שלום,
אולי זה יהיה סיפור חופר אבל אני רוצה לפרוק, מי שאין לו כוח לקרוא שיצא
אז ככה,
יש לי ידידה שאני בקשר איתה כבר יותר מ4 שנים, בחודש האחרון התחלתי להרגיש אליה משהו וזה הפך לאהבה (גיליתי שגם היא מרגישה משהו אליי).
באחד הימים שהחבר הכי טוב שלי ישן אצלי הוא התחיל איתה דרך הפייסבוק שלי כשלא ראיתי (לפני זה הוא שנא אותה ורק קילל אותה בלי סוף, כל יום) איכשהו הגיע מצב שהם נהיו ״חברים״ אבל הבעיה שהוא התחיל עם עוד אחת....
היינו אמורים ללכת לסרט, הוא הזמין אותה איתו ויצא מצב ששלושתנו היינו בסרט לבד, כל הסרט הם התנשקו לידי ואני עשיתי את עצמי צוחק מהסרט עם הקהל, בינתיים הלב שלי התפרק לחתיכות ונשרף מבפנים.
אחרי הסרט הוא היה אמור לחזור לעיר להיות בהופעה של דודו אהרון עם הילדה השנייה שהוא התחיל איתה (שעה אחרי שנכס למערכת יחסים...) ופשוט לבחור מי יותר ״נוחה לו״.
סיפרתי לילדה שאני אוהב את הסיפור והיא הזדעזעה אבל עדיין הם נשארו ביחד...
בגלל שאנחנו החברים הכי טובים אנחנו לא רוצים לנתק את הקשר אבל כאן הבעיה.......
כל יום שעובר הוא שואל אותי מספר פעמים אם אני מקנא או אוהב אותה וזה מפריע לי, ביום הראשון התחמקתי אחר כך כבר דיברתי ואמרתי שכן.
הוא אומר לי כל פעם וגם לה ״אנחנו נפרדים, אני לא רוצה לנתק תקשר איתך, אנחנו מכירים מגיל 0״ ואז אחרי חמש דקות הם ״חוזרים״.
היא אמרה לי במפורש שהוא לא משמח אותה וכל זה, היא רצתה להיפרד ממנו אבל הוא לא הסכים כי הם היו בדרך להיפגש.
עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!!
מצד אחד החבר הכי טוב שלי נדחף באמצע לילה שהוא שונא ובגלל שהם התנשקו בסרט הוא החליט שהוא אוהב אותה וממש קיבלתי ממנו זין לפנים
ומצד שאני אני אוהב אותה ומכיר אותה הרבה זמן אז לא באלי בכלל לנתק תקשר איתה או לכעוס עלייה כי היא יודעת איך אני מרגיש וגם מרגישה אליי משהו....

ציטוט ההודעה