קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרומו| ביג שואו "הענק המשוגע" מגיע ל HGL פרק 11
    על ידי XxAsTrOxX בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-05-2012, 00:06
  2. קארד: HGL - פרק 11 (בשל חוסר במסקרים, הפרק יפורסם כרגיל בשבת)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 03-05-2012, 19:49
  3. תזכורת עוד שעה: היכל התרבות פרק 3
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:42
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:50
  5. אולי במשחקי רשת..........
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

HGL - פרק 11 (5.5.12) - סבב א' במשחקי הרעב - מי מת?!

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל HGL - פרק 11 (5.5.12) - סבב א' במשחקי הרעב - מי מת?!

מישל מק'קול: "אני לא רוצה להיות כאן!"

"הרבה ממכם לא יודעים את זה, אבל אני לא במקום שהייתי בו לפני 4 שנים. אני יודעת ואתם יודעים שאני בן אדם שונה עכשיו. הסיבה היחידה שאני ממשיכה לעשות את זה היא כי הבטחתי לממונים שלי לעשות את העבודה שלי עד תום ולסיים אותה בהצלחה. אני לא מחפשת את המחמאות שלכם או את העזרה שלכם. כבר הוכחתם לי שאין לי מה לתלות את הציפיות שלי בכם. אף אחד פה לא ממש תורם את חלקו ויש בי חשש שברגע שתפורסם התוכנית, חלקיכם שלא תרם לה כלום, יהיה כפוי טובה ועוד יתלונן שהיא לא עומדת בציפיות שלו. אז הבעיה היא כולה שלכם וזה למה דאגתי למחוק כל זכר לליגה שהייתה קיימת פה. אין יותר ליגה ואין יותר AWL. זה כבר לא ליגה, זה מה שנקרא "משחק תפקידים" ומי שלא ישחק לפי החוקים שלי – ימצא את עצמו מועף מהתחרויות. ככה שסטיב אוסטין הוא כבר לא אלוף, טייקר הוחזר מקרקעית הים, הונשם והוחזר לחיים וכולם נמצאים פחות או יותר באותו מיקום. עכשיו, אם מישהו לא רוצה לשחק, אז הוא מוזמן לקחת את התחת כפוי הטובה שלו ולעוף לי מהליגה. האם אני ברורה מספיק?"

לפתע נשמעים קולות מן הקהל ואנשים מתחילים לכעוס, פתאום נשמעת יריית אקדח ומישל מק'קול נופלת מן הבמה. היא מתה !!!
    בנימה זו, אנחנו מתחילים את "משחקי הרעב" (HGL) כאן באטרף. בהצלחה לכל המתמודדים ומי יתן והסיכויים יהיו תמיד לטובתכם.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 05-05-2012 בשעה 18:59.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'ון סינה נגד
    CM פאנק

ג'ון סינה וCM פאנק מובלים אל הארינה שלהם, הם הולכים בצינורות מקבילים, וכאשר הם יוצאים לתוך הזירה שלהם, הם מגלים שזו מכלאת בקר שבנויה כמו אודיטוריום סגור שמוקף בקהל מכל עבר, וסגורה בכלוב ענקי אשר מונע בריחה מכל סוג שהוא. הדלתות נפתחות והמתאבקים נכנסים אל תוך הארינה. אין שם חבלים, אין שם זירה, רק קרקע קשה העשויה מאדמת חלקאות ישנה והמון אשר גוער בהם להתחיל. הכרוז מכריז על המתחרים ונראה שסינה לוקח את זה יותר קשה מפאנק שמרים את ידיו ונהנה מכל תשומת הלב שהוא מקבל. בסופו של דבר, מתבררת התמונה המלאה, על השניים להלחם במרכז האודיטוריום הזה בכוח ידם בלבד עד שאחד מהם ימות, כפי שכתוב בספר החוקים של "משחקי הרעב". נזרקים לזירה כמה פיסות של לחם, בקבוק של מים, ספיר ובנדנה. השניים רצים אל עבר הנשק והראשון שמצליח לשים את ידו על הספיר הוא ג'ון סינה. הוא מרים את הספיר, מכוון אותו טוב ואז זורק אותו לעבר פאנק שמתחמק בגלגול מפגיעה. בזמן הזה פאנק מרים את חתיכות הלחם ושם אותם בכיס. לדעתו יש להם שימוש מעבר לאוכל והוא מחליט לאסוף את כולם. בנקודה מסוימת בקרב, נפתח כלוב תת קרקעי ויוצאת משם חיה בלתי מזוהה, חצי נמר - חצי כלב אשר מזילה ריר מן הפה ונראית עצבנית במיוחד. פאנק זורק לה אוכל והיא נראית כאילו היא מחליטה לסמוך עליו. אבל כשהיא מסתובבת לעבר סינה שאוחז בספיר, החזות של החיה הזו הופכת לרעה.

גייל הות'ורן: "אני לא אוהב את המבט הזה של המפלצת הזו".
    פיטה מלארק: "מה זה בכלל? גם במשחקי הרעב שאני השתתפתי בהם לא היה דבר כזה".
    גייל הות'ורן: "כנראה הם מנסים להרים את הרף כל פעם מחדש".
    פיטה מלארק: "ובכן, נראה כי הסיכויים הם לא לטובתו של סינה".

החיה מזנקת אל סינה שמנסה לשפד אותה, אבל הספיר נשברת באמצע והחיה נדקרת מעט, אבל לא לפני שהיא מצליחה לנגוס קטע משמעותי מהכתף של סינה. צליל של משרוקית נשמעת והחיה חוזרת לכלוב שלה. בזמן הזה פאנק מתחיל לסגור את הפער על סינה שמתעסק בפציעה שלו ולא שם לב שהוא מותקף מאחור. פאנק מתחיל להלום, לחבוט ולבעוט בסינה שנופל לאדמה הקשה. הקהל מריע מסביב, וזה רק מדרבן את פאנק להמשיך את מה שהוא עושה. בשלב מסוים, פאנק מרים את סינה ותוקע אותו עם באדי סלאם במרכז הזירה. הקהל רוצה עוד ופאנק ניגש אל הבנדנה ומתחיל לנופף בה מול הקהל. הם שואגים משהו כמו "חנוק אותו, חנוק אותו", ונראה שפאנק בהתחלה לא מבין, אבל לאחר מכן, הוא מקפל את הבנדנה לעיגול בד, מכניס את זה לפה של סינה ואז שופך את בקבוק המים אל תוך הפה של סינה שמתחיל להחנק ולהשתעל. כל הקהל אוהב את מה שהוא רואה. לבסוף פאנק מוציא את הבנדנה, עוטף את הפנים של סינה על מנת שהוא לא יצטרך להביט בו בזמן שהוא עושה את הבלתי יעשה. לאחר מכן, פאנק ניגש אל הספיר, הוא בודק מה נשאר ממנה ורואה שהאורך של הספיר השבורה יספיק לגרום לסינה למות בחדירה מהירה. פאנק תופס מרחק, רץ לעבר סינה ואז משפד אותו על הספיר ותוקע אותו על אחת הקירות של האודיטוריום כמו חיה מפוחלצת. הקהל יוצא מגדרו, נהנה מכל שניה, ופאנק מרים את ידיו לאוויר וצועק "best in the world".

כרוז: "המנצח הוא CM פאנק".

פאנק, לאחר הקרב אתה מתבקש לנהל מסיבת עיתונאים. במידה ולא תבצע את המוטל עלייך, תוענש בתלייה, מוות ויציאה מהתחרויות.
    אנא, המצא מסיבת עיתונאים בה אתה מדבר על הקרב הראשון שלך בHGL, על הריגת ג'ון סינה ועל הסיכויים שלך לסבב הבא בתחרויות.
    את התוצאה אתה מתבקש לפרסם בפורום עד יום חמישי בשעה 16:00. אורך המטלה ינוע בין 20 שורות לבין 50 שורות. בהצלחה לך.

גייל הות'ורן: "נראה שפאנק מובטח להשתתף גם בסבב השני של משחקי הרעב".
    פיטה מלארק: "נכון, אבל מאחר והוא לא מילא אמר מאיפה הוא הגיע ומה נשק הבחירה שלו, הוא לא יזכה בדבר בסבב הזה".
    גייל הות'ורן: "חבל, אם עם נשק כללי הוא מסוגל להרוג בן אדם, תאר לך מה הוא יכל לעשות עם נשק לבחירתו".
    פיטה מלארק: "בוא נחזור לזירה ונשמע מה דעת השופטים על הביצוע של פאנק".

השופטים מרימים את השלטים ונותנים לפאנק ציון של 13 נקודות.
    סיכום: מאגר הנקודות של CM פאנק עד כה: 13 נקודות.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ביג שואו: "אני הגעתי לליגה הזאת מסיבה אחת, לשלוט עלייה, להחזיק באליפויות לא בשביל להיות בנאדם נחמד וטוב, אני לא יודע למה או איך, אבל הגעתי לליגה הזאת, אני יודע אבל כמה דברים שאני עומד להופיע בפרק 11, בחידוש של הליגה, ואני עומד להיות החידוש הכי גדול שיש, כי ברגע שהפעמון יצלצל, אני עומד להיות שונה אני עומד להיות אחר, החידוש, הדברים הקטנים האלה עומדים להפוך אותי, לאלוף שלכם ואתם תצטרכו להתרגל לזה. זאת הפעם אחרונה שאני עומד להסביר לכם את זה, אני יודע שאתם מפגרים אבל אתם צריכים להבין את זה, הערב לא משנה מי היה התמודד מולי, לא משנה מול מי אני היה, אל איזה אליפות אני היה ברגע שהפעמון יצלצל, אני עומד לעשות דברים נוראים למי שהיה מולי, אני עומד להוציא עליו כל רגע בילדות שלי של סבל, עומדים בצלצול להפוך למשהו חדש, ואני לא יפסיק עד שאני ינצח עד שהשופט לא יכריז עלי כמנצח".

לייקים
    46
    נקודות
    0

רנדי אורטון נגד סטון קולד סטיב אוסטין

רנדי וסטיב נכנסים לארינה שנראית כמו זירת האבקות, אבל משהו מוזר בה. קולות יער בוקעים מכל עבר והם נראים כאילו הם עלולים להיות מותקפים מכל עבר. הכרוז אומר שהתחרות תהיה על כלי נשק לבחירה, כך שמי שינצח הפעם יוכל לקבל את כלי הנשק שהוא ביקש בתחילת התחרויות. בנוסף לכך, כל כמה דקות יערך שאלון אונליין בין צופי הקרב וישאלו אותם – לטובת מי אתם רוצים שהקרב הזה יהיה ברגע זה ממש – ועל פי התשובה שלהם, יוענק יתרון למתחרה שנבחר. כך שזהו ריאליטי מהסוג הישן שבו הצופים קובעים לאן תלך השליטה, מי יגבור על מי ובסופו של דבר – מי ינצח! הקרב מתחיל עם אגרופים חזקים של רנדי אורטון לפנים של סטון קולד סטיב אוסטין שמועד, נופל אחורה ומעניק לוויפר הזדמנות זהב להגביר את היתרון שלו. אבל אז מופיע הסקר הראשון ו67% מבין הצופים בתוכנית היו רוצים לראות את סטיב אוסטין בשליטה. מיד מגיעה יד מכנית משום מקום, תופסת את אורטון בגב ומנערת אותו כמו זבוב שנקלע לסופת הוריקן. אחרי הניעור, היד המכנית משליחה את אורטון לפינת הזירה כמו בובת סמרטוטים ונעלמת. סטיב אוסטין בזמן הזה מתאושש, נעמד על רגליו וצועק: "מי שרוצה לראות אותי נותן לSOB הזה את המכות של החיים שלו, שיצעק HELL YEAH". אלפי אנשים מסביב לארינה עונים לו בקולי קולות. אז סטיב אוסטין ניגש לרנדי אורטון, מעמיד אותו על הרגליים, שולח אותו לחבלים ומבצע עליו לו טזס פרס, שבו הוא קופץ על היריב, מוריד אותו למזרן ונותן לו סדרה של אגרופים סגורים ישר לפנים. סטיב אוסטין מנסה הצמדה אבל ללא הצלחה. רנדי אורטון נחלץ בספירת 1.

גייל הות'ורן: "ראית איך הדברים יכולים להשתנות מרגע לרגע והכל לפי בחירת הקהל".
    פיטה מלארק: "לו רק האח הגדול היה כזה כן ואמיתי בבחירת הקהל שלו, שם הכל מכור מראש".
    גייל הות'ורן: "אני חושב אבל שצריך לתת את הקרדיט לרנדי אורטון על הסיבולת שלו".
    פיטה מלארק: "נכון, הוא ספג את העונש ועדיין יכל להחלץ מספירת 3 של סטיב אוסטין".

סטיב אוסטין ממשיך עם סדרת תרגילים שהוא מבצע על אורטון. קודם כל הוא מתחיל עם באדי סלאם במרכז הזירה, לאחר מכן הוא ניגש לחבל השני, שם הוא מוריד אלבו דרופ על היריב שלו. לבסוף הוא מתקרב קרוב קרוב אל רנדי אורטון והוא צועק לו באוזן שהוא כלומניק, אפס ולוזר. באותה שניה, אורטון תופס את הצוואר של סטיב אוסטין ומתכוון לבצע את הRKO, אבל סטיב אוסטין הודף את אורטון לחבלים, כשרנדי חוזר, סטיב מנסה להוריד אותו בקלוזליין, אבל אורטון חומק מתחתיו, מזדנב מאחורי סטיב אוסטין ומבצע עליו באק ברייקר במרכז הזירה. אוסטין מתעצבן, קם, רץ לחבלים ושואט לעברו של הוויפר, אבל רנדי הופך את המתקפה מהר מאוד לפאואר סלאם איימתני במרכז הזירה. שוב שאלון. הצופים נשאלים מי הם היו רוצים לראות בשליטה ברגעים אלה ממש. 93% היו רוצים לראות את סטון קולד סטיב אוסטין בשליטה. רנדי מנסה לעמוד על רגליו ולהתכונן לנורא ביותר. הוא מעיף מבט לכל עבר, לא יודע מה הולך להכות בו. אבל הזמן הזה שהוא מבזבז בלחכות לפגיעה, נותן לסטון קולד את האפשרות לחזור לעצמו, לסובב את אורטון ולבצע עליו את הסטאנר. מסתבר שהסחת הדעת של המפעילים הייתה יותר ומספיק כדי לגרום לרנדי אורטון לאבד את השליטה שלו בקרב. הם לא היו צריכים שום מתקפה אמיתית. בסופו של דבר, סטון קולד מצמיד את רנדי אורטון 1.......2.......3.

המנצח: סטון קולד סטיב אוסטין.
    הפרס: מקל בייסבול.

סטון קולד סטיב אוסטין, כחלק מהשתתפות שלך במשחקי הרעב, עלייך לבצע מספר משימות, כיום עלייך להציל את בני משפחתך מאזור 12. כפי שאולי ידוע לך או לא, איזור 12 הוא הנחשל, העלוב והעני ביותר מבין האיזורים המרכיבים את מדינת פאנם, והם תחת מתקפה של הקפיטול. עלייך לצאת לשם, להציל את בני משפחתך, אולי גם להדוף את כוחות הקפיטול ולהחזיר את השקט למקום. אחרי הכל, שקט הוא שם המשחק. כתוב חיבור קצר של פרוזה בו אתה מתאר את היציאה שלך לאיזור 12, את הקשיים שנתקלת בהם, ואת הניסיון שלך להציל את המשפחה שלך. במידה ותצליח במשימה, החיבור שלך יהפך למציאות. במידה והוא יהיה גרוע, אתה תגלה בדיוק מה קרה להם במציאות. יש לך עד יום חמישי בשעה 16:00. אורך המטלה ינוע בין 20 שורות לבין 70 שורות. בהצלחה לך.

גייל הות'ורן: "זה ממש שינוי דרסטי מהדרך שבה שיחקו בליגות איי-פאד".
    פיטה מלארק: "וזאת מכיוון שאין זו ליגת אייפאד, זה משחק תפקידים, לא שמעת מה מישל מק'קול אמרה?"
    גייל הות'ורן: "האמת שהייתי עסוק בתדהמה לאור העובדה שהתנקשו בחייה".
    פיטה מלארק: "יהי זכרה ברוך. אני לא חושב שזה הגיע לה".

השופטים מרימים את השלטים ונותנים לסטון קולד ציון של 17 נקודות.
    סיכום: מאגר הנקודות של סטון קולד סטיב אוסטין עד כה: 17 נקודות.

השופטים מרימים את השלטים ונותנים לרנדי אורטון ציון של 3 נקודות.
    סיכום: מאגר הנקודות של הווייפר עד כה: 3 נקודות.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ראיתם אותה באח הגדול

ראיתם אותה בערוץ אגו

ראיתם אותה בליגת AWL

ועכשיו היא מתקדמת לדבר האמיתי

עכשיו שמישל מק'קול מתה

הגברת הראשונה של הבידור מגיעה לHGL

קבלו את יקירת הקהל - אביבית בר זוהר

לייקים
    46
    נקודות
    0

אנדרטייקר נגד באטיסטה

כרוז: מאחר והקרב הבא הוא קרב המיין אבנט שלנו להערב, הוא יהיה על סך 35 נקודות, 30 למנצח ו-5 למפסיד.

העשן כבר התפזר וטייקר כבר הוריד את מעילו מעור הוא עולה אל הזירה כשבאטיסטה כבר מוכן לקרב מרתק. הקרב מתחיל
    בזה שבאטיסטה וטייקר רצים אחד לכיוון של השני ונאחזים כל אחד בכתפיו של האחר ולאחר כ10 שניות, לאחר מכן טייקר מצליח לתפוס ראשון את ראשו של באטיסטה ונותן קפיצה אשר נותן מכה לראשו של דייב על הזירה, לאחר המכה בראש טייקר ניצל את זה והתחיל לתת לו סטירות לעבר החזה של באטיסטה וראשו. לאחר הסטירות טייקר ניסה להוריד אגרוף לדייב אשר הצליח לעצור בידו את ידו של טייקר ומשך את טייקר עם ידו של טייקר אל כיוונו והוריד לו נגיחה בפנים, לאחר שטייקר נשכב על הריצפה דייב תפס אותה והתחיל לאגרף לו את הפנים, מיד בסיום האיגרוף עלה באטיסטה על החבלים וקפץ, למזלו של טייקר הוא ברח בזמן ונעמד והתחיל לדהור אל כיוונו של באטיסטה, לאחר שטייקר ניסה להפיל אותו בעזרת הריצה באטיסטה הצליח לתפוס אותו והמשיך לו את הריצה בעזרת משיכה חזקה לעבר ריצפת האולם, בזמן שטייקר על הריצפה באטיסטה יורד מהזירה מרים את טייקר ומעיף אותו על חומת היציע, בזמן שהוא חצי יושב ושוכב על החומה דייב רץ אליו מהר ומוריד לו ברכייה ישר בפנים וישר לאחר מכן דייב באטיסטה הוריד לו מרפק חזק ישר בראש וישר באטיסטה מרים את טייקר אל הזירה כשטייקר מתגלגל פנימה כשהוא שפוך ובאטיסטה מנצל את זה כדי לעלות על החבלים ולקפוץ ישר על גבו של טייקר הנאנח מכאבים, מיד לאחר הקפיצה באטיסטה עשה גילגול קטן וישר קם כדי לנסות "להכניע" את טייקר בחניקתו המפורסמת.

גייל הות'ורן: "אוו, קרב כזה מעניין לא ראינו הרבה זמן, פיטה".
    פיטה מלארק: "אל תשכח שמדובר במשחקי הרעב, משחקים שהם גזר דין מוות".
    גייל הות'ורן: "זה נראה גמור, טייקר לא נראה במצב להמשיך".
    פיטה מלארק: "זה נראה שבאטיסטה יגמור את זה מהר מהצפוי"

בזמן ההכנעה של באטיסטה לעבר טייקר זה נראה גמור, היד של טייקר באוויר כשהיא רועדת והיא נראת בכיוון של לדפוק שלוש פעמים על הזירה ולהיכנע, וזה לא קרה. טייקר לא וויתר והתעלה על העצמו והרים את באטיסטה איתו כמו "שק קמח" ולאחר מכן נפל אחורה כדי שבאטיסטה יקבל את המכה חזקה בגבו, וכך היה. מיד כבאטיסטה על הזירה שוכב טייקר בא מאחוריו וקפץ על ראשו ומיד על החבלים לקפוץ, באטיסטה שכב על הגב וכטייקר קפץ עליו הוא הרים את ברכיו כדי שטייקר יחטוף מכה בבטנו, ישר אחר כך באטיסטה ריתק, 1 ... 2... וטייקר קפץ. באטיסטה לא ויתר, הרים את טייקר ולאחר מכן תפס את היד של טייקר וזורק אותו באייריש וויפ לפינה הנגדית. טייקר נהדף בעוצמה מהפינה ואז נופל בחזרה לזירה. באטיסטה מרים אותו, מבצע עליו באדי סלאם, לאחר הבאדי סלאם באטיסטה הרים את ידו גבוהה למעלה כדי לשמוע את צעקות הקהל וכך היה, הקהל צעק בצורה שאין לתאר. באטיסטה לא שם לב שטייקר שהיה מאחוריו התאושש ותפס אותו בין הרגליים והפך אותו בגלגול לריתוק 1 .. 2 ... ובאטיסטה קופץ עם הרגל ישר לפנים של טייקר, מיד אחרי זה הוא משתגע בטירוף וקופץ על טייקר ומאגרף אותו עם כל חלק אפשרי בגוף, כדי לברוח מזה טייקר השתכל דרך החבלים ויצא החוצה, באטיסטה התעצבן על החבלים שנמצאים באזור האמצע וקפץ עליו בצורה אמנותית כשטייקר פוגע בחוזקה רבה בחומת היציעים השחורים, מיד לאחר מכן באטיסטה מרים אותו ומכניס אותו לזירה ומעמיד אותו.

גייל הות'ורן: "שמע, לי לא משנה מתי תיהיה התוצאה ואיך תיהיה התוצאה, לראות את שניהם ככה זה מספיק טוב".
    פיטה מלארק: "אני חושב שזה שטייקר טבע השבוע באגם המקומי לא עשה לו טוב. תראה איך הוא מתקשה".
    גייל הות'ורן: "באטיסטה גם נראה כמו אחד שיש לו יותר מה להוכיח, הוא רעב יותר לנצחון".
    פיטה מלארק: "ובמשחקים כמו משחקי הרעב, תאבון עושה את כל ההבדל בין הפסד לנצחון".

לאחר שבאטיסטה מכניס את אנדרטייקר לזירה הוא מנסה להכניע שוב טייקר בסגנון ג'ריקו כאשר הוא עומד ותופס את רגליו של טייקר ומקפל אותו, באותו רגע זה היה נראה שטייקר עומד להפסיד כשהוא צורח מכאבים אבל איכשהו הוא מתגבר על הכאבים מניף ידיים לכיוונו של באטיסטה ומתחיל לקרב אותו לכיוונו וישר עוזב, התרגיל החכם שטייקר עשה העיף את באטיסטה לפינה השנייה של הזירה וטייקר ניצל מהפסד, לאחר שבאטיסטה נעמד טייקר רץ לכיוון החבלים נשען עליהם ודוהר לכיוון באטיסטה ופיל אותו בחוזקה ומדריך לדרוך לו על הפרצוף והידיים, לאחר מכן מכן טייקר תופס את באטיסטה ונותן לו אגרוף בעוצמה חזק לעבר פניו של באטיסטה שנראה בכיוון של לאבד על ההכרה, בזמן שנראה שבאטיסטה לא יודע איפה הוא וטייקר ממשיך להרביץ לו בעוצמה כשהוא בועט בראש וברגליים, זה נראה גמור וכך היה, טייקר מרים את ידו לעבר צווארו ומתכונן לעשות את הפינישר שלו כשהוא לפני כן הוא משנה צבע עינייו ללבן מושיט את ידו לצווארו ומתכוון לסמן לבאטיסטה כשהוא הולך למות פתאום באמצע הניסיון של טייקר לעשות את זה באטיסטה מוריד לו וואחד בעיטה לפנים שמעיפה למרחקים וגם שברה לו את האף וטייקר התחיל לצבוע את היזרה באדום לאחר שאיבד הרבה דם, באטיסטה נעמד, נותן גיחגוך קל, מרים את טייקר ומכניס אותו בין רגליו, ומרים את טייקר לאוויר ומבצע באטיסטה בומב, 1 .... 2 .... 3

כרוז: "המנצח הוא באטיסטה".

השופטים מרימים את השלטים ונותנים לבאטיסטה ציון של 30 נקודות.
    סיכום: מאגר הנקודות של באטיסטה עד כה: 30 נקודות.

השופטים מרימים את השלטים ונותנים לטייקר ציון של 5 נקודות.
    סיכום: מאגר הנקודות של טייקר עד כה: 5 נקודות.

טייקר, יש לך הזדמנות לכפר על ההפסד שלך בקרב אחר. במהלך השבוע הקרוב אתה מתבקש להוכיח את ידיעותייך בתחום ההאבקות. היריב שלך יהיה הרכש החדש של ליגת HGL - ביג שואו. במהלך כל יום בשבוע תשלח לשניכם שאלת טריוויה. הראשון שיענה לי עליה בצורה נכונה, יזכה בנקודה. בסוף השבוע, מי שיהיה בעל הנקודות הרב ביותר - יוכרז המנצח ויקבל פרס מסתורי. זה יכולות להיות נקודות, זה יכולה להיות חסינות וזה יכול להיות נשק לבחירה. אז כדאי לכם להשקיע את הכל.

ההמנון של HGL מנוגן
    מופיע הפרצוף של ג'ון סינה בשמיים
    מופיע הפרצוף של מישל מק'קול בשמיים
    התוכנית יורדת משידור
    - סוף -
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 05-05-2012 בשעה 18:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

את נתת לבאטיסטה ניצחון כי הוא חדש אני רק שואל? כל הכבוד לכל המנצחים פרק מצוין

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

אני לא מאמין שניצחתי את האנדרטייקר, זה רק מראה לכולם שאי הולך להיות האלוף של HGL, תודה רבה נטע

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

תוכנית מעולה

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

באמת למה באטיסטה ניצח? כתבתי פרומו יותר טוב לא אשמתי שאני בלחץ בר מצווה ולא יכול לסקר.

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

לייקים
    46
    נקודות
    0

רוי, אתה האחרון שצריך לדאוג בנוגע לקידום. שבוע הבא יש לך ולבאטיסטה רימאץ'. אומנם הוא ניצח בקרב, אבל אתה יכול להוכיח שאתה יכול לנצח במלחמה.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי NetaMimi צפיה בהודעה
    רוי, אתה האחרון שצריך לדאוג בנוגע לקידום. שבוע הבא יש לך ולבאטיסטה רימאץ'. אומנם הוא ניצח בקרב, אבל אתה יכול להוכיח שאתה יכול לנצח במלחמה.
    למה רימאץ' ? רציתי להיות נגד אורטון ...

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

לייקים
    46
    נקודות
    0

אם שניכם תשרדו את השבוע הקרוב אז תוכלו להלחם אחד בשני בעוד שבועיים.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

פרק מעולה אהבתי מאוד אבל 2 דברים שטיפה הפריעו לי.
    1.אנדרטייקר הפסיד למרות שלדעתי הפרומו שלו היה יותר טוב ולאחר מכן באטיסטה קיבל את הניקוד הגבוהה ביותר
    2.זה שכביכול אמרת שכולם מתו ורק אנחנו שרדו ופתאום יש קהל וזה...

דבר חיובי שמאוד אהבתי זה המשימות בקרוב יפרסם!

לייקים
    46
    נקודות
    0

אקח את זה לתשומת ליבי לשבועות הבאים. תודה רבה על התגובה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect