קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] שיפור "ביטחון", וגם יצירת משיכה (19)
    על ידי Idan64 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-03-2012, 20:58
  2. חדשה שלי לאתגר וגם לאימוץ
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 20:47
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 21:49
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 08:00
  5. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 19:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

משיכה - גם לנשים, וגם לגברים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל משיכה - גם לנשים, וגם לגברים.

שלום לכולם,
    כתבתי עוד מאמר אבל הפעם עם יותר מחשבה ויותר עמיקות. תהנו.

משיכה זאת מילה מאד גדולה. מתארת באופן הכי פשוט את הדבר הכי טבעי בעולם שקורה בין גבר לאישה.

הבעיה מתחילה כשאנחנו מנסים להבין למה אנחנו נמשכים? לאיזה דברים אנחנו נמשכים אצל המין השני כדי לשפר אותם? איך לשפר? מה לא לעשות כדי לא "להוריד" את המשיכה מהמין השני? (מכוון יותר נשים, נגיע לזה בהמשך) מה עושים כשהמין השני לא נמשך, ואם רוצים אז איך אפשר "להציל" את המצב, אם אפשר?
    אני החלטתי לקחת על עצמי את השאלות האלה, ולהכנס לתוכם, לחפור עמוק עד שאני ימצא את הנפט בסוף הבור וסוף סוף להבין, מה זה בתכלס משיכה?

לצורך העניין, אני יצטט קטע קטן שלקוח מהאתר ויקיפדיה:
    "משיכה מינית (או סקס אפיל) הוא מונח המייחס לאדם את היכולת למשוך את תשומת ליבו של אדם אחר מבחינה ארוטית או מינית. המשיכה יכולה להיות למאפייניו הפיזיים של האדם או לתכונות אחרות שלו - למראהו, לתנועותיו, לקולו או לניחוח שלו, לצד גורמים נוספים. המשיכה עשויה להתגבר בידי גורמים שונים כגון תכשיטים, ביגוד, בישום, עיצוב שיער וכל דבר אחר שעשוי למשוך אדם אחר מבחינה מינית. בנוסף, המשיכה עשויה להיות מושפעת מנתוניו הגנטיים, הפסיכולוגיים או התרבותיים של אדם, או מנתונים יותר מופשטים, לא מוחשיים של אדם."

בלהבלהבלהבלה...כל זה כבר ידוע לכולם, לא ככה? אבל בתכלס...מה אישה צריכה, חוץ ממחשוף קורץ וחצאית מיני שרק גורמת לך לחשוב "מה הייתי עושה לה...", באמת לעשות מבחינה התנהגותית כדי למשוך גבר? והפוך-
    מה על הגבר לעשות, חוץ מלרוץ לשוק-הכרמל ולקנות זוג ביצים גדולות ופשוט לגשת, כדי למשוך בחורה אליו? הרי, ברור לכולנו שצריך יותר משרירי ידיים כדי למשוך אישה, אבל מה באמת? מה בדיוק עושה את זה?

נשים - איך לגרום לגבר להמשך אלייך :
    פשטות. זוהי מילת המפתח שנשים צריכות שיהיה להן תמיד בכיס. אני חוזר ואומר, בין החזה, ממש באמצע, יש את האיזור שנקרא "מפתח הלב", נשים המעוניינות למשוך את תשומת הלב, או במילים שלכן, לגרום לגבר להתאהב בך, צריכות פשוט לחפש את הסוחרת האנונימית שמסתררת ברחובות החשוכים ומוכרת (בחינם, אגב) את המפתח שנקרא פשטות. מהרגע שתצליחי לשים את ידיך על המפתח הזה, תיהיה לך גישה אולטימבטית וללא הגבלה לכל לב של גבר בעיר שלך.
    "אוקי, אוקי...הבנו, פשטות, פשטות, פשטות..מה אתה רוצה להגיד בזה?"
    כל אישה בעולם, יודעת היום שאם היא רוצה למשוך את תשומתו של הגבר, היא צריכה פשוט להסתובב בקניון עם חברות ולקנות כל בגד שהוא לא גלימה של דוסים. חד וחלק.
    אני כאן, עומד איתן, ואומר לכן בנות, שהמשפט הזה הוא נכון..אבל חלקית!
    תשומת לב, היא דבר מאד פשוט. נכון שאפשר בכל מקום בעולם לעמוד ליד בן אדם, לתת לו נגיעה קלה בכתף, להוסיף "סלח לי.." ולתפוס את תשומת הלב? יפה. זוהי כוונתי היחידה בתשומת לב. משיכת תשומת לב, היא דומה למשיכת גבר, אך שונה.
    כמה פעמים יצא לכן, בנות, שנכנסתן לבר או פאב ו4000 עיניים של חרמנים איתרו אותכן ומיד חזרו למקומם? מה זה אומר? זה לא אומר שהם נמשכים אלייכן לשנייה, ואז כבר לא. זה אומר שהצלחתן לעצור לכמה רגעים את קו המחשבה של הגברים האלה, או לעצור את פעולתם לרגע, להסתכל עלייכן ואז מיד לחזור לפעולתם.

נ.ב - בנות שאלוהים בואו נגיד...במילים יפות..."פסח" עלייהן עם הדלי של היופי שלו, והן נראות פחות טוב משאר הבנות, זאת הסיבה העיקרית לזה שהן זוכות לפחות זוגות עיניים של גברים. רגע...בעצם זה לא הסיבה עיקרית, אלה הסיבה היחידה. שלא תיטעו! גברים שלא מסתכלים עלייכן באותו הרגע לא בהכרח אומר שהם לא נמשכים אלייכן! זה רק אומר שלא הצלחתן לתפוס את תשומת ליבם. למה? כי לא השקעתן שעה-שעתיים-שלוש-יום שלם עם חברות שלכן בקניון וקניתן משהו במקום לקחת את הוילון שיש לכן בסלון.

עכשיו שהבנו את ההבדל הפשוט בין משיכה, לתשומת לב, אפשר לעבור הלאה.
    נחזור למילה שאני אוהב, ואתן הקוראות, שונאות - פשטות.
    גברים לא מקדשים זמן ותשומת לב לדברים הקטנים אצלייכן, זה אומר שאתן יכולות להשתמש בדבר הזה לטובתכן. אישה שיש לה לדוגמא קצת צמיגים (או שווארמות, או צדדים, מה שתרצו) יכולה לפצות על כך במחשוף שופע, קורץ ומוציא עיניים. אין לך חזה שופע, קורץ ומוציא עיניים? לא נורא. את תמיד יכולה ללבוש חצאית ולהראות קצת רגליים. קר לך ברגליים? שימי גרביונים, יש כאלה שזה מדליק אותם החלקלקלות הזאתי...
    נעזוב את עניין המראה, אני מקווה שכבר קלטתן, שכדי למשוך תשומת לב, צריך מראה. כדי למשוך גבר, צריך להתחיל מתשומת לב.
    גברים בגיל ההתבגרות מקדישים ים של זמן על ישיבה על המחשב, ורואים סרטונים קצרים של דקה עד חצי שעה כמעט כל יום ואז רצים לשירותים או למקלחת או אלוהים יודע מה...לא בנות, אני לא מתכוון שהם רואים סרטונים על איך לשטוף את הריצפה במקלחת, התכוונתי לאוננות. להביא ביד.
    מה הכוונה שלי? לנו יש דמיון יצירתי. אם אנחנו רואים בחורה מתכופפת, אנחנו ישר מקשרים את הסוטיאציה לאחד הסרטונים שראינו במחשב. אופס! גיליתי סוד כמוס..לא נורא.
    מכירות את הסוטיאציה שאתן מתיישבות על אחד הידיד שלכן ואתן פתאום מרגישות שה"חבר" שלו התעורר? למה זה קורה? כי הוא ישר מריץ את הסרטון קדימה לרגע שבו הבחורה שולחת יד למטה ו...אברה קדברה. או לחילופין הוא פשוט מדמיין אותך ואותו ערומים בתנוחה של סקס. כן בנות, אנחנו מקשרים הכל לסקס.

יש גם את הקטע הזה שרואים בחורה יפייפיה בחוף הים, שוכבת על מגבת ומורחת על עצמה קרם שיזוף. כן, גם זה קשור לסצינת סקס! החלק שבו הבחורה מחליקה את היד הגוף שלה כדי למרוח את הקרם, זה קטע ששולח אותנו ישר לחלק ההתחלתי בסרטון שבו רואים את הכוסית מושכת את הגבר בעצם זה שהיא נוגעת בעצמה.
    את מתכופפת עם הפנים שלך לכיוון הגבר כדי להגיד לו משהו או לא משנה מה הסיבה, והוא זורק את מבטו החטוף למחשוף שנפער לו פתאום. סיטואציה מוכרת, נכון? תתפלאי. בחלק הזה בדיוק הגבר שכרגע מזיל ריר לנוכח החזה השופע שניצב מולו, כרגע מדמיין את "המשך" צורתו של החזה שלך. הוא לא נדלק מה "V" הזה שנוצר בין הציצים שלך. הוא נדלק מהדמיון המטורף שלו שנותן לו לראות בכאילו את כל שאר החזה שלך ורק מקווה שתקראי את מחשבותיו ותראי לו את החזה האמיתי שלך.
    והדוגמא האחרונה והכי מגעילה ופמניסטית שאני יכול להציג, בבקשה בנות, אל תכעסו, אך זאת האמת.
    מכירות את הסיטואציה שאתן שותות מכוס? מלקקות גלידה? שותות מקש מכוס וודקה? והכי מגעיל...אוכלות לחמנייה עם נקניקייה? אז..בדיוק...זה מה שאנחנו מדמיינים. זה למה כל פעם שאתן עושות את זה, ובמיוחד הקטע שאתן אוכלות גלידה, זהו חלק שאנחנו מאד אוהבים לצפות בכן עושות. אנחנו פשוט משתמשים בדמיון ונזכרים בסרטונים החולניים שצפינו בבית.

