קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הצעת חוק כלכלית ליצירת צדק חברתי
    על ידי arika בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-09-2011, 00:38
  2. מה זה צדק חברתי?
    על ידי idan_hason בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 06-09-2011, 16:51
  3. [סרטון] העם דורש...
    על ידי Eyalnet בפורום סרטונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-08-2011, 18:01
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-08-2011, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

העם דורש צדק חברתי!! אין כסף!! הכל יקר!! העוני שולט במדינה אין לילדים מה לאכול!!

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS, אותי רק מבאס, המשקל שלי את הכיסא רומס

ברירת מחדל העם דורש צדק חברתי!! אין כסף!! הכל יקר!! העוני שולט במדינה אין לילדים מה לאכול!!

http://www.mako.co.il/home-family-ki...d06aa31006.htm

http://www.mako.co.il/home-family-ki...d419931006.htm

http://www.mako.co.il/home-family-ki...1c30831006.htm

למרות שאת התיכוניסטים אני יכול להבין כי רובם עובדים...אבל גם לא תמיד
    ועוד לא התחלתי להביא את הנתונים של הטיסות לחו''ל והחתונות והתפוסות של בתי המלון. תנסו פעם ללכת למסעדה בת''א, כל המקומות תפוסים וצריך להזמין מקום מראש. חשבתי שכולם עניים ורק ביבי והטייקונים חוגגים לא?

מאיפה הכסף לכל זה???? חשבתי שמעמד הביניים שוקע וכולם עניים לא? הרי 2 מליון מחו על הקוטג' בת''א ועל זה שאין להם כסף? אז מה קרה כולם זכו פתאום בלוטו? הלוואי עלי מזל כמו שלהם! מישהו מתנדב לעזור לי להכין טופס?

אין כסף!!!!!!!! מעמד הביניים נקרע!!!!! אי אפשר לגמור את החודש!!!!!! המשכנתא חונקת!!!! המינוס הורג!!!!!! השוק האפור מאיים שישלח את אלפרון שיטפל בחובות שלי!!!!!!!! ביבי והטייקונים עושקים את האזרחים!!!!!!!

http://www.mako.co.il/home-family-ki...213e831006.htm

בסוף מוחים על הכסף שהם בעצמם מבזבזים כמו מפגרים

הישראלים זה העם הכי מפגר בעולם, כל ילדה שמנה ומכוערת משכונת מצוקה רוצה חיים של קייט מוס.
    כל ישראלי ממוצע חושב שמגיע לו חיים של בראד פיט ויצחק תשובה בלי שהם עשו שומדבר עם החיים שלהם.

אבל העיקר ביבי והטייקונים אשמים! הם איימו עליכם שאם לא תעשו בת מצווש ב100 אלף שקל הם יבואו אליכם בלילה וירוקנו לכם את חשבון הבנק!

טמטום, פשוט טמטום.
    נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 01-11-2012 בשעה 11:19.

2. קישורים ממומנים

חחחחח בת מצווש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חחחחח בת מצווש
    הילדים של האוליגרכים ברוסיה והילדות העשירות מבוורלי הילס לא חוגגים ככה והם באמת יכולים להרשות את זה לעצמם
    הטמטום של הישראלים...

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

ממתי בת מצווה זה חובה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    David
    לייקים
    7
    נקודות
    0

וואו פשוט וואו..
    * שם: דוד
    * מוזיקה: Dubstep
    * משחקים: Minecraft & MapleStory
    * אנימות: OnePiece & Naruto
    * שפות: עברית, אנגלית ורוסית
    * מוטו: תחיה את החיים

מורחקים
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תן חיוך הכל לטובה-!!

???????????/////////

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    David
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי nati0086 צפיה בהודעה
    יש משהו במה שאתה אומר
    יותר ממשהו
    * שם: דוד
    * מוזיקה: Dubstep
    * משחקים: Minecraft & MapleStory
    * אנימות: OnePiece & Naruto
    * שפות: עברית, אנגלית ורוסית
    * מוטו: תחיה את החיים

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מה תקשורת מה
    כל בתי המלון מפוצצים בכל עונות השנה ובקיץ בכלל זה בשיא. בעיקר באילת. ואני מדבר על מקומות של 1000 שקל ללילה במינימום

בחיית אחי חלאס...אין פה שום עוני..
    נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 01-11-2012 בשעה 18:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

מסכים עם פותח האשכול.. זה פשוט משוגע המצב פה

משתמש ותיק האוואטר של Mr.YeLLoW
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    102
    נקודות
    16,689
    משפט מחץ
    יוסי ומשה קפצו מבניין.. מה אכפת לקיפוד, הוא לא מעשן

ציטוט נכתב במקור על ידי StatusIsEverything צפיה בהודעה
    כל ישראלי ממוצע חושב שמגיע לו חיים של בראד פיט ויצחק תשובה בלי שהם עשו שומדבר עם החיים שלהם.
    ה - משפט שלך

אני לא השתתפתי באף הפגנה כזו כי אני חושב כמוך

מה זה משנה שההורים שלי עשו לי בר מצווה הם יצאו מרווחים בכמה עשרות אלפי שקלים מהמתנות והיתה אחלה בר מצווה ואותו דבר לפני שנה בבת מצווה של אחותי אירוע שבאמת לא עושים בבוורלי הילס ועדיין יצאו מרווחים מהמתנות כמה שתתן תקבל חוץ מזה איזה ישראלי שאין לו כסף עושה אירועים כאלו תגיד לי? ותאמין לי שאם לא היו המתנות האלו לא היו בר מצוות היו הולכים לבית כנסת ונגמר הסיפור אני לא ממש הבנתי את הדוגמא שלך.

כן ביבי בן זונה לפני 4 שנים מחיר לליטר דלק היה 4 שקלים היום הוא 8 ועכשיו הוא כאילו עושה טובה שהוא מוריד 30 אגורות לפני הבחירות
    המחירים של הכל התייקרו בממוצע ב4 שנים האחרות (כל הקדנציה של ביבי) ב150%. הכל זה אומר הכל ממוצרי מזון עד לדלק ולדירות. ערך השקל ירד בהרבה היום שקל שווה הרבה פחות מבעבר. ביבי בן זונה נוכל שדואג לשכבות החזקות ומחליש את החלשות במקום לנסות לעשות איזשהו איזון ולעזור לחלשים

לצערי כל הפולטיקאים בני זונות השר היחיד שעשה משהו ב4 שנים האלו הוא השר משה כחלון שר התקשורת שבאמת דאג להוריד לכל משפחה ב1000 שקל את חשבונות הפלאפונים עשה מהלך חכם ועכשיו כולנו משלמים הרבה הרבה פחות. לא סתם כל היום מדברים שאם הוא ירוץ במפלגה משל עצמו הוא יקבל 14 מנדטים לבד.

הבעיה היום שאין במי לבחור פשוט אין
    במי נבחר? שאול מופז? יתן חצי מדינה לערבים? שלי יחימוביץ שיזיינו אותה בתחת ולא נצטרך לתת הם פשוט יקחו?
    אי אפשר לבחור בכל המטומטמים חסרי הביטחון האלו שלא יודעים מה זה מדינה הם אפילו לא יודעים לנאום ולצערי אחד הדברים החשובים שמדינת ישראל צריכה זה ראש ממשלה עם חזות חזקה שיודע לנאום ולהסביר הכי טוב שאפשר והלוא האדם הזה הוא בנימין נתניהו. אין עוד כאלו בממשלה כרגע

יאיר לפיד? בכלל עיתונאי שלא יודע לנהל מדינה אין לו עבר בביטחון ולא בניהול מדינה. בסדר שהוא רוצה לעשות טוב אבל הוא יעשה רק יותר רע. קודם כל שיבין איך המערכת עובדת מה זה מדינה בכלל מה זה ביטחון אחרי זה שישאף להגיע לראשות הממשלה בינתיים זה לא יותר מחלום בשבילו
    גם מה שכן שלא שמעתי אפילו פעם אחת על העמדות הפוליטיות שלו, ימין שמאל לתת שטחים לא לתת מה הוא מוכן לעשות תמורת שלום ומה הוא יכול לעשות תחת לחץ אין לנו מושג.

מה שכן גם אי אפשר לתת לליברמן להיות שר ביטחון
    אדם כמוהו שידו קצרה כל כך לא יכול לשבת עם האצבע על הכפתור האדום כי אנחנו נפתח במלחמה עם כל המזרח התיכון תוך כמה חודשים מרגע שיבחר
    אי אפשר לתת לבן אדם הזה לעמוד מאחורי חיל האויר שלנו ולהחליט מתי לתקוף ברצועה או לא לתקוף
    אם לתקוף בסוריה לבנון

למרות שמצד שני אולי אם ליברמן יהיה שר ביטחון לא יהיו טילים על שדרות יותר כי הם ידעו עם מי יש להם עסק. אולי לא יאיימו עלינו יותר אירגוני טרור כי ליברמן ישב שם בדוגי ויזיין אותם בתחת

בקיצור? במי לבחור? תגיד לי אתה

משתמש מכור
    לייקים
    298
    נקודות
    50

זהו גלעד שליט סיים את השירות שלו, אתה יכול להחליף חתימה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    35

זה לא כל הישראלים, ממש לא..
    אלו הם פשוט אותם האנשים שיודעים תמיד איך לעשות ממש הרבה רעש והם מופיעים הרבה בתקשורת וכו'..
    אך העם לא באמת קונה את הטענות שלהם, ובכל "סקר עממי" של אתר פרטי הם שומרים את אמונם לבנימין נתניהו.
    הנה דוגמא לסקר עם כ- 1800 מצביעים עד כה:
    http://www.skarim.co.il/poll/moshemas/39340/2

ל- "GoldStar"
    איבדתי אותך כשהבאת את הטיעונים שלך על מחירי הדלק.
    הנה הפרכות למה שאתה אומר:
    קודם כל - כשנתניהו נכנס לתפקיד מחיר הבנזין 95 עלה 7 ולא 4 כפי שאתה מנסה להציג.
    בנוסף נתניהו לא זה שהוריד את מחירי הדלק עכשיו ב-30 אגורות, למעשה הוא לא נגע במחירי הדלק כבר איזה חצי שנה?
    מחיר בישראל נקבע לפי מחיר תזקיקי הנפט במזרח התיכון. למעשה - אם בתחילת הקדנציה של נתניהו מחיר הדלק לפני מיסוי עלה 3.5 - היום הוא עולה 4.5 שקלים.
    ככה זה כשיותר ויותר מדינות בעולם משתמשות בנפט, ואל לנו לשכוח גם שמאגרי הנפט בעולם הם סופיים, מה גם שהעלייה בביקוש לנפט מצליחה לגבור משמעותית על מציאת מקורות נפט חדשים.
    אם תתבונן באתר הבא:
    http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=4
    תגלה לדוגמא מהם מחירי הדלק בכל מדינות אירופה.
    אני מבטיח לך שאחרי ההתבוננות תבין שמחירי הדלק בישראל דווקא יותר מהגיוניים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Diklon צפיה בהודעה
    זה לא כל הישראלים, ממש לא..
    אלו הם פשוט אותם האנשים שיודעים תמיד איך לעשות ממש הרבה רעש והם מופיעים הרבה בתקשורת וכו'..
    אך העם לא באמת קונה את הטענות שלהם, ובכל "סקר עממי" של אתר פרטי הם שומרים את אמונם לבנימין נתניהו.
    הנה דוגמא לסקר עם כ- 1800 מצביעים עד כה:
    http://www.skarim.co.il/poll/moshemas/39340/2

ל- "GoldStar"
    איבדתי אותך כשהבאת את הטיעונים שלך על מחירי הדלק.
    הנה הפרכות למה שאתה אומר:
    קודם כל - כשנתניהו נכנס לתפקיד מחיר הבנזין 95 עלה 7 ולא 4 כפי שאתה מנסה להציג.
    בנוסף נתניהו לא זה שהוריד את מחירי הדלק עכשיו ב-30 אגורות, למעשה הוא לא נגע במחירי הדלק כבר איזה חצי שנה?
    מחיר בישראל נקבע לפי מחיר תזקיקי הנפט במזרח התיכון. למעשה - אם בתחילת הקדנציה של נתניהו מחיר הדלק לפני מיסוי עלה 3.5 - היום הוא עולה 4.5 שקלים.
    ככה זה כשיותר ויותר מדינות בעולם משתמשות בנפט, ואל לנו לשכוח גם שמאגרי הנפט בעולם הם סופיים, מה גם שהעלייה בביקוש לנפט מצליחה לגבור משמעותית על מציאת מקורות נפט חדשים.
    אם תתבונן באתר הבא:
    http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=4
    תגלה לדוגמא מהם מחירי הדלק בכל מדינות אירופה.
    אני מבטיח לך שאחרי ההתבוננות תבין שמחירי הדלק בישראל דווקא יותר מהגיוניים.
    אז בעצם התשובה שלך אומרת תבחר בביבי שימשיכו לזיין אותנו בתחת ולא ידאגו לרווחה של המדינה נכון?
    ואתה מביא לי רשימה תלושה מהמציאות שהיום במשכורת מינימום במדינת ישראל אתה יכול למלאות את האוטו בפול כולה 10 פעמים (4 אלף שקל במיכל נניח של 400 שקל פול) באירופה וכל המדינות שכתובות שם מעלינו כמו פינלנד וכל זה במשכורת אחת הכי נמוכה שלהם הם יכולים למלאות את האוטו 50 פעמים ועוד ישאר להם ים של עודף. זה לא נמדד רק לפי המחירים שעושקים אותנו זה נמדד לפי המשכורות שאנחנו מקבלים, הכל עולה, המשכורות נשארות. ממה שאני יודע כי אני חי פה ואל תביא לי נתוני חרטא עוד פעם המצב של הרווחה בישראל כיום זה אחד המצבים הקשים שהיינו בו בהרבה שנים האחרונות הכל יקר אי אפשר לסיים את החודש אין פיקוח על שום רשת מזון שופרסל רמי לוי מגה וכו' הרשתות הגדולות מחליטות על המחירים ועל כל מוצר מרוויחות יותר מ200% תגיד לי למה? למה אין פיקוח?
    היום גבר בישראל בלי השכלה מפרנס את המשפחה שלו בדמי כיס או שתקרא לזה דמי בדיחה של 4200 שח זה בקושי מספיק לילד בגיל 18 אז לפרנס עם זה משפחה?

עוד כמה שאלות לך, כי אתה העורך דין של ביבי
    למה סטודנטים בישראל לא מקבלים שקל מהמדינה וצריכים לעבוד בעוד 2 עבודות בזמן הפנוי שבקושי יש להם במקום להשקיע אותו בלימודים הם משקיעים אותו בעבודה בעוד שדתיים שלא עושים צבא רק צריכים להחליט שהם הולכים לישיביה ללמוד והם מקבלים כסף מהמדינה כל חודש? איך לדעת ביבי (לדעתך) לשלם מהכיס של האזרח הפשוט (שגם ככה אין מאיפה לקחת כבר) ולתת את זה לדתיים שילמדו תורה תורם לנו בתור מדינת רווחה? איך לדעתך במקום לתת אותו לסטודנטים ולחזק את ההשכלה במדינה וכמובן לעלות את רמת החיים עוזר לתת אותו לדתיים שילמדו תורה ויאכלו חינם כל החיים שלהם?

תגיד לי איך בזמן הקדנציה של ביבי הכל נהיה יותר חרא במדינה הזאת איך? החינוך נהיה חרא ירדנו באיזה 1000 מקומות ברמת לימודי המתמטיקה בעולם רק ב4 שנים של ביבי אז איך? תקשיב אל תחיה בסרט שביבי ראש ממשלה טוב הוא חרא של ראש ממשלה כמו כל המועמדים שיש לנו לבחור בהם ובגלל זה אני שואל אותך במי אני צריך לבחור? אבל התשובות שלך מעצבנות אותי ואתה חי בסרט שעכשיו טוב יותר מפעם

תסתכל על התמונה הכוללת
    תראה את המצב לפני 4 שנים ותראה את המצב היום ותגיד לי מתי היה יותר טוב מכל הבחינות חינוך רווחה הכל ואז תגיד לי אם עדיין שווה לבחור בביבי

למען הסר הספק - אני כנראה הולך לבחור בביבי אם אף אחד לא ישנה את דעתי כי אין משהו יותר טוב עדיין ביבי הוא הכי נורמלי מכולם שם כי כולם חרא אחד אחד אין פשוט אחד נורמלי רק אם משה כחלון הזה ירוץ ברשימה נפרדת אני אבחר בו כי תבינו ליברמן הפזיז לא יכול להיות עם האצבע על הכפתור האדום וביבי לא יכול להמשיך עוד קדנציה בקצב הזה של הרווחה והחינוך
    זה הכל
    ואל תביא לי דוגמאות מפגרות כמו שהבאת במדינות שמרוויחות פי 12 ממה שאתה מרוויח

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אם 4200 שקל בחודש בקושי מספיק לילד בן 18 אז הילד הזה או שהוא מכור לסמים או שהוא מכור להימורים או שהוא הולך קבוע לנערות ליווי או שהוא רוצה חיים של אוליגרך רוסי מהרגע שהוא נולד.

אני לא מבין כמה בזבזן צריך להיות כדי ש4200 שקל בחודש לא יספיקו לך בגיל הזה.
    על מה בדיוק אתה מבזבז 5000+- שקל בחודש קבוע? אני רוצה לשמוע.
    הבעיה היא שיש לכם 0 ידע בניהול הון עצמי ובכלכלה.

איך זה שכל בתי המלון תמיד בתפוסה מטורפת? איך זה ששדות התעופה תמיד מפוצצים בישראלים שטסים לחו''ל? איך זה שכל המסעדות בת''א מפוצצות שאין אפילו מקום לג'וק לעבור שם? איך זה שכל הברים בת''א מפוצצים עם המחירים המגוחכים שלהם לאלכוהול? איך זה שבסופרים יש משפחות שמעמיסות על העגלה כמות מוצרים לשישי שבת שאני לא אוכל בשנתיים (ולא בגלל שאין לי כסף לזה אלא בגלל שזאת כמות ענקית)

איפה העוני שכולם מדברים עליו? מי שלא מצליח לסגור את החודש לא עושה לילד שלו בר מצווה ב50 אלף שקל ומעלה. מי שאין לו אוכל בבית לא קונה לעצמו אייפונים ואוכל סושי בשדרות רוטשילד.
    נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 03-11-2012 בשעה 19:28.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,239 | הודעות: 8,173,826 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect