יום רביעי בצהריים..יום רגיל למדי סטון קולד יושב בביתו אוכל את ארוחת הצהריים שלו וצופה בכמה מהרגעים האוהבים עליו.

סטון נזכר מה ההרגשה של להיות אלוף כמה כבוד כמה רגש יש בזה..ונזכר במה עבר כדי להיות אחד,דם שנשפך מגופו,פציעות,מלחמות אבל סטון ידע הוא ידע ששווה לעבר את כל זה עוד פעם רק כדי להרגיש את ההרגשה של להיות אלוף.

סטון קולד חושב על יום שבת הוא יודע שזה לא הולך להיות שבת רגילה...בשבת הזאת הוא הולך להשתתף בסייבר AWL ולא סתם להשתתף הוא יודע שהוא הולך להלחם על הכבוד שנגזל ממנו כאשר אימפריית המלכים תקפה אותו,כדי להחזיר את הכבוד שהפסיד לג'ף ארדי בגלל אצבע בעין,כדי להחזיר את הכבוד שלו כאשר הודיעו לו שהוא לא יכול לשתות בירה יותר וכמובן כדי להיות האלוף החדש.
הוא יודע שהוא הולך להלחם עם כל הכוחות שיש לו כדי להיות האלוף כדי להיות הטופ שבבזניס,כדי להשתיק את כל אלו שהפריעו לו בדרך,את אלו שאמרו לו שהוא לא טוב מספיק,את אלו שזלזלו בו כי היה שיכור...הוא יודע שהוא צריך להוכיח לעצמו שעדיין יש לו את זה.

סטון קם ומבין שלשבת ולהתפלל לא יעזור לו...הוא יוצא מחוץ לבית ומתחיל לרוץ,הוא לא יודע לאן לא יודע למה אבל הוא רץ בכל כוחו,הוא מביט למטה ורואה לבנה,מרים אותה וממשיך לרוץ כאשר הוא מחזיק אותה בידו,הוא יודע שהפעם הוא רץ כדי לסבול,לסבול כמה שיותר כדי שלא משנה מה יקרה בשבת הוא יוכל להמשיך,אחרי שעתיים של ריצה בלי הפסקה הוא מבין שזה לא מספיק,לא מספיק כואב ולא מספיק קשה כדי להכין אותו לשבת.
סטון מרים צלצול לחברו הותיק ברוק לסנר ומבקש ממנו להפגש בחורשה ליד ביתו של לסנר...
לסנר מגיע לאחר כמה דקות ושואל את סטון:''מה אתה עושה פה,אתה אמור ללכת ולהתאמן ומה יש לך לעשות פה? ואיך אני קשור לכל זה''
סטון עונה:''תקשיב,להלחם אני יודע מעולה,אבל מה שמחכה לי בשבת זה סבל ומכות שלא נראה לי אני יוכל לסבול...עם גולדברג יתן בי ספיר,ואחר כך ג'ף יקפוץ עליי? אני ישב שם גמור מכאבים ובלי בעיה מצמידים אותי לנצחון...אני צריך שאתה מכונת ההרס מכונת הכאב תכין אותי לגרוע מכל..אני צריך עכשיו שתרביץ לי עם כל מה שיש לך ועם כל אמצעי שתמצא מקלות,אבנים הכל!
כדי שביות שבת..שביום שבת אני יהיה מוכן לנורא מכל,שביום שבת לא משנה מה יעשו לי,הכאב לא ישחק תפקיד.''

לסנר מבין את מה שסטון מבקש ומתכוון לכיוון הרכב שלו,סטון צועק לו:''בבקשה אל תלך אני צריך את העזרה שלך''.
לסנר מסתובב ומטיל את סטון לרצפה וצועק :''תשים לב לכל דבר! תזוז מהר תתחמק ואל תיפול בשטויות! ''
לסנר מרים כמות ענקית של אבנים קטנות ומתחיל לזרוק לכיוון סטון ואומר לו :''תתחמק מזה,ותוכל להתחמק מג'ף. תהדוף את זה ותוכל להדוף את גולדברג. ''
סטון מעיף את האבנים שנזרקות עליו ושלא שם לב לסנר מבצע עליו את ה-F5.
לסנר מקים את סטון ומתחיל לתת אגרופים לבטנו של סטיב במשך כרבע שעה ולאחר מכן מתחיל לבעוט בגבו.
סטון סובל בהתחלה אבל אחר כך רואים שהתרגל,התרגל לכאב.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(כל הקהל עומד על הרגליים וצועק משמחה לצללי הכניסה של אוסטין )
אוסטין נכנס במהירות עם הג'קט המפורסם שלו תחתונים שחורים וחיוך זדוני על הפנים.

JR: הטוען לכתר סטון קולד נכנס לאולם וכל הקהל עומד על רגליו איזה התרגשות!!''
מייקל:''ממש התרגשות...ישלי עור ברווז מה אני יגיד לך.... ''

קולד מבקש מיקרופון זורק את הגקט לקהל והולך להביא את המקרופון.
מייקל:''JR אתה ראית את הגב שלו?! זה כאילו נכנס בו רכבת!? מה לעזאזל עבר עליו? ואיך הוא בכלל עומד!? ''
JR:'' מייקל עכשיו אתה מבין למה הוא האיש הכי קשוח בעסק? ''
אוסטין לוקח את המיקרופון ומתחיל לדבר:
''
כמו שאתם יודעים ביום שבת הזאת אני הולך להתמודד בקרב נגד גולדברג וגם נגד ג'ף על אליפות AWL כאשר יש שופט מסתורי אשר ישגיח עלינו.
את הקרב הזה כמו שאתם יודעים אני חייב לנצח כדי להחזיר את כבודי וכדי להיות האלוף החדש..אחרת את האליפות אני לא יראה עוד הרבה זמן...
בקרב הזה אתם תראו סטון קולד אחר לגמרי,אתם תראו מכונה,מכונה קשוחה ורעה שתוכנת למטרה אחת בלבד..לחסל!
אני הולך להיות האלוף החדש לא משנה מה יעבור עליי,אני הולך לחסל את היריבים שלי בצורה כל כך קשה שתגרום להם לחשוב פעמיים לפני שיתעסקו איתי.
בקרב אני הולך להלחם נגד שתי לוחמים שנלחמים בצורה מגעילה ביותר,אחד נעזר בחברו כדי לתקוף מאחור והשני יעשה הכל כדי להשאר האלוף.
הפעם אני לא יפול בפח לא משנה מה! אני רואה רק מטרה אחת בעיניים שלי וזאת האליפות! ''
(פופים של NEW CHAMP נשמעים )
סטון קולד זורק את המיקרופון לאחור ויוצא במהירות.
JR:''אני מקווה בשבילו שהוא יעמוד במילה שלו.. זה הולך להיות הקרב הכי מטורף שהארגון ראה ''
מייקל:'' JR קרב משוגע זה הולך להיות אבל התוצאה תלויה בשופט המסתורי! ''