קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]הרשמה לאלרט פאי
    על ידי ISRAEL97 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2008, 16:34
  2. שאלה | הרשמה לALERTPAY
    על ידי dubigal בפורום כסף ברשת
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-07-2008, 14:36
  3. [שאלה] הרשמה לתאוריה
    על ידי ~Run Like Hell~ בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-07-2008, 07:01
  4. [שאלה] הרשמה ל-TT
    על ידי ilankir בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2008, 22:10
  5. תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 14-09-2006, 07:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

שאלה|תופס הרשמה לבחינה עצמה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלה|תופס הרשמה לבחינה עצמה

היי,
    אני רוצה להירשם למועד יולי, זאת הפעם הראשונה שאני ניגשת לבחינה הפסיכומטרית ואין לי ממש מושג איך ממלאים את טופס ההרשמה. יש שתי צדדים לטופס עמוד 1 ומאחוריו עמוד 2 ולא ממש הבנתי האם אני צריכה למלא ממש את כול הפרטים? למשל, בעמוד מספר 2 יש שאלות על ההורים שלי כמו למשל השכלת האם או האב, כמו כן יש שם שאלות על מספר השנים שאני בארץ, שאלות על ממוצע בגרויות שלי והאם יש לי בכלל תעודות בגרות, התיכון האחרון בו למדתי, מקצועות שאני שוקלת ללמוד וכו'. אני לא ממש מבינה בשביל מה הם צריכים את כול הפרטים האלה? חלק מהאנשים אמרו לי שזה רק בשביל הסטטיסטיקה ולא באמת אכפת להם איפה למדת, מה הממוצע שלך או השנים שאתה בארץ.

בעקבות זה יש לי כמה שאלות:
    1. האם הפרטים האלה רק בשביל הסטטיסטיקה, או שהם צריכים אותם באמת בשביל משהו?
    2. האם אפשר "לחבש" נגיד אם אני אכתוב בממוצע של הבגרויות שלי ממוצע שהוא יותר גבוה מהממוצע שלי או ההפך שהוא יותר נמוך ממנו זה יפגע בי באיזשהו מובן, או שלא אכפת להם? במילים אחרות האם אפשר "לחרבש" במילוי הפרטים (לא רק בעניין הממוצע). האם זה חשוב וגורלי שאני למלא פרטים באופן כנה (אני לא מתכוונת לפרטים כמו ת.ז, שם מלא, מקומות שאני רוצה להיבחן...)?
    3. האם חובה להשלים את הפרטים על התיכון האחרון שלמדתי בו? האם בכלל אפשר לא למלא את הפרטים האלה (אני מפחדת שאם לא אמלא את הטופס באופן מלא, הוא לא יתקבל ואז אני אפספס מועד).
    4. אני מקבלת את ציון הפסיכומטרי שלי דרך דואר ואינטרנט? פשוט שמעתי שהציון נשלח גם לתיכון או משהו האם זה נכון?

אני ממש זקוקה לעזרה, אשמח אם מישהו יכול לענות לי על השאלות האלה. זה ממש חשוב ודחוף!
    תודה מראש לעוזרים ועוזרות
    נערך לאחרונה על ידי Enigma; 09-04-2012 בשעה 01:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אני חושב שאת מתכוונת להרשמה באינטרנט. אני נרשמתי מזמן ואני כבר לא זוכר אם שאלו את זה או לא.

1. הפרטים האלה הם רק בשביל סטטיסטיקה, והם לא ישפיעו בשום צורה על הציון שלך.
    2. פרטים כמו שם, תעודת זהות וכתובת כדאי לך למלא נכון כי אם לא זה יכול לגרום לזה שלא תוכלי להוכיח ב100 אחוז שאת עשית את הבחינה, או שפשוט לא תקבלי את התוצאות שלה בדואר. (אז בשביל מה את לומדת ונבחנת). הם לא באמת יבדקו מה הממוצע בגרויות, ואת יכולה לרשום מה שאת חושבת שיש לך בתנאי שעוד לא סיימת בית ספר, אבל לשקר בכוונה סתם יהיה טיפשי. זה לא ישפיע על הציון בשום צורה.
    3. בתופס רישום עצמו צריך להופיע מה חובה ומה לא. בכל מיקרה, אני לא מניח שאת מתביישת בתיכון שלמדת בו או דברים כאלה, אז מה אכפת לך פשוט לרשום את זה?
    4. אני לא חושב שהציון נשלח לתיכון באופן אוטומטי. אם הוא מבקש אז סביר להניח שהציון יכול להגיע גם לתיכון. בכול מיקרה, את מקבלת את הציון באזור האישי שלך באתר של המרכז הארצי, ואת גם מקבלת דואר עם הציון קצת אחר כך. הציון גם נשלח אוטומטי לכל האוניברסיטאות, ואם את רוצה את צריכה שהוא ישלח גם למכללה את צריכה לרשום את זה בהרשמה. (זה יכול לחסוך אחר כך כאב ראש בהרשמה ללימודים גבוהים, אבל זה לא שלא תוכלי להתקבל ללימודים אם את לא עושה את זה.)

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    אני חושב שאת מתכוונת להרשמה באינטרנט.
    לא, אני מתכוונת להרשמה דרך הדואר.

הם לא באמת יבדקו מה הממוצע בגרויות, ואת יכולה לרשום מה שאת חושבת שיש לך בתנאי שעוד לא סיימת בית ספר, אבל לשקר בכוונה סתם יהיה טיפשי. זה לא ישפיע על הציון בשום צורה.
    לא התכוונתי לשקר פשוט אני לא ממש מבינה את ההגיון של מתן הפרטים האלה. אם הם לא בודקים באמת אם יש לך בגרות ומה ממוצע הבגרויות שלך, איך הם יכולים לבנות סטטיסטיקה אמיתית/כנה? אולי אחוז גדול "מחרבש" במתן הפרטים בכוונה, או בצחוק ואז הם בונים סטטיסטיקה שגויה. לכן שאלתי אם זה באמת חשוב (בשבילי) שאני אתן להם פרטים הכי מדויקים שאפשר.

אני לא חושב שהציון נשלח לתיכון באופן אוטומטי. אם הוא מבקש אז סביר להניח שהציון יכול להגיע גם לתיכון.
    ואם כבר סיימתי תיכון ואני לא עושה פסיכומטרי דרך התיכון (אני מתכוונת לקורסים שעורכים בחצי מחיר לתיכוניסטים), הציון עשוי להגיע אליו גם או שלא?

בכול מיקרה, את מקבלת את הציון באזור האישי שלך באתר של המרכז הארצי, ואת גם מקבלת דואר עם הציון קצת אחר כך.
    וכשאני מקבלת את המעטפה עם הציון (או באינטרנט דרך האיזור האישי), כתוב רק הציון וזהו? או שיש עוד פרטים כמו למשל סטטיסטיקה, האם יש סיכוי שאני אתקבל עם כזה ציון, או אין או רק נטו ציון?

הציון גם נשלח אוטומטי לכל האוניברסיטאות, ואם את רוצה את צריכה שהוא ישלח גם למכללה את צריכה לרשום את זה בהרשמה. (זה יכול לחסוך אחר כך כאב ראש בהרשמה ללימודים גבוהים, אבל זה לא שלא תוכלי להתקבל ללימודים אם את לא עושה את זה.)
    באמת? אני חשבתי שהציון מגיע לאוניברסיטה רק כשאני נוסעת להירשם, או משהו. כשהוא נשלח לאוניברסטיה, האוניברסיטה מבקשת ממשרד החינוך את ממצוע הבגרויות שלי ואז עושה חישובים, או שהציון פשוט נשאר שם עד הרגע שאני בעצמי לא אבוא עם ממוצע הבגרויות שלי להירשם?

אני יודעת שחפרתי לך אבל אני מעדיפה לברר הכול ואני אשמח אם אתה יודע לענות על השאלות. פשוט כול אחד אומר דברים אחרים אשמח לדעת את דעתך. ד"א תודה על המענה הקודם שלך ותודה על הסבלנות.
    המשך יום נפלא

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Enigma צפיה בהודעה
    לא, אני מתכוונת להרשמה דרך הדואר.

למה את נרשמת דרך הדואר? זה הרבה יותר מסובך, ואם אני לא טועה גם עולה יותר.

לא התכוונתי לשקר פשוט אני לא ממש מבינה את ההגיון של מתן הפרטים האלה. אם הם לא בודקים באמת אם יש לך בגרות ומה ממוצע הבגרויות שלך, איך הם יכולים לבנות סטטיסטיקה אמיתית/כנה? אולי אחוז גדול "מחרבש" במתן הפרטים בכוונה, או בצחוק ואז הם בונים סטטיסטיקה שגויה. לכן שאלתי אם זה באמת חשוב (בשבילי) שאני אתן להם פרטים הכי מדויקים שאפשר.

כניראה שהם גם בודקים את זה, כי באמת שאפשר לשקר ואז הסטטיסטיקה לא שווה כלום. אני לא באמת יודע למה הם רוצים את זה. אני רק יכול לשער שזה בשביל כל מיניי נתונים סטטיסטיים שהם רוצים לפרסם. אני לא מבין בכלל למה העובדה שצריך למלא את הפרטים האלה חשובה לך כל כך. אפשר לדעת?

ואם כבר סיימתי תיכון ואני לא עושה פסיכומטרי דרך התיכון (אני מתכוונת לקורסים שעורכים בחצי מחיר לתיכוניסטים), הציון עשוי להגיע אליו גם או שלא?

אני לא מאמין שהוא יגיע לבית ספר בכל צורה שהיא חוץ מאם בית הספר מבקש לראות את הציון, וגם אז לא בטוח שייתנו לו. פסיכומטרי ובגרויות זה שני מוסדות שונים שלא קשורים אחד לשני.

וכשאני מקבלת את המעטפה עם הציון (או באינטרנט דרך האיזור האישי), כתוב רק הציון וזהו? או שיש עוד פרטים כמו למשל סטטיסטיקה, האם יש סיכוי שאני אתקבל עם כזה ציון, או אין או רק נטו ציון?

רשום שם מה הציון שלך בכל פרק, ומה הציון הכולל לפי חישוב רגיל, כמותי חזק ומילולי יקר. לא מופיע שם שום סטטיסטיקה, ושום סיכוי כלשהו להתקבל למסלול באוניברסיטה. בדואר בחלק האחורי של המכתב מקבלים מספרי טלפון וכתובות פקס של האוניברסיטאות אני חושב.

באמת? אני חשבתי שהציון מגיע לאוניברסיטה רק כשאני נוסעת להירשם, או משהו. כשהוא נשלח לאוניברסטיה, האוניברסיטה מבקשת ממשרד החינוך את ממצוע הבגרויות שלי ואז עושה חישובים, או שהציון פשוט נשאר שם עד הרגע שאני בעצמי לא אבוא עם ממוצע הבגרויות שלי להירשם?

הנוהל לגביי בגרויות הרבה יותר מסורבל. אני לא בטוח, כי לא סיימתי בית ספר אבל אתה צריך להביא להם את הבגרויות אחרי כל פעם שאתה עשית מחדש וזה פרוצדורה הרבה יותר מסובכת. אני לא בטוח איך זה עובד אבל זה לא אמור להטריד אותך עכשיו. בכל אתר אינטרנט של אוניברסיטה יש אפשרות לבדוק סכם משוער, וסיפי קבלה לכל המסלולים.

אני יודעת שחפרתי לך אבל אני מעדיפה לברר הכול ואני אשמח אם אתה יודע לענות על השאלות. פשוט כול אחד אומר דברים אחרים אשמח לדעת את דעתך. ד"א תודה על המענה הקודם שלך ותודה על הסבלנות.
    המשך יום נפלא
    עניתי בכחול.

בגדול יש לך הרבה שאלות ותהיות שלא קשורות כל כך למבחן עצמו. אולי זה בגלל שאת קצת לחוצה כי זה פעם ראשונה. בכל מיקרה, אין על מה להילחץ, ועדיף להתרכז בלילמוד לפסיכומטרי מאשר בכל מיניי ביורוקרטיה שלא תשנה לך כלום נכון לעכשיו.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקיי נראה לי שהבנתי (:
    בקשר לסטטיסטיקה ולמה זה כול כך מטריד אותי... זה לא מטריד אותי פשוט מסקרן אותי לדעת איך הם בונים סטטיסטיקה חח זה הכול חברים שלי ועוד אנשים שעשו כבר פסיכומטרי אמרו שהם "חירבשו" שם במילוי הפרטים בשביל הצחוק או כי הם לא היו בטוחים ממש והם אמרו לי שהם לא בודקים את זה (כפי שאתה אמרת לפני זה), לכן זה נשמע קצת מוזר כי בטוח יש מספר לא קטן של אנשים ש"מחרבשים" ואז הסטטיסטיקה יוצאת שגויה.

ואתה צודק, כנראה כי זה בפעם הראשונה שלי וכי אני לחוצה כי זאת הפעם האחרונה לפני השינוי (שלא ממש יודעים אם הוא לטובה או לרעה) של הפסיכומטרי.

ממש הרבה תודה ובהצלחה לך עם סיום התיכון.
    נערך לאחרונה על ידי Enigma; 09-04-2012 בשעה 18:10.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Enigma צפיה בהודעה
    אוקיי נראה לי שהבנתי (:
    בקשר לסטטיסטיקה ולמה זה כול כך מטריד אותי... זה לא מטריד אותי פשוט מסקרן אותי לדעת איך הם בונים סטטיסטיקה חח זה הכול חברים שלי ועוד אנשים שעשו כבר פסיכומטרי אמרו שהם "חירבשו" שם במילוי הפרטים בשביל הצחוק או כי הם לא היו בטוחים ממש והם אמרו לי שהם לא בודקים את זה (כפי שאתה אמרת לפני זה), לכן זה נשמע קצת מוזר כי בטוח יש מספר לא קטן של אנשים ש"מחרבשים" ואז הסטטיסטיקה יוצאת שגויה.

ואתה צודק, כנראה כי זה בפעם הראשונה שלי וכי אני לחוצה כי זאת הפעם האחרונה לפני השינוי (שלא ממש יודעים אם הוא לטובה או לרעה) של הפסיכומטרי.

ממש הרבה תודה ובהצלחה לך עם סיום התיכון.
    שמח שיכולתי לעזור

אלברט איינשטיין

משתמש מתקדם
    לייקים
    42
    נקודות
    280
    משפט מחץ
    IT IS NOT THE SAME WITHOUT YOU

אני עשיתי למרות שעדין לא סיימתי לימודים ואין לי תעודה תשאירי את זה פנוי ולא קרא כלום תמלאי מה שחשוב .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect