משה מטייל ברחוב, ורואה את יוסי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו "מה קרה לך?" עונה לו יוסי: "היום קברתי את אשתי" משה שואל אותו: "אבל מאיפה כל השריטות?" אומר לו יוסי: "היא התנגדה..."
חיים חוזר מהמלחמה לאחר שאיבד את יד ימינו בקרבות, הוא מרגיש רע ולבסוף כעבור כמה ימים הוא מחליט להתאבד ועולה על גג בניין בן 10 קומות, כשהוא יוצא בקומת הגג הוא רואה כרות ידיים ורגליים קופץ ורוקד, אומר לו חיים, אבל איך זה שאתה קופץ ומאושר ואני רוצה להתאבד, אומר לו האיש, "איזה מאושר עקצה אותי דבורה בתחת!"
שני דוסים נוסעים על אופנוע אחד, עוצר אותם שוטר ורואה שהם נסעו בסדר גמור, אומר להם השוטר "כל הכבוד שאתם יודעים לשמור על חוקי התנועה!" אומרים לו הדוסים, "בוודאי, השם איתנו!" אומר השוטר "השם אתכם? 3 על אופנוע זה אסור! בואו איתי לתחנה".
מלך אחד מבקש מליצן החצר שלו, שיחשוב תוך שבוע על מעשה שההתנצלות עליו תהיה יותר חמורה מהמעשה עצמו, הליצן חשב, לבסוף בבוקר אחד כשהמלכה והמלך יצאו מחדר המלוכה הליצן בא ובעט בכל הכוח בתחת של המלכה, המלך שאג: "מה עשית?!" אז הליצן אמר לו: "סליחה, חשבתי שזה היית אתה..."
בחורה נעצרת כשנגזר עליה עונש מוות. כאשר היא נכנסת לתא המעצר, היא מגלה שם גבר. יום לפני ההוצאה להורג, הבחורה פונה לגבר ואומרת לו "תשמע, אף פעם לא ידעתי גבר, אני רוצה ביום האחרון בחיי להרגיש כמו אישה" הגבר פושט את החולצה, נותן לה את החולצה ביד ואומר לה "לכי תכבסי..."
שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות, אחד ליד השני, ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית ארבע, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית שמונה, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, אני גר באלפי מנשה...
חנון יושב בבית קפה, לפתע בא לידו ערס לוקח לו את הקפה ושותה אותו, ואומר לו, "נו, מה אתה מספר?" אז החנון אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי בוגדת בי עם השכן, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה.
איש עשיר הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית, האיש העשיר מרחם עליו, קורא לו ומזמין אותו לארוחה ולכוס קפה בבית הקפה הסמוך, לאחר הארוחה, שואל אותו האיש העשיר ככה בצחוק, "נו הצלחת לדוג שם משהו?" אז עונה לו הזקן, כן, הצלחתי, אתה כבר השלישי שלי.

.............................................................................אמרתי ימינה!
ציטוט ההודעה