המדורגת 62 בעולם, שבשום טורניר העונה לא הצליחה לחבר יותר משני ניצחונות, סיימה את השנה בשל פציעה ברגל: "רוצה לנוח ולהתכונן לעונת 2013"
שחר פאר החליטה היום (ראשון) לסיים את עונת 2012 עקב פציעה ברגל ממנה היא סובלת. הטניסאית המדורגת כיום 62 בעולם ושעתידה לרדת לפחות למקום ה-74 בדירוג הבא הפתיעה כשפירסמה הודעה אישית בדף הפייסבוק שלה.
"מחודש ינואר אני סוחבת פציעה ברגל שמאל ולא מצליחה להבריא ממנה", הודתה פאר, "הפעילות השוטפת רק החמירה את הפציעה ולכן החלטתי לסיים את עונת המשחקים של 2012".
פאר הוסיפה: "המטרה היא לטפל בפציעה ביסודיות, לנוח ואז להתכונן בצורה הטובה ביותר לשנת 2013. אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה לאורך כל השנה הקשה הזו, תמיכה זו הייתה משמעותית מאוד בשבילי. אני מבטיחה לחזור מוכנה ככל האפשר לעונת 2013".
לכתבה המלאה: http://one.co.il/Article/12-13/7,673,0,0/205197.html
אכן עונה חלשה מאוד של שחר.
אני מקווה שהפציעה הזאת דווקא תצליח לנקות לה את הראש, ולעזור לה להרים את הראש לקראת עונת 2013.
שחקנית מאוד מוכשרת, שהייתה כבר בטופ העולמי אך הידרדרה למטה.
נאחל לה המון בהצלחה, ושתצליח רק להתקדם, ולא להפסיד כל תחרות בשלבים הראשונים.





ציטוט ההודעה


