אני לא זוכר מה אומרת כל אצבע ששמים עליה את הטבעת.. אשמח אם תזכירו לי ,אני רק זוכר שבבוהן זה פייטרית
אגב אם יש לכם רוטינות להציע לי אני אשמח!
אני לא זוכר מה אומרת כל אצבע ששמים עליה את הטבעת.. אשמח אם תזכירו לי ,אני רק זוכר שבבוהן זה פייטרית
אגב אם יש לכם רוטינות להציע לי אני אשמח!
|
|
אתה נשוי? מה טבעות עכשיו?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר'ה נפלתם על הבחור קשה מידי..מסכן אין לו מושג מה קרה חחחחחחחחחחח
פותח האשכול- בפורום הזה אנחנו לא מתעסקים עם רוטינות, אם הגעת אלינו מהפורום השני (אפ אקס פי) אז תשאיר את מה שלמדת שם ותתחיל מחדש פה.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 22-04-2012 בשעה 19:03.
חלאס עם החרטא הזה תאמין לי הכי טוב לחרטט ולא ללכת עם הרוטינות המסריחות של הגייז שמנהלים חברות פיתוי תתחיל להמציא סטייל משלך ותפסיק ללכת אחרי חנונים שמנסים לעשות כסף מיותר חנונים
חחחחח הרוטינה הזאת היא בין הדברים הכי דפוקים שאני מכיר.. נטו טרואיזמים.. לא פחות ולא יותר.. אתה לא צריך לזכור שום דבר
תחל'ס, מחרטטים - אתה אומר לה, זה שהטבעת באמצע אומר שאת הרבה פעמים באמצע ומחפשת שיראו כמה את מיוחדת
ובלה בלה לבה
את אוהבת שהגבר שלך משקיע בך, זה שיש צמיד שחור אומר שאת הרבה פעמים בדיכאון ואת גם יוצאת ממנו יפה, את הפכפכה
ושוב בלה בלה בלה.
זהו אחי, עכשיו אתה יודע את הרוטינה, מקווה שתחזור עם דיווח על איזו פצצה שמצצה לך. אני בטוח שתצליח, רק אל תשכח את האמהותתחשב בבנות כן... לא לזיין את כולן בבת אחת יתותח.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 23-04-2012 בשעה 15:18.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
הרוטינה זה לא מה שחשוב, העיקרון כן - קריאה קרה עובדת מעולה על בחורות.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
פאק יש דברים שלעולם לא משתנים..
נוסטלגיה.
אכן. (לא בגישה שלילית)
לחופש יש תאריך: 20/3/2017