יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:09.
|
|
סוניק יש לי שאלה אליך- למה בכלל אתה רוצה להשתיק את המחשבות שלך?
למה אנשים רוצים להשתיק את המחשבות? הרי אלה המחשבות שלנו, זה המוח שלנו והדברים שנאמרים בתוך המח אלה דברים מהפה שלנו, אלה דיברי "חוכמה" ולא חארטות, זאת אומרת שאין רע בדברים האלה..
באמת שאני לא מצליח להגיע לתשובה. לי אישית פשוט יש רגעים שאני נהנה מהשקט במוח. סוג שונה של כיף. כאילו שאין זמן, אין לחצים, אין לו"ז, אתה מרגיש שאין לך צורך בעולם ולעולם אין צורך בך, אתה פשוט קיים מבלי להפריע לאף אחד ואף אחד לא מפריע לו שאתה שם. הרגשה "ריקה" כזאת, פשוט תענוג.
לגבי הנושא:
- נהיגה זה אחד הדברים האהובים עליי. לפעמים אני עסוק בנהיגה עצמה ככה שאני לא חושב על כלום ולפעמים אני עסוק במחשבות ומאד נהנה מזה.
- רדיו. פשוט כיף. או שמישהו מזיין את המוח ברדיו ויש שקט בראש, או שיש מוזיקה.
- זמן עם הכלב שלי. לא חושב על כלום כשאני איתו
- סקס. או שלא חושבים על כלום...או שחושבים על המוווווווןןןןןןןן דברים בו-זמנית..בשתי המצבים זה פשוט מענג.. תרתי-משמע.
יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
אני יכול לעשות את זה על כל דבר,מחשב,טלויזיה,חור בקיר,צל,עציץ,על דברים חיים ולא חיים,שמיים,ואף התחלתי כבר לעשות את זה באמצע שיחות (הכי קשה אבל אני ממשיך לתרגל).
ועוד קטע שעדיין קשה לי הוא שלא תמיד מתחשק לי לעבור ל"סטייט",להשתיק את המחשבות (קראו לזה איך שבא לכם),למרות שאני יודע שטוב לי בסטייט כזה,המחשבות עושות לי חשק להמשיך לדבר לעצמי ולא לצאת מהעולם הזה.
אגב,זה מעולה לעשות את זה לפניי שאתה מתחיל ללמוד,זה גורם לך להיות יותר מרוכז בחומר![]()
יום יפה בחוץ![]()
הנסיון לא להעסיק את המוח שלך במשהו, הוא נסיון שנועד להכשל. גם הגורויים הכי גדולים שמתאמנים שעות על ריכוז ביום שלהם, גם הם עושים את זה בעיניים עצומות, וגם הם הבינו שהמדיציה הטובה ביותר היא לתת למוח "לזרום", ולא לנסות להחזיק במחשבה ספציפית - פשוט כי לאורך זמן, זה לא אפשרי. המוח שלנו לא מתוכנת לעשות את זה. שאין גירויים, ש"משעמם" סביבתית, המוח מחפש גירוי אחר. בדרך כלל בחוץ ולא בתוך הגוף. עניין אבולוציוני. אתה צריך לשים לב לנמר שהולך לאכול אותך. אין אפס. כשאתה "בוהה", זה בסכ"ה אומר שאתה מעביר את הקשב למחשבות הפנימיות שלך, בדר"כ אתה חושב אפילו יותר באינטסיביות מאשר אתה חושב כשאתה לא בוהה. נקרא גם טראנס היפנוטי (בוווהווווו!!!! היפנוזה!!!!)
אנחנו יכולים להכנס למצבים של "Flow", ואז אנחנו מאבדים תחושה של זמן, ופועלים על "אוטומט" כמו מה שרודני מציין - יש לזה קריטריונים ואין לי כוח להכנס לזה (למרות שאני מודה, אני צריך לזכור אותם בעל פה למבחן, אז זה יהיה תרגול טוב) - אחד מהם אומר שנדע לבצע את הפעולה ממש טוב, אבל שהיא עדיין תהיה מספיק קשה כדי שלא נשתעמם ממנה. אנחנו גם צריכים להרגיש בטוחים כשאנחנו עושים אותה (שחרור של אפינפרין נניח ימנע ממך להרגיש פלואו גם אם אתה עושה מה שאתה הכי אוהב בעולם.) כשאתה נוהג אתה חייב לחפש גירויים כחלק מהתהליך גם אם אתה נוסע על אוטומט. אז הקשב אולי מתחלק - פנימה החוצה, אבל עדיין אתה שומר על עירנות כללית (אתה לא תיסע לתוך רכב שנמצא מולך תוך כדי נהיגה, אבל אתה יכול להגיע למקום מסויים ולהגיד "רגע, איך הגעתי לפה כבר?" כי אתה לא מתרכז בדרך. אתה מכיר אותה.)
יום יפה בחוץ![]()
אחי בדיוק קראת לי את המחשבות..יש לי כל כך הרבה פעמים!! אני בזמן האחרון יוצא לי להיות בקירבת המון נשים (סטוצים\ מיזמוזים\ פלירטוטים כאלה ואחרים)
ובגלל זה כל לילה בלי שליטה על המחשבות אני פשוט מפנטז ונזכר בכל מיני סיטואציות מחרמנות שהיו לי עם נשים או פשוט מדמיין את עצמי שוב באותה הסוטיאציה עד שאני שם לב שאני כבר מפנטז איזה חצי שעה- שעה שלמה במיטה מבלי להרדם ואז אני מתעצבן על עצמי ועובר למדיטציה של שקט במח כדי שאני יוכל להרדם אבל מצד שני...אני פשוט "נהנה" לדמיין ולפנטז את הדברים האלה אז כאילו אני אומר לעצמי בראש "רגעעע..אבל היה לי כיף עד עכשיו..לא באלי לעשות מדיטציה" זה פשוט מצחיק. מה אתה עושה ברגעים כאלה?
זה פשוט קורה לי המון. אני מגיע למצבים או שאני חושב הממממווןןן בזמן נהיגה או שאני לא חושב על כלום, אבל אני ממשיך לנהוג ואני יודע מתי לפנות, מתי לעצור ברמזורים, למי לתת זכות קדימה..הכל...אבל ברגע שאני מתקרב ליעד שלי אני כל הזמן פשוט מגיע למקומות ואומר לעצמי "מההה...איך כבר הספקתי להגיע לכאן?" כאילו שהייתי בסוג של תרדמת כזאתי אבל הייתי ערני לגמרי.
לא יודע איך להסביר את זה.
יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:10.