עכשיו שסיימתי להיות מגעיל, אני יעבור לחלק הפלרטנני-
    "היי " , "שלום ". שני המילים האלו, הם המילים הכי פלרטטניות שאישה יכולה להשתמש כדי שגבר יבין שהיא רוצה אותו\ לדבר איתו או מתעיינת בו.
    אתן לא צריכות לזרוק את עצמכן עלינו. אתן לא צריכות לפתוח את הריץ' רץ' במכנסיים ולא צריכות לאכול לחמנייה עם נקניקייה כדי שנבין את זה. אתן צריכות לתפוס את תשומת ליבנו (מראה - זוכרות?) ואז פשוט לתת לנו להבין שאת רוצות לפלרטט איתנו, וזה מה שימשוך אותנו.
    ופה גם הגעתי לתשובה האמיתית לשאלה "איך למשוך גבר?" :
    *תופים* הרצון שלך בגבר, הוא הדבר שמושך אותו *תופים*
    מכירות את הסוטיאציה הנ"ל?:
    את פותחת בשיחה עם גבר, מראה לו שבא לך עליו או What ever, אחרי קצת זמן אתם מתחילים להתכתב באסמסים, בהתחלה את זאת שמראה נכונות לקשר ואז בבת אחת, הגבר עושה פרסה, ומתחיל לרדוף אחרייך בספרינט כמו כלב אחרי חתולה. מה עשית? משכת אותו.
    הרצון שלך בגבר, עצם זה שאת הראית חיבה, הראית רצון, הראית שהקדשת קצת יותר מ5 דקות ביום כדי לחשוב עליו, גרם לגבר לחשוב את מעוניינת בו והוא פשוט נמשך אלייך.
    משיכה, זאת לא אהבה. אל תתבלבלו בנות! זה שהגבר נמשך אלייך, לא אומר שהוא התאהב בך באותו הרגע. בגלל זה כשהגבר מתחיל לרדוף אחרייך, את נעשת פתאום קרה וסוגרת בפניו את הדלת, הוא ממשיך קצת לרדוף, מפסיק, ואחרי תקופה לא ארוכה הוא יוצא עם בחורה אחרת. הוא לא התאהב בך, הוא פשוט נמשך אלייך ,הפסיק להראות את זה ולהקדיש לזה זמן.

למה אני אומר "נמשך אלייך, הפסיק להראות את זה ולהקדיש לזה זמן" ולא "נמשך אלייך, ועכשיו כבר לא"? מהסיבה הפשוטה, שהוא לא. הוא אומנם הפסיק ליצור איתך קשר והפסיק להראות לך שהוא נמשך, אבל הוא עדיין ימשך אלייך. אופס..עוד סוד גיליתי.
    לא מאמינות לי? נכון שאתן יודעות שתמיד האקסים שלכן ירצו לשכב איתכן לא משנה מה? בדיוק מהסיבה הזאת, כי הם עדיין נמשכים אלייכן. הם לא מראים את זה. אומנם הם ממשיכים לנעוץ עיניים בכן, אבל הם לא יעשו כל צעד כדי להראות שהם באמת נמשכים, אלה אם כן את תראי נכונות לקשר חדש, או סטוץ יחיד והם יקפצו על ההזדמנות (בהנחה שהם רווקים).

אז מה יש לנו?
    א- תשומת לב היא הדבר הראשון שקורה בדרך לניהול מערכת יחסים כל שהיא עם גבר.
    תשומת לב היא גם בעצם "רושם ראשוני".
    ב- משיכה ותשומת לב הם דומים, וגם בדרך כלל הולכים ביחד, אך כדי למשוך גבר, לא מספיק לתפוס את תשומת ליבו. צריך להראות עניין כדי שהגבר ימשך בצורה שאינה תשומת לב פשוטה.
    ג- אל תתפלאי אם הגבר שלך נדלק כל פעם שאת עושה פעולה "יצירתית", הדמיון שלנו פועל שעות נוספות, תשתמשי בזה לטובתך.
    ד- הכי חשוב, פשטות. את רוצה גבר? תתלבשי יפה, תפסי את תשומת הלב שלו, אם הוא קוקסינל ולא מסוגל לגשת בעצמו, גשי אליו את ותעשי את הצעד הראשון והאחרון במערכת היחסים בניכים, תגידי "היי" ותחייכי. (רק תבדקי שאין לך איזה נענע תקועה בין השיניים...בעעע...)

כלים ליצירת משיכה בפועל:
    עכשיו, כשהבנו מהי משיכה, מהי משיכת תשומת לב, מה כל דבר עושה ועוד כל מיני בלבולי מח בכדי שיהיה לנו רקע תיאורתי לכאורה כדי שנגיע לשלב היותר מעניין, הכלים המעשיים ליצירת משיכה-

מתח מיני
    - כשם-הוא. הדרך הפשוטה ביותר להסביר את זה היא לתת לכן עוד דוגמא:
    יצא לך לשבת ליד ידיד שלך כשהוא משחק באייפון, או את משחקת באייפון, והוא או את רוצים להראות אחד לאחר איזו תמונה מעניינת באייפון, אז אתם מתקרבים טיפה יותר אינטימית ונכנסים אחד לתוך המרחב האישי של האחר, ממש מתקרבים כמה סנטימטרים בודדים אחד מהשני ואם אתם מסובבים את הראשים אחד לשני אתם מגיעים למצב מאד קרוב לנשיקה, מוכר נכון?

איך ההרגשה באותו הרגע? הלב קצת דופק, יש סיכוי גם שקצב פעימות הלב עולה..ועוד חארטות למיניהם..הרגע הזה מוכר. לרגע הזה בשפה המקצועית קוראים "מתח מיני". ממש בגלל המשמעות ההגיונית- "מתח" ו- "מיני". יש מתח באוויר, כאילו בועה מחרפת מעל לראשכם עם השאלה "זה הרגע לנשיקה?", והחלק ה"מיני" הוא בדיוק בגלל שאת אישה והוא גבר. את רוצה להרגיש אותו בצורה יותר אינטימית בדיוק כמוהו.

מגע
    - הכלי הכי עוצמתי שקיים מאז שגילנו שאנו בני אנוש ואנחנו אוהבים להרגיש את אחד השני. כל נגיעה קלה היא כמו שקע- לתקע. אם אתם מדברים עם בן אדם, והוא מסתכל לכיוון אחר בגלל שדעתו הוסחה מכל סיבה שהיא, הדרך הקלה ביותר לגרום לו להקשיב היא על ידי נגיעה קלה ביד או בכתף והוא מסתובב חזרה אלייכם. כנ"ל גם בקשר למשיכה מינית. כל נגיעה שהיא יוצאת מגדר הנורמל, כמו למשל "משחק" עם היד על הזרוע...או ליטוף קל בירך הפנימי, הנגיעות האלה עושות את שלהן, זה מעורר, זה חושני וזה פשוט זה..אין צורך להסביר.

מבטים - גם לעיניים שלנו יש המון כח, אבל בחלק הזה זה קצת יותר קשה להסביר במילים דבר כל כך מעשי וכל כך תורם. אז שוב, אני אתן את הדוגמא הפשוטה ביותר- שיחה פשוטה בין גבר לאישה, כשהאישה רוצה או חושבת לנשק את הגבר היא תזרוק מבטים חטופים כל כמה רגעים לשפתיים של הגבר. זה מוכר וזה ידוע.

גברים - איך לגרום לאישה להמשך אלייך:
    כמו אצל נשים, כדי לגרום לאישה להמשך אלייך צריך להשתמש בכל מיני כלים ובכל מיני דרכים, בגדול העניין לא פחות מורכב כמו אצל נשים.
    אבל מצד שני, העניין הרבה פחות מעשי והרבה פחות מאתגר בקטע הפיזי.
    נשים בגדול לא פועלות לפי חוק ה- "תפיסת תשומת הלב" ואז רק למשוך, אצלהן זה יותר בחלק של אופי הגבר.

נשים זה עם שעובד לפי הסטטוס. אם הן מגלות שיש איזה שהוא רוכב סקייטר (אחד שרוכב על סקייטבורד) והוא מאד מוצלח בזה, הוא מוכר, הוא מרוויח משכורת טובה ויש לו שם גדול, הבחורות ירצו אותו. לא בגלל איך שהוא נראה, ולא בגלל כמה כסף יש לו בכיס. אלה בגלל שהוא בן אדם מצליח והוא בן אדם מוכר, יש לו המון חברים והוא בגדול "מנהיג" או דמות לחיקוי. הן רוצות להיות חלק מהעולם שלו. להיות האישה שהצליחה להשיג את הסקייטר המצליח הזה.
    אותו הדבר לדוגמא אצל גולשים. לא בגלל שרובם חתיכים ויש להם גוף "משולש", למרות שזה לא דבר רע, זה רק מוסיף אפילו, אבל זה לא העניין. בגלל שיש לגולשים הגדולים שם גדול, ויש להם סטטוס מפורסם, הם בעצם ידועים, הם מוכרים, אז כך גם הנשים רצות לידם כדי להיות חלק מזה.
    ממש כאילו שאם ישאלו אותן "איפה את גרה?" היא תוכל להגיד "בוילה בסאן פרנסיסקו, עם הגולש אבו באבו".

ככל הגבר יהיה יותר דומיננטי, יותר מרשים, יותר בולט בחברה שלו, יותר מוצלח ( לא חשוב במה הוא מוצלח, העיקר שיהיה לו כשרון עצום באיזה שהוא תחביב ) , ככה בנות יותר ירצו אותו.
    לא סתם אומרים שכדי להשיג בחורה, אתה צריך להיות הגבר הדומיננטי, או בשם המקצועי, להיות האלפא גבר (Alpha male) . הגבר השולט, זה שהולך קדימה עם ראש מורם והולך בראש הקבוצה. זה שלא מפחד מכלום, יש לו כריזמה ובטחון עצמי שעוזרים לו להתמודד עם כל דבר בחייו.
    מלך, בקיצר.

מה למדנו? כדי להיות גבר מושך, אנחנו צריכים להיות בעלי בטחון עצמי. פשוט וקל.
    מה זה אומר להיות בעל בטחון עצמי? לקבל החלטות קשות, להגיד "לא" כשצריך, אם הבחורה אומרת לך "מאמי, קר לי.." לתת לה חיבוק חמים ואוהב, אם אתה מוצא את עצמך תקוע בתוך מועדון והבחורה לא שומעת אותך אתה יכול לתפוס לה את היד בעדינות ובו-זמנית בארסטיביות ולקחת אותה למקום שקט יותר. בקיצור, לא לפחד לעשות דברים שגבר אחד לא מסוגל לעשות אותם.

אסרטיביות - לפי דעתי, זהו כלל מפתח.
    "אני לא שומעת אותך! המוזיקה רועשת!" זה מקרה מוכר ששומעים מהפה של בחורה כשנמצאים בתוך מועדון. רוב הגברים, ואל תזיינו לי את המח ותגידו "לא..מה פתאום, אני נבדל..אני לא כזה", רוב הגברים כששומעים את המשפט הזה, ינסו פשוט לצעוק חזק יותר. מה שצריך לעשות זה שתי אופציות- האחת, לתפוס אותה בעדינות מהלחיים, להצמיד את האוזן שלה לפה שלך, וזה חשוב..שלא תטעו. לא להצמיד את הפה שלך לאוזן שלה. אלה הפוך, למשוך אותה אלייך ולהראות שיש לך מספיק בטחון ואתה מספיק אסרטיבי כדי לשלוט בשיחה, ואז לדבר לה בתוך האוזן.
    או האפשרות השנייה, הפשוטה, זאת שהרוב לא עושה, פשוט לתפוס אותה ולקחת אותה הצידה.
    דרך אגב, בדרך הזאת אתה עושה שתי דברים- אתה גם מראה לה שאתה אסרטיבי ומלא בטחון עצמי, וגם אתה משנה מקום שזה כלל חשוב בפיק-אפ, ובכלל במשיכה.

אל תיתנו לבחורה לעשות ממך סמרטוט, והיא תנסה. אל תיפלו בפח -
    קרה לי לא פעם ואחת ולא פעמיים כשאני ובחורה יושבים בנוחיות על ספה, ויש מולנו שולחן, ואז היא דופקת יציאה "תמזוג לי כוס וודקה\בירה". אם היא הייתה רחוקה, אני יכול להבין ואז אפשר לדרוש ממנה להגיד "בבקשה" ואז למזוג. אבל אם הבחורה יושבת לידך וסתם מתעצלת ודופקת לך כזאת יציאה..אל תיהיו סמרטוטים. אני במקרה הזה הגבתי בצורה קשה אבל עם בקרה. "מה אני כלב שלך?" וממש הרמתי גבה אחת. היא הסתכלה עליי מופתעת ועשתה לי "בבקשה נו...". לא ליפול בפח שוב פעם. "אז אני רוצה משהו בתמורה..ולא סתם, אני רוצה משהו שווה ", היא חייכה ואמרה "נו", מזגתי..ומפה הסיפור כבר ממשיך...לא נרד לפרטים.
    אני רוצה שתבינו, יש הבדל בין להיות חוצפן לבין להיות אסרטיבי. למרות שגם חוצפה באופן מסויים יכולה להוות משיכה לבחורה.

שתי דוגמאות כדי להבהיר את ההבדלים בין חוצפה לאסרטיביות:
    חוצפה - "סליחה? אפשר לבקש ממך סיגריה אולי?"
    "למה מי את שמגיע לך סיגריה?".
    זוהי חוצפה. אפשר לשחק בתגובה הזאת בצורה פלייפולית ואפילו להוציא מזה אחלה של שיחה..אבל זה עניין אחר. זאת תגובה שבדרך כלל מרחיקה את הבחורה ונותן לה הרגשה שהיא לא רצוייה, ושוב, תלוי בדרך שאומרים את זה.
    אסרטיביות - "את רוצה לשתות משהו?" זה לא להיות אסרטיבי.
    "מה את שותה, מאמי?" זה אסרטיביות.

הרעיון הגדול שעומד מאחורי אסרטיביות הוא פשוט. אתה אמור להרגיש שאתה לוקח את חופש הבחירה מהבחורה, אבל עדיין משאיר לה טווח תימרון כדי להגיב אם היא רוצה.
    אתה יכול פשוט לתת כוס בירה לבחורה ולהגיד לה "קחי", ואתה יכול להגיד לה "מה את מעדיפה, בירה או וודקה?" ככה אתה משאיר לה אפשרות לבחור, אבל עדיין תחת ההחלטה שלך, אפילו אפשר לקחת את המושכות לידיים ולשחק עם זה.. "יודעת מה, את נראת לי טיפוס של וודקה " ופשוט לתת לה את הכוס עם חיוך. היא לא תרצה להגיד לך "לא" גם אם היא לא אוהבת וודקה, רק בגלל הצורה שבה התנהגת.

נעזוב רגע את החלק של הדיבור, ונעבור לחלק ההתנהגותי.
    בדרך כלל, כשמגיע חנון לפורום ואומר שהוא מרגיש חוסר בטחון עצמי, אומרים לו "תתחיל לזרוק זין". מה הכוונה בדבר?
    הכוונה היא פשוטה יותר ממה שחושבים. לא לחשוב כל כך הרבה לפני שעושים מהלך במשחק.
    אני לא אומר לא לחשוב בכלל, צריך קצת קבלת החלטות לפני שרוצים לדפוק בקבוק וודקה בראש, זה מטומטם. אבל אפשרי לגמרי אם רוצים לקפוץ מאחורי מישהי שיושבת על איזה מזרון ולשבת מאחוריה עם חיבוק בלי לחשוב יותר מידי. זה מצחיק, זה לא קשור, וזה מפתיע.

אתה רואה את ידידה שלך עומדת לפנייך עם הגב אלייך ומדברת עם מישהו, באלך לשלוח יד ולשחק לה בשיער? "אה רגע..היא מדברת, לא נעים להפריע" זאתי מחשבה לגיטימית ומוסרית. אבל לא מחשבה של זריקת זין, מצטער.
    אני זוכר פעמים שזה קרה לי, במקום לשחק לה בשיער, פשוט החלטתי לתפוס לה את שתיי הכתפיים וכאילו להפיל אותה אחורה, ובשנייה האחרונה לעצור אותה באוויר ולהחזיק אותה ככה כמה שניות...הרגע הזה מלווה בהמון צחוקים, המון מגע וגורם הפתעה שעושה המון.
    גם פה, לא חושבים יותר מידי. אם הייתי חושב יותר מידי, היו קופצות לי מחשבות של "רגע, מה יקרה אם היא תחליק לי מהידיים?" "אם אני לא מספיק חזק כדי להחזיק אותה באוויר?" "היא היא תתנגד?" וכל מיני שטויות. פשוט תפעל, אל תחשוב. אבל מצד שני, אם אתה רואה אותה עומדת על מקפצה בבריכה בגובה חצי מטר, אל תדחוף אותה כמו מטומטם. זה ארסטיביות, אבל אסרטיביות מלווה בטמטום ייתר.

בגדול, גבר שזורק זין, הוא גבר בעל בטחון עצמי, כי יש לו את הבטחון שלו עצמו, לעשות דברים שגבר שאין לו בטחון , יעשה את אותם הדברים.
    כריזמה, אסרטיביות, כושר מנהיגות, חוש הומור, וכל שאר המילים הגדולות הם המילים שצריכות לתחום אותכם בדרך להצלחה עם נשים.

שיהיה בהצלחה חבר'ה ואני מצפה לתגובות .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

איזה השקעה..... לקח לי ימבה זמן לקרוא ולהבין את הכל, ואני עדיין חושב שאם אני אקרא איזה פעמיים שלוש אני אבין עוד קצת.
    אתה יכול לתת אבל הגדרה של שורה-שורה וחצי לאסרטיביות? הכוונה היא בעצם להישאר בשליטה שלך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

״בהקשר של יחסי אנוש, אסרטיביות, או דעתנות, היאהתנהגות שמפגין אדם כלפי הסובבים אותו, אשר מבוססת בעיקר על סירובו להיכנע לרצון של אחרים מבלי לפגוע בהם, ובמקום זאת לבחור לבטא את אמונתו ולהגן על זכויותיו.״

זה לקוח מויקיפדיה. בעקרון זה פשוט להחליט לעשות משהו מבלי להתחשב ברצונות של האחר, אבל לא בקטע פוגע.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

וואלה יפה
    זה למה הפורנו דופק את החשיבה שלך ולא מומלץ להתחיל איתו בגיל קטן...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חבר'ה..השקעתי קצת יותר מדקה או שתיים על המאמר הזה..אני מצפה לתגובות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

אחי, כל הכבוד לך באמת !!
    אחלה מאמר אהבתי לקרוא אותו הוא ארוך ומצויין ואפילו מומלץ, אני רוצה להתמקד רגע על זה :

אל תיתנו לבחורה לעשות ממך סמרטוט, והיא תנסה. אל תיפלו בפח -
    קרה לי לא פעם ואחת ולא פעמיים כשאני ובחורה יושבים בנוחיות על ספה, ויש מולנו שולחן, ואז היא דופקת יציאה "תמזוג לי כוס וודקה\בירה". אם היא הייתה רחוקה, אני יכול להבין ואז אפשר לדרוש ממנה להגיד "בבקשה" ואז למזוג. אבל אם הבחורה יושבת לידך וסתם מתעצלת ודופקת לך כזאת יציאה..אל תיהיו סמרטוטים. אני במקרה הזה הגבתי בצורה קשה אבל עם בקרה. "מה אני כלב שלך?" וממש הרמתי גבה אחת. היא הסתכלה עליי מופתעת ועשתה לי "בבקשה נו...". לא ליפול בפח שוב פעם. "אז אני רוצה משהו בתמורה..ולא סתם, אני רוצה משהו שווה ", היא חייכה ואמרה "נו", מזגתי..ומפה הסיפור כבר ממשיך...לא נרד לפרטים.
    אני רוצה שתבינו, יש הבדל בין להיות חוצפן לבין להיות אסרטיבי. למרות שגם חוצפה באופן מסויים יכולה להוות משיכה לבחורה.
    פה זה עניין חשוב מאוד, כיום הרבה יותר בנות עושות את זה, גם כדי לבחון אותך וגם כדי לראות אם אפשר לעשות ממך סמרטוט [ותלוי איזה בנות אם אתם רוצים HB9-10 תשמרו על עצמכם טוב מאוד ואפילו על האשראי המשך ]

הרבה אנשים נופלים פה בפח
    , אל תיפלו אפילו לשניה ואל תחשבו "שאם אני לא יעשה את מה שהיא תרצה אז היא לא תיהיה איתי",
    שהיא תיזדיין אל תיהיו סמרטוטים יש פי אלף יותר טובות ממנה,Rodney1 כמו שאמרת שיצאת אלייה ביציאה "מה אני כלב שלך?",
    על פי דעתי תלוי באיזה מצבים זה טוב ואפילו מצויין להגיד את זה לבחורה, ובמיוחד לבחורות שעושות את זה לגברים על ימין ועל שמאל, אם מישהי מנסה לעשות לי כאלו סצנות אני מחזיר לה באותו מטבע, ככה אני מעמיד אחת אחת במקום.

Rodney1 אחי ! באמת מאמר סוף הדרך כל הכבוד, שתמשיך ככה ותעזור הרבה לפורום שתצליח בכל מעשה ידיך !
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 23-06-2012 בשעה 19:51.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    אחי, כל הכבוד לך באמת !!
    Rodney1 אחי ! באמת מאמר סוף הדרך כל הכבוד, שתמשיך ככה ותעזור הרבה לפורום שתצליח בכל מעשה ידיך !
    תודה רבה לך על התגובה, אני מאד מעריך את זה. כיף לראות שאנשים יודעים לפרגן

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

למה זה מאמר כזה סקסיסטי? איפה המשיכה בין גבר לגבר או בין אישה אישה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם הייתי חייב להשמע כזה פלצן פעם אחת בחיים..

קראתי את החלק השני של המאמר תשמע יש פה פירוט מטורף וזה בדיוק הרקע וכל הידע הנחוץ לגבר שמסתבך קצת בחיי החברה עם הבנות,
    בדיוק מה שצריך כתבת והשקעה אין מה לדבר.
    תותח..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

חתיכת מאמר, קראתי ת'חלק השני וזה יופי של הסבר כללי ועם נקודות חשובות, עם הקטע הזה אני מסכים במיוחד -

אתה רואה את ידידה שלך עומדת לפנייך עם הגב אלייך ומדברת עם מישהו, באלך לשלוח יד ולשחק לה בשיער? "אה רגע..היא מדברת, לא נעים להפריע" זאתי מחשבה לגיטימית ומוסרית. אבל לא מחשבה של זריקת זין, מצטער.
    אני זוכר פעמים שזה קרה לי, במקום לשחק לה בשיער, פשוט החלטתי לתפוס לה את שתיי הכתפיים וכאילו להפיל אותה אחורה, ובשנייה האחרונה לעצור אותה באוויר ולהחזיק אותה ככה כמה שניות...הרגע הזה מלווה בהמון צחוקים, המון מגע וגורם הפתעה שעושה המון.
    גם פה, לא חושבים יותר מידי. אם הייתי חושב יותר מידי, היו קופצות לי מחשבות של "רגע, מה יקרה אם היא תחליק לי מהידיים?" "אם אני לא מספיק חזק כדי להחזיק אותה באוויר?" "היא היא תתנגד?" וכל מיני שטויות. פשוט תפעל, אל תחשוב. אבל מצד שני, אם אתה רואה אותה עומדת על מקפצה בבריכה בגובה חצי מטר, אל תדחוף אותה כמו מטומטם. זה ארסטיביות, אבל אסרטיביות מלווה בטמטום ייתר.
    ואני יכול להביא דוגמה שהיא אני, לפני השינוי הייתי שואל כל הזמן, "סליחה?" "אפשר שנייה?" "זה בסדר אם אני..?" במקום לעשות את זה, מה ההבדל אם אני יתחיל לעשות את זה והיא תגיד לא אז אני אפסיק לבין אם היא תגיד לי לא בהתחלה (אולי חוץ מאונס או משהו..) פעם לא הייתי אסרטיבי בשיט וזה היה משודר דרך הביטחון העצמי הנמוך שלי ואין פלא שהרגשתי חרא עם עצמי וזה עבר לאלה שהיו איתי.

אהבתי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

פוסט יפה מאוד.

רק דבר אחד לא ראיתי פה - איך?

כמו שזה לא מספיק לעודד אדם נכה רגליים שיתחיל ללכת.. זה גם לא כלכך אפקטיבי להסביר לבחור עם קשיים חברתיים מסויימים מה עובד, כי אין שום סיכוי שהוא יצליח לעשות את זה, אם היה סיכוי, הוא היה עושה זאת מזמן.. אנשים הם לא טיפשים, הם יודעים טוב מאוד מה עובד, אבל לחלקם יש קושי גדול מאוד לבצע את מה שעובד.

שורה תחתונה ממש נהנתי לקרוא, אבל אם הייתי רק מפרגן הייתי מרגיש לא בסדר עם עצמי, חשוב לי לציין תמיד את שני צידי המטבע.
    אל תחשוב חלילה שיש לי טענות כלפי הפוסט הזה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-06-2012 בשעה 18:12.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    פוסט יפה מאוד.

רק דבר אחד לא ראיתי פה - איך?
    אני מאד אוהב לקבל תגובות בונות, תודה לך.
    ועכשיו לתשובה - תראה, כמו שאבא לא מחזיק לילד שלו את הבולבול בפעם הראשונה שהוא משתין כדי להסביר לו איך, אותו הדבר פה, יש דברים שפשוט זה בילתי אפשרי להסביר..אין תשובה חד משמעית ל ״איך למשוך?״ בגלל שזה לא כפתור פשוט. זה תהליך שקורה וזהו. כדי לדעת איך למשוך צריך לגלות לבד. כדי לדעת שאש זה דבר שצורב ושורף את העור, לא צריך לשאול למה מהסיבה הפשוטה שזה לא ניתן לשאלה. פשוט צריך לחטוף כוויה פעם אחת וזהו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מאד אוהב לקבל תגובות בונות, תודה לך.
    ועכשיו לתשובה - תראה, כמו שאבא לא מחזיק לילד שלו את הבולבול בפעם הראשונה שהוא משתין כדי להסביר לו איך, אותו הדבר פה, יש דברים שפשוט זה בילתי אפשרי להסביר..אין תשובה חד משמעית ל ״איך למשוך?״ בגלל שזה לא כפתור פשוט. זה תהליך שקורה וזהו. כדי לדעת איך למשוך צריך לגלות לבד. כדי לדעת שאש זה דבר שצורב ושורף את העור, לא צריך לשאול למה מהסיבה הפשוטה שזה לא ניתן לשאלה. פשוט צריך לחטוף כוויה פעם אחת וזהו.
    גם כאן כתבת דבר שמקובל עלי בהחלט..
    אך אם זה כך מוזר ש-80% מהגברים לא מצליחים עם נשים בלשון המעטה, רובם פשוט לא מנסים (הסתייגות: מאז תחום הפיקאפ הופץ כנראה שכבר פחות משמונים אחוזים, אך עדיין הרוב).

או שלא נועדנו ביולוגית להתחיל איתן או שפשוט משהו השתבש בדרך וכל הססמאות פיתוי שרצות מאז שנת 2006 פשוט לא מספיקות אלא גורמות לרובנו להיות יותר מתוסכלים, כי הן מציגות אשליה כאילו שישנה דרך אך כזאת שלעולם לא תוכל ללכת בה, כל עוד לא תשיג לעצמך מנטור שיחזיק לך את הבולבול וידע לאן בדיוק לכוון אותו.

לא חשבת על זה פעם?
    לא הייתה לך בעיה ללמוד ללכת, לא הייתה לך בעיה ללמוד לאכול, לא הייתה לך בעיה ללמוד לדבר, לא הייתה לך בעיה ללמוד שאסור לשחק באש..

אך יש לך בעיה ללמוד כיצד להשיג נשים..
    מוזר..

נ.ב. - ח"ח ענק על הנכונות שאתה מפגין וקבלת דעות שונות, זה מעיד שאתה אסרטיבי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-06-2012 בשעה 22:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

לא חידשת לי הרבה, אבל חידשת.

תודה רבה!

XsonicX יש גם הרבה אנשים שאין להם בעיה להשיג נשים וזה משהו שהם עושים עוד מלפני הבר מצווה שלהם ועד היום... ככה שכן נועדנו ביולוגית להתחיל עם בנות, הבעיה העיקרית של אנשים בחוסר הצלחה עם בנות זה ביטחון עצמי נמוך או חוסר התפשרות מטורף.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,185 | הודעות: 8,200,778 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect