קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] עוד כמה מיתוסים על גברים ועל נשים ומה שבינהם
    על ידי _AnGi_ בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-05-2011, 14:19
  2. [הורדה] 30 רקעים של נשים יפות
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2009, 09:27
  3. [הורדה ] 32 רקעים של נשים יפות
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 18:32
  4. [בדיחה]מדוע גברים מעדיפים כלבים מכלות
    על ידי fursa בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-10-2009, 07:02
  5. [דיון]האם אתם מעדיפים שבשרת יהיה או לא יהיה מוכר סקרולים ?
    על ידי komermore בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 15:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

סייג לחכמה: האם גברים מעדיפים נשים חכמות על נשים יפות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

Post סייג לחכמה: האם גברים מעדיפים נשים חכמות על נשים יפות?

http://www.xnet.co.il/relations/arti...097285,00.html

והמשפט המנצחחחחחחח

ברור שאנשים שמחזיקים מעצמם מתוחכמים יגידו שיותר חשוב להם שהאישה שלהם תהיה אינטילינגטית, ושהם פמיניסטים ומוכנים להישאר בבית ושהיא תפרנס וזה לא יפגע להם באגו.
    מה בדיוק הם יגידו? שהם לא הצליחו להשיג מישהי ממש כוסית אז הם התפשרו על משהו בינוני ומנחמים את עצמם בעובדה שהיא מספיק אינטליגנטית בשביל למצוא עבודה אבל לא מספיק אינטליגנטית כדי להבין שבעלה עצלן?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שאלה לי אלייך:
    אם תיהיה לך את 2 האפשרויות הנ"ל, במי תבחר?-
    כוסית על אבל עם מעט מאד שכל, זאת אומרת שכל דבר שתגיד לה ותספר לה, היא תחשוב כאילו שאתה מחדש לה משהו..היא פשוט תיהיה נעל, אבל פצצה לא נורמלית שאין על מה לדבר איתה.

או מצד שני, בחורה חכמה, כייפית, זורמת, עוקצת ועם הרבה הרבה שכל בקופסא אבל מצד שני...היא לא הכי כוסית בעולם, ניתן לה 7 בסולם הפיקאפ.

על מי היית הולך? ותיתן לי תשובה אמיתית..(נ.ב- תשובה כמו "הייתי לוקח תכוסית רק כדי לזיין וזהו" לא מתקבלת.)

מורחקים
    שם פרטי
    אביצ'י
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    You are my senia hat

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שאלה לי אלייך:
    אם תיהיה לך את 2 האפשרויות הנ"ל, במי תבחר?-
    כוסית על אבל עם מעט מאד שכל, זאת אומרת שכל דבר שתגיד לה ותספר לה, היא תחשוב כאילו שאתה מחדש לה משהו..היא פשוט תיהיה נעל, אבל פצצה לא נורמלית שאין על מה לדבר איתה.

או מצד שני, בחורה חכמה, כייפית, זורמת, עוקצת ועם הרבה הרבה שכל בקופסא אבל מצד שני...היא לא הכי כוסית בעולם, ניתן לה 7 בסולם הפיקאפ.

על מי היית הולך? ותיתן לי תשובה אמיתית..(נ.ב- תשובה כמו "הייתי לוקח תכוסית רק כדי לזיין וזהו" לא מתקבלת.)
    הכל טוב ויפה רק חבל שהתאוריה שלך תלושה מהמציאות.

רוב האלה שעונות לתאוריה של ה"כוסית" שאתה מדבר עליה הן דווקא כונפות.
    אבל נזרום עם מה שאמרת, אני גם ככה לא מחפש מישהי חכמה מדי כי אני בעצמי די טמבל ובחור פשוט שלא אוהב להתחכם הרבה, מישהי שזורמת שאוהבת להתמסטל ולצאת למסיבות שלא קיבלה חינוך של ילדה טובה מספיקה לי. אני לא מחפש יותר מזה באופי. אם אני ירצה לספר דברים אני יספר לחברים או לידידת נפש. החברה שלי לא צריכה לשמוע תזיוני שכל שלי

