שוב על החגורה, הוא מוציא אותה מהמזוודה, מוציא אותה אל האוויר ואז חיוך ענקי נפרס על הפנים של הוויפר. הוא נעמד במקום, עונד אותה סביב המתניים שלו ואומר משהו: "עכשיו הכל מסתדר".

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

זהו סוף שבוע שבו WWE יחגגו רסלמניה !

זהו סוף שבוע שבו אביבית בר זוהר הודחה מהאח הגדול !

זהו סוף שבוע שבו רנדי אורטון הפך להיות אלוף במשקל קל !

זהו סוף שבוע שבו ג'ף הארדי וסטון קולד ילחמו על האליפות של AWL !

זהו סוף שבוע שבו הכל יכול לקרות !

ריקארדו רודריגז: "קבלו בבקשה במחיאות כפיים סוערות את טריפל אייץ' לקבלת מפתח העיר על הרמת האוס שואו".

הקהל מוחא כפיים וטריפל אייץ' מגיח משום מקום, לבוש בחליפה, הוא מחייך לכל עבר ואז הוא מגיע למרכז הבמה.

טריפל אייץ': "יש לי חלום, חלום להיות עם ביל גולדברג בטאג טים. יש לי חלום, להרים האוס שואו. יש לי חלום, להביס את טייקר".

נותנים לו את המפתח, הוא מצטלם וכולם מוחאים לו כפיים. טריפל אייץ' מודה לקהל, לאשתו, ולמאהבת שלו ואז יורד מהבמה.

לייקים
    46
    נקודות
    0

רנדי אורטון נגד ביל גולדברג
    (מסקר: נועם)

הקרב נפתח בפייס אוף בין רנדי אורטון וביל גולדברג. זהו קרב בין שני אלופי עולם שלעבר. שניהם ניצחו את אדג' וכיום רק אחד מהם ינצח במערכה. אורטון פותח את הקרב כאשר הוא בועט בבטנו של גולדברג. אורטון פותח בסדרת אגרופים לכיוון ראשו של גולדברג. לאחר האגרופים ביל גולדברג מרים את ראשו כאילו כלום לא קרה ! אורטון הבין עם מי יש לו עסק ולקח צעד אחורה. גולדברג הגיע לכיוונו של אורטון בצעדים גדולים. אורטון ראה את זעמו של ביל גולדברג ורנדי אורטון ברח מהזירה. גולדברג יצא מיד אחריו. ביל הסתכל על רנדי אורטון ולאחר 5 שניות הוא התחיל לרדוף אחריו. רנדי מיהר ונכנס לזירה. גולדברג נכנס גם הוא מיד אחריו. אורטון בעט בגולדברג. אורטון הרים את ביל גולדברג אך להפתעתו הוא חטף ספיין באסטר משום מקום !!!

ג'רי לולאר: ראית את זה מייקל? רנדי חטף !
    מייקל קול:
    אל תדאג ג'רי , עוד מעט גם גולדברג יחטוף.
    ג'רי לולאר:
    אל מה אתה מדבר? ראית את גולדברג? הוא חייתי !!
    מייקל קול:
    עוד נחכה ונראה !

הקהל מגיב לביצוע בפופים אדירים. גולדברג קם והוא הרים את שני ידיו לאוויר. באותו הזמן רנדי קם והתאושש ליד הTB. גולדברג שאג לקהל ולאחר 4 שניות הוא רץ לכיוונו של רנדי אורטון ומחץ אותו בקלוזליין. הקהל מחא כפים לגולדברג. גולדברג הרים את רנדי אורטון והוא ביצע עליו באדי סלאם הפוך. גולדברג החליט להצמיד את אורטון 1.....2.. ורנדי השתחרר. ביל גולדברג הרים את רנדי אורטון. אורטון סטר לגולדברג. גולדברג רק התעצבן יותר והוא הרים את רנדי לעוד באדי סלאם הפוך. הפעם רנדי השתחרר ובעט בבטנו של גולדברג עד שנפל. רנדי רץ לחבלים ושהוא חזר הוא קפץ על גולדברג כאשר הברך הימנית שלו פגעה בראש של ביל. אורטון מיהר להצמיד 1......2. וגולדברג השתחרר. רנדי לקח את ביל והוא ביצע עליו סופלקס. לאחר הסופלקס רנדי לקח את ביל והעיף אותו מהזירה.

ג'רי לולאר: החלק הרצחני של הקרב התחיל ! מעניין מה יקרה בין השניים מחוץ לזירה.
    מייקל קול:
    רק שהם לא יתקרבו לשולחן שלנו ג'רי. כמה פעמים הוא יכול להישבר בארגון הזה?
    ג'רי לולאר:
    שתוק מייקל , תן לי להנות מהקרב.
    מייקל קול:
    לזה אתה קורא קרב? איפה הכוכבים האמייתים של AWL?

אורטון שלח את גולדברג לגדר האוהדים שבקהל. שם אורטון נתן לו 10 אגרופים מהירים בראש. הקהל מחא כפים לרנדי אורטון. רנדי לקח את ביל גולדברג והפעם הוא שלח אותו אל המדרגות. ביל עף על המדרגות. אורטון פרס את ידיו לצדדים. שרנדי הוריד את ידיו הוא רץ לכיוונו של ביל גולדברג ובעט בראשו. הקהל הגיב לכך בפופים רבים. אורטון הרים את ביל גולדברג. השופט כבר הגיע לספרה 7. כאשר רנדי הרים את ביל גולדברג , ביל הרים את רנדי ומחץ אותו בגדר האוהדים שבקהל ! גולדברג רץ לזירה ואורטון נשאר בחוץ. השופט הגיע כבר לספרה 8. אורטון התקדם לעבר הזירה באיטיות. כאשר השופט צעק את הספרה 9 אורטון מיהר ונכנס לזירה.

ג'רי לולאר: וואו ! הקרב הזה היה קרוב לסיומו. ראית את זה מייקל ?
    מייקל קול:
    למה שאני אצפה בקרב הזה. אין לי חיים ?
    ג'רי לולאר:
    בשביל מה באת לעבוד כאן ?
    מייקל קול:
    בשביל פרסום וכסף. אבל יותר בשביל כסף.

