קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] אוסף בדיחות מטורף.
    על ידי Silver בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-07-2008, 17:35
  2. [בדיחות] אוסף בדיחות נחמד
    על ידי <אור> בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-07-2008, 11:45
  3. [בדיחות] אוסף בדיחות על גרוזינים.
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-07-2008, 17:23
  4. [בדיחות] אוסף בדיחות על כורדים.
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-07-2008, 16:11
  5. [אוסף בדיחות]ענקי
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 10:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אוסף בדיחות

משתמש מכור האוואטר של .iMaster
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    240
    נקודות
    1,075
    משפט מחץ
    החיים הם כמו קפה - אם זה לא שחור ולא בוץ - אז זה נס

ברירת מחדל אוסף בדיחות

משה מטייל ברחוב, ורואה את יוסי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו "מה קרה לך?" עונה לו יוסי: "היום קברתי את אשתי" משה שואל אותו: "אבל מאיפה כל השריטות?" אומר לו יוסי: "היא התנגדה..."

חיים חוזר מהמלחמה לאחר שאיבד את יד ימינו בקרבות, הוא מרגיש רע ולבסוף כעבור כמה ימים הוא מחליט להתאבד ועולה על גג בניין בן 10 קומות, כשהוא יוצא בקומת הגג הוא רואה כרות ידיים ורגליים קופץ ורוקד, אומר לו חיים, אבל איך זה שאתה קופץ ומאושר ואני רוצה להתאבד, אומר לו האיש, "איזה מאושר עקצה אותי דבורה בתחת!"

שני דוסים נוסעים על אופנוע אחד, עוצר אותם שוטר ורואה שהם נסעו בסדר גמור, אומר להם השוטר "כל הכבוד שאתם יודעים לשמור על חוקי התנועה!" אומרים לו הדוסים, "בוודאי, השם איתנו!" אומר השוטר "השם אתכם? 3 על אופנוע זה אסור! בואו איתי לתחנה".

מלך אחד מבקש מליצן החצר שלו, שיחשוב תוך שבוע על מעשה שההתנצלות עליו תהיה יותר חמורה מהמעשה עצמו, הליצן חשב, לבסוף בבוקר אחד כשהמלכה והמלך יצאו מחדר המלוכה הליצן בא ובעט בכל הכוח בתחת של המלכה, המלך שאג: "מה עשית?!" אז הליצן אמר לו: "סליחה, חשבתי שזה היית אתה..."

בחורה נעצרת כשנגזר עליה עונש מוות. כאשר היא נכנסת לתא המעצר, היא מגלה שם גבר. יום לפני ההוצאה להורג, הבחורה פונה לגבר ואומרת לו "תשמע, אף פעם לא ידעתי גבר, אני רוצה ביום האחרון בחיי להרגיש כמו אישה" הגבר פושט את החולצה, נותן לה את החולצה ביד ואומר לה "לכי תכבסי..."

שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות, אחד ליד השני, ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית ארבע, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית שמונה, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, אני גר באלפי מנשה...

חנון יושב בבית קפה, לפתע בא לידו ערס לוקח לו את הקפה ושותה אותו, ואומר לו, "נו, מה אתה מספר?" אז החנון אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי בוגדת בי עם השכן, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה.

איש עשיר הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית, האיש העשיר מרחם עליו, קורא לו ומזמין אותו לארוחה ולכוס קפה בבית הקפה הסמוך, לאחר הארוחה, שואל אותו האיש העשיר ככה בצחוק, "נו הצלחת לדוג שם משהו?" אז עונה לו הזקן, כן, הצלחתי, אתה כבר השלישי שלי.
    תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,095 | הודעות: 8,201,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect