כעיקרון כתבתי את זה לפלוני שביקש עזרה וחשבתי למה לא לפרסם את זה גם כאן?...
הוא ברמה יחסית התחלתית, העצות מתאימות, הינה:
קח כמה עצות,
לגבי פחד גישה, כשאתה יוצא החוצה, תפתח סט מייד כשאתה יכל אפילו אם זאת מכוערת...
זה מכניס אותך למצב של "לפתוח בלי לחשוב" לכן זה חשוב, אל תחשוב ואל תסנן אף אחת בסט הראשון (ושיהיה המיידי[חובה]) שלך.
תשמור על חוק השלוש שניות, הוא חשוב כמו החיים שלך כשזה נוגע לפיקאפ, זה אומר שאתה חייב לפתוח סט מייד כשאתה רואה אותו, בלי לחשוב על פתיח ובלי לפחד לצאת מטומטם. מה שזה גורם לך לשדר זה שלא באמת אכפט לך מהתוצאה אלא אתה רק נהנה. (זה חזק ביותר בחורות קולטות את זה ונמשכות אליך הרבה יותר - לכן אל תפתח בצורה עקיפה, זה מעפן ופחות יעיל).
גישה מנצחת - אתה חייב לחשוב בכל סיטואציה רק על הכייף שלך, ככה אתה תשדר כייף והנאה בכל השפת גוף/טון דיבור/ואנרגיה שלך - וזה יתרון עצום כי זה דבר שאנשים רוצים לספוג ממנו ולהיות איתו.
לכן תפתח בצורה כייפית לך, תעשה שטויות, על תחשוב על מה היא חושבת, כי זה לא כייף, אל תחשוב כמו רובוט ותנסה להיזכר בחוקים שקראת מהספר לגבי כל סיטואציה כי זה לא כייף (אתה מתחיל להבין ת'נקודה..?) -
בכל זמן שאתה מתחיל עם בחורות, כשאתה עושה חימום אתה אוטומטית נכנס למצב של לשים זין ולהיות יותר מכייף ובטוח בעצמך.
חימום זה לא לשאול מה השעה - חימום זה לעשות דברים שמאתגרים אותך, אני לדוגמה כדי להתחמם ולהיות במצב רוח שטותי וכייפי, ניגש לכמה בנות ואומר משהו כמו: "היי, את יכולה שניה לבדוק לי את הציצי, אני חושב שיש לי אחד גדול יותר מהשני" (עם חיוך ומצביעה על החזה שלי)" פעולה כזאת היא בטוח לא פתיח טוב או משהו, ולכן זה מכניס אותי למצב של לשים זין כי לא אכפט לי מה היא תענה לי העיקר שאני נהנה, וככה אני מתחיל להתנהג כמו זיין, כי זיינם שמים זין על העלום. זכור את זה.
אם לא שמרת על חוק 3 שניות, ואתה מסתכל על הבחורה שאתה רוצה להתחיל איתה ועדיין לא התחלת איתה, לפני שאתה מתחיל איתה - תדמיין איך הבחורה צוחקת ממך ונמשכת אליך כשאתה מתחיל איתה, ואז באמת תתחיל איתה, זה ינטרל כל מחשבה שלילית שיכולה לעלות לך. ויגרום לך להתנהג טוב יותר ובצורה מושכת יותר כשבאמת תתחיל איתה.
אחרי שאתה מחומם, אתה יכל לעשות כל מה שבא לך.
שם באמת יש מקום להכניס כל מני שיטות שלמדת בספר או משהו, מה שכתבתי לך עד עכשיו זה, "ניקוי פני השטח" כדי שתוכל באמת להצליח עם בחורות, זה יעיל וכייף.
בסט, תנסה להגיד דברים שבאים, 'כאילו בכנות', - תורם לגישה הקלילה והמשחקית שלך - אני אסביר למה הכוונה:
"היי אני לא אוהב משפטי פתיחה אבל זה לא מנע ממני מלגשת ולדבר איתך, עכשיו כעיקרון אני שואל את השם שלך אבל בבקשה אל תיהי קלה להשגה, תנסי לדחות אותי קצת" כשאתה אומר "אל תיהי קלה להשגה" אתה משדר שאתה בחור שמסתובב עם "קשות להשגה", בחור שתמיד כייף לו (תכונה מאוד מושכת) ושם זיין, ומה שזה עושה בנוסף - כל העקיצות והמשחקים שהיא תשחק איתך ילכו לך יותר בכייף ובקלות בגלל שאם היא רעה אליך זה כביכול בגלל שאתה ביקשת וככה כל העקיצות שלה הופכות ל"סמני עניין" כי היא משחקת את המשחק שלך כביכול...
כנות זה גם דברים כמו: "תאמת בדרך כלל אני יותר מנומס אבל הסיטואציה אומרת לי שאני יכל להגיד שטויות גמורות והמשיכה שלך אלי תמשיך לפרוח ללא שליטה" כל זה בנימה של כייף וצחוקים שום דבר לא רציני כאן. מקווה שהפואנטה הובהרה.
תדבר איתה על דברים שקרו לה וגם לך תגרום לה לנסות להרשים אותך תגיד למשל: "קרה שמישהו התחיל איתך בצורה מיוחדת?" אם היא אומר לא היא תצא לא משהו כי איזו בחורה גאה בזה שלא מתחילים איתה ואם היא אומרת כן (לרוב זה קורה) אז יש לך שיחה כייפית ומה גם שתוכל לאתגר אותה: "הוא באמת תפס אותך מאחורה ככה?" "ובטח לא ידעת איך להגיב!" ואז היא תגיד שהיא כן ידעה ובלה בלה בלה...
קיצר בהצלחה...
דבר איתי אם לא הבנת משהו ו כדי שתבין את הגישה, תראה את כל הסירטונים של סימפל פיקאפ ביוטיוב (חובה).

.
" כל זה בנימה של כייף וצחוקים שום דבר לא רציני כאן. מקווה שהפואנטה הובהרה.
ציטוט ההודעה