קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה להזמין מישהי לצאת איתי, חייב עזרה פה!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 22:41
  2. [דיווח שטח] אז מה הולך איתי..
    על ידי HummeR RiDe בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-08-2010, 03:53
  3. שיט!!! אני הולך למוותתת, חייב ת'עזרה שלכם
    על ידי Mr Hardal בפורום דיבורים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 23-01-2009, 15:14
  4. וואי אחים שלי אני חייב עזרה דחוף!!!
    על ידי jojo724 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 15:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

עזרה|וואי וואי מה הולך איתי חייב עזרה -19.8-

ברירת מחדל עזרה|וואי וואי מה הולך איתי חייב עזרה -19.8-

היום בבסיס הכרתי בחורה, HB10 לא מגזים. אנג'לינה ג'ולי, פצצת על לא נורמלית היא הייתה במלכת היופי, בחורה עם ערך מאוד גבוהה, מכירה את כל העולם ואשתו, הקיצור איזה ידיד שלה קרה לי כזה אחד אמר לי היא קראה לך משו כזה, הלכתי התחלתי לדבר עם שלושתם הקיצר בהתחלה התחלנו לעקוץ זה את זו היא ביצ'ית אחושילינג, הקיצר יש לי בלחי מין צלקת כזו שאלה אותי מאיפה הצקלת? אמרתי מה אכפת לך וזה.. קיצר איכשהו לפעמים דיברתי רק עם הבחור ואז היא ניסתה להדחף לשיחה, היא ביקשה שאני אצלם אותה ואותו והיא התחילה לעשות תנועות סקסיות עם הלשון כמעט גמרתי במכנסיים, לא שאני בתול אל תבינו אותי לא נכון יש לי ניסיון עם בנות גם לפני שלמדתי את אומנות הפיתוי שזה בערך לפני שבועיים, פשוט היא פצצה לא נורמלית. ואני בחור שממיין חבל על הזמן אני קוראים לי הממיין מנוטרדאם... הקיצר איכשהו התחלנו לרדת זה על זה, ועלו על זה בסיס כי היינו בשמירה הקיצר רצו להעניש אותה על זה חחח ראיתי שהיא נהיייתה עצובה, ניגשתי אליה אמרתי לה אני אדאג שלא ייתנו לך תלונה ונתתי לה ת'יד שלי שתרגיש תמגע התסכלתי לה על הפנים וחייכתי חיוך קווקזי ערס עם תעודות מאזרבאג'ן... הקיצר היא כולה סקסית ברמות והיא ביצ' אשש, אבל אני הבנתי ככל שאתה מכיר אותה היא נהיית חברותית אם אתה לא מכיר אותה היא הבנאדם הכי סנוב בעולם וביצ'ית רצח. קיצר אני הלכתי לכיוון המגורים שלי, פתאום איזה סימן כזה פתאום היא עוד פעם באה לשמירה אמרתי לה מה את עושה פה, סתם שחכתי משו, קיצר עשיתי ת'עצמי הולך ספרתי 1-2-3 בום היא קראה לי כצפוי צעקה לי תחככה, חיכיתי שאלה אם אני אעזור לה החלפנו מספרים דיברנו כל היום כמעט קיצר גם שברתי ת'ראש בשבילה שייבטלו לה וביטלו, גם מוקדם יותר היא קראה לי חיימ'שלי וכו' עכשיו התקשרה אמרה תודה נסיך תהנה בשבילי וכלי וכולי נפגש שבוע הבא... הקיצר אני אגיד לכם ת'אמת, לפעמים מול בחורות כאלה קופאות לי הביצים... תמיד יש לי תדעה בראש "עזוב אותך היא לא בשבילך היא רמה מעליך" וכן, זה אדיוטי ברמות מטורפות כי דוגמא אני מדבר עם בחורות שאני מרגיש שאני הרבה יותר טוב מהם הם פשוט מעריצות אותי, אני לא עשיתי שום טעות איתה הפעם וזאת בחורה באמת נדירה מאה אחוז קוטנה, אני בשבוע בבית ורק יום שני אני חוזר יש לי מס' שלה הכול, מה אתם אומרים איך להמשיך לדבר איתה ולשמור יותר על קשר? אין זה פשוט פסיכולוגי אם היא הייתה מכוערת עכשיו הייתי שולח לה "חיימ'שלי, נחשי מה? אני מאונן וגם חושב עלייך, מואה" מה עושים קיצר?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

היא נשמעת כמו פרחה מצויה. "מכירה את כל העולם" וקוראת לך נסיך?
    ואתה "ממיין" עלאק.. אם היית ממיין משהו הייתה יודע מה לעשות.
    פשוט תגיד שאתה רוצה עזרה וזהו.