הדבר היחידי שמגעיל אותי ומרתיע אותי מבחורות באופי זה אופי של ילדות טובות ותמימות שמחפשות חתונה בגיל 21 ולוקחות כל דבר ללב. ולא ראיתי עדיין כוסית עם אופי כזה ככה שאני נשאר רגוע.
    נערך לאחרונה על ידי Avicii; 07-11-2012 בשעה 23:24.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Avicii, כנראה שעוד לא פגשת יצורים כאלה. יש לי כאלה ידידות- כוסיות במלוא מובן המילה..אבל פשוט מטומטמות. אתה מדבר איתן ומסביר להן על דברים פשוטים והן נדהמות מה"ידע" שלך.

מורחקים
    שם פרטי
    אביצ'י
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    You are my senia hat

מה זה בשבילך דברים פשוטים?

יש מה שאתה מגדיר דברים פשוטים שבשבילי הם לגמרי לא פשוטים. מה לעשות, יש דברים שפשוט לא מעניינים אותי. אין לי ממש ערכים או איזה משהו שאני מרגיש שאני חייב לשתף בו אחרים. אני בן אדם די צר אופקים שהתחביבים היחידים שלו שאפשר להגדיר בתור תחביבים זה ידע כלכלי ואני לא חושב שיש בן אדם אחד חוץ מכמה חברים שלי שמבינים בנושא ככה שזה מיותר לדבר עם אישה על כלכלה. הן גם ככה צריכות לדאוג למשפחה ולא לפרנסה. אם הייתי הולך לפי הנתון הזה הייתי מגדיר את כל הנשים בארץ בתור מפגרות ואת 99% מהגברים בתור מפגרים.

במקרים האלה החוכמה היא פשוט להגיע למצב שלא מדברים על זה אלא מתעסקים יותר בדברים האחרים כמו שאמרתי. אם אני ירצה שיחה עם מישו שלא ידהם מה"ידע" אני אדבר עם בייקר על כלכלה ומה שבינהם

אני יודע על איזה סוג אתה מדבר ולא הייתי מגדיר אותן כמטומטמות. אחרי ה"טמטום" הזה מסתתר בן אדם שמאוד כיף לשבת איתה על בקבוק ואז לצאת איתה למסיבה. או לשופינג. או סתם לספר חוויות מצחיקות שהן עברו כי לרוב בחורה כזתא יוצאת הרבה ובן אדם שיוצא הרבה קורים לו מלא דברים=הבנאדם מעניין.

כל עוד יש כימיה וזרימה והבחורה לא איזה חננה מהצופים שחושבת שיש בבאנגים איידס וש"רק בחורות זולות אוהבות מסיבות" או כזאת שמחפשת להתמסד בגיל 21 ובגיל 23 להביא 5 ילדים אז היא אוטומטית עוברת תסלקציה אצלי מבחינת אופי. או שאני פשוט יודע להסתדר עם כל אחת. חוץ מה"ילדות הטובות", אף פעם לא היה לי על מה לדבר איתן. הן פשוט משעממות אותי ואני משעמם אותן באותה מידה.
    נערך לאחרונה על ידי Avicii; 08-11-2012 בשעה 10:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי Avicii צפיה בהודעה
    מה זה בשבילך דברים פשוטים?

יש מה שאתה מגדיר דברים פשוטים שבשבילי הם לגמרי לא פשוטים. מה לעשות, יש דברים שפשוט לא מעניינים אותי. אין לי ממש ערכים או איזה משהו שאני מרגיש שאני חייב לשתף בו אחרים. אני בן אדם די צר אופקים שהתחביבים היחידים שלו שאפשר להגדיר בתור תחביבים זה ידע כלכלי ואני לא חושב שיש בן אדם אחד חוץ מכמה חברים שלי שמבינים בנושא ככה שזה מיותר לדבר עם אישה על כלכלה. הן גם ככה צריכות לדאוג למשפחה ולא לפרנסה. אם הייתי הולך לפי הנתון הזה הייתי מגדיר את כל הנשים בארץ בתור מפגרות ואת 99% מהגברים בתור מפגרים.

במקרים האלה החוכמה היא פשוט להגיע למצב שלא מדברים על זה אלא מתעסקים יותר בדברים האחרים כמו שאמרתי. אם אני ירצה שיחה עם מישו שלא ידהם מה"ידע" אני אדבר עם בייקר על כלכלה ומה שבינהם

אני יודע על איזה סוג אתה מדבר ולא הייתי מגדיר אותן כמטומטמות. אחרי ה"טמטום" הזה מסתתר בן אדם שמאוד כיף לשבת איתה על בקבוק ואז לצאת איתה למסיבה. או לשופינג. או סתם לספר חוויות מצחיקות שהן עברו כי לרוב בחורה כזתא יוצאת הרבה ובן אדם שיוצא הרבה קורים לו מלא דברים=הבנאדם מעניין.

כל עוד יש כימיה וזרימה והבחורה לא איזה חננה מהצופים שחושבת שיש בבאנגים איידס וש"רק בחורות זולות אוהבות מסיבות" או כזאת שמחפשת להתמסד בגיל 21 ובגיל 23 להביא 5 ילדים אז היא אוטומטית עוברת תסלקציה אצלי מבחינת אופי. או שאני פשוט יודע להסתדר עם כל אחת. חוץ מה"ילדות הטובות", אף פעם לא היה לי על מה לדבר איתן. הן פשוט משעממות אותי ואני משעמם אותן באותה מידה.
    יותר כיף לי איתן אז זהו אני לא צריך עוד סיבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

רודני למה אתה משוכנע שכוסית חייבת להיות טיפשה ? מה זה התירוצים האלה שאתה מספר לעצמך אם כבר רוב הכוסיות באמת ברמה שיצא לי לפגוש הן חכמות ומענינות במיוחד כי קודם כל מבחינת היגיון אם היא כוסית על יש לה כנראה חיים מענינים וכיף להיות איתה פה היא כבר מעל כל חנונית מכוערת . ולרוב הן גם חכמות לא יודע מה זה הסטיגמה שהדבקת פה .
    ולנושא גם אם היתה כוסית על אבל ברמות וטיפשה לפי ההגדרות שלך היתי מעדיף אותה על חנונית שלא זורמת .

שתהיה כמוני
    יפה ואינטלגנטית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הוא לא אמר שרק כוסיות טיפשות. הוא אמר שבין כוסית על אבל גועל נפש של אופי לבין בחורה סבבה אבל אופי פצצה... אנשים נורמאלים בוחרים ב7. מי שלא בוחר ב7 שיהיה לו לבריאות כן?
    אני פשוט בטוח שאתם מתאהבים רק ב9+.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

מה שבשבילך גועל נפש של אופי בשביל האחר זה יהיה אופי מושלם.

למשל, האופי שבשבילי הוא "גועל נפש" זה מה שרוב הגברים כ''כ מחפשים ולא מצליחים למצוא.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

איש איש וטעמו על זה אני לא מתווכח.
    ככה זה עובד גם במראה. יש אנשים שמעדיפים נמוכות ויש כאלה שגבוהות. יש כאלה שמעדיפים שמנמנות ויש אנורקסיות.
    אבל כמו ביופי, גם באופי יש איזשהו סולם כללי.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

לא בדיוק.

10 של גבר ממוצע זה ה1 שלי. (באופי לפחות).

לדעתי, לרוב הגברים יש דרישות גבוהות מדי באופי. הם מחפשים דברים הזויים. לי אישית מספיק לי שהיא לא איזה חננת צופים ביישנית בתולה בגיל 18 שרואה אנימה ומנגה ולא יוצאת למסיבות והיא סחית כזאת... קיצר כל מה שאתה מגדיר "ילדה טובה", בשבילי זה אופי בלתי נסבל. אין לי איתן שומדבר במשותף והן משעממות אותי.

בזמן שרוב הגברים שם בחוץ מחפשים אופי כזה בדיוק.

