אני אשתדל לקצר כמה שאני יכול, לפני שבוע יצאתי עם חבר והיו איתנו 2 בנות אחת הכרתי אחת לא, זאת שלא הכרתי בואו נגיד שלדעתי לפחות בשפתכם הרצתי עליה "גיים מרשים" דיברנו די הרבה יצרתי מגע והכל והתנשקנו והיו טיפה נגיעות פה ושם, בכל מקרה היה לי ברור לגמרי שהיא בעניין, באותו יום לא יצא לי לסגור איתה עד הסוף היא הייתה עייפה מתה ורצתה ללכת הביתה.
נפגשתי איתה שוב אתמול (היא קיטלגה אותי כ"בחור שהיא יוצאת איתו" לא חברים אבל גם לא ידידים... ככה אני לפחות מפרש את זה), יצאנו דיברנו צחוקים והכל פה ושם מגע ואז דפקתי לה משפט שמאוד מרמז על זה שהתגעגעתי לשפתיים שלה חח בכל אופן היא אמרה שהיא הבינה את הרמז אבל יש לידה אנשים ושגם עם חבר שלה היא לא הייתה עושה את זה בפומבי כי ככה היא והיא מיושנת (WTF הכי מוזר ששמעתי אי פעם), אז שאלתי אותה מה עם שבוע שעבר? היא אומרת שהיא הייתה קצת מסטולה ובגלל זה לא היה לה שיקול דעת, בכל אופן היא דאגה להבהיר מלא פעמים שהיא מתוסבכת והכל ושאני בסדר והיא דפוקה, אבל בואו אני יגיד לכם מה הבעיה... שמעתי מחבר שהוא זיין אותה לפני כמה חודשים, היא טוענת שהם סתם התנשקו ובינינו אני לא יודע למי להאמין כי הוא חרטטן אבל יש מצב גם היא מחרטטת לי כדי לא לצאת זונה, מישהו אחר אמר שהוא עשה אותה בגיל 14 אבל נניח ואז היא הייתה ילדה מטומטמת... אבל יש את ההרגשה שהיא שרמוטה ואיכשהו רק לי לא יוצא עדיין לזיין אותה...
אני מתכנן דבר מאוד פשוט לפעם הבאה, אני לוקח אותה למקום שאני עובד יש שם כמה אטרקציות מעניינות, פלוס היא מקבלת קצת שתיה חינם, ואז אליי הביתה ואני דופק לה איזה תירוץ כדי שתבוא, אם גם אחרי זה זה לא ילך אז כמו שהיא אמרה היא דפוקה ואני לא... חח.
מה אתם חושבים? יש משו שאני צריך לעשות? או משו שעשיתי לא בסדר?

ציטוט ההודעה