ואם אתה מתכוון להכחיש ולהתעקש שאתה "ממיין", אז תתנהג רגיל. אפילו בסיפור שלך יש הוכחה שהתנהגת רגיל והלך לך טוב.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 03-09-2012 בשעה 22:16.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

המשפט ששאלת אם לשלוח לה מעורר רחמים. נשמע כמו משפט של מישהו שהדבר היחיד שהוא ממיין זה את הפייסבוקים של הבנות שהוא מפחד לגשת אליהן לפני שהוא מאונן על התמונות שלהן.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    המשפט ששאלת אם לשלוח לה מעורר רחמים. נשמע כמו משפט של מישהו שהדבר היחיד שהוא ממיין זה את הפייסבוקים של הבנות שהוא מפחד לגשת אליהן לפני שהוא מאונן על התמונות שלהן.
    מה אתה דפוק חח רוב הפוסט פה זה ציני פשוט ככה אני קיצר יש מצב לעזרה איך ממשיך פה הלאה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

יש לי טיפ בשבילך: לעולם, לעולם אל תקשיב לשינטן. פשוט לעולם. לא לטיפים שלו ולא לכל מה שהוא אומר שלא קשור לטיפים אלא לבעיות שלו שהוא שופך עליך.

ובקשר לטיפ:
    קודם כל תמצא איתה נושאים משותפים שיש לך מה להגיד עליהם. מוסיקה, סרטים, ספרים, תחביבים או כל דבר אחר שאתה יכול למצוא משותף.
    דבר שני, לפי הסיפור שלך, כנראה שאו שהיא ממש נדלקה עליך כידיד או שהיא באמת נדלקה עליך. תציע לה לצאת.
    תדמיין את עצמך איתה בדייט, תשכנע את עצמך שזה מגיע לך והיא באמת תהיה שלך, ותתנהג בהתאם למה שהדמיון שלך יגיד לך.
    בגיל 18 התחלתי ככה עם מישהי שמבחינתי היתה הבחורה הכי יפה בכל העולם, ולא היה לי מושג איך מתחילים עם בחורה. פשוט ידעתי שמגיע לי לצאת איתה והיא תהיה שלי, ועשיתי את מה שהראש שלי אמר לי לעשות.
    יש לציין: חשוב באמת להרגיש שזה מגיע לך, לא רק להגיד את זה. אם אתה מגיע למצב שאתה שואל את עצמך מה לעשות ולא עושה פשוט, אתה במצב לא כזה טוב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א'- פעלת נכון בכל מצב..כל הכבוד. אסור לך לתת לה להרגיש שאתה מרגיש שהיא מלכת העולם. פשוט אל תיתן לה לשים לב שעומד לך הזין כשהיא מתקופפת, ככה זה.
    ב'- לכל גבר בעולם בהתחלה היו קופאות הביצים כשהוא היה צריך לגשת לבחורה כוסית ולדבר איתה..כולם אמרו בהתחלה "אין מצב..היא פצצת עולם ואני מכוער עם אף הפוך, למה שהיא תסתכל עליי?" אבל המטרה בפיקאפ זה פשוט לשבור את הסטיגמה הזאת וללכת רק על כוסיות. ככה ברגע שאתה מסוגל לגשת לכל כוסית שאתה רוצה..(כמובן אחרי אימונים וחארטות) אתה תוכל לגשת גם לבחורות יפות ופחות מטורפות, ואז לא תרגיש שום איום. אתה תרגיש כאילו שאתה מדבר עם בחורה מכוערת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    יש לי טיפ בשבילך: לעולם, לעולם אל תקשיב לשינטן. פשוט לעולם. לא לטיפים שלו ולא לכל מה שהוא אומר שלא קשור לטיפים אלא לבעיות שלו שהוא שופך עליך.

ובקשר לטיפ:
    קודם כל תמצא איתה נושאים משותפים שיש לך מה להגיד עליהם. מוסיקה, סרטים, ספרים, תחביבים או כל דבר אחר שאתה יכול למצוא משותף.
    דבר שני, לפי הסיפור שלך, כנראה שאו שהיא ממש נדלקה עליך כידיד או שהיא באמת נדלקה עליך. תציע לה לצאת.
    תדמיין את עצמך איתה בדייט, תשכנע את עצמך שזה מגיע לך והיא באמת תהיה שלך, ותתנהג בהתאם למה שהדמיון שלך יגיד לך.
    בגיל 18 התחלתי ככה עם מישהי שמבחינתי היתה הבחורה הכי יפה בכל העולם, ולא היה לי מושג איך מתחילים עם בחורה. פשוט ידעתי שמגיע לי לצאת איתה והיא תהיה שלי, ועשיתי את מה שהראש שלי אמר לי לעשות.
    יש לציין: חשוב באמת להרגיש שזה מגיע לך, לא רק להגיד את זה. אם אתה מגיע למצב שאתה שואל את עצמך מה לעשות ולא עושה פשוט, אתה במצב לא כזה טוב.
    תודה רבא על התגובה, חח סתם שתדע התחלתי לראות ת'סרטים שלך על אמנון יצחק ואז גלשתי לפיקאפ בזכותך. בקשר לעניין, אני בטוח שהיא לא תמצא בי ידיד, היא יודעת שאני רוצה אותה, אני גם הפגנתי הרבה ביטחון, הדבר שאני מפחד ממנו שאוליי יש לה חבר חלק אמרו לי כן, חלק אמרו לי לא ואני כמו דביל לא שאלתי כי פחדתי שהיא תגיד "כן". היא ממש קשה אבל היא התרככה איתי כבר, עכשיו אני בבית ומחר היא חוזרת לבית מפה אני לא יודע איך לפעול להיות אדיוט וחסר ביצים בתקווה לראות אותך שבוע הבא בבסיס, או פשוט להמשיך לדבר איתה גם בפלא/SMS/פייס עדיין יש לי ת'דבר הזה בראש שלא נותן לי להתקשר אלייה. עד עכשיו היה לנו נושא משותף בפלא בגלל זה דיברנו המון, כל שעה היא התקשרה אליי כדאי לברר וכו', עכשיו כבר לא יודע. מה גם אני יודע שהיא גם צריכה להרוויח אותי, לפחות ככה אני נותן לה להרגיש דיברנו בפלא "אמרתי לה וואי חפרת לי באמא שלי" היא אמרה לי "חח כיאילו אתה לא אוהב את זה.." והחזרתי לה משו בסיגנון, או דוגמא באחת השיחות אמרתי לה שהאי סקסית ושהיא מושכת אותי, אמרתי את זה שהיא תדע שאני לא מתכוון להיות ידיד שלה לעולם מה גם אני דיי בטוח בעצמי כלומר אני נראה ממש טוב פעם לא הייתי משתמש בפיקאפ, אבל לפני שבועיים למדתי ובאמת הבנתי שזה דיי פשוט להשיג בחורה, רק מה שאתה צריך לעשות זה לפעול, עכשיו פנים מול פנים זה קל לי אבל בפלא/פייס הרבה יותר קשה כי יש לי הרבה ביטחון בשפת גוף וכו' איך אני מציג את זה בפלא או בפייס לדוגמא? אני חייב ת'בחורה הזאת, הייתי עם כמה בחורות בחיים שלי אבל היא באמת פצצה. אשכרה דוגמנית, אפילו בשיחה שלנו לפני לא היה אכפת לי ממנה, אמרתי לה בפנים שאת סנובית, אבל שהכרתי אותה באמת נמשכתי וגם אחרי שראיתי אותה בטייץ עם שיער לא אסוף... ד''א, הבחורה חרמנית וכמו רוב הבחורות שמסתירות את זה היא לא... זה נותן עוד איזה פוש אתם אומרים? חח קיצר תודה לעונים.
    נערך לאחרונה על ידי Psycho Sid; 04-09-2012 בשעה 18:37.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

תדמיין מה היית עושה במציאות, היכן שיש לך ביטחון, ותענה ככה בפייסבוק ובפלאפון.

שומעים, מה אתם אומרים על להתקשר אלי להגיד לה ככה ״שומעת, שבוע הבא את בבסיס? כן? אז סבבה, את בטחת חשבת שאני אבטל לך תלונה ואני אצא פראייר.. שבוע הבא את מזמינה אותי ל***** בשקם (כמובן ששם אני אשלם ככה אני אצא חמוד/טיפש) איך זה סבבה?  

איזה בסיס אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

חברה אם אין לכם משהו נחמד להגיד, אולי עדיף שפשוט לא תגידו שום דבר?!

חשבתם על זה פעם ?

זה לא מעיד על תעצומת-נפש מופלגת לדרוך על אנשים כדי לגרום לעצמך להרגיש יותר מגניב.....
    בעיקר זה מעיד על ילדותיות וצרות עין
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 05-09-2012 בשעה 16:28.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect