היום בבסיס הכרתי בחורה, HB10 לא מגזים. אנג'לינה ג'ולי, פצצת על לא נורמלית היא הייתה במלכת היופי, בחורה עם ערך מאוד גבוהה, מכירה את כל העולם ואשתו, הקיצור איזה ידיד שלה קרה לי כזה אחד אמר לי היא קראה לך משו כזה, הלכתי התחלתי לדבר עם שלושתם הקיצר בהתחלה התחלנו לעקוץ זה את זו היא ביצ'ית אחושילינג, הקיצר יש לי בלחי מין צלקת כזו שאלה אותי מאיפה הצקלת? אמרתי מה אכפת לך וזה.. קיצר איכשהו לפעמים דיברתי רק עם הבחור ואז היא ניסתה להדחף לשיחה, היא ביקשה שאני אצלם אותה ואותו והיא התחילה לעשות תנועות סקסיות עם הלשון כמעט גמרתי במכנסיים, לא שאני בתול אל תבינו אותי לא נכון יש לי ניסיון עם בנות גם לפני שלמדתי את אומנות הפיתוי שזה בערך לפני שבועיים, פשוט היא פצצה לא נורמלית. ואני בחור שממיין חבל על הזמן אני קוראים לי הממיין מנוטרדאם... הקיצר איכשהו התחלנו לרדת זה על זה, ועלו על זה בסיס כי היינו בשמירה הקיצר רצו להעניש אותה על זה חחח ראיתי שהיא נהיייתה עצובה, ניגשתי אליה אמרתי לה אני אדאג שלא ייתנו לך תלונה ונתתי לה ת'יד שלי שתרגיש תמגע התסכלתי לה על הפנים וחייכתי חיוך קווקזי ערס עם תעודות מאזרבאג'ן... הקיצר היא כולה סקסית ברמות והיא ביצ' אשש, אבל אני הבנתי ככל שאתה מכיר אותה היא נהיית חברותית אם אתה לא מכיר אותה היא הבנאדם הכי סנוב בעולם וביצ'ית רצח. קיצר אני הלכתי לכיוון המגורים שלי, פתאום איזה סימן כזה פתאום היא עוד פעם באה לשמירה אמרתי לה מה את עושה פה, סתם שחכתי משו, קיצר עשיתי ת'עצמי הולך ספרתי 1-2-3 בום היא קראה לי כצפוי צעקה לי תחככה, חיכיתי שאלה אם אני אעזור לה החלפנו מספרים דיברנו כל היום כמעט קיצר גם שברתי ת'ראש בשבילה שייבטלו לה וביטלו, גם מוקדם יותר היא קראה לי חיימ'שלי וכו' עכשיו התקשרה אמרה תודה נסיך תהנה בשבילי וכלי וכולי נפגש שבוע הבא... הקיצר אני אגיד לכם ת'אמת, לפעמים מול בחורות כאלה קופאות לי הביצים... תמיד יש לי תדעה בראש "עזוב אותך היא לא בשבילך היא רמה מעליך" וכן, זה אדיוטי ברמות מטורפות כי דוגמא אני מדבר עם בחורות שאני מרגיש שאני הרבה יותר טוב מהם הם פשוט מעריצות אותי, אני לא עשיתי שום טעות איתה הפעם וזאת בחורה באמת נדירה מאה אחוז קוטנה, אני בשבוע בבית ורק יום שני אני חוזר יש לי מס' שלה הכול, מה אתם אומרים איך להמשיך לדבר איתה ולשמור יותר על קשר? אין זה פשוט פסיכולוגי אם היא הייתה מכוערת עכשיו הייתי שולח לה "חיימ'שלי, נחשי מה? אני מאונן וגם חושב עלייך, מואה" מה עושים קיצר?

ציטוט ההודעה