קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בעיה נפשית כנסו 18
    על ידי anonimimi בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-10-2011, 23:43
  2. [סרטון] חתולה עם בעיה נפשית
    על ידי ExcluSive בפורום סרטונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-10-2009, 06:22
  3. [סרטון]תינוק עם בעיה נפשית
    על ידי Eliran 123 בפורום סרטונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-08-2009, 12:38
  4. [בעיה] אני כבר פאקינג נואש תעזרו לי !
    על ידי Shisaa בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-11-2008, 22:30
  5. בעיה נפשית קשה ביותר
    על ידי Red Devils בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 25-07-2007, 22:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

בעיה נפשית, נואש.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ipanic
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה נפשית, נואש.

שלום, בבקשה תקרוא ותעזרו לי אני נואש, אני יודע שזה ארוך אבל אני חייב יעוץ!

במשך כל נועריי סבלתי מבעיה נפשית שנקראת "OCD", בסביבות הגיל 16, הייתי במיון פעם אחת, והחלתי בטיפול פסיכולוגי+פסיכאטריף הייתי בתפקוד גמור ונואש, לאחר טיפול ארוך, ובריחה מהבית, ותקופה די מייגעת, כשנה לפני הגיוס חל שיפור, ומהרצון להתגייס לקרבי הסתרתי את זה מהצבא, לאחר שהתגייסתי לחיל קרבי, החל להופיע סיפטומים מחדש, הייתי בודק את מספר הנשק מלא פעמים כשהוא עלי כל היום, ישן כשרצועה כרוכה עלי בתוך השק שינה ולא מתחת לראש כמו כולם, החלתי בשטיפות ידיים כרוניות, מקלחות שלא סיפקו אותי, בבית אני נאלץ לבצע טקסים ארוכים ומייגעים על מנת ל"התנקות" מהצבא, אחרי חודש וחחצי ביקשתי לצאת לקורס חובשים, חשבתי שיהיה לי שם יותר קל וגם רציתי את המקצוע, שם מצבי החמיר ואף ראיתי קב"נית נכנסתי לדיכאון והיא הפנתה אותי לפסיכיאטר עם המלצה להורדת פרופיל.
    כשהגעתי לפסיכיאטר הייתי שבוע לפני סיום הקורס והוא אמר, שברגע שאני יחזור ליחידה אני יפנה עם זה לקב"ן ושוב לפסיכיאטר על מנת שהכל יהיה עקבי, וחבל כי אני שבוע לפני סיום הקורס ולכן כתב: "המלצה על החלפת מטפל", כשחזרתי מהקורס ירד לי הפרופיל על בעית בריאותית אחרת, ושמו אותי כחובש במרפאה, אני בדיכאון רצח, התחננתי מהמפקד שלי שהוא הרופא בבסיס בעצם שישחרר אותי משם, אני אמור לראות את הקב"ן השבוע, אבל הרופא אמר לי ככה:"מכיוון שאתה מתפקד, וסיימת קורס חובשים בהצלחה, וטירונות, אתה לא תצא מפה" הקב"ן גם לא מועניין שאצא, אני חייל ממושמע ומאוד מפחד מהכלא ולכן עושה כל מה שאומרים לי, ובגלל שאני כביכול מתפקד יחד עם כל הבעיות, הם נגד זה שאני יצא, למרות שיש לי המלצה מהקב"ן השני מהקורס להורדת פרופיל וכל המכתבים אצלי, אני הולך להשיג פגישה אצל פסיכיאטר, אני סובל מחרדות, כל הזמן חושב שאני שבגללי אנשים ימותו כי אני חרא חובש, אין לי כסף ולא אשראי, ההורים גרושים אבא שלי גם חולה ואין לי תמיכה כספית, והוא גם צריך אותי, אני לא שותה מים בבסיס אלא רק פחיות ונגמר לי הכסף, אני לא אוכל בבסיס רוב הזמן, ובקורס חובשים לא אכלתי בכלל, הייתי חי מקופסאות שימורים ורק לעיתים אכלתי באמת כשלא הייתה לי ברירה, וגם כאן זה קורה, אני מפחד שבגלל שאני מתפקד יחסית, לא יורידו לי פרופיל, אני לא יודע איפה לקבור את עצמי, יש לי מחשבות שאני רוצה שיקרה לי משהו כדי שיוציאו אותי משם, אני לא מסוגל לחיות בצורה כזאת, וזה עניין של זמן עד שאני ישבר הם לא מבינים שאני מתפקד כי אני מפחד פחד מוות מכלא, והמג"ד איים עלי בכלא אם אני יעז לא לתפקד, אני מרגיש שמתעללים בי, אני מתבייש בעצמי ומתבייש להיות ליד אנשים, הם רוצים שאני יקח תרופות ואני לא מעוניין כי אף פעם לא הייתי צריך תרופות. אבא שלי גם חולה, והוא לא עובד, הורים גרושים, חווץ דעת מהפסיכיאטר שלו שחיוני מאוד שאני יהיה לידו בבית, הבעיה היא שגם פה מלבד המש"קית ת"ש מי שממליץ על הת"ש זה גם הרופא שהוא המפקד שלי שממש רוצה שאני ישאר מכיוון שיש לי נתונים גבוהים והערכה מהמפקדים, והמג"ד ששונא אותי ואיים עלי בכלא ולא מבין בכלל מה יש לי, אני בדיכאון, אין לי כסף, לא נותר לי מה לעשות, החלטתי שאני יחכה כחודש ולאחר מכן אם לא יוציאו אותי משם שזה אומר או הורדת פרופיל או קבלת הת"ש 3 ומעלה אני ידפוק נפקדות והתייצב באחד ממקומות ההסגרה יום למחרת ויספר הכל לקב"ן שם ופשוט לא יסכים לחזור לשם. רציתי לדעת מה ההשלכות של זה מה יקרה לי מה אתם חושבים שעלי לעשות? מי יכול לעזור לי? הבעיה היא שאני עוד לא התפרקתי בבא"ח בקורס היה לי 2 התקפי חרדה, בבא"ח עוד לא היה לי ואני יחסית מתפקד ולכן הם מכריחים אותי להישאר, אני כמעט ברחתי פעמיים ואבא שלי בסוף שיכנע אותי להישאר בבסיס וביקש ממני להישאר סבלני אני מאוד מכבד אותו וקשור אליו ולכן הקשבתי לו, אבל הפעם זה מוחלט אם עד ה-20 בינואר לא מוציאים אותי משם אני עובר לנפקדות והתייצבות במקום הסגרה ודרישה לקב"ן ופונה לעזרה מהאזרחות על מנת לתבוע עוגמת נפש. חשוב להגיד: המחלה מאובחנת מהאזרחות מגיל 12, היא חזרה בהחמרה לאחר תחילת השירות הצבאי, ולכן זה שסיימתי קורס חובשים וטירונות קרבית בהצלחה שזו הטענה של הרופא שהוא המפקד שלי, שבגלל זה לא יוציאו אותי משם, זה לא הוגן, מתעללים בי פשוט. מה עלי לעשות? מה סיכוי שלי להורדת פרופיל ברגע שאגיע לפסיכיאטר ואספר לו את הסיפור שלי? מה הסיכוי שלי לקבל הת"ש 3 ומעלה בגלל אבא שלי שחולה בהפרעת חרדה יש לו 30 אחוז נכות מביטוח לאומי ללא קצבה, טיפול תרופתי, מאובחן כחולה חרדה ודיכאון, בקושי מתפקד מובטל 3 שנים, והפסיכאטר שלו כתב חוות דעת חזקה שחיוני מאוד שאני יהיה לידו על מנת למנוע הידרדרות במצבו שבעבר הידרדרות דומה גרמה לכך שהיה מאושפז פעמיים בבית חולים פסיכאטרי למשך שלושה חודשים כל פעם. הבעיה היא שמי שאחראי על ההמלצה להת"ש חוץ מהמשקית ת"ש זה הרופא שרוצה מאוד שאשאר והמג"ד שיכול להמליץ שלילי ואמר שיעשה זאת מכיוון שאני חוצפן ומבולבל ולא מבין למי אני מדבר ואיים עלי במשפט וכלא כשניסיתי להסביר לו את המצב ולמה אי לא יכול להישאר פה.

2. קישורים ממומנים

Don't Look Back In Anger
    שם פרטי
    בכיף?.
    לייקים
    4
    נקודות
    193
    משפט מחץ
    וואלק אם היה לי עכשיו מיליון דולר....

ראיתי רק עכשיו את התגובה שלך ואני מצטער שלא ראיתי אותה לפני זה.
    אני מכיר את הOCD יש לי חבר מאוד טוב שחולה באותה מחלה.
    הוא גם ניסה תקופת הסתגלות מרוחקת בצבא עד שכעבור שנה רחוק מהבית הצליח לצאת בעזרת המלצת הפסיכיאטר שטיפל בו
    לפני הצבא, הוא הביא את הטפסים לקבן שחתם על השחרור שלו משם.

אני גם מזדהה איתך ומכיר את המערכת כחייל אני גם חובש דרך אגב וגם עשיתי מסלול קרבי וגם הורדתי פרופיל רפואי

תקשיב תיקח את כל הטפסים ותבקש קבן.
    מרגע בקשת קבן המפקד שלך מחוייב לשלוח אותך לקבן ולקבוע לך אליו תור.
    אם הוא מסרב תשאל אותו בנימוס מה המספר האישי שלו ותודיע לו שאתה הולך לכבול אותו.

שאתה מגיע לקבן תסביר לו את הדברים שרשמת כאן, תראה לו את הטפסים וההמלצות
    תספר לו את האמת וממה שאני רואה גם מצב הOCD שלך מחריף מזה שאתה לא ליד אבא שלך לעזור לו עם הבעיות שלו.
    תיקח את עצמך בידיים למרות שזה קשה ואל תוותר לעצמך.
    אם עניין הת"ש לא עוזר שזה המוצא האחרון ורק שניסית את כל הדברים.
    ועוד פעם זה לא קסם יכול להיות שיקח חודש חודשיים אבל תיצא מיזה.

רק אם אין לך ברירה תעשה נפקדות ותחזור למקום מעצר כלשהוא.
    במקרה של מעצר ושיפוט במתקני כליאה, מחייבים בדיקת רופא שמצבך הפיזי והנפשי תקין
    ואם הוא לא תקין מפנים אותך לקבן.
    הקבן שם יכול גם לעזור לך.

אם אתה צריך כל שאלה או עזרה תשלח לי הודעה פרטית אני ישתדל לעזור כמה שאני יכול.
    הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך זה תתעודד גבר, ושיהיה בהצלחה
    [אגב גם אני "ברחתי" לקורס חובשים כדי לברוח מהבאח]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect