|
|
אחלה שיפור יחסית לאימון ביתיים בלי מכון כושר, אבל כמו ש OP אמר, זה עדיין שיפור מינימלי ל3 חודשיים..היית יכול כבר להגיע ל65 קילו בקצב הזה עם היית במכון.
לגבי השאלה שלך- החוק אומר שאתה חייב לתת לגוף שלך מנוחה של 48 שעות בין אימון לאימון, מה שזה אומר בעצם יום כן יום לא. אני מתאמן בראשון , שלישי וחמישי.
אוקי תודה
עוד חצי שנה אתה רואה אשכול תמונות כשאני במכון כושר..
פשוט גם אמרו לי הרבה שבהתחלה זה לא טוב ועוד כמה דברים
אני שבוע הבא אניי יתחיל ללכת לחדר כושר
ושומע נגיד אני בחדר כושר (אף פעם לא היתי) אמרו לי שיש מאמן של כולם אז לדבר איתו להגיד מה אני צריך איזה תרגילים ושאני במסה? אמרו לי גם שיש מאמינם מנאקים.... והוא יסביר לי הכול איזה תרגילים אני צריך לעשות לחזה כתף בטן וכוע..
נערך לאחרונה על ידי רומן.ט; 19-12-2012 בשעה 14:21.
דבר ראשון, לפני שאתה הולך לחדר כושר ומתחיל לדבר עם המאמן, תכנס קצת ללינקייה של הפורום ותלמד קצת על כושר, תזונה, על הרמת משקולות..אל תיהיה טיפש.
אם תיגש למאמן שלך ותגיד "היי אני רוצה שרירים!" הוא יצחק לך בפנים.
כנס לYoutube תראה קצת סרטונים על איך להרים משקולות בצורה נכונה, תכנס לאתר Kilogram דרך גוגל ותתחיל לקרוא מאמרים על כושר, איך עושים את זה בצורה נכונה, למה זה טוב, למה זה רע, מה צריך בדיוק ומה לא צריך..בקיצור, תתעניין בזה ורק שאתה חושב שאתה מספיק "בשל" בראש כדי באמת להתחיל לעבוד כמו שצריך, תתחיל.
לשאלתך- כן. יש מאמן כושר בכל חדר כושר היום. אתה ניגש אליו בצורה נחמדה , אומר לו שאתה מתחיל, אתה אומר לו מה אתה רוצה להשיג בסוף תקופת החדר כושר(נגיד, אם אתה רזה מידי אז מסה) ואז לפי הנתונים שאתה נותן לו הוא כותב לך תוכנית אימונים לחדר כושר. התוכנית שהוא יתן לך היא תוכנית של מתחיל, זאת בעצם תוכנית שבנויה מכל השרירים שיש לך: רגליים, חזה, גב , ידיים , בטן, וכתפיים..הכל בגדול.
בקיצר...אין לך כל כך הרבה מה לחשוב על זה..פשוט תתקדיש קצת זמן לקראית מאמרים בנושא כושר כדי שכתגיע לחדר כושר, יהיה לך קצת בסיס בראש.
למה? כי אם אתה שואל שאלות קיטבג כאלה- "שומע נגיד אני בחדר כושר (אף פעם לא היתי) אמרו לי שיש מאמן של כולם אז לדבר איתו להגיד מה אני צריך איזה תרגילים ושאני במסה? אמרו לי גם שיש מאמינם מנאקים.... והוא יסביר לי הכול איזה תרגילים אני צריך לעשות לחזה כתף בטן וכוע.."
אז אני מניח קצת שאתה לא מבין עיניין, זה למה.
אם היית שואל "זה נכון שלא כל המאמנים בחדרי הכושר לא מבינים כל כך?" אז הייתי מבין את השאלה..אבל לשאול "יש מאמן של כולם אז לדבר איתו להגיד מה אני צריך איזה תרגילים" זה לא ברור לך? אם יש מאמן בחדר כושר, אז מן הסתם הוא שם כדי לדבר עם אנשים לא? הוא לא פסל.
איזה מסה עשית? עלית 5 קילו ב3 חודשים עם אימונים ביתיים, על מה אתה מדבר? עליתי 2 וחצי קילו בשבועיים, עכשיו אתה מבין איזה סוג של טיפשות אני מדבר?
אם מה שאני אומר לך מדליק אותך אז או שתסתום את הפה ותתחיל ללמוד במקום להידלק כמו ילד בן 3, לפעמים עדיף לשתוק וללמוד מאשר לדבר ולצאת טיפש.
או שתמשיך עם ההצגות האלה ואני פשוט את הידע שלי בתחום הזה ישמור לעצמי, ותחכה לתגובות של אחרים.
"3 שורות ראשונות לא היו מתאימות" - מצטער שאין לי שבלונה לתשובות מתאימות בשבילך.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 19-12-2012 בשעה 15:47.
אחי תגור במקרר. תטחן כמו חזיר ותתאמן חזק ונכון ולא כמו ילד שרוצה קוביות.. אתה עולה נורא לאט יחסית למשקל שלך, המשקלים האלה הם הכי קלים להעלות, פשוט צריך לאכול בMAINTENCE שלך אפילו זה מספיק. אני בשבועיים עליתי 2.5 קילו ועוד עם הפסקה של יומיים בגלל איזה שטות אני מאמין שאני יכול בכיף לעלות יותר כי אני אוכל רק בMAINTENCE שלי ואם הייתי אוכל יותר הייתי עולה יותר אפילו. תחשוב מה אני יכול לעלות ב3 חודשים.
רודני אתה עושה SS במקרה? אם כן אתה אמור לדעת שיש אצלכם בארץ לפחות מאמנים בני זונות שלא נותנים לעשות תרגילים נורמלים ותוקעים לאנשים התקדמות בגלל התוכניות המעפנות שלהם. עדיף כבר שיקרא באינטרנט ויבנה לעצמו תוכנית ולא יסתמך על ליצן מווינגייט.
ממליץ לך לעשות סקווט ודדליפט על משקולות חופשיים כמובן (עם טכניקה טובה ככל האפשר ולהתחיל ממשקלים מאוד נמוכים כדי לא להפצע ונורא לשים לב לטכניקה) תרגילים מדהימים פשוט בעיקר למתחילים, אני רואה שיפור מאימון לאימון רק בזכות התרגילים האלה. לא חייב לעשות SS אבל לדעתי זה חובה לכלול אותם בתוכנית כזו או אחרת, IF YOU DONT SQUAT YOU DONT TRAIN. מה גם זה עצה ששמעתי מחבר'ה גדולים (לא מכיר מישו שהוא לא שחיף שאומר שהתרגילים האלה חרא)
פשוט שמעתי שאצלכם בישראל יש מאמנים בני זונות שלא מרשים לעשות תתרגילים האלה חח מזל שפה זה לא ככה. אבל תלוי במאמן כי שמעתי יש לכם מאמנים שדופקים התקדמות עם התוכניות המפגרות שלהם שבמקרה הטוב כוללות בנצ' פרס על סמית משין.
אם אתה כבר עושה אותם אז תהנה מהצמיחה ומהכאבי רגליים (THE GOOD PAIN)