כל עוד אין לה את הפגמים האלה, אני אסתדר איתה כבר. זה לא כזה קשה. ואם היא ההפך מזה אני אוטומטית נדלק עליה (בזמן שרוב הגברים נרתעים מבחורות כאלה משום מה) כי לפי דעתי אלה בחורות הכי אמיתיות שיש שעושות מה שבא להן ולא מה שהחברה מכתיבה. שזה בד''כ אופי של כוסיות בעלות בטחון עצמי שלא מחפשות אישורים מכל מיני לוזרים עם ערכים של בולשיט דתי.
    גם לא אכפת לי שהיא "טיפשה" כמו שאתם מגדירים טיפשה מהסיבה הפשוטה שאני די טיפש בעצמי. וגם אם הייתי איינשטיין אני לא רואה צורך לחפור לחברה שלי על דברים לא קשורים, חברה זה מישהי שאתה אמור להנות איתה, לעשות איתה שטויות, לצאת איתה למסיבות (לאו דווקא מועדונים אלא גם מסיבות טבע ומסיבות בית של מעגלים חברתיים), להתמסטל איתה, לדבר איתה שיחות נפש בקטנה על החיים (לא משו עמוק מדי או מתוחכם מדי) ולספק אותה. זהו. מעבר לזה ישך ידידות וחברים...היא לא באמת החצי השני שלך בהכל.

ואני ממש לא היחידי עם השריטה הזאת, אני מכיר עוד מלא אנשים כאלה שפשוט לא מסוגלים לסבול אופי של ילדות טובות וכשיש אחת בעלת בטחון עצמי שלא סופרת אף אחד ועושה מה שבא לה זה מושך אותם. צירוף מקרים מוזר שהן אף פעם לא יורדות מ7 (7 אמיתית לא כמו הכונפה שפיקאפ גורו הביא באיזה אשכול) וגם כשהן 7 הן מטופחות ונשיות לא פחות מהחברות ה9יות שלהן ככה שזה פחות או יותר מצטייר באותה ליגה.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 11-11-2012 בשעה 00:58.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מישהי עם אישיות טובה זה לא דבר מיוחד. אני אישית מסתדר עם כאלה שאוהבות לצחוק וזורמות ולא מביאות לך תפיסה בביצים עם ערכים של לא יודע מה על מה מותר, מה נחמד ועוד כל מיני בולשיט.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

עזבו אתכם נשמות זה לא משנה מה אתם אוהבים ומה אני אוהב ומה סודיני אהב. העניין הוא שגברים נמשכים לאופי.
    טיילר, היית מזרים את אותה ה7 המטופחת, גם אם לא היה לה את האופי שאהבת? אני מבטיח שלא. זה ההוכחה שאופי מושך זה דבר חשוב.
    אגב, גמאני לא מת על הבחורות היותר מדי חסודות. אבל יש לזה חשיבות בעיניי.. לא שזה משנה לדיון

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

זה משנה. מה שתקף אלי לא תקף לסודיני ומה שתקף לסודיני לא תקף אליך.

האמת שכן.
    וכבר יצא לי לזרום עם בחורות כאלה שלא היה להן את האופי שאני מחפש (מצד שני לא היה להן את האופי שאני נגעל ממנו - משהו סבבה כזה שאפשר לזרום איתו). מהסיבה הפשוטה שהאופי שאני אוהב הוא במילא מאוד נדיר (היו לי עד היום 4 חברות בכל החיים שתבין כמה אני בררן בנוגע לזה) מה שכן אני לא יותר מדי בררן בלהזרים כי זה פשוט קורה כשזה צריך לקרות ואין לי ולה כ''כ בחירה פה כי זה טבעי, חוצמזה סטוץ זה סטוץ וכל עוד היא סבבה ולא כמו האופי שאני שונא...והאופי שאני שונא במילא אין לי סיכוי עם בחורות כאלה (הן נגעלות ממני בדיוק כמו שאני נגעל מהן תהיה בטוח) אז זה לא משנה אם הייתי מזרים אותה או לא..מה שצריך לקרות קורה במילא ואין לנו שליטה על זה כמו שאנחנו נוטים לחשוב.

וזה לאו דווקא יותר מדי חסודות. זה פשוט "ילדות טובות מבית טוב" עם אפס אקשן בחיים בלי סיפורים לספר לנכדים שלה.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 11-11-2012 בשעה 01:33.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect