ספוילר עצבני :
........חיכיתי לרגע מגניב יותר. רגע יפה יותר . רגע מיוחד יותר לנשיקה .
בלי קשר כל הדיווחי שטח שלי הופכים לסוג של סרט קומדיה מגניב או סרט אהבה .
סיפרתי לה על קהילת הטבעונים שאני חלק ממנה וסיפרתי שיש שם המון גייז.
"איך אתה יודע שאתה לא גיי?אולי אתה גם..
"
"בואי נבדוק" ומנשק אותה .
דיברנו עוד איזה 10 דקות והלכתי לדייט השני שלי .
Gama התקשר ואמר "אחי, בידיוק לקחתי מספר ממישהי מדהימה"
"אוקי, תספר לי על זה, ואז אני אספר לך על הנשיקה שסגרתי לפני כמה דקות"
-----------------------------------------------
לפני שבועיים .
הסתובבתי עם הדבר הזה - הסטופר הלבן בקניון עזריאלי והייתי באמצע הדרכת שטח עם XXX
בהדרכות שטח שלי אני ניגש לרוב לבנות שבאמת ממש אהבתי . יש לי הסכם עם כל תלמיד (ולמי שאין לי איתו את ההסכם הזה אז מעכשיו יש לנו) "אסור לך לגשת לג'ינג'יות או דוגמניות "
ניגשתי לאיזה 6 בנות ב2 דקות וכולן דחו אותי. הבחורה הזאת הייתה הבחורה השמינית והאחרונה ל. וניגשתי אליה בצורה רעה (אל תעשו את זה בבית) :
"היי, יש לך חבר?"
"למה"
"סתם..כי את חמודה..ורציתי להכיר אותך"
"ווא, האמת שאני בידיוק בקשר..."
היא שאלה אותי מה אני עושה פה ולמה יש לי פאקינג סטופר על הצוואר (הסטופר בשביל חוק שניה אחת שהמצאתי - חחח לא באמת) .
עניתי לה "שאני מדריך פסיכומטרי בסמארט ואני בידיוק באמצע שיעור פרטי" - והצבעתי על התלמיד שלי שישב בשולחן בעזריאלי בארומה.
הצעתי שאקח תמספר שלה וניפגש כי אני בידיוק צריך לחזור לתלמיד .
והיא אמרה שבאמת יש לה חבר ושזה ממש באסה שיש לה חבר.
היא אמרה שתיקח את המספר שלי ותתקשר כשהם יפרדו (זה עדיין אף פעם לא קרה לי)
הבאתי לה את המספר שלי, ולחצתי על הירוק - "גניבת מספר"
אמרתי לה שגנבתי לה את המספר והיא הגיבה די טוב...
היא חייכה ואמרתי " סבבה, אז כשאתם נפרדים את מצלצלת אליי"
היא אמרה "סבבה "
ברור שלא האמנתי שהיא תעשה את זה ושכחתי ממנה .
שלשום היא התקשרה כשהיינו באמצע סארג' מטורף עם חבר שלי ( שהיה בבוטקמפ של סשה ), דיברנו איזה 10 דקות וקבענו להיפגש אתמול בעזריאלי אחרי העבודה שלה .
ניפגשנו ואמרתי "וואו. את יפה! לא הייתי בטוח שאת יפה...לא זכרתי איך את נראית"
היא "חחח עם כמה בנות אתה מתחיל בכל יום?"
אני "ממ משהו כמו 10"
היא "באמת?"
אני "ממ מה נראה לך?"
המשכנו לדבר, עשיתי המון המון צחוקים ולא הייתי רציני בכלל. גם סיפרתי לה את הגיל האמיתי שלי - 20 (היא בת 23 ) כי ראיתי המון IOI'S יחסית ולא האמנתי שזה יפגע בי . (אגב זה כן פגע בסוף ועכשיו היא מבולבלת ואני קטן מדי -אזכור להבא )
אמרתי לה שניסע לאגם (גני יהושוע, קרוב מאוד לקיר טיפוס והטרמפולינות, אבל נמאס לי לקפוץ שם כמו ארנב)
חיכינו לאוטובוס איזה רבע שעה , משפט גאוני של החבר הנ.ל.פיסט שלי "תקשיבי, הייתי לוקח אותך לשם באוטו שלי והכל, אבל החניה בעזריאלי מה זה יקרה, אני גם חושב שפעם הדייטים היו יוקרתיים והכל, לימוזינה, מסעדה, חליפות, ודי נמאס לי מכל זה, אני חושב שהדייט הכי טוב זה הדייט הפשוט - נסיעה באוטובוס, ישיבה מול איזה אגם על הדשא, בגדים רגילים "
המון המון צחוקים .
אמרתי לה שאני יודע שנתנשק, היא אמרה "אין מצב" - קצת חששתי, ואולי עשיתי טעות בעודף בטחון עצמי, אבל עדיין ידעתי שיש מצב טוב מאוד לפי השפת גוף שלה .
הגענו לאגם, דיברנו, הפכתי לרציני יותר, סיפרתי קצת על עצמי, על זה שאני אוהב לעזור לאנשים, לחיות, על השיחה שלי על טבעונות אתמול עם איליה, קצת על מה שאני רוצה לעשות בחיים.
על נלפ, על פסיכומטרי, על אוניברסיטה, היא הולכת ללמוש משפטים ממ..הראתי לה שסטלן זה לא הצד היחיד שלי ואני יודע להיות עמוק.
היא אמרה "אז רציני, עם כמה בנות אתה מתחיל בכל יום?"
אני "10"
"חח באמת?"
אני "חחח למה את שואלת? התחלתי איתך כל כך טוב שאמרת לעצמך 'וואו, הבחור הזה כל כך תותח בלהתחיל עם בנות, בטח הוא מתחיל עם בנות כל יום כל היום ומתאמן על הזה כמו על משחק וידאו' ?"
היא "חחח לא האמת נראה כאילו די התביישת"
אני "סתם , ברצינות עכשיו, אני לא בדיוק יודע להתחיל עם בנות ואני באמת התביישיתי, את יודעת, .בד"כ אני מתחיל עם בנות רק באיזה מסיבה, וגם זה רק אחרי שאני שותה הרבה אלכוהול" (משפט ג-א-ו-נ-י שלי !!!! )
היא חייכה ומאוד אהבה את התשובה הזאת .
המשכנו לדבר , ישבנו על הדשא מול האגם די קרוב זה מזו וחייכנו- זה IOI עצום בשבילי . המשכתי לדבר וידעתי שאני יכול לנשק אותה מתי שבא לי . 80% שזה יעבוד על הפעם הראשונה .
חיכיתי לרגע מגניב יותר. רגע יפה יותר . רגע מיוחד יותר לנשיקה .
בלי קשר כל הדיווחי שטח שלי הופכים לסוג של סרט קומדיה מגניב או סרט אהבה .
סיפרתי לה על קהילת הטבעונים שאני חלק ממנה וסיפרתי שיש שם המון גייז.
"איך אתה יודע שאתה לא גיי?אולי אתה גם..
"
"בואי נבדוק" ומנשק אותה .
דיברנו עוד איזה 10 דקות והלכתי לדייט השני שלי .
Gama התקשר ואמר "אחי, בידיוק לקחתי מספר ממישהי מדהימה"
"אוקי, תספר לי על זה, ואז אני אספר לך על הנשיקה שסגרתי לפני כמה דקות"
על הדרך פגשתי את חבר שלl שעשה סארג' ליד הסנטר והיה לבוש בחולצה מגניבה .
אגב אני רוצה לכתוב עוד מילה על למה לדעתי הצלחתי לנשק אותה בדייט ראשון ולמה אני מצליח לנשק 85% מהבנות בדייט הראשון .
התשובה היא פשוט כי אני מאמין ודי בטוח שאצליח לנשק כל אחת בדייט ראשון. וברגע שאני מנשק עוד מישהי, ועוד מישהי בדייט ראשון, כמעט תמיד, הבטחון העצמי שלי בקטע הזה שואף ל99% ....
ככה לגבי הכל בפיקאפ . זה עניין של אמונה. ברור שצריך קצת משחק - אבל זה אמונה . אם אני מאמין שאנחנו בטוח נתנשק בדייט ראשון - כנראה שזה גם מה שיקרה .
הדייט השני שלי ...הבריז לי. פעם ראשונה בחיים שמישהי קובעת איתי שעה ומבריזה לי .
התחלתי עם עוד איזה 5 בנות בצחוק וזזתי הביתה (הייתי צריך גם ככה לקום ב8 ללמד חבר מתמטיקה)
באוטובוס התחלתי עם מישהי מדהימה . בת 15 בגובה 191 . כוסית מפחידה . רוסיה . עיניים כחולות .
הבאתי לה את המספר שלי ואמרתי שתתקשר כשתהיה בת 16, אנחנו בטוח נעשה שמח .
היה כיף . למדתי די הרבה מהיום הזה . עכשיו מה שאני רוצה זה רק ללמוד נלפ ולסגור איזה FC עם האקסית שלי מלפני שנתיים.
זאת שסיפרה לי על אומנות הפיתוי ועל סניה .
אם יש למישהו מצלמת וידאו HD - דברו איתי . אני רוצה להפסיק להקליד את כל החרא הזה .

אולי אתה גם..
?"
ציטוט ההודעה