קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 20 דברים שלא ידעתם על.. דבש!
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 15:36
  2. חביתה!דברים שלא ידעתם!
    על ידי d.r בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-09-2007, 13:34
  3. כמה דברים שלא ידעתם|מין
    על ידי HilelS בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 18:11
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 16:49
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 23:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

50 דברים שלא ידעתם על איראן

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ברירת מחדל 50 דברים שלא ידעתם על איראן

כמו, למשל, העובדה שאסור לגדל שם כלבים. ושהם מעריצים את ד"ר פיל, ושליטר דלק עולה פחות משקל. או שמדעני גרעין מופיעים על כריכות של מחברות, ושיש חיקוי איראני מוצלח מאוד של מקדונלד'ס, ושאפשר לקנות "טומי הילפיגר" חופשי ושאחותו של אחמדיניג'אד הרבה פחות מוצלחת ממנו. לכבוד השנה החדשה, הניחו בצד את כל מה שידעתם ובואו להכיר את איראן האמיתית. מאזדה 3, אגב, מככבת גם כאן

http://www.mako.co.il/weekend-articl...973&Partner=mw

יאללה באים לאכול בבווף?
    נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 21-09-2012 בשעה 07:09.
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

סיוט לגור שם
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

מנהל הימורים ו-Winner האוואטר של Dor_BJ
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    680
    נקודות
    2,140
    משפט מחץ
    ביתר הדגל של המדינה

מסכנים האירנים
    כל כך הרבה חוקים מיותרים
    תאמת?
    מגיע להם

חחחחחחחחח אל תקשיבו למאקו תאמינו לי אל תקראו את הכתבה הזאת בכלל אל תכניסו לעצמכם שטויות לראש
    1. יש עדיין יהודים באיראן, ולא מעט. על פי הערכות אחרונות מדובר בכ-10-15 אלף יהודים, שרובם חיים בטהרן. בניגוד למה שאולי חשבתם, מעמדם אינו שונה ממעמד המוסלמים במדינה – הם מנהלים חיים רגילים, הולכים לבתי הכנסת בשבתות ובחגים וחיים בשלום עם שכניהם האיראניים. בראש השנה היהודי, למשל, מברכים בטלוויזיה האיראנית הרשמית את היהודים ב"שנה טובה".
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
    שמעו אם הם רוצים שמישהו יאמין לחרא הזה שיביאו איזה מהדורת חדשות איראנית שאומרים שנה טובה ליהודים חחחחחחחחחחחחח
    והכי מצחיק שזה מה שכתוב בדיוק פסקה אחרי
    איזה חוסר מחשבה איזה טיפשות איזה שמאלנים שמדברים שטויות ורואים את המציאות שונה ממה שהיא באמת האפסים המפגרים האלו שכותבים כתבות מפגרות כאלו חלאס אני לא סובל את זה
    2. בכלל, המשטר באיראן עושה אבחנה ברורה בין יהודים לציונים. יהודים "נאמנים למדינה" לא ירגישו בהבדל, אך מי שנחשד ב"סיוע לישראל" עלול למצוא את עצמו בכלא האיראני או גרוע מזה, על עמוד התלייה. ילדי בתי הספר נדרשים לצעוק מדי בוקר במסדר "מוות לישראל, מוות לאמריקה, תחי הרפובליקה האסלאמית".
    חחחחחחחחחח במקום שתלמדי בית ספר צועקים כל בוקר מוות לישראל מוות לאמריקה תחי הרפובליקה האסלאמית יהודים יכולים לחיות? בית כנסת יכול להתקיים? מה זה החרא הזה ? תגידו לי מה זה החרא הזה????????? יש שם טרוריסטים שמסתובבים חופשי כי מותר להם
    זאת מדינת הטרור יא מפגרים יא מאקו יא אהבלים מחבלים מאל קאעידה מהג'יהד חיזבאללה וחמאס ישמחו לתפוס 15 אלף יהודים ולערוף להם את הראשים
    רציתי לפרסם פה אבל זה לא דבר שמתאים לכל אחד לראות יש אתרים שמראים לכם צילומים של אל קאעידה מאיראן שהם עורפים ראשים לאנשים עם סכין חמאה ורוקדים ושרים ושמים להם מוזיקה נראה לכם שיהודי יכול לחיות שם? מוסלמים לא יכולים לחיות שם אז איך יהודי יחייה????

לפני כמה חודשים יצא לי למצוא בסאונדקלאוד 2 מוזיקאים איראנים ניסיתי לדבר איתם אחד אמר לי אתה יהודי אל תיצור איתי קשר והשני אמר לי ככה
    "הייתי שמח לדבר איתך ולייצג את החלק של העם האיראני שלא שונא את ישראל, שלא איכפת לו מישראל או מהדת או מכל החרא הזה. אבל אני לא יכול, אם יגלו שדיברתי עם אדם יהודי, יערפו לי את הראש בכיכר העיר. יש להם פה אכיפה על האינטרנט שלנו על המחשבים שלנו, הם יודעים הכל. אני פשוט מפחד אני מצטער ומקווה שתבינו אנחנו אוהבים אתכם"
    תחשבו שילד איראני אומר לי שרק אם הוא יצור איתי קשר באינטרנט יהרגו אותו אז תחשבו מה יקרה אם יהודי יחייה שם?
    קיצר מאקו 2 פסקאות הספיקו לי מהכתבה המעפנה שלכם ויש עוד 48 פסקאות שאני לא הולך לקרוא. בטח 90% מהרייטינג שלכם זה צפון תל אביב והרצליה פיתוח כל החיים בסרט והיפיי נפש
    יאלההההההההה

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני שמח שעכשיו אני יודע אותם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,282 | הודעות: 8,198,875 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect