אני חושב שזה מתחלק ככה:
15% מראה, 45% שפת גוף, 40% טון דיבור
אפשר אולי לחלק את זה קצת אחרת
תכלס אני חושב שכל הדברים שלומדים כאן שווים לתחת אם אלה לא קיימים.
אני חושב שזה מתחלק ככה:
15% מראה, 45% שפת גוף, 40% טון דיבור
אפשר אולי לחלק את זה קצת אחרת
תכלס אני חושב שכל הדברים שלומדים כאן שווים לתחת אם אלה לא קיימים.
|
|
looks
money
status
השאר זה בולשיט
אם נחשב סינוס של 1.4 מעלות נוכל לגלות שבלהלבהלבהל
אחי
זה לא חישובים ולא נעליים
אצל רוב הבנות [כי יש כאלה יוצאות דופן] זה הולך ככה:
70% מראה
30% אופי
החוק שקובע הוא שאם אתה יורד ממתחת ל50% מראה והבחורה מתקרבת אליך בגלל 60% אופי ו40% מראה זה עדיין אומר שהיא דלוקה עליך.
אבל לפי החוק אם היא קורבה אליך בזמן שאתה מכוער למות [30% מראה] ובגלל שיש לך אופי טוב 70% אופי, אז אתה הידיד הגיי.
כל עוד אתה ב40%+ מראה הבחורה יכולה להמשך אליך,
אבל יש כאלה שלוקחות אותך בתור הידיד הגיי גם ב50% מראה.
לי לדוגמא יש את לסת אלוהית שמעניקה לי 50% מראה בונוס, ככה שהפנים וכל השאר זה רק בונוס ובקלות אני מגיע ל70% מראה אז NO PROBLEM.
מסקנה - תפתח את שרירי הלסת, תפתח ביטחון ואתה תזיין כל אחת.
אני לא יודע אם זה אתה רשמת את זה לפני כן אבל אני זוכר שכבר ראיתי שמישהו כתב את העניין על הלסת..
מה הקטע כאילו? אני ראיתי שכתבת שזה משהו אבולוציוני או משהו כזה אבל באמת אני לא חושב שיש קשר..
אם אתה בא עם ביטחון ואתה בן אדם מעניין שתופס את הבמה אז אני לא חושב שלמישהי יפריע שאין לך לסת של בולטרייר..
תחשוב על זה.
הפורום הזה נהיה מצחיק יותר מיום ליום חחחחחחחחחח
זה כמו שתלביש חבר חרשן שלך כזה שכל היום בבית בבגדי ראפרים ותצא איתו לברוקלין.
ידפקו לו מכות רצח, למה? כי הוא WANNABEEE = מתחזה.
אותו דבר עם בנות.
אתה תשחק אותה אחד "עם ביטחון" בזמן שאתה שווה לטמפון המשומש שיוצא מהכוס שלה, והיא ישר תזהה את זה.
איך היא יודעת שזה ביטחון מזויף?
כי אין לך ת'לסת המתאימה כדי שיהיה לך ביטחון אמיתי.
זה כמו שתראה מישהי שמנה עם ביטחון ענקקקקק
אבל אתה יודע שזה שווה לחרא, כי היא בעצמה יודעת שהיא שמנה, חברות שלה יודעות שהיא שמנה וגם אתה והגברים האחרים שלידה יודעים שהיא שמנה.
אז ה"ביטחון" וה"אגו" המזויף וגישת "אני הפרס" שווים לאפס.
או שיש לך את זה - או שלא.
אני משתף פה דברי חיים אמיתיים, כדאי שתלמדו מהם.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
תקשיב אבאלה, לסת זה דבר גנטי והתמונות שראיתי בפוסט הקודם של לאונרדו דקפריו וכו' וכו' לא מעידות על שום דבר כי זה לא שיש להם שרירי לסט חזקים אלא פשוט צורת הלסת שלהם היא שונה.
זה שתפתח שרירי לסת לא ישנה את תצורת הלסת שלך כי זה גנטי.
נכון אולי קצת יבלוט לך בצדדים אבל בחיית אל תגיד לי שאתה מאמין לזה שלסת זה סוד ההצלחה עם נשים..
אני אמנם חדש פה אבל אני ריאלי.
כיום להיות גיי זה לא בושה. זה מאוד פורמלי ויש אף מצעדים לשם כך.
יש על זה ויכוח, אבל בוא נגיד את זה ככה - אם הם ימצאו בהיסטוריית החיפוש שלך את "המרכז לאומנות הפיתוי" הם יעשו 800 בדיקות של DNA וסיכוי גבוה שיזייפו אותם כדי להכחיש כל קשר אליך.
ולבחור שחי בWONDER LAND - אחשלי צא מהלהלהלד. אופי זה סקאם. אין דבר כזה אופי איכותי אם הבנאדם לא שווה כלום בפני עצמו. אנחנו סחורה בתוך שוק אחד גדול ומי שחושב שהוא שווה יותר ממה שהוא לא רק שאין לו קונים אלא גם צוחקים לו בפנים. לסת זה אולי לא סוד הצלחה עם נשים, אבל תהיה בטוח שאופי לא יעיל יותר מזה.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 24-09-2012 בשעה 20:16.