קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]מיוני צוות אוויר
    על ידי B1ackSn0w בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-08-2009, 20:49
  2. [פרסום] תחזית מזג אוויר דיגיטלית
    על ידי ירדן בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2009, 00:17
  3. [שאלךה] צוות אוויר
    על ידי Red Devils בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-07-2008, 03:37
  4. מיוני צוות ים - חובלים\צוללות
    על ידי A.C.K בפורום מאמרי צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 15:05
  5. מבקש מידע על זימון ראשון ל"צוות אוויר"...
    על ידי FantoM בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 14:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פרסום] מיוני צוות אוויר

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ברירת מחדל [פרסום] מיוני צוות אוויר

מיוני צוות אוויר

מה זה בעצם?

מיוני 'צוות אוויר' הם המיונים הראשוניים שאתם עוברים בדרך להתקבל לקורס טיס.

תנאי קבלה

תוכלו לקבל זימון למיוני 'צוות אוויר' רק מי שיש לו פרופיל 82 או 97 ללא סעיפים שפוסלים את טיס - אסטמה פעילה, מיגרנות, בעיות אורטופדיות קשות, בעיות בשמיעה ועיוורון צבעים.
    עכשיו בנוגע לשאלה המפורסמת, אם יש מס' במשקפיים האם ניתן להיות בטיס ואיזה מס' הכי גבוה?
    אני לא יודע בדיוק לגבי ההגבלות למגמות בטיס,אני כן יודע באופן כללי שמי שמס' המשקפיים שלו מעל 2 לא זכאי לזימון.
    מה עושים כדי לדעת אם מגיע לכם או לא? פשוט מאוד, מתקשרים ושואלים ( המס' יופיע בהמשך ).
    כל זה בנוגע לפרופיל, כעת נעבור לנתוני האיכות: צריך מינימום קב"א 54 ודפ"ר 60.
    במידה ואתם עומדים בכל התנאים שרשמתי למעלה, אתם צריכים לקבל זימון בערך לקראת גיל 17 ו 4 חודשים.
    הזימון אמור להשלח אליכם לבד - אתם לא צריכים לבקש שום דבר, במידה ולא קיבלתם אחרי גיל 17 ו 4 חודשים, אתם יכולים לנדנד ללשכת הגיוס ולשאול מה קורה עם זה.

זימון והגעה

כמו שרשמתי מלמעלה, הזימון צריך להגיע אליכם לבד.
    אתם תקבלו מכתב שיהיה רשום בו לאיזה לשכה אתם צריכים להגיע ובאיזה שעה. כמו כן, תקבלו 6 כרטיסי נסיעה לאוטובוסים כמו שהיה לכם בצו ראשון ( 4 כללים ו 2 לאגד ).
    בכללי, אתם צריכים לקחת קו אוטובוס לתחנה מרכזית בבאר שבע. לבירור קווים, שעות וימי פעילות, יש אתר מעולה שיש בו את כל המידע, לחצו כאן.
    מתחנה מרכזית של באר שבע, אתם צריכים לקחת קו מס' 31 של אגד תעבורה ברציף מס' 6 לחצרים ( נסיעה של 20 דק' ).
    תשאלו את הנהג איפה צריך לרדת או את אחד החיילים, הם יעזרו לכם.
    אם אתם ממש צריכים לדעת, אתם צריכים לרדת תחנה אחת לפני הבסיס במוזיאון.
    יום לפני יתקשרו אליכם מצוות אוויר ויזכירו לכם שיש לכם את המבחנים, אם יש לכם כל מיני שאלות - תוכלו לנצל את ההזדמנות ולחפור חזרה למערכת

מה צריך להביא אתכם?
    - הזימון שקיבלתם בדואר
    - תעודת זהות ( או כל פריט מזהה אחר עם תמונה ופרטים כמו רישיון )
    - מים ואוכל ( אצלנו חילקו כריכים טעימים, לא יודע אם זה תמיד )
    * אפשר להביא כסף, יש שם חנות בתוך הבסיס שאפשר לקנות.
    * MP \ פלאפון \ ספר או כל דבר אחר שיעביר לכם את הזמן

מיוני צוות אוויר

אחרי שהגעתם, תתבקשו לשבת ולחכות בספסלים עד שתבוא חיילת ותקח את התעודות זהות שלכם ( תקבלו אותם בחזרה בסוף היום ).
    עכשיו ככה, אני הייתי היום והיינו רק 9 ילדים ולכן לא חילקו אותנו לקבוצות. חבר שלי הלך חודשיים לפני והם היו 30 ולכן חילקו אותם ל 2 קבוצות, זה לא משנה כי כולם עושים את אותו הדבר.
    הדבר הראשון שאתם עושים זה המבחנים הפסיכוטכניים - בכללי יגידו לכם שאסור לדבר על היום הזה בכלל אז לכן אני אומר מה שכולם אומרים - מבחנים קלים, ממש דומים למה שהיה בצו ראשון.
    לאחר מכן, כשכולכם תסיימו עם המבחנים, יבדקו לכולם וכבר אז יגידו לכם מי ממשיך ומי לא ( הרוב הגדול עובר ).
    התחנות הבאות זה פירוק והרכבה של מכונה ומכונה שבודקת את הקואורדינציה שלכם .
    אין טעם שתשאלו שאלות כי אסור להגיד וגם סיבה פשוטה, לא משנה כמה יגידו לכם, אתם לא תבינו עד שתעברו את זה בעצמכם.
    לאחר שכולם סיימנו עם המכונה ( הולכים אחד אחד, כל אחד בערך 10 דק' ) יקראו לכם אחד אחד לצד ויגידו לכם אם עברתם או לא ובכך סיימתם את המיונים הראשוניים לקראת קורס טיס.

שאר השלבים

ירפ"א( יחידת הרפואה האווירית בתל השומר )א'- בחלק הראשון יעשו לכםמבחן נייר ועיפרון בנושאים שונים (מתמטיקה, תפיסה מרחבית וכו'), ושאלון אישי (קורות חיים וכו', שווה להיות אמינים).
    החלק השני, שנערך מספר ימים אחר כך הוא הסימולטור המפורסם. בסך הכל זה מזכיר סימולטור טיסה במחשב: יושבים עם ג'ויסטיק ומצערת (סטיק המהירות) ונעים לפי ההוראות – מעקב אחרי מטוס, ירי וכו'. החלק הראשון מוקדש לתרגול, ובהמשך נערך המבחן. חשוב לפעול על פי ההוראות, ולנסות לשפר ביצועים. בתוך כ- 3-4 חודשים תקבלו תשובה אם עברתם לשלב הבא - ירפ"א ב'.

ירפ"א ב' - החלק הראשון הוא ראיון קצר עם פסיכולוג (אמינות ושלווה, לא צריך יותר). מי שעובר אותו, ממשיך לבדיקות רפואיות דקדקניות (דם, שתן, ראייה, שמיעה, אק"ג, ובדיקות נוספות לפי הצורך). מי שכשיר – ממשיך לגיבוש.

גיבוש טיס
    - מתחיל בבדיקה רפואית קצרה בתל השומר, משם יוצאים לחצרים. חמשת הימים הקרובים כוללים מסע יומי, בילוי ב"מגרש המשחקים" (מתקני משימות, כמו להעביר חבית מצד אחד של המתקן לשני בלי לגעת בחלקים האדומים של החבית, וכו'), משימות אישיות (שינון חומר לימודי, חפירת בור מילוט ועוד), משימות משותפות (כמו תכנון מתקפה אווירית), דיונים, הקפצות ותיזוזים, ובסוף – אולי – קורס טיס עתידי.

פרטים נחוצים
    אתר חיל האוויר - לחצו כאן
    מי שאחראי על 'צוות אוויר' היא בעצם לשכת הגיוס האזורית אז תתקשרו לאיפה שעשיתם צו ראשון - למיטב, או *גיוס.
    מידע בנוגע לזימון לירפ"א א' חלק ראשון ושאלות כלליות: מדור צוות אוויר, 03-7377754/7374569.
    מידע בנוגע לזימון לירפ"א א' חלק שני וזימון לירפ"א ב': מדור מיון חיילי חיל אוויר, 03-7377453.
    מידע בנוגע לבדיקות רפואיות: מדור ירפ"א קבלה רפואית, 03-7379167/6.

* קרדיט לאתר שבוז על המידע של ירפ"א א', ב' וגיבוש( לקחתי משם כי עוד לא הגעתי לשלבים האלה )

פרטים שהיו אצלי:
    הייתי היום במיונים, הקדמתי והגעתי ב 9, הזימון היה ל 10:30, ב 11:10 בערך התחלנו עם הכל.
    היינו 9 אנשים, אחד לא עבר את המבחנים הפסיכוטכניים ונשארנו 8.
    לאחר המבדקים עם המכונה, 6 מתוך 8 עברו. כמו שאתם רואים, הרוב עוברים, כי זה קל ואין מה להלחץ.
    אני גם עברתי

כמו תמיד, אם יש לכם שאלות, בקשות, בעיות או כל דבר אחר אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית או לפנות אליי במייל:
    bfwgabi@gmail.com

בהצלחה

*כל הזכויות שמורות לי, אין להעתיק!
    ".It always seems Impossible until it's done"

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

כל הכבוד! הדבר מקיף מאוד. יכול לעזור לחברה הצעירים פה.
    אני חושב שברוב השלבים רוב החברה עוברים, אבל בסיכום של הכל ביחד הרוב הגדול נושר. (עד שמתחילים מסלול, שם הכל שונה)
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 22-05-2012 בשעה 09:34.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

בהצלחה לכולם

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect