מצרכים:
4 כרעי עוף
כוס אורז מלא ארוך
3 גזרים מגוררים
מצרכים לרוטב:
מלח ופלפל
פפריקה מתוקה
מעט כורכום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
2 כפות קטשופ (עם רכיבים טבעיים)
בנוסף:
מים בגובה התבשיל
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
בוחשים את חומרי הרוטב.
מערבבים את האורז והגזר ומוסיפים 3 כפות מהרוטב.
מרפדים את תחתית התבנית בתערובת.
מעסים את חלקי העוף בשארית הרוטב ומסדרים על האורז.
יוצקים מים בגובה העוף ומכניסים לתנור לאפייה במשך שעה עד התאדות המים והשחמת העוף.
![]()




ציטוט ההודעה

