אחרי קיץ סוער, אשקלון פתחה רשמית את העונה במסע"ת. המאמן: "המטרות צנועות יחסית, הבאנו זרים איכותיים". הקפטן שעשוע: "המטרה המרכזית היא להגיע מוכנים לעונה. מנמיכים ציפיות"
פרט למכבי תל אביב, כמובן, שנמצאת תמיד במרכז העניינים באופן די טבעי וחוותה פגרה לא קלה, גם על הפועל אשקלון עבר קיץ די קשה. בלשון המעטה. יוסי דהאן, הבעלים, נטש בשל חילוקי דעות עם העיריה ומעל הקבוצה ריחף אפילו סימן שאלה לגבי הישארות בליגה הבכירה עקב חוסר היכולת להעמיד תקציב. אבל בסופו של דבר הדברים הסתדרו, הכסף הגיע, והערב (שני) כינסה אשקלון מסיבת עיתונאים לכבוד פתיחת 2012/13.
מה שבטוח הוא שהעונה הזו תהיה שונה ב-180 מעלות מקודמתה. אריק אלפסי לא נשאר בעמדת המאמן ובמקומו הגיע עדי אזולאי, שאימן אשתקד בבני השרון. השלד שסחף את אשקלון למרחק נגיעה מהפיינל פור ב-2011/12 - מרקו קילינגסוורת', רביב לימונד ודווין מיצ'ל - עזב כולו ולמעשה כל הסגל חדש לחלוטין.
"בכל שנה, כל פתיחת עונה היא מרגשת", אמר המאמן עדי אזולאי, "המסע"ת הראשונה שלי כמאמן הייתה עוד ב-1993 וכל כך הרבה שנים אחר כך, זה עדיין מרגש. העונה הכל היה יותר מורכב בעיקר בגלל כל הבעיות בשל החלפת ההנהלה והעמותה אבל בסך הכל, למרות הכל, העמדנו קבוצה ראויה".
לכתבה המלאה: http://www.sport5.co.il/articles.asp...129822&lang=HE
אני חושב שאשקלון הצליחו להביא שחקנים איכותיים מאוד,
ולבנות קבוצה טובה.
למרות העונות החלשות שלה יחסית בשנים האחרונות, אני מאמין שהשנה היא לא תסיים בתחתית הטבלה.

ציטוט ההודעה