יש לי 50 דולר בסוליד איפה אתם חושבים כדאי לי להשקיע?באנרס ברוקר,פרופיט וכאלה...
מוכן להרשם דרכם...
יש לי 50 דולר בסוליד איפה אתם חושבים כדאי לי להשקיע?באנרס ברוקר,פרופיט וכאלה...
מוכן להרשם דרכם...
נערך לאחרונה על ידי amitke02; 24-12-2012 בשעה 15:21.
|
|
קודם כל "פרופיט קליקינג"
ואני כאדם שנמצא בפרופיט כבר 4 חודשים (וגם לא מחפש שתרשם דרכי) אומר לך שפרופיט חברה לא רצינית שמשלמת או תוך 48 שעות או לאחר חודש וחצי,
או שהיא נותנת רווחים פעם בשבוע או יומיים בעוד שהיא בפועל אומרת שהיא משלמת רווחים יומיים.
או שהיא אמרה במשך 4 חודשים שמתחילים עם 10$ חינם ושבוע שעבר היא לקחה לכולם את ה10$ האלו בטענה שזאת הייתה רק הלוואה חח
קיצר אני לא חושב שהיא סקאם או משהו כזה, אני פשוט אומר שהיא לא עומדת בהתחייבויות שלה ורחוקה מלהיות רצינית.
ודרך אגב 50$ זה כלום להשקעה בפורפיט! צריך לפחות 100-150$
אני אישית ממליץ לך על באנרס ברוקר...אתה יכול לראות את ההוכחת תשלום שלי של ה-360$ בפורום הוכחות תשלום
כן אבל השאלה היא אם 50 60 דולר יספיקו לבאנרס ברוקר.אני גם לא מחפש רווח ענקי, אני לא בא לפרנס משפחה פה, אני רוצה משהו שיהיה משתלם...
אל תיכנס לתוכנית הזאת, היא אולי נראת משתלמת אבל מאחוריה עומדת מערכת פונזי מיוחדת, בבקשה תסתכל באשכול הזה - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=889675
תראה את הוויכוח שהיה לי עם אותו משתמש במשתמש הקודם שהיה לי ותראה איך הוא לא ענה על השאלות.. בקיצור זה פונזי, אגב אתה מחוייב להכניס שם תעודה מזהה שלך שכנראה תימכר למרבה במחיר.
דבא איתי בהודעות שלא יהרסו פה תאשכול.. אם זה רמאותא ז מאיפה הם משלמים לי?
עוד הצעות מאנשים אחרים?
נערך לאחרונה על ידי amitke02; 31-12-2012 בשעה 18:41.
התגובה הזאת מעידה על כמה אתה מטומטם ולא מבין בכלל מה הקטע של החברה
מה זה פונזי? משלמים לך מכספים של המשקיעים הבאים
לא על זה הוויכוח בכלל
תרשום בגוגל הונאת פונזי ותקרא קצת מה פונזי עשה ואיך זה קשור לכל ההייפים למיניהם ובדרך כלשהית גם לבאנרס ברוקר.
בקיצור אם אתה רוצה לעשות משהו חכם עם הכסף - תמצא נושא מסויים שאתה אוהב ותפתח עליו אתר שייראה כמה שיותר איכותי ומקצועי,כמובן לא דומיין חינמי ולא להתקמצן איפה שאסור להתקמצן,ואח"כ אתה יכול להרוויח מאדסנס ותוכניות שותפים
50$ זה לא סכום ממש גדול אבל זה יספיק לך לדעתי.
תקשיבבב! לא אמרתי שאני נרשם ורק שאלתי מאיפה הם שילמו.. לא חשבתי על זה,לא שמתי לב ואני יודע מה זה פונזי
מישהו יכול להביא לי רעיונות? אתר לא ילך אין לי מושג בבניית אתר כלום!