קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 26 דברים לזכות בלב של בחורה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-10-2013, 18:19
  2. [פריקה/ייעוץ] 2 חברים ,בחורה אחת (18)
    על ידי TOM91 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-08-2011, 12:53
  3. [ייעוץ] בחורה שאפשר לומר שנדלקתי עליה :)
    על ידי Iti10 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-11-2010, 14:39
  4. [דיווח+ייעוץ] להתחיל עם בחורה בים
    על ידי TOM91 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-07-2010, 13:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[ייעוץ] "בחורה מתוסבכת"

ברירת מחדל [ייעוץ] "בחורה מתוסבכת"

אני אשתדל לקצר כמה שאני יכול, לפני שבוע יצאתי עם חבר והיו איתנו 2 בנות אחת הכרתי אחת לא, זאת שלא הכרתי בואו נגיד שלדעתי לפחות בשפתכם הרצתי עליה "גיים מרשים" דיברנו די הרבה יצרתי מגע והכל והתנשקנו והיו טיפה נגיעות פה ושם, בכל מקרה היה לי ברור לגמרי שהיא בעניין, באותו יום לא יצא לי לסגור איתה עד הסוף היא הייתה עייפה מתה ורצתה ללכת הביתה.

נפגשתי איתה שוב אתמול (היא קיטלגה אותי כ"בחור שהיא יוצאת איתו" לא חברים אבל גם לא ידידים... ככה אני לפחות מפרש את זה), יצאנו דיברנו צחוקים והכל פה ושם מגע ואז דפקתי לה משפט שמאוד מרמז על זה שהתגעגעתי לשפתיים שלה חח בכל אופן היא אמרה שהיא הבינה את הרמז אבל יש לידה אנשים ושגם עם חבר שלה היא לא הייתה עושה את זה בפומבי כי ככה היא והיא מיושנת (WTF הכי מוזר ששמעתי אי פעם), אז שאלתי אותה מה עם שבוע שעבר? היא אומרת שהיא הייתה קצת מסטולה ובגלל זה לא היה לה שיקול דעת, בכל אופן היא דאגה להבהיר מלא פעמים שהיא מתוסבכת והכל ושאני בסדר והיא דפוקה, אבל בואו אני יגיד לכם מה הבעיה... שמעתי מחבר שהוא זיין אותה לפני כמה חודשים, היא טוענת שהם סתם התנשקו ובינינו אני לא יודע למי להאמין כי הוא חרטטן אבל יש מצב גם היא מחרטטת לי כדי לא לצאת זונה, מישהו אחר אמר שהוא עשה אותה בגיל 14 אבל נניח ואז היא הייתה ילדה מטומטמת... אבל יש את ההרגשה שהיא שרמוטה ואיכשהו רק לי לא יוצא עדיין לזיין אותה...

אני מתכנן דבר מאוד פשוט לפעם הבאה, אני לוקח אותה למקום שאני עובד יש שם כמה אטרקציות מעניינות, פלוס היא מקבלת קצת שתיה חינם, ואז אליי הביתה ואני דופק לה איזה תירוץ כדי שתבוא, אם גם אחרי זה זה לא ילך אז כמו שהיא אמרה היא דפוקה ואני לא... חח.

מה אתם חושבים? יש משו שאני צריך לעשות? או משו שעשיתי לא בסדר?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

למה לרמוז לה שהתגעגעת לשפתיים שלה ולא פשוט לנשק אותה? תפסיק לחפש אישור של הבחורה כדי לנשק אותה פשוט תעשה מה שאתה רוצה גם אם זה הרגע הכי לא מתאים שיש והיא בדיוק באמצע משפט.. מקסימום היא תזיז את הראש..

ידעתי שמישהו יגיב על זה GOD DAMN IT חחחח יש פה עניין הרבה יותר רציני מזה... זה כלום.. למה? כי ראיתי פחות זרימה מהכיוון שלה... בשבוע שעבר למשל ראיתי את זה בעיניים שלה אז לא חשבתי... במקרה של אתמול ראיתי שהיא יותר בראש של לדבר, בדרך כלל אני לא מחפש אישורים אבל בוא נגיד ככה בגלל שאתמול היא הייתה לחוצה בזמן והייתה צריכה לחזור מוקדם משהו רציני לא היה זורם... אני מחכה לממש את התוכנית שלי בסופש ואז תאמין לי שאני לא יחפש אישורים ממנה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    ידעתי שמישהו יגיב על זה GOD DAMN IT חחחח יש פה עניין הרבה יותר רציני מזה... זה כלום.. למה? כי ראיתי פחות זרימה מהכיוון שלה... בשבוע שעבר למשל ראיתי את זה בעיניים שלה אז לא חשבתי... במקרה של אתמול ראיתי שהיא יותר בראש של לדבר, בדרך כלל אני לא מחפש אישורים אבל בוא נגיד ככה בגלל שאתמול היא הייתה לחוצה בזמן והייתה צריכה לחזור מוקדם משהו רציני לא היה זורם... אני מחכה לממש את התוכנית שלי בסופש ואז תאמין לי שאני לא יחפש אישורים ממנה.
    זה בדיוק מה שאמרתי.. אתה מחפש אישור כדי לנשק אותה "בשבוע שעבר ראיתי את זה בעיניים שלה" = ידעת שהיא מעוניינת אז הלכת על זה. "במקרה של אתמול ראיתי שהיא יותר בראש של לדבר" - לא היית בטוח שהיא בעניין אז לא הלכת על זה.
    אתה פועל לפי הפריים שלה ולא שלך, המציאות שלה של מה עושים מתי מנצחת במקום שאתה תקבע מה צריך לקרות ותשאב אותה לתוך זה..

בקשר ל"בעיה" אין פה שום בעיה, תזרום איתה כמו שתכננת, קח אותה הביתה ותגלה בעצמך אם היא בתולה רצח או מזדיינת, משם תחליט הלאה מה לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 13-05-2012 בשעה 17:19.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בלהבלהבלה..קח אותה לאיזה דירה או אנא אערף מה שתרצה..מקום לבד, תעשה אווירה נחמדה ותפרק אותה. אל תעשה מכל זבוב פיל.

ROY, בתולה רצח היא לא זה 100 אחוז אני יכול להבטיח לך... השאלה אם היא אחת שנותנת בקלות או שלא... אבל בכל מקרה אני חושב שהתכנית שלי תצליח =] ורודני, לא עושה מכל זבוב פיל, היא זאת שטוענת שהיא מתוסבכת והכל חח.

מה השם שלה?
    נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 13-05-2012 בשעה 20:21.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

למה? חחח שמע אם אתה מעוניין אני יכול לשלוח לך בפרטי אבל מה אתה 144 של מצב הפות של הבנות בארץ? חחח

עזוב, פשוט נשמע מוכר מדי

סביר להניח שאני טועה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect