היי, שלום לכולם!
השם שלי לא משנה, אני גם מעדיף שלא תדעו ולכן ביצעתי את האנונימוס.
בכל מיקרה הבעיה שלי היא שאני לא מסוגל לעמוד בסיטואציה מינית עם מישהו, אני בן 17 כבר, בגיל שבו כל הדברים האלה קורים!!!!
אני נראה טוב, באמת אני מאמין שכן... זה גם היחס שאני מקבל מהחברה, ובמהלך חיי מגיל 15 וחצי בערך עד להיו היו לי כמה הזדמוניות בטוחות למין.
חלק כאלה שנאמרו אפילו בפרוש "זיין אותי!" "אני רוצה אותך בתוכי!" "בוא נשכב!" וכו' וכו'...
באמת זה דברים שקרו ולא הצלחתי להגיד לעצמי יאללה, בוא נעשה את זה. בוא נגמור עם הבתולין, כי אני באמת רוצה לגמור איתם כבר.
אבל אני לא מסוגל!!!
וזאת מסיבה אחת פשוטה ומעצבנת מאוד:
הזין שלי ממש קטן.
כשהוא עומד הוא מגיע ל-11 ס"מ, 11 ס"מ דק וקטן, כמו זין של ילד בן 10...
ואני פאקינג בן 17 אני משתגע, אני פשוט מת מפחד לעמוד מול בחורה לא בתולה שקיבלה איזה 15-18 בחיים שלה פעם או פעמיים. ושהיא תראה את הדבר הזה היא פשוט תצחק לי בפנים או משהו.
ועוד משהו עצוב זה שהוא גם דק, אין לי עובי או אורך... פשוט זין של ילד קטן, חד וחלק.
אני משתגע, ואני כל הזמן דוחה את זה, חברים שלי והסביבה משתגעת איך זה שכל הזמן אני מוקף בבנות שמתות לעשות איתי משהו ולא עושה כלום.
הייתי רוצה לדעת עם יש אפשרות להגדיל אותו, אפילו בקצת, לפחות ל-15... שיהיה ממוצע!
כל דרך שהיא, כל מה שרק אפשר, אתם חושבים שלרופא עור ומין יהיה פיתרון?
יש לכם פתרון או דרך ששמעתם עליה? בבקשה, תבינו אותי, לא באתי שינחמו אותי... זה לא יעזור באמת. אני צריך פתרון כלשהוא...

ציטוט ההודעה