גולדברג רץ לעבר אורטון והוא הוריד אותו בקלוזליין. לאחר הקלוזליין גולדברג ביצע על אורטון גמרני סופלקס וסיים את הכל בDDT. אורטון נראה גמור. גודלברג הצמיד את רנדי 1......2..... ואורטון שלח את ידו לחבלים בשנייה האחרונה ! גודלברג לא האמין ואפילו התעצבן. גולדברג הרים את רנדי אורטון , אך להפתעתו הוא חטף רול – אפ מרנדי 1......2.... וגולדברג השתחרר. אורטון קם והוא ביצע במהירות קרוס באדי על גולדברג. לאחר מכן אורטון הקים את גולדברג ושלח אותו אל מחוץ לחבלים. אורטון התקדם לעבר גולדברג והוא משך אותו כאשר רגליו של גולדברג על החבל השני. לאחר 7 שניות אורטון ביצע על גולדברג DDT. אורטון קם ושכב על הקרקע. הוא הסתכל על גולדברג במבט שטני. שגולדברג קם אורטון ביצע עליו RKO !! גולדברג התגלגל אל מחוץ לזירה. השופט התחיל לספור. 1....2....3....4 וגולדברג עדיין לא קם ! 5....6....7.... גולדברג עדיין לא קם. 8.... גולדברג הרים את עצמו 9.... גולדברג תפס זינוק ונכנס במהירות לזירה. רנדי הסתכל על גולדברג והוא התכונן לבצע על גולדברג את הפאנט. השופט מבקש מרנדי אורטון לא לעשות את זה וברגע שרנדי מתחיל לרוץ, השופט פוסל את הקרב לטובת גולדברג. בשניה שזה קורה, גולדברג מתעשת, רץ לעבר רנדי אורטון ומוריד אותו בספיר רצחנית. שני המתאבקים מחליפים מהלומות, פעם אורטון ופעם גולדברג עד שהאבטחה מגיעה, נכנסת לזירה ומפרידה ביניהם.

לייקים
    46
    נקודות
    0

טריפל H נגד ג'ון סינה (קרב HIAC)
    (מסקר: דימה)

רואים שכלוב הHIAC יורד לאט לאט וטריפל וסינה עומדים זה מול זה בפייס אוף וטריפל מחייך ועושה את הטאונט שלו שהוא מותח את ידיו לצדדים וטריפל צועק אני מלך המלכים והקהל מריע בפופים אדירים וג'ון סינה מסתכל על טריפל ומגחגח ועושה את הטאונט של ההצדעה והקהל מגיב גם כן בפופים וטריפל גם מגחגח והשופט אומר לשניהם להתרחק והם הולכים כל אחד לפינה שלו והשופט בודק ורואה שהכלוב של הHIAC על הרצפה סופית והוא מסמן לצלצל בפעמון...

הפעמון מצלצל והקרב מתחיל בזה ששניהם הולכים אחד לכיוון של השני ונתפסים זה בכתפיו של השני והם תפוסים חזק בכתפיים ופתאוום כאשר טריפל עשה צעד לא נכון סינה תפס אותו בראשו והפך אותו מעל לגבו ונשכב על טריפל כאשר הוא ממשיך לתפוס בראשו וטריפל תופס עם רגליו בצווארו של סינה שמשחרר מיד וגם טריפל משחרר ושניהם קמים במהירות וטריפל רץ אל סינה במהירות ומשחרר אגרוף לפניו מה שמהמם את סינה לשנייה ואז הוא נותן עוד אגרוף שמהמם את סינה וטריפל לא מוותר ונותן עוד אגרוף לפניו של סינה ההמום וממשיך בעוד אגרוף אך כאשר טריפל ניסה לתת את החמישי שהיה אמור להפיל את סינה אז סינה תפס את עצמו והחזיר לטריפל אגרוף לפניו של טריפל וגם האגרוף של סינה המהם את טריפל וסינה לא וויתר ושחרר עוד אגרוף לפניו של טריפל ואחרי זה עוד אגרוף לפניו של טריפל ההמום וסינה שלח את טריפל לחבלים אך במרכז הזירה טריפל הספיק לעצור ושלוח את סינה לחבלים וסינה נשלח לחבלים אך סינה הפתיע את כולם בזה שמהחבלים הוא קפץ על טריפל בשולדרבלוק שהפיל את טריפל וסינה קם במהירות וראה שטריפל עומד לקום והוא שלח את עצמו שוב פעם לחבלים ורואה שטריפל כבר עומד וסינה תכנן לחזור אל טריפל אך טריפל ישר שקלט את זה הוא פשוט לא היסס ויש קפץ לאוויר ונתן לסינה ברכית לפנים בקפיצה וסינה נופל ומחזיק בראשו וטריפל נראה צולע מהקרב שלו נגד האנדרטייקר ובינתיים טריפל H עושה סיבובים בזירה ומחכה שסינה יקום והקהל מגיב בפופים אדירים וטריפל עולה לטרנבאקל ורואה שסינה שוכב וטריפל קופץ בהנחתת מרפק ישר לחזה של סינה וסינה נראה סובל מאוד מהמכה וטריפל נראה סובל בירך שלו והוא קם ועדיין צולע והשופט שואל אותו האם הוא רוצה להמשיך את הקרב אבל טריפל עונה שהוא מוכן להמשיך את הקרב והוא מרים את סינה ומתכנן לשלוח את סינה אל פינת הזירה אך סינה הופך את המצב ובעצם הוא שולח את טריפל אל פינת הזירה אך סינה הגזים בעוצמת השליחה וטריפל מתהפך מהפינה של הזירה אל מחוץ לזירה והוא עף על הכלוב ונוחת על הרצפה ופתאום נשמע דונג... כמו של כנסייה.

וסינה בודק שוב פעם את ראשו ויורד אל מחוץ לזירה ותופס את טריפל ומרים אותו לAA אך טריפל מתחמק ושולח את סינה אל עמוד הברזל שנמצא בפינת הזירה וסינה מתנגש בעמוד ומסתובב אל טריפל שמרים אותו לספינבאסטר ומשאיר את סינה באוויר לכמה שניות אחדות וסינה דופק על גבו אך נראה שטריפל סובל את זה בשקט והוא רץ עם סינה אל רשת הכלוב של תא הגיהנום ונראה שסינה סובל מכאסים בגב וטריפל עדיין מחזיק בסינה ומרחק כצעד וחצי ושוב פעם כמב עם סינה ברשת של תא הגיהנום וטריפל עדיין מחזיק בסינה ומתרחק כשלושה צעדים אחורה ותופס תנופה ומשליך את סינה אל רשת תא הגיהנום וסינה נופל על הרצפה וטריפל נופל על ברכיו כאשר טריפל נראה חסר כוחות ושניהם שוכבים על הרצפה והקהל מגיב בצ'אנטים של סינה וגם כן בצ'אנטים של טריפל H אך אפשר לשמוע שהצ'אנטים של טקיפל H יותר חזקים וטריפל H מתחיל לקום בעוד סינה עדיין שוכב וטריפל מתקרב אל סינה ומסתכל עליו ומסתכלן על הקהל וטריפל מרים את סינה ומאגרף אותו בפניו מספר פעמים ושולח את סינה אל מדרגות הברזל אך סינה עוצר את עצמו והוא זה ששולח את טריפל לבסוף אל מדרגות הברזל וטריפל מתהפך מעל המדרגות והמדרגות מתפרקות תוך כדי התנגשותו של טריפל בהם וסינה מרים את ידיו ועושה את הטאונט שלו והקהל מגיב בפופים אדירים כאשר סינה הולך ומתקרב אל טריפל H וסינה מסתכל על טריפל ומסתכל על הקהל שמגיב בצ'אנטים של סינה וסינה כמובן מחייך ומרים את טריפל וסינה מאגרף את טריפל בבטנו מספר פעמים ותופס עם יד ימין בשיערו של טריפל שעומד כמעט ללא כוחות וסינה זורק את טריפל אל הרשת של הכלוב של תא הגיהנום ולאחר שטריפל נתקע בכלוב הוא כמעט נופל אך סינה מכניס אותו לזירה ונכנס אחריו וטריפל שוכב על מזרן הזירה וכמעט ולא מצליח לזוז אך סינה מרים את טריפל H וישר מרים אותו לAA ומסתכל על הקהל והקהל מגיב בפופים אך טריפל מספיק להתאושש ומתחמק מהAA של סינה וטריפל יורד מכתפיו ונעמד מאחוריו ותוך שנייה טריפל מסובב את סינה ומאגרף אותו מספר פעמים בפניו ולאחר מכן טריפל עושה לסינה קלוזליין מהקום וסינה נופל וטריפך עליו וטריפל קם ומרים את סינה ושולח אותו לחבלים וכאשר סינה חוזר הוא חוטף את הספינבאסטר העצבני של טריפל וטריפל קם ועושה את האונט שהוא פורס את ידיו לצדדים ומסתכל על סינה ומרים אותו ובועט בבטנו של סינה וטריפל בא לעשות פדיגרי אך פתאום שוב פעם נשמע דונג... כמו של כנסייה וטריפל לא מבין מה קורה והוא מסתכל לצדדים וזורק את סינה אל מזרן הזירה.

סינה נופל על מזרן הזירה וטריפל מסתכל אל כיוון הכניסה לארינה ומחכה לראות מישהוא או משהוא על המסך אך הכל נראה כרגיל כי אף אחד לא נכנס לארינה והמסך ממשיך לשדר בלייב מהקרב וסינה מתחיל לקום וטריפל מסתכל לצדדים אולי משהוא מוזר קורה בקהל וסינה קם בפתאומיות ורץ לחבלים וחוזר מהחבלים כאשר גבו של טריפל מופנה אליו והוא קופץ מעל טריפל ועושה את הפייס באסטר שמנחית את פרצופו של טריפל אל מזרן הזירה וסינה לא מוותר ומרים את טריפל וסינה במהירות מכה את טריפל בפניו פעם ראשונה וטריפל חוטף ואז פעם שנייה טריפל עדיין חוטף אך מתחיל גם כן להכות את סינה מספר עמים בפניו עד שסינה מסתחרר וטריפל בועט בבטנו של סינה ומתכונן לעשות פדיגרי אך סינה תופס ברגליו של טריפל ומושך אותם אליו ומפיל את טריפל על גבו ופתאום בהפתעה סינה קופץ ומצמיד את טריפל כאשר כולו באוויר ורק רגליו נוגעות ברצפה וסינה עומד בגשר והשופט טופח על מזרן הזירה 1... טריפל משתולל אך לא מצליח להתחמק 2... טריפל משתולל אך עדיין לא מצליח להתחמק 3. כאשר השופט בא להנחית את היד טריפל מתחמק וסינה וטריפל קמים ביחד וטריפל בא לתת קלוזליין מהמקום לסינה אך סינה מתקופף מה שגורם לטריפל להחטיא ולפספס את סינה וכאשר טריפל מסתובב אל סינה אז סינה מרים את טריפל לAA וטריפל מתחמק ויורד מכתפיו ונעמד מאחורי סינה וטריפל מהר מאוד מגל את סינה אחורנית בשביל להצמיד אותו באולד סקול והשופט קולט את ההצמדה וטופח על מזרן הזירה 1... סינה משתולל אך לא מצליח להתחמק 2... סינה משתולל אך עדיין לא מצליח להתחמק 3. כאשר השופט בא להנחית את היד סינה מתחמק אך טריפל קם ישירות והולך לחבלים וכאשר טריפל קולט שבינה קם הוא פשוט רץ אל סינה אך סינה שם לטריפל רגל ומפיל את טריפל על מזרן הזירה ועושה STFUוטריפל בהתחלה לא נותן לזה לקרות ולא יודע מה לעשות אך לבסוף סינה מצליח לנעול את טריפל אך רק חבל שזה מאוחר וסינה כבר לא שם שם שטריפל קרוב לחבלים וטריפל מנצל את ההדמנות הראשונה שלו וישר נוגע בחבלים וסינה עוזב את טריפל וקם ישר וסינה מסתכל על טריפל ששוכב ומחכה שיקום וכאשר סינה רואה שטריפל מתחיל לקום הוא מרים אותו משערו ושוב פעם מרים אותו לAA אך הפעם הוא מתכוון לזרוק את טריפל בAA אל מחוץ לזירה אך טריפל נתפס חזק בחבלים ולא עוזב וסינה מנסה לשחרר את טריפל מהחבלים מספר פעמים אך לא מצליח וסינה עוזב את טריפל ורץ לחבלים הנגדיים וחוזר אל טריפל בריצה ובאמצע הזירה סינה קופץ בשולדר בלוק עצבני אך טריפל קולט את זה ומתכופף ומכופף את החבל גם כן וסינה קופץ מעל החבלים והשולדר סלוק פוגע ברשת הכלוב של הHIAC מה שמפרק את הרשת של כלוב הHIAC וטריפל מתאושש וקם ויורד מהזירה ורואה את סינה שוכב חסר אונים וכוחות וטריפל מרים את סינה ומכניס אותו לזירה וטריפל נכנס אחריו לזירה ומסתכל על הקהל מספר שניות ולאחר מכן מפנה את מבטו אל סינה וטריפל מרים את סינה מראשו ובועט בבטנו של סינה ושם את סינה לפדיגרי ועושה את הטאונט שלו שהוא פורס את ידיו לצדדים ועושה לסינה את הפדיגרי במרכז הזירה ומצמיד 1... סינה לא זז 2... סינה לא זז3... סינה לא זז והפעמון מצלצל.

המנצח: טריפל H

וטריפל H קם לאחר ההצמדה על סינה והוא מסתכל על הרשת השבורה שמופנית אל כניסת הארינה ומסתכל על מסך הHD משודר הטיטנטרון שלו כאשר המוזיקה שלו נשמעת ברקע וטריפל קם וחוגג בזירה והוא עולה על הטרנבאקל ועושה את הטאונט שלו שהוא פורס את ידיו ותאום נשמע דונג... דונג... דונג... ופתאום כל המסכים והשידורים משתבשים והחשמל בארינה קורס לכמה שניות ולאחר כמה שניות החשמל חוזר וטריפל עדיין עומד על הטרבאקל ולא מבין מה קרה הוא מסתכל לצדדים ולא רואה שום דבר מיוחד וגם כאשר הוא מסתכל קדימה לא נראה דבר מיוחד בארינה וטריפל צועק ואומר "הקברן מפחד להתייצב מולי והוא חושב שהוא מפחיד אותי ללא הפסקה אך למעשה אני לא פוחד אני רק מחכה לך אנדרטייקר" וטריפל יורד מהטרנבאקל והוא מסתובב ורואה את הקברן עומד במרכז הזירה ומהפחד טריפל בורח מהזירה במהירות והוא הולך לכיוון היציאה מהארינה וטריפל עומד בבמה שבמעלה הרמפה וטריפל מסתכל על מסך הHD הענק שמעליו ורואה את הקברן ווריפל מפנה את מבטו לזירה ורואה שהשופט מביא לאנדרטייקר מיקרופון ואנדרטייקר אומר "אני לא מפחד נראה שאתה הפחדן פה, אנחנו עוד ניפגש" וטריפל מסתכל על הקברן בזלזול ומצחקק ויוצא מהארינה כאשר הקברן נשאר לעמוד בזירה וסינה עדיין לא קם.

לייקים
    46
    נקודות
    0

רבים דיברו עליך, אמרו לי הישמר.
    שלא אקרב אליך, את פרח משכר.
    אמרו כי אין לך לב, אף לא מוסר,
    לא האמנתי, היתקרבתי,
    והתאהבתי בנפשך שהיא טובה,
    והיכרתי, נשמה את, עם לב זהב.

רבים הם מחזריך, את מושכת ונאה.
    חומדים את חמוקיך, ופוגעים בך מקנאה.
    ואת נפחדת, מרומה ובוכיה,
    היסתגרת לך, ומחית דמעה.
    אל תשקעי במר נפשך, בנפול רוחך,
    כן ידעתי, נשמה את, עם לב זהב.

שימחי בעלומיך, את סוערת וחמה.
    ושמרי את סודותיך, רגישה את ותמה.
    ותמימותך, מכשול לך היא בדרכך,
    היתפקחי נא, ושימרי נא,
    שימרי חייך, שימרי נפשך,
    נשמה את, נשמה את, עם לב זהב.

לייקים
    46
    נקודות
    0

אביבית בר זוהר נגד יאנה יוסף

אביבית בודקת את עצמה במראה ויאנה אומרת לה שלא יעזור לה כלום ושהיא סתם נערת ליווי. אביבית מתחילה להשתפך מרוב בכי ומהכעס היא קופצת על יאנה, מורידה אותה למזרן ודופקת את הראש שלה במזרן. "את סתם מקנאה בי, את מוסלמית ואם קותי היה יודע מה טוב בשבילו, הוא בחיים לא היה מתחבר אלייך". השופט מפריד בין הבנות ואומר להן שעליהן להתנהג בהתאם. פתאום הקול של האח הגדול בוקע מתוך הרמקולים ואומר: "בשאוויוואי". הקרב ממשיך בתהפוכות רבות, ולבסוף יאנה תופסת את השיער של אביבית ומתחילה לקרוע אותו מהתוספות. אביבית צורחת עליה ויאנה מסבירה את עצמה: "בגללך לא הייתה לי מסיבה". את אביבית זה לא ממש מעניין והיא משתמשת בציצים הענקיים שלה כדי להפיל את יאנה לזירה ואז היא חונקת אותה בעזרתם. "את תבקשי סליחה", אביבית צורחת על יאנה. "אני בן אדם וזה פוגע בי כשאת מדברת עליי ככה. נכון שיופי אמיתי בא מבפנים, אבל מה אני יכולה לעשות, לי גם חשוב האסתטיות החיצונית, ואני גם אוהבת תשומת לב גברית". פתאום אביבית מפנה את תשומת ליבה אל מייקל קול וקורצת לו בצחקוק. בסופו של דבר יאנה נכנעת לתרגיל הכניעה האכזרי הזה ואביבית מוכרזת המנצחת הגדולה של האח הגדול... או לפחות של הקרב האבקות בAWL.

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 30-03-2012 בשעה 18:36.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא קרב שלושת מדורי גיהינום והוא יערך בצורה הבאה. בזירה ימצא במשך שלושת הקרבות הבאים מלך אומנויות הלחימה, ברוס לי, ובמשך השעה הקרובה יכנסו לזירה שלושה מתאבקים, כל אחד בתורו, וילחמו בו בקרב עם 20 דקות הגבלה. הקרב יסתיים כאשר ייגמר הזמן, כאשר אחד מהמתמודדים הוכנע או במקרה שבו אחד מהמתאבקים הוצמד למזרן. בהצלחה".

ריקארדו רודריגז: "קבלו את המתמודד הראשון של ברוס לי להערב – ביג שואו!"

ביג שואו נכנס לזירה, הוא מרים את ידו לאוויר ושואג בקולי קולות.

פעמון הזירה מצלצל

מייקל קול: "זה הולך להיות אתגר שמעטים הם האנשים שיוכלו לעמוד בו".
    ג'רי לולר: "והשאלה האמיתית היא האם ברוס לי מסוגל לנצח שלושה מתאבקים".
    מייקל קול: "אלה לא סתם רשימה של מתאבקים, אלה טאלנטים עם רקורד והישגים".
    ג'רי לולר: "זה מה שהבוס הגדול רוצה ועכשיו נותר לראות אם משחק המוות הזה יסתיים לטובתו".

ביג שואו שואט לעבר ברוס לי ובאותה שניה הזמן נעצר!!! הקהל מסתכל על השעונים והם הפסיקו לעבוד. אף אחד לא יכול להסביר איך זה קרה. אבל זה לא הדבר העל טבעי היחידי שקרה באותו רגע, אלא גם חוקי הפיזיקה והטבע הפסיקו לעבוד. ברוס לי ניתר במקום שלו, הגיע לגובה של 2.50 מטר באוויר, ובזמן שנראה כמו נצח, הוא נשאר שם באוויר, עושה מעין הכנה של מדיטציה. כשביג שואו עשה את המהלך הקל ביותר, הרגל של הבוס הגדול עפה אל פניו וביג שואו התעופף ממקומו כמו בומרנג אל מחוץ לזירה, מעל לקהל האוהדים ועד לשער הכניסה הצפוני של האולם. 500 מטר של תעופה מהירה שקרעה את האוויר. 250 הקילו של ביג שואו עשו חור בקיר והוא כבר לא קם מהמתקפה הזו. השופט ביקש מברוס לי לרדת בחזרה לזירה ובאותה שניה, הזמן חזר לפעול. ברוס לי קד קידה אל מה שהיה לפני שניה המיקום של ביג שואו ואז השופט הכריע את התוצאה של הקרב.

ריקארדו רודריגז: "המנצח בסיבוב הראשון הוא ברוס לי".

מייקל קול: "שאשאל מה לעזאזל קורה פה או שרק אני ראיתי את מה שקרה עכשיו?"
    ג'רי לולר: "נראה לי שזה מה שנקרא "שאגת הדרקון".
    מייקל קול: "אויש, אתה והאזכורים שלך לסרטים של ברוס לי. אתה לא חייב לעשות את זה".
    ג'רי לולר: "לא חחחחחחחחח גם לסרט וגם לתרגיל הספציפי הזה קוראים ככה".

ריקארדו רודריגז: "הקורבן השני להערב, אופס... המתמודד השני להערב הוא פאנק".

פאנק נכנס בחשש קל לזירה, הוא מסתכל אל האופק וקולט שמנוף מנסה להוציא את ביג שואו.

פעמון הזירה מצלצל

ברוס לי מרים את ידיו להגנה ומתחיל לקפץ מימין לשמאל. CM פאנק מסמן לו לעצור ואז הוא שואל אותו איך הוא עשה את זה, וברגע שברוס לי מוריד את המגננה, פאנק מנסה לתקוף. הוא מתחיל עם סדרה של ברכיות לעבר הראש המורכן של האמן הסיני וכשהוא מרגיש שידו על העליונה, הוא מרים את ברוס לי על הכתפיים ומבצע עליו GTS. פאנק מסתכל על ברוס לי ששכוב על המזרן והוא מתחיל לעכל שהוא עשה את הבלתי יאומן. הוא מסתכל על הקהל וחיוך ענקי נפרס גם על פניהם של האוהדים. בהתחלה פאנק חושב שמדובר בשיתוף רגשות עם הרגע שלו, אבל בשניה שהוא קולט שמשהו תופס לו את הרגל, הוא מבין שהקהל מחייך כי ברוס לי בכלל לא הושפע מהתרגיל. ברוס לי, ממצב של שכיבה, מעיף את פאנק כמו בורג באוויר שעושה סיבובי 360 ונוחת על החבלים בעוצמה. כשפאנק חוזר מההדף בחזרה למרכז הזירה, ברוס לי כבר נמצא על רגליים, עוף החול הקטן מסמן לפאנק לשים לב למהלך הבא, הוא לוקח צעד אחורה ובין רגע, הוא עומד על ידיו ביציבה מושלמת. פאנק מתרשם, אבל לפני שהוא מספיק למחוא כפיים, גופו של ברוס לי מתפתל כמו נחש אנקונדה סביב היריב שלו. פאנק צורח לחייו, אבל לאט לאט הוא נעלם בין הבדים שמקיפים את הגוף של ברוס לי. מנקודת מבט של אדם מבחוץ זה נראה כאילו פאנק טובע בתוך בגדים. בסופו של דבר, פאנק שואג שהוא נכנע והקרב מסתיים.

ריקארדו רודריגז: "המנצח גם בסיבוב השני הוא ברוס לי".

מייקל קול: "לפאנק הייתה הזדמנות לעשות את התרגיל הכי טוב שלו על לי וזה לא עזר לו".
    ג'רי לולר: "אחרי מה שראיתי עכשיו ועם שואו, אני לא יודע מה לצפות ממנו בקרב האחרון".
    מייקל קול: "מי הקורבן האחרון שלו? כריס ג'ריקו?"
    ג'רי לולר: "כן, אבל נראה לי שג'ריקו מתכנן משהו אחר לאמן אומנויות הלחימה".

ברוס לי מתמתח ומתכונן לקרב השלישי כשלפתע ג'ריקו מסובב אותו, מבצע עליו את הקוד ברייקר ואז ממהר להצמיד. השופט סופר 1........2......וברוס לי נחלץ בקושי. ברוס לי מתפתל מכאבים וכולם שואלים את עצמם מה קרה שהפעם זה הביא לתבוסתו של לי ז'ון פן. כריס ג'ריקו נעמד, פותח את מגיני הברכיים שלו ומוציא משם גביש ירוק עתיק ומרים אותו לאוויר. אף אחד לא מבין מה זה, אבל כנראה שזה לא משנה, כי יש לזה השפעה חזקה על ברוס לי שצורח מכאבים במרכז הזירה. כריס ג'ריקו מתחיל לבעוט בברוס לי וכשהוא מסיים, הוא מרים אותו, שולח אותו לחבלים ואז מוריד אותו למזרן עם בולדוג של יד אחת. ג'ריקו מחייך, צוחק ונהנה מכל רגע. השופט מסמן לג'ריקו שהוא צריך לשים לב לזמן ולאויב שלו, וכריס מבטל אותו בביטול. פתאום ברוס לי מקפץ על רגליו ומשגר בעיטה מעופפת ישר ללסת של כריס ג'ריקו שנופל לאחור ויחד איתו, גם הגביש הירוק והמוזר. ברוס לי שוב נופל על המזרן באפיסת כוחות. הראשון שחוזר לרגליו הוא ג'ריקו שמחליט לסיים את הסאגה הזו. הוא ניגש לברוס לי, שם לו את הגביש על הבטן והופך אותו לכניעת החומות של ג'ריקו. הזמן עובר ...19:57... וכולם מחכים בציפיה לראות מה יקרה והאם ברוס לי יכנע.

מייקל קול: "מה אתה חושב? הוא יכנע וכריס ג'ריקו ינצח?"
    ג'רי לולר: "אני חושב שכן, זה די ברור שעם הגביש המוזר הזה, שיש לג'ריקו יתרון פה".
    מייקל קול: "אני שואל את עצמי האם יש כישוף סיני עתיק שטמון בגביש הזה".
    ג'רי לולר: "אתה מתכוון כמו בכד שהיה לאנדרטייקר? זה בהחלט יכול להיות".

הזמן עובר וברוס לי לא יכול לקחת יותר את הקרבה לגביש, הוא אומר לשופט שהוא רוצה שיוציאו מתחתיו את הגביש, והשופט אומר לו שבמטרה לעשות זאת, הוא יצטרך להכנע. ברוס לי חושב על זה כמה שניות ואז מבין שלפעמים כדי לנצח את המלחמה, צריך להפסיד את הקרב והוא מודיע בשלווה שהוא נכנע. כריס ג'ריקו משחרר את האחיזה, השופט הופך את ברוס לי, מגלה את הגביש דבוק לו לחזה, הוא לוקח אותו ואז משליך אותו לקהל. לאחר מכן הוא ניגש לכריס ג'ריקו והוא מרים לו את היד. ברוס לי מתיישב, מסתכל על המחזה הזה ומבטיח שזה לא יסתיים כאן.

ריקארדו רודריגז: "המנצח בקרב השלישי הוא כריס ג'ריקו".

ברוס לי נעמד על רגליו ועוזב את הזירה. הוא ניגש למשרד של מישל מק'קול והוא נכנס בלי לדפוק. היא שואלת אותו מה הוא רוצה והוא אומר לה.

מה בדיוק הוא אמר לה, תגלו בשבוע הבא.

לייקים
    46
    נקודות
    0

סטון קולד סטיב אוסטין נגד ג'ף הארדי - קרב על אליפות AWL

ריקארדו רודריגז: "גבירותיי ורבותיי, אני מתכבד להזמין אתכם כעת למיין אבנט של בורנאס לתוכנית מספר 8 והוא קרב יחידים על אליפות העולם במשקל כבד, ובמילים אחרות, על אליפות AWL. ולכבוד המאורע, אני רוצה להזמין את הפרשן האחד והיחיד מייקל באפר". הפרשן הוותיק מגיח אל תוך הארינה וכולם מריעים לו. הוא לוקח את המיקרופון, מחכך את גרונו ואז אומר: "האם אתם מוכנים?" והקהל עונה לו בקול חלוש, ואז הוא אומר: "אני לא שומע אתכם, האם אתם מוכנים?" והקהל מתעורר ועונה בקול גדול. ואז הוא אומר: "עבור האלפים שנמצאים כאן בעולם והמליונים שצופים בתוכנית מסביב לעולם, Lets Get Ready To Rumble".

מייקל באפר: "ראשון, הרשו לי להזמין את המתמודד הראשון, הוא מגיע מטקסס – ארה"ב, הוא שוקל הערב 110 ק"ג, ונישא לגובה 1.85 מטר. הוא כיום מכהן כטוען לתואר AWL. בעבר הוא התאבק בליגות WCW וWWE והוא נכון להיום אלוף לשעבר בליגת WWE וחבר היכל התהילה. הכינויים שלו הם הנחש הטקסני, 3:16, קבלו במחיאות כפיים סוערות את סטון קולד סטיב אוסטין.

סטון קולד סטיב אוסטין נכנס ברכיבה על רכב טרקטור 4X4 במהירות שיא אל עבר הזירה. הקהל נעמד על רגליו, חלקם נוהרים אל עבר גדרות ההפרדה והפלאשים של המצלמות מזפזפות כמו שלט. סטון קולד סטיב אוסטין מגיע לזירה, עוזב את הטרקטור, עולה לזירה ומתחיל לטפס על פינות הזירה השונות ולשלוח אצבעות משולשות לכל עבר. לבסוף הוא מבקש כמה בירות, פותח אותן ושותה אותן.

מייקל באפר: "שני, היריב שלו, קבלו את המתמודד והמתאבק ששמו הולך לפניו, הוא מגיע מקמרון שבצפון קרולינה, ארה"ב. הוא נישא לגובה של 1.85 והוא שוקל 100 ק"ג. הוא התאבק בעבר בליגות כמו TNA וWWE, שם השיג את אליפויות העולם, כיום הוא מכהן בתור אלוף AWL העכשווי. הכינויים שלו הם האניגמה המסתורית, האיש שלא יודע שום פחד, קבלו במחיאות כפיים את ג'ף הארדי.

ג'ף הארדי נכנס עם החגורה על המותניים שלו והוא מתחיל לרקוד על הרמפה. זיקוקי דינור מקבלים אותו בברכת ברוכים הבאים. הוא מתקדם לזירה ומחלק כיפים לקהל. הוא מטפס על הזירה, עולה על עמוד הזירה ועושה כאילו הוא עף. אז הוא יורד מהעמוד, פושט את החגורה ומרים אותה באוויר, אל מול הפנים של סטון קולד סטיב אוסטין. הוא פושט את הכיסויי ידיים שלו וזורק את זה לקהל המעריץ.

פעמון הזירה מצלצל

שני המתאבקים עומדים אחד מול השני, ובוחנים זה את זה. ג'ף הארדי מתקרב אל מול הפנים של סטיב אוסטין ואומר לו: "אז מה לוזר, מנסה את מזלך שוב?" סטון קולד מחייך ואז מעיף אחורה את ג'ף הארדי בדחיפה, כשג'ף מתאושש, סטיב קופץ עליו בלו טזס פרס ומתחיל לחבוט בו בכל הכוח עם אגרופים סגורים. ג'ף הארדי מנסה להתגלגל, ובזמן שזה קורה, השופט מתקרב על מנת להפריד וכשסטיב מועף מעל הארדי, הוא פוגע בשופט שנופל מחוסר הכרה על הזירה וג'ף הארדי נעמד על רגליו. ג'ף מסתכל סביב, קולט את הצלם ואז מתקרב אליו ולוקח ממנו את המצלמה באלימות. סטון קולד רץ לעבר האלוף ומקבל מצלמה 50 ק"ג ישר לפנים. ג'ף הארדי מרים את המצלמה לאוויר כמו תרנגול כפרות ואז דופק אותה בראש של סטיב שמתגלגל מכאבים. דם זורם מכל עבר וג'ף הארדי משלים את המתקפה עם דרופ קיק ישר לתוך המצלמה שעפה לתוך הראש של הנחש הטקסני.

מייקל קול: "אני חושב שזה הופך להיות מקרב מיין אבנט לקרב הארדקור".
    ג'רי לולר: "זה מה שנקרא בשפה המדוברת – קלוז אפ".
    מייקל קול: "אתה מצחיק! אתה צריך לכתוב ספר בדיחות ולאסוף את כולן".
    ג'רי לולר: "או שאני יכול פשוט לדפוק לך מצלמה בראש ולגמור את הסיפור".

ג'ף הארדי יוצא מהזירה ומתחיל לטפס על הזירה, ברגע האחרון, סטיב המדמם מגיע ומפיל אותו מהעמוד על החבלים. המפשעה של ג'ף נפגשת בעוצמה עם חבל הזירה והוא נאנק מכאבים. סטיב אוסטין מתעשת בזמן הזה, מחליט לקחת את הפיקוד בקרב הזה והוא מטפס על עמוד הזירה. כשהוא מגיע לסוף, הוא מכין את ג'ף לתרגיל ואז משגר אותו בסופר-לקס אל עבר המזרן. הזירה מהדהדת בקול מאיים וזה לא מותיר לסטיב שום דבר מלבד לנסות להצמיד את ג'ף. הוא מניח את היד שלו על האלוף והקהל סופר 1......2.......3 אבל השופט עדיין לא בהכרה והספירה לא נחשבת. סטון קולד קם על הרגליים, מושך את השופט ומרים אותו באוויר כמו בובת סמרטוטים ואז שואל אותו מה הוא חושב שהוא עושה, ואם הוא היה בהכרה עכשיו, הקרב הזה היה כבר מסתיים. השופט מבקש סליחה, אבל זה לא משכנע את סטיב אוסטין שדופק לו נגיחה לפנים ואז משלים את המתקפה עם סטאנר רצחני באמצע הזירה. סטיב אוסטין חוזר להתפנות אל ג'ף והוא מתחיל לבעוט בו, הוא מנסה להכניס את המגף שלו לתוך הפנים של ג'ף ובשלב מסוים רואים את הסימן של הנעל על הפנים של ג'ף.

מייקל קול: "אני חושב שלא ראינו קרב כזה אלים מאז ומתמיד".
    ג'רי לולר: "אתה יודע מה סטון קולד רוצה לעשות?"
    מייקל קול: "לא, מה הוא רוצה לעשות? לרסק לו את הפנים עד שהוא לא יוכל לזהות את עצמו במראה?"
    ג'רי לולר: "לא, הוא רוצה להוציא לו את הפנים, כמו בעימות חזיתי".

סטיב אוסטין עוזב את ג'ף בפינה ויוצא מהזירה, הוא מתחיל להעיף דברים בשולחן הפרשנים ואז חוזר עם כמה כיסאות. המזל של ג'ף שהוא מתאושש בזמן והוא מתחיל להחזיר מלחמה שערה בשנייה האחרונה. ג'ף מתחיל לשלוח בעיטות לעבר סטון קולד עד שזה נופל, וכשזה קורה, ג'ף הארדי שם כיסא על הנחש הטקסני ששכוב על הזירה ומבצע עליו גלגול רעם במרכז הזירה. שני המתאבקים מתפתלים מכאבים וג'ף מחליט להרים את הסיכון. הוא תופס כיסא, פותח אותו, שם אותו על הראש של סטיב אוסטין ואז משאיר אותו שם. מיד לאחר מכן, ג'ף הארדי יוצא מהזירה, מטפס על העמוד של הזירה וצועק "סוואנטון בומב". הקהל לא יודע את נפשו מרוב תדהמה. האם ג'ף הארדי באמת יעשה את המהלך המשוגע הזה. בסופו של דבר, הוא קופץ ומה שיוצא מהמהלך הוא שסטיב אוסטין מתעורר בזמן, ובזמן שג'ף עף באוויר, הוא מוציא את הכיסא מעל הראש שלו, סוגר אותו ומצליף במלוא העוצמה על הגב המעופף של ג'ף. סטיב אוסטין נוחת על הזירה ושני המתאבקים שרועים חסרי אונים על הזירה.

מייקל קול: "נראה לי שהקרב הזה יסתיים בבית חולים".
    ג'רי לולר: "כן, תתקשר ל100, שני אלה הולכים לעשות את מה שיובל דיין עשתה ולפרוש".
    מייקל קול: "חחחחחחחחח איזה מטומטמת היא יצאה, הרי היא הייתה צעד אחד מפסגה".
    ג'רי לולר: "בדיוק כמו ג'ף הארדי וסטיב אוסטין, שגם הם צעד אחד מלהיות/להישאר אלוף".

פתאום HHH וביל גולדברג נכנסים לאולם לקול ההיטים הנובעים מהקהל, הם לבושים בקפוצ'ונים שעל הגב שלהם רשומה הכתובת "אימפריית המלכים", וכל אחד מהם סוחב איתו נשק לבחירתו. טריפל אייץ' סוחב איתו את הגרזן המיתולוגית שלו וביל גולדברג מגיע עם נאבוט עם חוט תיל חי. שניהם מגיעים עד לזירה ומתחילים לסקור אותה. האוהדים מביעים את העובדה שהם לא אוהבים את מה שהם רואים בהיטים מחרישי אוזניים ובזריקות כוסות של שתיה אל עבר הזירה, אבל זה לא מפריע להם בזמן שהם עושים רונדלים סביב הזירה. בסופו של דבר, הם לוקחים החלטה ועולים על הזירה, שניהם נכנסים לתוכה ומתחילים לתקוף את ג'ף הארדי ואת סטון קולד סטיב אוסטין. בסופו של דבר הם משתמשים בנשקים שלהם, ביל חובט עם הנאבוט בסטון קולד וHHH מטפל בג'ף הארדי עם הפטיש. בשלב מסוים, הם מחליטים שזה לא מספיק והם מוציאים סכינים יפניים מהכיסים שלהם וחורטים את רש"י התיבות א"מ על המצח של האלוף ועל המצח של הטוען לכתר. לאחר מכן הם יוצאים מהזירה וחוזרים לחדרי ההלבשה.

מייקל קול: "אתה ראית מה היה פה הרגע? רגע, אתה בסדר? מה אתה מקיא לי פה?"
    ג'רי לולר: "#%#$$&$@@%%&*VCW%#&*^!#$@)*
    מייקל קול: "זה היה כמו לראות סרט אימה ממש מול הפנים, אתם תצטרכו לסלוח לג'רי לולר, יש לו בטן רגיזה".
    ג'רי לולר: "אני לא יודע איך מאפשרים לעשות כאלה דברים בליגה כמו שלנו. זה היה מחריד".

בסופו של דבר, ג'ף הארדי מצליח איכשהו לעמוד על רגליו, אבל סטון קולד תופס אותו שוב לא מוכן ודופק לו שוב סטאנר בכל הכוח. סטון קולד מצמיד ואין אף אחד שיהיה שם כדי לספור את זה. מישל מק'קול נכנסת לאולם בהליכה מהירה והיא מתקרבת לזירה, מטפסת עליה ואז נכנסת לתוכה. היא מסתכלת על הנשקים המפוזרים ברחבי הזירה, על סטיב אוסטין מצמיד את ג'ף הארדי ואז היא מסמנת "לא" בראשה וחוזרת על עקבותיה. סטון קולד ממהר לעמוד על רגליו והוא שואג עליה שתתחיל לספור או שהיא תתחרט על זה. היא מסתובבת אליו, מחייכת ואומרת לו: "מה אתה יכול כבר לעשות". סטון קולד מזמין כמה בירות מהברמן, וזאת למרות שהוא יודע שאסור לו, והוא עומד שם מול מישל מק'קול ומאיים עליה שהוא ישתה. מישל מק'קול מתקדמת לעברו וממלמלת לו שאין לו את האומץ לעשות את זה. הוא פותח בירה אחת ומסתכל על מישל בשאלה של 'את הולכת להתנהג כמו GM ולהכריע את הקרב, או מה?' ומכיוון שמישל לא עושה כלום בנדון, הוא שותה והיא קוראת לבעלה, אנדרטייקר.

מייקל קול: "אוי לא, כנראה שנראה עכשיו את הצד האפל של AWL".
    ג'רי לולר: "אנדרטייקר פה וזה נראה כאילו דברים הולכים לרעתו של הנחש הטקסני".
    מייקל קול: "קודם ביל גולדברג וטריפל אייץ' ועכשיו טייקר, זה באמת לא הערב שלו".
    ג'רי לולר: "אבל תראה, תוקפים את טייקר מאחור".

כשאנדרטייקר עושה את דרכו לזירה, טריפל אייץ' מגיח מאחוריו ותוקף אותו. מישל מק'קול רצה לעברו וצורחת על טריפל אייץ' שיעזוב אותו. בזמן הזה, ביל גולדברג רץ לזירה לטפל שוב בסטון קולד סטיב אוסטין, אבל הנחש הטקסני מפתיע אותו עם סטאנר רצחני במרכז הזירה. אחרי זה, סטיב אוסטין שותה עוד בירה, מסתובב על מנת לחגוג עם הקהל וכשהוא עושה את זה, הוא חוטף בעיטה מג'ף הארדי שמבצע עליו טוויסט אוף פיית'. ג'ף מצמיד את סטיב אוסטין וכולם מחכים לראות מה יקרה. בזמן הזה טייקר מצליח לגבור על HHH ואז מישל מק'קול מרגישה בנוח לרוץ בחזרה לזירה, היא עושה את זה וסופרת את ההצמדה 1........2........3

מייקל באפר: "המנצח כתוצאה מבלגאן לא ברור ועדיין אלוף AWL – ג'ף הארדי !"

בזמן הזה טייקר וטריפל אייץ' מחליפים מהלומות. מישל מק'קול מרימה את ידו של האלוף לאוויר, וביל גולדברג וסטיב אוסטין שכובים חסרי הכרה על המזרן. הפרשנים לא ממש יודעים איך לפרשן את הקטעים שהם ראו בקרב הזה ואפילו הטרנדים הכי חמים בטוויטר נראים כאילו הם נכנסו לשוק.

לייקים
    46
    נקודות
    0

נקבע לספיישל יום הדין - AWL

ביל גולדברג נגד ג'ף הארדי נגד סטון קולד - שופט מיוחד
    1) שופט מיוחד מסתורי
    2) HHH
    3) מישל מק'קול

אנדרטייקר נגד טריפל אייץ'
    1) HIAC
    2) TLC
    3) כלוב
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 30-03-2012 בשעה 18:58.

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

פרק מצוין ++++++++ שמח ליהות האלוף הראשון של האליפות הקלה

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

אינעל אמא של השופט השמן הזה לא יכל לספור עוד בהתחלה ><"
    הולך להיות קרב חזק וגולדברג תתכונן לנבוט בראש יזבל עלית לי באליפות P:

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

וואו ! איזה פרק אגדי !
    1. הקרב הראשון היה מעולה ! מעניין מי הענק שסיקר אותו ?
    2. הקרב שלי ושל סינה היה טוב. חבל שסינה לא נתן פייט. עוד ניצחון נוסף לאוסף.
    3. הקטעים של אביבית הרגו אותו. כל הכבוד על חוש ההומור המפותח !
    4. כל הכבוד לברוס לי על 2 הניצחונות וכל הכבוד לג'ריקו שהצליח לעור אותו.
    5. מגיע לרנדי לזכות באליפות ! ידעתי מהתחלה שכתבת אלוף חדש שהתכוונת גם לאליפות חדשה.
    6. הME היה ענקי !
    7. מגיע לגולדברג (דימה) להיות טוען לכתר לאליפות AWL. שמח בשבילו. וכאחד שהביס כבר את ארדי , אליפות AWL בסכנה.
    8. מקווה להיות השופט המיוחד. שופט מסתורי מעניין את התחת ומישל מיקקול תביא עוד הרס לקרב (חחחחחחחח)
    9. אחלה קרב נקבע ביני לבין טייקר. אני צופה כאן קרב HIAC.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי w-w-e צפיה בהודעה
    וואו ! איזה פרק אגדי !
    1. הקרב הראשון היה מעולה ! מעניין מי הענק שסיקר אותו ?
    2. הקרב שלי ושל סינה היה טוב. חבל שסינה לא נתן פייט. עוד ניצחון נוסף לאוסף.
    3. הקטעים של אביבית הרגו אותו. כל הכבוד על חוש ההומור המפותח !
    4. כל הכבוד לברוס לי על 2 הניצחונות וכל הכבוד לג'ריקו שהצליח לעור אותו.
    5. מגיע לרנדי לזכות באליפות ! ידעתי מהתחלה שכתבת אלוף חדש שהתכוונת גם לאליפות חדשה.
    6. הME היה ענקי !
    7. מגיע לגולדברג (דימה) להיות טוען לכתר לאליפות AWL. שמח בשבילו. וכאחד שהביס כבר את ארדי , אליפות AWL בסכנה.
    8. מקווה להיות השופט המיוחד. שופט מסתורי מעניין את התחת ומישל מיקקול תביא עוד הרס לקרב (חחחחחחחח)
    9. אחלה קרב נקבע ביני לבין טייקר. אני צופה כאן קרב HIAC.
    דוגרי רק שופט מסתורי יכול להציל אותי בקרב הזה XD
    אתה תיהיה גולדברג ינצח תעזור לו XD
    מיישל אני מפסיד היא לא סובלת אותי אחרי הפרק הזה D:
    מסתורי-שRVD יחזור(חח לא יודע אם הוא בכלל ירצה לחזור ) ואז יהיה לי סיכוי כי היה לנו ברית פעם D:
    הסיכויים לא לטובתי

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

חחחחחח תוציא פרומו חייתי אחי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

חכו לפני שאני מגיב נטע אני מבקש להוריד קרב TLC כי אז זה הורס את הקרירה של אנדטייקר (הוא אף פעם לא ניצח בקרב TLC)..............

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,510 | הודעות: 8,174,097 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect