קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קדימון] למה לצפות כאשר אתה מצפה |2012|What to Expect When You're Expecting
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-12-2011, 01:31
  2. [שאלה\תלונה] האם מותר לו לעשות את זה?
    על ידי Aviv2222 בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-02-2009, 15:13
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-05-2008, 17:23
  4. [סקר] האם יצא לכם לעשות Deleveling
    על ידי Sorin בפורום SilkRoad Online
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 22:18
  5. האם זה כואב לעשות עגיל בגבה?
    על ידי KaPaRa בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 18:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

כאשר אתה לא מקבל IOI האם יש מה לעשות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל כאשר אתה לא מקבל IOI האם יש מה לעשות?

אתה מדבר עם בחורה, אתה שם לב שהיא לא מתלהבת ממך יותר מדי ולא שמה עליך.
    אתה לא מקבל שום IOI ממנה ואתה בכל זאת רוצה כן לנסות משהו שאולי ילך או לא ילך.

אני כבר למדתי לא לשים על בנות סנוביות שעושות טובה שהן נותנות לך יחס.
    אבל בכל זאת אני חושב שזה מאתגר כן להוציא מהן משהו.

איך אתם מגיבים לסיטואציה?
    בתכלס זה מה שגורם לגברים "לרדוף" אחרי משהי.
    לזרוק לה יותר מדי משפטים והערות וזה מה שמנפח לה יותר את האגו שהיא פרינססה ושאתה 'סתם אחד' שנדבק אליה.

אם אתה תפסיק לדבר איתה "ותתעלם", היא גם פשוט תעזוב אותך, כי היא רואה אותך כסתם משהו.

הדבר היחידי לדעתי שיכול לגרום לה כן לשים עליך זה אם היא תראה אותך מדבר עם עוד בנות שנראות סבבה ואתה נהנה איתן ואז היא תגיד לעצמה שהיא כנראה לא בסדר.

האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות או שזאת הסיטואציה היחידה שתעבוד כאן?

2. קישורים ממומנים

יש הבדל בין לא לקבל IOI, לבין לקבל DOI
    אם אתה לא מקבל רמזים שליליים, זה גם משהו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תעזוב את הפרחולה המסכנה ותלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל אם לא הולך לך אז כמו שmy game אמר עזוב אותה!!אבל אם אתה בכל זאת ממשיך בשיחה נאג אחד או שניים לא יזיקו!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

"בתכלס זה מה שגורם לגברים "לרדוף" אחרי משהי.
    לזרוק לה יותר מדי משפטים והערות וזה מה שמנפח לה יותר את האגו שהיא פרינססה ושאתה 'סתם אחד' שנדבק אליה."

אין לי מושג איפה אתה חיי..אבל בנות שמשחקות אותן קשות להשגה ממש ממש לא עושות לי את זה. אני לרדוף אחרי נשים שלא מראות יחס או אפילו מחייכות אני כבר לא מתחיל איתן. בשביל מה להוציא אנרגיה מיותרת על כוסית פרחה שהאגו שלה למעלה בשמיים? לא משנה מה תגיד לה, עצם זה שהיא יודעת שהיא כוסית וכולם רוצים אותה, היא תנפנף אותך. אז במקום לבזבז אנרגיות על פאקצה כזאת, תתחיל עם כאלה יותר חמודות ויותר כייפיות.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לזרוק לה יותר מדי משפטים והערות וזה מה שמנפח לה יותר את האגו שהיא פרינססה ושאתה 'סתם אחד' שנדבק אליה."

אין לי מושג איפה אתה חיי..אבל בנות שמשחקות אותן קשות להשגה ממש ממש לא עושות לי את זה. אני לרדוף אחרי נשים שלא מראות יחס או אפילו מחייכות אני כבר לא מתחיל איתן. בשביל מה להוציא אנרגיה מיותרת על כוסית פרחה שהאגו שלה למעלה בשמיים? לא משנה מה תגיד לה, עצם זה שהיא יודעת שהיא כוסית וכולם רוצים אותה, היא תנפנף אותך. אז במקום לבזבז אנרגיות על פאקצה כזאת, תתחיל עם כאלה יותר חמודות ויותר כייפיות.
    אתה אמור לתפוס את הצומת לב שלהן. עדיין, מסכים איתך חלקית.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אתה צודק , הבעיה היא שיש כל כך הרבה מהן בישראל זה פשוט פחחחחדדד !!
    כל מועדון שאני הולך באלי פשוט לבכות על המצב , 50% מהמועדון פרחות מגעילות שפשוט איך אומרים DEAD INSIDE !
    לפעמים אני עושה דברים כל כך דפוקים כדי לנסות לעזור להן בשיא הרצינות להוציא אותן מהאגו הזה שכל שכל מי שמסביבי על הרצפה או לפחות בהלם .. והסוג הזה של הMis אגו אין חיוך אין שום טיפה של תגובה למה שקורה מסביבה.
    אני ישר עף משם כאילו רוצים להכניס לי מסור לתחת .. בגלל זה אני לא אוהב כל כך לשחק במועדונים כי רוב הבנות מגיעות לשם כבר מוכנות עם איזה מגן כאילו כל האנסים בעיר בדרך כלל מתכנסים במועדונים.

לדעתי, אל תשקיעו בבנות כאלה מאמץ. לצערנו הם לא מיעוט בארץ.
    הבנות האלה כל כך דפוקות בראש, שזה יהיה בזבוז אנרגיה...
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    כל מועדון שאני הולך באלי פשוט לבכות על המצב , 50% מהמועדון פרחות מגעילות שפשוט איך אומרים DEAD INSIDE !
    לפעמים אני עושה דברים כל כך דפוקים כדי לנסות לעזור להן בשיא הרצינות להוציא אותן מהאגו הזה שכל שכל מי שמסביבי על הרצפה או לפחות בהלם .. והסוג הזה של הMis אגו אין חיוך אין שום טיפה של תגובה למה שקורה מסביבה.
    אני ישר עף משם כאילו רוצים להכניס לי מסור לתחת .. בגלל זה אני לא אוהב כל כך לשחק במועדונים כי רוב הבנות מגיעות לשם כבר מוכנות עם איזה מגן כאילו כל האנסים בעיר בדרך כלל מתכנסים במועדונים.

"ביום ההוא הבנתי שאני אוהב לנשוך כריות"
    (AlphaMale)

רק שלא תצא לי מאיזה רהיט...

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי zika צפיה בהודעה
    אתה מדבר עם בחורה, אתה שם לב שהיא לא מתלהבת ממך יותר מדי ולא שמה עליך.
    אתה לא מקבל שום IOI ממנה ואתה בכל זאת רוצה כן לנסות משהו שאולי ילך או לא ילך.

אני כבר למדתי לא לשים על בנות סנוביות שעושות טובה שהן נותנות לך יחס.
    אבל בכל זאת אני חושב שזה מאתגר כן להוציא מהן משהו.

איך אתם מגיבים לסיטואציה?
    בתכלס זה מה שגורם לגברים "לרדוף" אחרי משהי.
    לזרוק לה יותר מדי משפטים והערות וזה מה שמנפח לה יותר את האגו שהיא פרינססה ושאתה 'סתם אחד' שנדבק אליה.

אם אתה תפסיק לדבר איתה "ותתעלם", היא גם פשוט תעזוב אותך, כי היא רואה אותך כסתם משהו.

הדבר היחידי לדעתי שיכול לגרום לה כן לשים עליך זה אם היא תראה אותך מדבר עם עוד בנות שנראות סבבה ואתה נהנה איתן ואז היא תגיד לעצמה שהיא כנראה לא בסדר.

האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות או שזאת הסיטואציה היחידה שתעבוד כאן?
    תלוי על מה אתה מדבר, אם אתה מדבר על הרגע שהתחלת את השיחה אז זה BITCH SHIELD, זה לא משהו אישי נגדך היא כנראה עשתה את זה לכל הגברים שהתחילו איתה באותו הערב, יכול להיות שזה באמת ובתמים כי היא לא מעוניינת באף אחד ובדיוק חבר שלה זרק אותה אז היא באה לעלות לעצמה את הביטחון או שזה בשביל לסנן את כל הלוזרים שניגשים אליה.
    לא בכל המקרים אפשר להתגבר על הביץ שילד, אבל לפעמים זה גם ייקח פחות מדקה, אגב בניגוד לאנשים פה שאומרים שלא שווה להשקיע מאמץ על מישהי ביצ'ית אז דווקא אחרי שאתה כן שובר את הביץ שילד בהרבה מקרים הבחורה הזאת תזרום איתך הרבה יותר ממישהי שהייתה איתך סבבה מלכתחילה ואולי עשתה את זה סתם מנימוס, ככה שתמיד שווה לנסות.

האופציה השנייה שיכול להיות שאתה מדבר עליה זה אם כבר התחלת עם הבנות, הייתה אחלה זרימה והבנות אפילו נהנו אבל לאט לאט השיחה מתה ונהייה משעמם.
    לפי דעתי הרבה יותר קשה לצאת מהמצב הזה מאשר לשבור ביץ שילד, יצא לי להגיע למצבים כאלו אחרי שכבר ישבתי הרבה זמן עם כמה בחורות וזה כבר מיצה את עצמו, כדי לא להגיע לזה מלכתחילה אפשר לדוגמה לנסות להעביר אותם מקום \ ללכת לסיגריה \ ללכת לרקוד וכו' (מקום חדש בד"כ מביא איתו עניין חדש) או שפשוט אם אתה רואה שזה לא אפשרי אתה יכול לעזוב את השולחן שלהם עוד באחד מרגעי השיא של השיחה ולחזור אח"כ יש לזה אפקט חזק מאוד שהבחורות רואות שאתה לא מתכוון להתעלק עליהם ושזה לא ביג דיל בשבילך שכמה בנות זרמו איתך.. (אפשר גם לנסות ליישם את זה אחרי שהשיחה מתה ואיבדת את העניין שלהם אבל לעזוב את השולחן ברגע מת לדוגמה לא יוצר אפקט ואם תחזור תצטרך לבנות את עצמך מחדש, במקרה כזה כמו שאמרת יכול להיות שאם הבנות יראו אותך עם בנות אחרות זה יעזור לך לפני שתחזור אליהם שוב).
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 13-04-2012 בשעה 15:35.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תלוי על מה אתה מדבר, אם אתה מדבר על הרגע שהתחלת את השיחה אז זה BITCH SHIELD, זה לא משהו אישי נגדך היא כנראה עשתה את זה לכל הגברים שהתחילו איתה באותו הערב, יכול להיות שזה באמת ובתמים כי היא לא מעוניינת באף אחד ובדיוק חבר שלה זרק אותה אז היא באה לעלות לעצמה את הביטחון או שזה בשביל לסנן את כל הלוזרים שניגשים אליה.
    לא בכל המקרים אפשר להתגבר על הביץ שילד, אבל לפעמים זה גם ייקח פחות מדקה, אגב בניגוד לאנשים פה שאומרים שלא שווה להשקיע מאמץ על מישהי ביצ'ית אז דווקא אחרי שאתה כן שובר את הביץ שילד בהרבה מקרים הבחורה הזאת תזרום איתך הרבה יותר ממישהי שהייתה איתך סבבה מלכתחילה ואולי עשתה את זה סתם מנימוס, ככה שתמיד שווה לנסות.

האופציה השנייה שיכול להיות שאתה מדבר עליה זה אם כבר התחלת עם הבנות, הייתה אחלה זרימה והבנות אפילו נהנו אבל לאט לאט השיחה מתה ונהייה משעמם.
    לפי דעתי הרבה יותר קשה לצאת מהמצב הזה מאשר לשבור ביץ שילד, יצא לי להגיע למצבים כאלו אחרי שכבר ישבתי הרבה זמן עם כמה בחורות וזה כבר מיצה את עצמו, כדי לא להגיע לזה מלכתחילה אפשר לדוגמה לנסות להעביר אותם מקום \ ללכת לסיגריה \ ללכת לרקוד וכו' (מקום חדש בד"כ מביא איתו עניין חדש) או שפשוט אם אתה רואה שזה לא אפשרי אתה יכול לעזוב את השולחן שלהם עוד באחד מרגעי השיא של השיחה ולחזור אח"כ יש לזה אפקט חזק מאוד שהבחורות רואות שאתה לא מתכוון להתעלק עליהם ושזה לא ביג דיל בשבילך שכמה בנות זרמו איתך.. (אפשר גם לנסות ליישם את זה אחרי שהשיחה מתה ואיבדת את העניין שלהם אבל לעזוב את השולחן ברגע מת לדוגמה לא יוצר אפקט ואם תחזור תצטרך לבנות את עצמך מחדש, במקרה כזה כמו שאמרת יכול להיות שאם הבנות יראו אותך עם בנות אחרות זה יעזור לך לפני שתחזור אליהם שוב).
    בדיוק בגלל המקרים האלה למדתי לעבור מקומות דיי מהר..אני מנהל שיחה קצרה בתוך המועדון ואחרי 2-3 דקות..."אני לא שומע אותך ממש טוב! בואי נצא החוצה קצת!" זה תמיד עובד..וזה פשוט משפר הכל

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    "ביום ההוא הבנתי שאני אוהב לנשוך כריות"
    (AlphaMale)

רק שלא תצא לי מאיזה רהיט...
    חחח גדול, פעם מישהו יצא מהבוידעם?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שמע בוא נגיד שאחרי הפתיח אם תקבל IOI אז אתה ממשיך רגיל .
    אם קיבלת IOD->IOD לא אומר שאתה מתחפף משמה זה יראה שאתה בעל ביטחון עצמי נמוך והיא סתם תצחק עליך , פשוט תפנה לה את הגב נניח ותישאר לידה או שתזרוק נאג .זה מעגל כזה פעם פעמיים והכל בסדר, אם אתה רואה שזה ממשיך אז תלך,הבחורות שבכוח מחפשות לצאת ביצ'יות ולהגיד לא אלו בעלות הביטחון העצמי הנמוך שמקבלות מזה בוסט לאגו שלהן .

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ומה שקורה לבנות כאלו? נישארות לבד !!!,
    גם לי הן לא עושות את זה, ואפילו שהן מחייכות אתה יודע עדיף לבדוק אם זה באמת חיוך או כדי שהיא רוצה שתרדוף אחריה,
    ברגע שאני קולט כאלו בחורות שחושבות שהן הכי יפות בעולם וכולם חייבים להן משהו אז אני לא רואה אותן ממטר !!! והן כבר מעצמן רוצות שאתה תבוא ותיתן להן תשומת לב [אתה יודע - עושות יותר עיניים, מושכות יותר מבט, מתקרבות יותר לאזור שלך וכו']
    ואני פרנציפ עושה להן את זה !!! והיא מתפוצצת !!! תדבר דווקא עם בנות אחרות אפילו סתם ליידה ושהיא תיתפוצץ !!! הכי חשוב שלא תיסתכל לכיוון שלה או משהו,
    בהתחלה היא יכולה להחשוב לעצמה "הנה עכשיו הוא רוצה שאני יקנא",
    אל תיסתכל עליה ותמשיך בשלך, אל תידאג היא תבוא אליך על 4 כמו כלב מאולף - ואם אולי היא לא תבוא, אתה לא שווה בחורה כזאתי מגעילה, עדיף מישהי נורמלית מאשר כזאת, ברגע שהיא תחזור הבייתה לבד היא תחשוב לעצמה שהנה היא הפסידה.
    והכ חשוב - תחיה תחיים שלך הבנות ווכל הדברים האחרים יגיעו כבר לבד.

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה

אל תשקיע אנגריה על בנות כאלו, אחי תקרא את מה שכתבתי בציטוט למעלה של - rodney1

לא מבין מה העניין עם כאלה בנות, הן כמו כל בת אחרת, ההפך זה לא אומר שהמסגרת שלהן חזקה יותר זה פשוט מראה שהן מאוד רגילות להתנהג ככה, ברגע שתפרוץ את המחסום הזה, עם מסגרת מאוד חזקה, היא תשאב לדעתי יותר מכל בחורה אחרת כי היא אף פעם לא הייתה בסיטואציה כזאת והיא פשוט תילך אחריך לכל מקום, מניסיון.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect