אם אין לך השקעה כספית זה בעיה , אך לפני יומיים בערך פרסמתי בבלוג שלי פוסט על איך מתחילים בלי השקעה כספית , אם תרצה אשלח לך .
בכל מקרה הנה חלק קטן ממה שכתוב שם :
- הייפים – יקח לכם הרבה זמן , אך אפשר להרוויח הרבה כסף בעזרת הייפים , בואו נקח דוגמא , אנו מוצאים הייפ אמין ( אני לא אשא בתוצאות של שום דבר שיכתב בפוסט או בבלוג בכלל ) , אז נחזור לדוגמא , נניח שמצאנו הייפ אמין , אנו משקיעים 10$ , מקבלים בדרך כלל בסביבות ה12$ , אני לא מומחה , אבל יצא לי להתעסק עם הייפ או שתיים , ככה נכניס 12$ , נרוויח קצת יותר , וכך נתקדם , תוך כמה חודשים אפשר להגיע ל100$ , ואז להשקיע בבאקסים עד שמרוויחים בערך 500$ , מכאן אפשר להתקדם ולהרוויח יפה מאד .
- הקמת אתר אינטרנט – עם סכום של 10 – 20$ , אפשר להקים אתר אינטרנט עם דומיין קום , תוכלו גם לראות איך אפשר לקנות אחסון תמורת חודש ראשון ב 0.01$ , אתן קישור בסוף הפוסט, אך נחזור לעניין , אפשר להקים אתר אינטרנט , להביא תנועה , ולמכור שטחי פרסום ( בדרך כלל רק במידה ויש הרבה כניסות יחודיות לאתר ) , או שאפשר לשים פרסומות מתוכניות שותפים כגון אדסנס , תוכלו לקרוא עוד על תוכניות שותפים בסוף הפוסט .
- השקעה באתרי אינטרנט – קשה למצוא בעל אתר שיסכים להשקיע סכום מזערי , אך אפשר להשקיע נגיד 20$ , להרוויח מהרווחים , ולשים שוב 50% מהרווח .