קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] הברווזון המכוער ואני|The ugly duck and me|אנימציה, קומדיה
    על ידי eldan20007 בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-06-2010, 22:05
  2. שירת הברווזון המכוער
    על ידי Eyalnet בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 21:07
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 08:52
  4. OMG שרפתי עכשיו מסטיק והוא הפך לפתיל!
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 16:00
  5. [עזרה] המחשב הפך לרוסייייי !!! חח בבקשה תעזרווו
    על ידי SexBeat בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 12:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הברווזון המכוער הפך לברבור מקסים|21

ברירת מחדל הברווזון המכוער הפך לברבור מקסים|21

היי, התאהבתי בבחורה ואני לא יודע מה לעשות, אני מרגיש חרא של אדם.
    הילדה שעליה אני מדבר למדה איתי בשכבה כל החטיבה העליונה ולמדה איתי באותה הכיתה מכיתה י עד יא (ב- יב לא למדנו ביחד כי היא עזבה את העיר ועברה תיכון).

הסיפור הוא כזה:
    במשך תקופת החטיבה, כל השכבה ציחקקה עליה, העליבה אותה וגם אני. היא הייתה בחורה מלאה מאוד... איזה 100-130 ק"ג כשהגובה שלה היה בערך 1.65 מטר. אתם יכולים לדמיין לעצמכם, היא הייתה מאוד מכוערת וכשאני אומר מאוד אני בהחלט מתכוון לזה. כל הפרצוף שלה היה מלא חצ'קונים, השיער שלה היה לא מסודר ומאוד מוזנח משהו כמו אצל אלברט איינשטיין, הגבות שלה היו לא מסודרות, היה לה עור אדום ומגורה ובקיצור היא לא טפחה את עצמה ולא שמרה על ההיגיינה שלה - לא איפור ולא לק לא היו עליה מעולם. כל השכבה קראה לה "יא דבה מחוצ'קנת", "לכי י'מכוערת". אני מודה באשמה גם אני הייתי מעליב אותה בצורה קיצונית עם מילים ומעשים. כל תקופת החטיבה לא היו לה חברים, היא הייתה בודדה וישבה בכל שיעור לבד, גם בהפסקות היא הייתה יושבת לבד לא היו לה חברות ולא ידידים... כל הבנות צחקו עליה. בתיכון המצב נשאר אותו מצב אפילו יותר גרוע - היא השמינה עוד יותר. לא היו לה חברים, לא היו לה חברות, היא נשארה בודדה בהפסקות ושוב ירדנו עליה. היא גם מעולם לא יצאה לטיולים שנתיים ומעולם לא ראיתי אותה בשום טקס, כי לא היו לה חברים. מה שכן, היא הייתה תלמידה מצטיינת ותולעת ספרים משוגעת (אני מעריך בנות שאוהבות לקרוא, זה מעיד על ראש טוב). בקיצורהיא הייתה חכמה והאופי שלה היה מקסים (בכיתה י' עשינו עבודה משותפת בכימיה, המורה דחפה אותי אליה כי זאת הייתה עבודה בצוות ואף אחד לא רצה לעשות איתה את העבודה וגם אני לא, אבל אחרי ויכוח ממושך עם המורה נאלצתי לעשות את העבודה איתה. היא הייתה ממש לבבית אני חייב להגיד ממש אחלה של אדם). היא אף לא לא יצאה לבלות, אף אחד לא הזמין אותה לשום מסיבה. אני לא כזה מרושע אני לא רודף אחרי בר רפאלי (שתי האקסיות שלי ם לא היו בר רפאלי), אני פשוט לא יכול לצאת עם מישהי שנראית ממש גרוע. אני יוצא שיש גברים שיסכימו איתי. זה לא מושך אותי מינית והיא באמת הייתה תוהו ובוהו. רציתי להוסיף גם שהיא הייתה עולה חדשה מצ'כיה (באמצע כיתה ז' היא הגיעה לישראל מצ'כיה) והיא לא הבינה עברית, וכשהיא היא התחילה להבין אותו היה לה מבטא סלבי מובהק (עד היום הוא קיים אצלה) מה שגם הצחיק חלק מאנשים (לא אותי דווקא, אני חושב שבמטא זה מאוד מושך במיוחד רוסי או סלבי אחר). קראו לה חזיר מסריח וכו'.

אחרי זה היא עברה עיר ומאז לא ראיתי אותה. לפני חודשיים אני נמצא בתחנה מרכזית של תל אביב מתכוון לנסוע לבסיס כרגיל ופתאום אני שומע שמישהי קוראת לי לא הבנתי בהתחלה. ואז כשפניתי לא הבנתי מי זאת גם כשהיא הציגה את עצמה עדיין לא הבנתי ז"א התקשתי להאמין. עומד מולי אדם שונה לגמרי: אדם מלא ביטחון עצמי, עם חיוך מהמם על הפנים, עם שיער מסודר, עם בגדים מאוד מושכים ומחמיאים בקיצור אני רואה מולי נערה צעירה ומאוד, מאוד יפה. מה גם שהיא לא הייתה לבד, אלא עם שתי חברות. כמעט שלא התעלפתי שם בקיצור פתחנו שיחה שאלתי מה קורה, איך החיים, מה עושה וכו' החלפנו טלפונים. הזמנתי אותה לסרט והיא סיפרה לי שהיא נפרדה מהאקס (OMG זה שיפור אדיר), אני כולי מופתע והיא ראתה שאני מופתע והיא הרגישה צורך לספר את הסיפור. לקראת סוף יב היא התחילה לעשות הרבה ספורט, נכנסה לדיאטה (היא לא התגייסה לצבא היא סוג של פציפיסטית, אני גם לא חושב שהיו לוקחים אותה עם כזה משקל). בקיצור היא לקחה את עצמה בידיים מה שנקרא וכול הסיפור הזה לקח לה בערך שנה וכמה חודשים בודדים. היום היא שוקלת 43 ק"ג כשהגובה שלה בערך נשאר אותו 1.65 מטר. היא מאוד חטובה ומאוד רזה. יש לה חברים ולא מעט, היה לה אקס והכי חשוב שהיא עדיין תולעת ספרים ושהיא נשארה אדם עם אופי מקסים (כשבנות יפות הן מרגישות את עצמן מלכות ומתחילות הפוזות, אבל היא ממש צנועה וזה מוסיף לה הרבה). היום, היא נראית יותר טוב מבר רפאלי (לדעתי), אני ממש לא צוחק היא שתי טיפות מים עם הדוגמנית Abbey Lee Kershaw שלדעתי שמה את בר בכיס הקטן. אותה הבחורה נראית ממש ככה:
    http://www.mick.waza.net/pics/MM4-Abbey-Lee-Kershaw.jpg
    אחרי חודשיים שאנחנו בקשר, אני פשוט מאוהב בה היא ממש חכמה וגם מאוד מטופחת מה שאני מחפש. עם האקסיות שלי לא מצאתי הבנה הן נראו סבבה לגמרי, אבל הייתה חסרה להן הבנה ואופי טוב כפי שיש לבחורה הזאת. אני לא יודע מה לעשות, איך אני יכול לאבד הזדמנות שכזאת? אני מרגיש חרא עם עצמי, כי אני יודע בבירור שהיא זוכרת איך ירדתי עליה ואיך העלבתי אותה למרות שהיא לא מראה כעס להיפך היא ממש שמחה לראות אותי ואפילו קיבלתי חיבוק . מה אני עושה? איך אני אמור להוכיח את עצמי מחדש? איך להסביר לה שאני אוהבת אותה? איך לבקש סליחה?

סליחה על המגילה אני נואש לעצות תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ואוו..נשמע מדהים.
    לפי מה שקראתי בסוף "להיפך היא ממש שמחה לראות אותי ואפילו קיבלתי חיבוק" זה לא נראה כאילו שאתה צריך להוכיח את עצמך מחדש.
    תזמין אותה לצאת איתך, שב איתה, תצחקו על הימים של פעם..תכיר אותה מחדש ותתחיל לצאת איתה. וכמובן שתשים את כל מה שהיה בעבר, בעבר.
    אם היא תרתע ממך או שהיא תעלה את הנושא של העבר, אתה יכול להגיד שפעם לא נמשכת אליה, ואין בזה שקר, אני גם מאמין שהיא בחורה חכמה אז היא תבין למה, ואז תוכל להגיד שאתה מצטער על הכל ואתה מאד מאד תשמח "לפצות" אותה על הכל, זה ישמע לה כמו סצינה מסרט. לך על הקופה ותחזור לעדכן בפורום

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בתור אחד שעבר את אותו השינוי בדיוק רק שבתיכון כבר היו לי חיים טובים, בחטיבה אכלתי חרא לא פחות ממנה רק שלא הייתי שמן.

אני בשוק שהיא אשכרה קיבלה אותך ועוד פנתה אליך ראשונה. אני זוכר שכש2 בנות שלמדו איתי בחטיבה פגשו אותי ברחוב ורצו להכיר אותי, נפנפתי אותן בצורה די קשה הייתי אומר (הכי קשה שנפנפתי מישי אי פעם). מתוך האידיאלוגיה של "איפה הייתן לפני כמה שנים, שהייתי ילד חסר חברים וידידות שנראה כמו חרא?". ובכלל שפגשתי כאלה מהתקופה הזאת נתתי להם יחס די חרא ודיבור של "אני עושה טובה שאני בכלל עונה לך". זה קורה להרבה אנשים שעוברים שינוי כזה.

תנצל את זה, זה מאוד נדיר שבנאדם עובר שינוי כזה ולא משתנה 180 מעלות באופי. אני לא הצלחתי להשאר אותו בנאדם, עם כל הכוונות הטובות במעשים שאני עושה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-12-2012 בשעה 17:39.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

תתפוס אותה חזק . נשמעת כמו בחורה טובה ,מאוד אפילו .
    ולא נראה לי שהיא שמרה לך טינה ,אני חושב שכדאי שתדבר איתה על זה פה ושם .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

תודה על העידוד. אני לא יודע אם היא שומרת עליי טינה או לא, אבל מה שבטוח היא לא מראה את זה כלפי חוץ. היה ממש נחמדה.
    גם אני הייתי מופתע חחח אני בחיים שלי לא הייתי ניגש למישהו שהיה מעליב אותי באפון קבוע. אני פשוט מרגיש חרא, התבגרתי מאז ואפילו אם הייתי רואה אותה שמנה הייתי עובר בשקט לידה ולא מעליב אותה כמו שהייתי עושה פעם. אני לא יודע איך להסביר לה שלא תחשוב שנשארתי חרא של אדם כמו פעם.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא יודע איך להסביר לה שלא תחשוב שנשארתי חרא של אדם כמו פעם.
    אתה לא אמור להסביר את זה. כמו שאתה לא "מסביר" לבחורה ב10 שניות הראשונות שיש לך אחלה של לוק, ואתה עושה רושם ראשוני טוב, נכון? אתה לא מסביר, אתה מראה, אתה מתנהג ככה.

אתה צריך לתת לה הרגשה שהשתנת גם אתה בעצמך ואתה שמח שהיא לא שומרת טינה..לפי דעתי, אם תצליח לצאת איתה ותצליחו להגיע לשלבים יותר מתקדמים (מאחל לך ) אז אתה תוכל גם להעלות את הנושא הזה..לשאול אותה בעדינות איך זה שהיא מסוגלת בכלל לדבר איתך אחרי שהעלבת אותה פעם..איך היא לא מרגישה שאתה לא צבוע? כנראה שיש לך עסק עם בחורה על רמה..בחורה קלאסה, אל תיתן לה לברוח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ...
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    MapleFables - http://www.maplefables.com/ - Join us and re-experience maplestory from before the big bang update! 1/1/1 v83

לך תשיג אותההההההההההההההההההה!

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

איזה סיפור מקסים , כל הכבוד לה על השינוי הזה
    ועוד יותר כל הכבוד לה על זה שהיא נגשה אלייך בחיוך והתחילה
    לדבר איתך , כמו שכבר אמרו פה שלא היו סולחים לבן אדם שפגע בהם
    וזה נכון , ומאוד קשה להשים דבר כזה מאוחר , אבל כל עוד היא לא
    פיתחה איתך שיחה על זה סימן שהיא שמה את זה מאחור , שזה כבר
    לא משנה לה , ושטוב לה איפה שהיא נמצאת , ושזה כבר לא מזיז לה
    זה שינוי גדול מה שהיא עשת , וזה קורה הרבה אצל נערים/ נערות.
    וכמו שאמרת זה יפה שזה שהיא השתנת במראה החיצוני בביטחון
    היא עדיין מצליחה לשמור על האופי ולא נהיית איזה סנובית מתנשאת
    בקיצור ? אל תוותר עליה היא באמת נראת בחורה טובה וסלחנית.
    אבל ההפך אני לא חושבת כמו כולם שאתה לא צריך לדבר איתה על זה
    אם זה ממש מבייש אותך כי עשית מעשה רע , אז אל תדבר . אבל אם
    נגיד אתה עומד מולה מדבר איתה וזה עובר לך בראש , תשתף אותה
    ההפך אולי היא תשמח לשמוע את זה שלפחות אתה מודע למה שעשית
    שאתה בא ומבקש סליחה היא יכולה להגיב לך בחיוך
    " אני סולחת , אבל עכשיו בוא נשכח מזה מה שהיה היה .. " העיקר
    שאתה תרגיש ביותר נוח איתה , שזה לא יהדהד לך בראש , באמת באמת כל הכבוד לה
    נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 02-02-2013 בשעה 13:16.

פשששששששששששש הסיפור הזה מאוד נותן מוטבציה ומאוד אבל מאוד מאוד טוב...לא ידעתי שיש סיפוריים כאלה
    ממש שמחתי לקרוא את הסיפור שלך זה נתן לי חשק לעשות עם עצמי משהו אולי אני יעשה, מאוד אהבתי את הסיפור שלך
    וכול הכבוד

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

מכל האנשים שדיברו כאן על הבעיות שלהם , זה היה אחד הנושאים האהובים עליי .
    כי זה דברים אמתיים שכל הזמן אנשים עוברים שינויים , ושידעו לקבל את האחר . זה מסר לחיים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect