נכתב במקור על ידי
Bay Harbor Butcher
הרכש לא היה מספיק טוב?
תגיד אתה שומע את עצמך? רומא עשתה רכש בסה"כ 65M יורו שכלל את שטקלנבורג, היינצה, קייאר, בויאן, לאמלה, בוריני, פיאניץ', גאגו, אנחל ואוסבאלדו.
אלה רכשים שמספיקים לפחות להגיע לאירופה.
אנריקה נכשל בכך שניסה להיכנס כל משחק עם הראש בקיר ושינה 37 הרכבים ב37 משחקים, הכניס מי שבא לו, הוציא מי שבא לו.
במוקדמות הליגה האירופאית הוא הכניס את אוקקה צ'וקה (שאגב עובדה מעניינת עליו, הוא השחקן הצעיר ביותר ששיחק את משחקו הראשון בסריה א' כשהוא היה רק בן 16 וחצי כשעשה הופעת בכורה ברומא) וסיפסל את טוטי?! זה נראה לך כמו בעיה של הרכש או בעיה של המאמן??
בעית פציעות כמו בכל שנה, אחרי שבורדייסו אחד הברגים החשובים של רומא וגם של ארגנטינה גמר את העונה ובשלב מאוחר יותר גם חואן גמר את העונה ככה שרומא נותרה עם בלם אפס שלא יודע מה הוא לעזאזל עושה ברומא או בוולפסבורג ואני מדבר על קייאר.
בלם קשיש, היינצה למורות שיש לו ניסיון רב והוא עזר הרבה מאוד למארסי ולקבוצות האחרות שהיה בהן, הוא עדיין זקן.
אנחל, השחקן שאני גם לא יודע מה הוא עדיין עושה ברומא, נכון הוא שחקן מצויין ויש לו יכולת התקפית מעולה אבל הוא לא יודע לחזור חזרה להגנה ונוצר חור בצד שלו= גולים.
בצד השני, בד"כ זה רוזי שאין לי טענות אליו כמעט הוא שחקן בעל יכולת מעולה, מהיר מאוד והתקפי בניגוד לאנחל הוא יודע לחזור מהר מאוד להגנה.
לפעמיים זה טאדיי שעומד גם בצד הימני או השמאלי (תלוי איפה חסר), אי אפשר להאשים שחקן שמשחק בתור קשר כנף לצפות ממנו שיעשה עבודת הגנה מעולה, זה כמו לקחת את רונאלדו ולשים אותו בתור שוער ולצפות שידע לעצור כדורים.
הקישור- יש לרומא קישור מאוד משובח ומבין המשובחים באיטליה, גאגו-דה רוסי-פיאניץ'. שלושה שחקנים שאני מאוד אוהב, את דה רוסי מאז ומתמיד, גאגו במדי ריאל ופיאניץ' במדי לייון.
ההתקפה של רומא גם בעייתית מאוד לפעמיים.
לאמלה, עדיין לא כל-כך התאקלם והוא קצת חמום מוח שממהר לעשות שטויות ובגלל זה הוא הורחק פעמיים.
אוסבאלדו שיש משחקים שהוא עם הראש בקיר ולא שווה בכלל את ה17M שרומא זרקה עליו, כמו במשחקים האחרונים וההרחקה שהורחק נגד יובנטוס.
בוריני, שחקן צעיר מאוד ומובטח, רק שפציעה הרסה לו את רצף הגולים שהכניס 8 שערים ב9 משחקים.
טוטי, כמובן שאי אפשר שלא להתייחס אליו, נכון הוא לא "נצץ" כל העונה אבל ללא ספק המון שערים באו דרך הרגלים שלו (והכוונה שלי לבישולים).