קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] סתם שיר שכתבתי בגלל תיסכולים
    על ידי Erik Lamela בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-10-2009, 00:56
  2. [פריקה] סתם פריקה טובה חח
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-04-2009, 04:03
  3. [פריקה] סתם משהו שלא מובן לי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 19:14
  4. [פריקה] סתם מן פריקה, תגיבו אם באלכם
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-11-2007, 00:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[פריקה] סתם משתף אתכם.

ברירת מחדל [פריקה] סתם משתף אתכם.

המצב שלי בזמן האחרון דיי חרא, כבר כמה חודשים אני מדוכא מהחיים, נמאס לי מאיך שהם מתנהלים.
    אני כותב פה כי אין לי עם מי לדבר ואני מעדיף להשאיר את מה שאני חושב כמה שיותר לעצמי.
    שלא תבינו נכון יש לי כל מה שאדם צריך לבקש, בית חם, אוכל על השולחן, מקלחת בסוף יום, אני עובד עושה כסף, לפעמים נהנה ממנו, לפעמים חושב מה אני יעשה איתו בעתיד וכל זה.
    בחודשים האחרונים אני זוכה להכיר את הצד הלא נעים של להיות בן אדם. בבית ספר הכל טוב אבל אי אפשר להגיד שיש לי חברים, יש לי אנשים שאני מכיר. לאף אחד לא באמת אכפת ממני ומדברים איתי רק כשצריכים משהו ואני עוזר, בכללי אני אוהב לעזור רק זה מבאס שכשלא צריכים עזרה שמים עליך זין.
    אני רוצה בת\ן אדם שאני יוכל לסמוך עליו לדבר איתה\ו חופשי על מה שעובר עלי. אי אפשר להחזיק הכל בפנים כל הזמן, יש דליפות.
    אני חושב שהיה לי חבר אמת אבל נפרדנו במגמות, ועכשיו יש לו חברים חדשים, אני לא הצלחתי ממש עם חברים, אני לא אוהב את הכיתה שלי, אני לא מתחבר עם 98 אחוז ממנה, אני לא מדבר איתם ואין לי על מה ואני לא רוצה קשר איתם, אני רוצה להביא להם מכות מעצבנים אותי והבנות שחושבות שהן יפות באות לעם חצאית שכל הכוס בחוץ עושות שפם בכיתה, מגלחות ידיים בכיתה, מה נהיה? אני מדבר ומתחבר עם השאר ויש לי חבר אחד שאני קרוב איתו אבל עוד פעם לא כזה שאני יכול לדבר איתו על מה שעולה לי בראש.
    הייתי רוצה חברה. היו כמה מקרים נואשים שלי, אני לא טוב עם בני המין השני והמוזר. זה ריסק אותי עוד יותר. עוד מאט אני יתחיל לחיות את העשור השלישי שלי ולא היה כלום. לא דיברתי עם ילדה יותר משתי דקות שלא לדבר עם אינטימיות..וזה מבאס.
    דבר אחד שאני מסיק זה שאי אפשר לחיות בלי אנשים אחרים. חייב חברים. אמיתיים. אי אפשר להמשיך ככה. גם אצלכם זה ככה? יש לכם חבר באמת אמיתי? או שמה שאני עובר זה מיוחד..?
    אני גם מבין שבכללי אף אחד לא שם עליך ואתה לבד בעולם, אני לא יודע מה אני יעשה בעתיד ואני מפחד שהמצב ישאר ככה. פעם בתול בן 40 הצחיק אותי. היום לא ממש.
    מבאס אותי שהאנושות איבדה ערך לחברות והכל היום הוא כסף ומה שמסביב, לכולם יש אינטרס וכולם לובשים מסכה בשביל להגשים אותו, כמעט אין עזרה הדדית כנה ואמיתית ואף אחד לא עוזר לי ("חברים" שלי-שרואים שאני קצת מכובה ולא מזיז להם) אז אני כותב. אם אני לא יכתוב המצב שלי ידרדר. אני לא חושב להתאבד מהסיבה ומהתגובה של המשפחה הקרובה. לשאר האנשים פשוט לא יהיה אכפת והם לא פקטור.
    היה לי פעמים שאני יושב בחושך לבד ופשוט בוכה אבל שאף אחד לא ישמע. מוזיקה לפעמים עוזרת קצת ספורט אבל זה כמו גלים. הדיכדוך והבדידות באים וכשהם באים אני מתמודד, בגל הזה בחרתי לכתוב, לנסות משהו חדש. ניסיתי לדחוק בפנים, ניסיתי להתקרב קצת יותר לחברים ולדבר איתם אבל כל אחד עסוק יותר מדי בתחת של עצמו ולא חושב להגדיל קצת את הראש ולחשוב לעזור. אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם לאנשים בשביל לדבר איתם.
    אני מרגיש שאין טעם לחיים (לא שאני רוצה להתאבד) פשוט אין להם טעם, בשבילי לפחות. אני לא נהנה מהם. אני לבד. וזה הדבר הכי גרוע שהדבר היחיד שאתה יכול להישען עליהם זה המקשים. אבל המצב מכריח אותי, אני חושב לפעמים לפגוע בעצמי, להרגיע את זמנית את הסערה ואני ממש מקווה שהכתיבה תעזור לי.
    התחלתי לעשן\אלכוהול, הם מקלים אבל לזמן, אני מבין את זה ואני לא מכור אני שולט בזה בנתיים. אני רוצה לברוח מהמציאות המבאסת אז אני מרבה להיות על המחשב לשחק משהו, אני רואה סדרות. זה נחמד לשקוע בעלילה אחרת.
    אני מניח שזה דבר שמשלימים איתו? אני ישמח לעצות איך להשלים. האפשרות של לנסות להתחבר עם אנשים חדשים ולחפש חברות אמת כנראה כבר אבדה. נשארת רק ההשלמה. כולם בגיל הזה עוברים ההבנה שהעולם חרא? איך אתם התמודדתם עם הבעיה? אני ישמח לקצת יחס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

תנסה להתחבר עם אנשים אחרים.. ללכת לחוגים (ספורט וכדומה) ללכת לשחק כדורגל בשכונה להיצטרף אפילו לאנשים שאתה לא מכיר.. אוליי תעבור כיתה\בית ספר אבל בשביל להתחבר עם אנשים אתה צריך ליזום ולהתחבב עליהם כי הרבה פעמים אנשים תקועים בקבוצות.. מקווה שעזרתי

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    המצב שלי בזמן האחרון דיי חרא, כבר כמה חודשים אני מדוכא מהחיים, נמאס לי מאיך שהם מתנהלים.
    אני כותב פה כי אין לי עם מי לדבר ואני מעדיף להשאיר את מה שאני חושב כמה שיותר לעצמי.
    שלא תבינו נכון יש לי כל מה שאדם צריך לבקש, בית חם, אוכל על השולחן, מקלחת בסוף יום, אני עובד עושה כסף, לפעמים נהנה ממנו, לפעמים חושב מה אני יעשה איתו בעתיד וכל זה.
    בחודשים האחרונים אני זוכה להכיר את הצד הלא נעים של להיות בן אדם. בבית ספר הכל טוב אבל אי אפשר להגיד שיש לי חברים, יש לי אנשים שאני מכיר. לאף אחד לא באמת אכפת ממני ומדברים איתי רק כשצריכים משהו ואני עוזר, בכללי אני אוהב לעזור רק זה מבאס שכשלא צריכים עזרה שמים עליך זין.
    אני רוצה בת\ן אדם שאני יוכל לסמוך עליו לדבר איתה\ו חופשי על מה שעובר עלי. אי אפשר להחזיק הכל בפנים כל הזמן, יש דליפות.
    אני חושב שהיה לי חבר אמת אבל נפרדנו במגמות, ועכשיו יש לו חברים חדשים, אני לא הצלחתי ממש עם חברים, אני לא אוהב את הכיתה שלי, אני לא מתחבר עם 98 אחוז ממנה, אני לא מדבר איתם ואין לי על מה ואני לא רוצה קשר איתם, אני רוצה להביא להם מכות מעצבנים אותי והבנות שחושבות שהן יפות באות לעם חצאית שכל הכוס בחוץ עושות שפם בכיתה, מגלחות ידיים בכיתה, מה נהיה? אני מדבר ומתחבר עם השאר ויש לי חבר אחד שאני קרוב איתו אבל עוד פעם לא כזה שאני יכול לדבר איתו על מה שעולה לי בראש.
    הייתי רוצה חברה. היו כמה מקרים נואשים שלי, אני לא טוב עם בני המין השני והמוזר. זה ריסק אותי עוד יותר. עוד מאט אני יתחיל לחיות את העשור השלישי שלי ולא היה כלום. לא דיברתי עם ילדה יותר משתי דקות שלא לדבר עם אינטימיות..וזה מבאס.
    דבר אחד שאני מסיק זה שאי אפשר לחיות בלי אנשים אחרים. חייב חברים. אמיתיים. אי אפשר להמשיך ככה. גם אצלכם זה ככה? יש לכם חבר באמת אמיתי? או שמה שאני עובר זה מיוחד..?
    אני גם מבין שבכללי אף אחד לא שם עליך ואתה לבד בעולם, אני לא יודע מה אני יעשה בעתיד ואני מפחד שהמצב ישאר ככה. פעם בתול בן 40 הצחיק אותי. היום לא ממש.
    מבאס אותי שהאנושות איבדה ערך לחברות והכל היום הוא כסף ומה שמסביב, לכולם יש אינטרס וכולם לובשים מסכה בשביל להגשים אותו, כמעט אין עזרה הדדית כנה ואמיתית ואף אחד לא עוזר לי ("חברים" שלי-שרואים שאני קצת מכובה ולא מזיז להם) אז אני כותב. אם אני לא יכתוב המצב שלי ידרדר. אני לא חושב להתאבד מהסיבה ומהתגובה של המשפחה הקרובה. לשאר האנשים פשוט לא יהיה אכפת והם לא פקטור.
    היה לי פעמים שאני יושב בחושך לבד ופשוט בוכה אבל שאף אחד לא ישמע. מוזיקה לפעמים עוזרת קצת ספורט אבל זה כמו גלים. הדיכדוך והבדידות באים וכשהם באים אני מתמודד, בגל הזה בחרתי לכתוב, לנסות משהו חדש. ניסיתי לדחוק בפנים, ניסיתי להתקרב קצת יותר לחברים ולדבר איתם אבל כל אחד עסוק יותר מדי בתחת של עצמו ולא חושב להגדיל קצת את הראש ולחשוב לעזור. אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם לאנשים בשביל לדבר איתם.
    אני מרגיש שאין טעם לחיים (לא שאני רוצה להתאבד) פשוט אין להם טעם, בשבילי לפחות. אני לא נהנה מהם. אני לבד. וזה הדבר הכי גרוע שהדבר היחיד שאתה יכול להישען עליהם זה המקשים. אבל המצב מכריח אותי, אני חושב לפעמים לפגוע בעצמי, להרגיע את זמנית את הסערה ואני ממש מקווה שהכתיבה תעזור לי.
    התחלתי לעשן\אלכוהול, הם מקלים אבל לזמן, אני מבין את זה ואני לא מכור אני שולט בזה בנתיים. אני רוצה לברוח מהמציאות המבאסת אז אני מרבה להיות על המחשב לשחק משהו, אני רואה סדרות. זה נחמד לשקוע בעלילה אחרת.
    אני מניח שזה דבר שמשלימים איתו? אני ישמח לעצות איך להשלים. האפשרות של לנסות להתחבר עם אנשים חדשים ולחפש חברות אמת כנראה כבר אבדה. נשארת רק ההשלמה. כולם בגיל הזה עוברים ההבנה שהעולם חרא? איך אתם התמודדתם עם הבעיה? אני ישמח לקצת יחס.
    חחחחח מה זאת אומרת נפרדנו? אי אפשר להפרד מחבר מה זה השטויות האלה חחחח

ותקשיב לכל אחד בחיים יש תקופה חרא

לא יעזור לך לנסות למשוך תשומת לב על ידי דרמות, תיהיה מי שאתה, לא צריך להיות לך אכפת מכלום ומאף אחד, אתה חייב להבין שכל האנשים בעולם הזה הם חארות, זה לא שלך יש בעיה כלשהי זה אצלם.

עלי למשל עושים חרם כבר 6 שנים (קולט???) ואתה חושב שמזיז לי? ממש לא!

הם עושים עלי חרם בגלל שבחורה שהם רצו הייתה איתי

החברה זה דבר חרא ויש טעם לחיים, פשוט תמצא תחביב ותתמקד בו

יש לי איזה 3-4 חברים טובים, בקיצור, אם אתה גר בעיר, אז צא למקומות אפילו לבד, לך לסרט, תנסה להיות חברותי לאנשים ככה מכירים חברים.

תמצא תחביב כלשהו ותפתח אותו, תרוץ, תעשה ספורט, קח כדורסל ולך למגרש אנשים יבואו.

תמצא פתרון במקום לעשות דרמות.

(גם לי יש את הדיכאונות שלי, החיים שלי חרא, אבל פשוט יש לי דברים שאני אוהב לעשות וזה מה שמעסיק את המחשבות שלי מכל החרא)

ברירת מחדל היי לך..

כשקראתי יכולתי ממש לדמיין אותך בצד השני של המסך, כותב כדי לפרוק, כותב כדי להקל לרגע... כי נשמע שבחודשים האחרונים כמו התנפץ עלייך גל והציף אותך ברגשות ובתחושת בדידות וחוסר טעם שמוציאה את החשק מכל דבר.. ואולי זה מרגיש שכל מה שנשאר זה לנסות למלא את החסר הזה בהסחות דעת, בלפגוע בעצמך, לשתות.. כל דבר שרק יביא קצת הפוגה..

ונראה שאתה מחפש דרך אחרת, שאתה מחפש ליצור קשר אמיתי גם בעולם שבו נדמה אולי לפעמים שלאנשים לא אכפת.. ורציתי להזמין אותך לצ'ט שלנו באתר סה"ר שאני מתנדבת בו, לשיחה אנונימית אחד-על-אחד עם מתנדב/ת שאכפת לו, שרק ירצה להקשיב לך, לנסות להבין...כי כמו שאמרת אי אפשר להחזיק הכל בפנים כל הזמן- אנחנו רק רוצים לתת לך מקום לפרוק קצת, לפנות אצלך מקום גם לדברים חדשים שיבואו...ואולי אולי נוכל להקל קצת על הבדידות..
    אם תבחר- נחכה לך...
    שלך,
    מתנדבת סה"ר
    (אם אתה רוצה להגיע אלינו תכתוב סה"ר בגוגל sahar.org.il )

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חנן
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תחשוב טוב יהיה טוב

ציטוט נכתב במקור על ידי chanan003 צפיה בהודעה
    תחשוב טוב יהיה טוב
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה בולשיט!

ציטוט נכתב במקור על ידי סהר תמיכה צפיה בהודעה
    כשקראתי יכולתי ממש לדמיין אותך בצד השני של המסך, כותב כדי לפרוק, כותב כדי להקל לרגע... כי נשמע שבחודשים האחרונים כמו התנפץ עלייך גל והציף אותך ברגשות ובתחושת בדידות וחוסר טעם שמוציאה את החשק מכל דבר.. ואולי זה מרגיש שכל מה שנשאר זה לנסות למלא את החסר הזה בהסחות דעת, בלפגוע בעצמך, לשתות.. כל דבר שרק יביא קצת הפוגה..

ונראה שאתה מחפש דרך אחרת, שאתה מחפש ליצור קשר אמיתי גם בעולם שבו נדמה אולי לפעמים שלאנשים לא אכפת.. ורציתי להזמין אותך לצ'ט שלנו באתר סה"ר שאני מתנדבת בו, לשיחה אנונימית אחד-על-אחד עם מתנדב/ת שאכפת לו, שרק ירצה להקשיב לך, לנסות להבין...כי כמו שאמרת אי אפשר להחזיק הכל בפנים כל הזמן- אנחנו רק רוצים לתת לך מקום לפרוק קצת, לפנות אצלך מקום גם לדברים חדשים שיבואו...ואולי אולי נוכל להקל קצת על הבדידות..
    אם תבחר- נחכה לך...
    שלך,
    מתנדבת סה"ר
    (אם אתה רוצה להגיע אלינו תכתוב סה"ר בגוגל sahar.org.il )

וואי וואי וואי כמה מניפולציות בתוך הודעה אחת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

שמע תצא קצת מהבית תלך למגרש תשחק כדורגל כדוררסל ואתה תראה ילדים יבואו לשחק ותציע להם רוצים לעשות משחק ודברים כאלה למרות שאני מבטוח שהם יציעו לך קודם וככה אתה תראה אולי לא ישר יהיה לך חברים שאתה יכול לדבר איתם על הכול, אבל לפחות יהיה חברים שיעסיקו אותך מהמחשבות הרעות ועם הזמן אתה תתחיל להסתובב איתם, לא רק במגרש אתם תתחילו להיפגש תלכו להסתובב וכאלה, וזה יעלה לך את הביטחון העצמי תוכל לדבר עם בנות (להשיג חברה או ידידות) ועם הזמן גם חברי אמת.
    לכול דבר שאתה צריך אתה יכול לדבר איתי בפרטי גם אם סתם באלך לדבר אני ישמח מאוד

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תשלים עם סיטואציית החיים הזאת,ורק אז כשבאמת תשלים,תפעל בהתאם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קיריל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

שמע אחי, אמו זה נורמלי, אתה עוד תימצא חברים. אבל אל תיתיואש
    ככה אתה תצליח תיתחבר אם כולם
    ככה אני עשיתי עשהאתי לעיר חדשה
    I love Iatraf portal

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,638 | הודעות: 8,174,225 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect