תראה, אני לא מתכוון לשנות את הסגנון דיבור שלי, את הטונים ואת המילים שאני משתמש כדי שבחורה תאהב אותי.
בגלל זה, לא משנה מה אני אומר לבחורה זה לא מפריע, כי היא מבינה שאני נוסע על מסלול משלי, אם מפריע לה, היא מוזמנת לעוף לי מהדרך ולא להפריע, אם זה לא מפריע לה, אז היא בכיף יכולה לתפוס איתי טרמפ.
בדרך כלל, כשאני נפגש עם בחורה פעם ראשונה ואני זורק פה ושם הערות "אחושרמוטה" "אינעל ראבק" "שם עליו\עלייה אלף זיינים" ועוד כל מיני ביטויים שכולנו מכירים, הבחורה בהתחלה נרתעת ודופק לי מבט, אבל תמיד אני יודע להעמיד אותה במקום. "זאת הצורה דיבור שלי, מפריע לך? את מוזמנת לא לשמוע נשמה" ואז היא נרתעת שוב פעם כי מבינה שאני לא שם על מה שהיא חושבת עליי יותר מידי זין, ואז המטרה הבאה שלה היא לגרום לי לשים עלייה. ואיך היא עושה את זה? מתחילה לצחוק מהקללות שלי, ומתחילה לזרום עם הנקודת מבט שלי. זה קורה לכולן, וזה עובד על כולן.
מה אני מנסה להגיד? לקלל ולדבר בצורה בוטה, זה לא דבר טוב. אבל אם אתה מוצא בזה לנכון ולא מפריע לך מה אנשים חושבים עלייך אחרי שאתה מתבטא בצורה הזאת, אז תמשיך בדרך שלך אבל תזכור להרים תראש ולא לפחד להגיד מה שיש לך בראש ומה שאתה חושב לנכון להגיד.
טון דיבור-
בדרך כלל אני מדבר בטון נמוך (יש לי קול בסי, אני לא צריך לדבר חזק) ובצורה זולה וקלילה.
ומן הסתם כשאני רוצה להבליט משהו במילים שלי, או שאני רוצה לשחק לבחורה במחשבות, אני משחק בטונים של הדיבור..
דוגמא- " (טון נורמלי) אם עוד פעם אחת את נותנת לי כאפה...(מרים תטון, אבל מדבר בצורה קלילה) אני ישבור לך תצורה!

" המשחקים האלה בטונים של הדיבור זה יכול להוביל לצחקוק, זה יכול להעיר בן אדם וזה יכול גם לפגוע בך לפעמים אם משתמשים בזה לא נכון..תתאמן.