ה31 במרץ משחק הפלייאוף התחתון במסגרת המחזור ה32 בין הפועל חיפה למכבי פ"ת.
מכבי פ"ת נצחה 2-1 איך בסיום המשחק החלה מאומות והשחקן עלי חטיב ננגח ונבעט בראשו ופונה לבית החולים חסר הכרה.
חטיב מחוסר הכרה
בשני באפריל, עמי גניש ויגאל ממן שהחטיפו לחטיב שוחררו מהמעצר שלהם. גניש אמר: ""הייתי במקום שאני לא מאחל לאף אחד להיות בו אני מצטער בכלל שנכנסתי לכל הבלאגן הזה, ואני מתנצל בשמי ובשם האגודה. אני לא מבין מה עלי (חטיב) עשה על המגרש, כי הוא הגיע מהספסל. ראיתי שהוא נתן מכה לדני פרדה וניסיתי להפריד. אני מאוד אוהב כדורגל וחשוב לי להדגיש שצריך להרחיק את האלימות".
חשוב לו שהאמת תצא לאור
ה10 באפריל, מכבי פ"ת מועמדת לדין והשופטים מורידים לה 3 נקודות, מכה קשה שמוריה אותה מתחת לקו האדום ומקשה על סיכויה להינצל מירידה, ראשי מכבי פ"ת זועמים ואומרים שיערערו על העונש.
כעסו על העונש.
ה15 באפריל, בית הדין העליון מקבל את ערעורה של מכבי פ"ת ומחליט שהשלוש נקודות יוחזרו למכבי פ"ת וירדו רק מעונה הבאה.
בכל המדינה זעמו על ההחלטה וטענו שבית הדין שייך להתאחדות ולוזון סידר הכל, הלוזונים בינתיים חגגו.
היום הוא כבר שמח
דעה אישית בעניין:
לדעתי מה שהולך כאן פשוט מביש, בית הדין טען שהוא רוצה שהיורדות יקבעו על המגרש אבל הם הורידו לבית"ר שאז הייתה במאבקי תחתית והורידו להפועל פ"ת שזה ככל הנראה חרץ את גורלה אז דווקא לקבוצה שבאופן פתאומי היו"ר אוהד לא מורידים? משהו כאן בהחלט מסריח וכולנו מריחים את זה. אייל ברקוביץ החל במחאה, למחאה הראשונה הגיעו כ250 אוהדים של כל הקבוצות, להפגנה השנייה? צפויים להגיע אלף לפחות, אני מקווה שהם יצליחו לחולל משהו כי זה כבר נמאס! אנחנו רוצים צדק! אנחנו רוצים יו"ר אובייקטיבי, לא אחד שעושה מאיתנו צחוק. אבי לוזון בסך הכך הוכיח שהתאחדות מרשה אלימות בכך שמקרה אלימות נוראי כזה לא גורר עונש כבד, ועובדה שהיום בלאומית הייתה קטטה ענקית בין בני לוד והפועל רמת גן כי התאחדות מעניינת שלא מעניין אותה כלום.

ציטוט ההודעה