קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] ביישנות קשה (14)
    על ידי gilad21212 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-08-2010, 01:34
  2. [כתבה] איך מתמודדים עם ביישנות מינית .
    על ידי שועל סגול בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 29-01-2010, 02:47
  3. [עזרה] ביישנות..
    על ידי Oded12 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-12-2008, 16:47
  4. ביישנות כתוצאה ממשהו...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 16:56
  5. ביישנות...עזרה...
    על ידי wayss בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 23:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

ביישנות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל ביישנות

שלום,
    חשבתי עם עצמי קצת על נושא הביישנות ובאמת הדבר שכל הזמן תקף אותי כשניסיתי לחשוב על איך לעזור לאחרים להיפתר מהביישנות כמו שאני נפתרתי, זה קשה..כאילו, נורא קל לבוא לבן אדם ולהגיד לו "אהה, צא מאיזור הנוחות שלך, תתחיל לדבר בקול רם, אל תפחד מתגובות של אנשים ותתחיל לעשות מה שאתה רוצה לעשות ולא מה שאתה חושב שאנשים רוצים שתעשה" זה קל להגיד בתור אחד בלי ביישנות, אבל קשה לעשות לבן אדם שהביישנות היא האויב מספר אחד שלו.

לצורך הפוסט לקחתי קטע מסויים מהאתר ויקיפדיה (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%...A0%D7%95%D7%AA)
    לעתים נעלמת הביישנות עם הזמן: ילד שהוא ביישן בחברת זרים יכול להשתנות עם התבגרותו. אך בחלק מהמקרים הביישנות אינה נעלמת עם הגיל והופכת לתכונה אישיותית.בני אדם חשים ביישנות ברמות שונות ובנסיבות שונות. למשל, שחקן יכול להיות דומיננטי ונועז כשהוא מופיע על הבמה, אך ביישן במהלך ריאיון. בנוסף ביישנות יכולה להופיע בנוכחות אדם אחד, אך להיעלם כליל בנוכחות אחרים – אדם יכול להיות חברותי וניחוח בקרב משפחתו ועם חברים, אך ביישן בנוכחות בן המין השני בסיטואציות רומנטיות.
    ביישנות יכולה פשוט להיחוות כתחושה של חוסר נוחות או חוסר ידיעה מה לומר במצבים חברתיים, אך לעתים מתווספים אליה גם תסמינים גופניים. הסובלים מביישנות יכולים לחשוב על עצמם שהם "משעממים", לפעמים הם עשויים להתנהג בצורה "מוזרה" בניסיון ליצור עניין, מה שיכול לגרום לאחרים להתרחק מהם עוד יותר.
    מה אומר הקטע הבא?
    לכולם יש ביישנות כזאת או אחרת, אני יכול להעיד על עצמי, פעם הייתי ילד סגור וביישן והיום אני אדם אחר לגמרי.
    אבל, יש מיקרים מאד מאד בודדים ומסוימים עם אנשים מסוימים שהביישנות חוזרת, אני לא יודע להסביר את זה.
    לדוגמא - מאז שנפתרתי מהביישנות, ותחום הפיקאפ נכנס לי לחיים, יש לי צורך לפתוח שיחה כמעט עם כל בחורה יפה\כוסית במועדון או פאב, אבל קרה מקרה אחד שבאמת ניגשתי בבטחון לבחורה, הכל טוב ויפה, אבל כשפתחתי את הפה, לא הצלחתי לסדר את המשפט, דיברתי שטויות ולא הצלחתי להסביר מה אני מנסה להגיד בכל משפט, זה כמו סיפור קצר שאין לו פאנץ', כאילו.. שהבחורה רצתה להגיד "מה אתה מנסה להגיד..?", אבל מדובר במקרה מאד חריג, אבל כנראה שהביישנות נשארת בתכונו ויש מצבים שהיא כן תופסת מקום ועמדה.

אבל, בכדי להיפתר מהביישנות, אנחנו צריכים פשוט להתבגר בעצמנו, אין מה לעשות. ככל שהזמן עובר לאט לאט, ככה המוח שלנו מתבגר ואנחנו מבינים שהעולם לא באמת כזה נורא וכן אפשר לדבר עם כל אדם וכן אפשר להתנהג איך שאנחנו רוצים מבלי לפחד, זאת מחשבה שהיא קצת מטרידה בחור ביישן, אין לי ספק, אבל אם אני יבוא בהצהרה ויגיד לילד ביישן "פשוט תפסיק להתבייש ותתחיל לדבר" זה לא יהיה לעניין כי הילד הזה לא יבטח בעצמו שהוא מסוגל באמת ככה פשוט לדבר עם כל בן אדם, הוא פשוט יסרב לעצמו ללכת על זה.
    יהיה לו סוג של קיר.

לפי דעתי, אם מצליחים לגרום לבחור להיפתר מהביישנות שלו בפרק זמן קצר יחסית (לא תקופה שלמה של התבגרות) למרות שזה לא נראה לי אפשרי, הבחור יכול להידפק בצורה אחרת כי זה סוג של זיוף. צריך לתת הזמן לכל דבר, אי אפשר ביום אחד לקרוא את הספרים והרעיונות של אלברט איינשטיין ולהיות חכם כמוהו, זה פשוט לא עובד ככה. אין מה לעשות, יש זמן ויש שעון..כל דבר מגיע בזמנו.

אבל, אם מדובר בבחור שעבר את הגיל הנורמלי (בעצם מה זה נורמלי..? ) שהוא נגיד 18, והוא עדיין לא מסוגל ולא בשל מספיק כדי לפתוח שיחה פשוטה עם בן אדם זר, יש פה בעיה.
    אני לא מדבר על לפתוח שיחה עם בחורה יפה, זה נושא אחר..אם אתה בחור בן 18-19 ואתה לא יכול להגיד משהו קטן כמו "תגיד קו 286 כבר עבר?" זה כבר בעיה וצריך לפתור אותה.

אם אתה בן 18-19 ואתה לא יכול לפתוח או לפתח שיחה עם בחורה יפה, אז תיהיה רגוע, יש כמוך עוד אלפים, בהנחה שאתה כן מסוגל לפתוח שיחה קצרה עם גבר זר.
    כדי לפתור את העניין צריך לעבוד על זה, שוב מגיע עניין הזמן, אין מה לעשות. צריך לנסות שוב ושוב ושוב עד שאתה מחליט פעם אחת כן לעשות צעד וכן לגשת לבחורה , למרות שזה הדבר הכי קשה שתעשה בחיים שלך, אבל אחרי הפעם הראשונה...כמו הפעם הראשונה שעולים על רכבת הרים, נכון שזה הדבר הכי מפחיד שעשיתם בחיים שלכם? הביצים רועדות ובאלך כל שנייה להרים את הידית הזאת שתופסת אותך ופשוט לצאת מרוב פחד...אבל אחרי הפעם הראשונה, באלך פשוט להישאר על המתקן ולעשות את זה שוב ושוב ושוב עד הערב!! נכון?

אז ידידי, אותה התחושה מצפה לך כשתתחיל עם בחורה יפה, בהתחלה זה מפחיד, אני לא מתכוון לשקר.
    אבל אחרי שתבין שהפעם הראשונה כמו כל דבר היא קשה, אתה תרצה להתחיל עם בחורה שעומדת על 2 רגליים במועדון. הבטחון העצמי פשוט יעלה לשמיים והטסטוסטרון כנראה יעלה כאילו שעכשיו זיינת..

אז מה בעצם אפשר להגיד על ביישנות?
    זאת לא כזאת מחלה, אתה אולי גם תופתע לגלות שיש בחורות שאוהבות גברים קצת ביישנים ושיש להם נקודות רגישות מתחת לכל המעטפת של האגו..כן, חלק מהנשים אוהבות ביישנים.
    בגדול, כדי להיפתר מהביישנות אני לא ממליץ ללכת כנגד זה בכל הכוח ופשוט לנסות לשבור את זה כי זה לא הכי לעניין...צריך לתת לזמן לעשות את שלו ולנסות להתמודד עם "הבעיה" הזאת בהזהירות ונחישות.
    יש לי חבר ביישן, אבל ברגע שהוא שותה אלכוהול הוא פשוט מתפרץ ויכול לדבר עם כל אחד ואחת, אבל זה פשוט מזוייף ומצחיק.
    אחרי שההשפעה של האלכוהול עוברת, הוא חוזר להיות הביישן המוכר והוא מתקשה לפתוח שיחות עם אנשים.
    מן הסתם שהוא עובד על זה אבל תמיד הוא אומר לי שהוא מנסה "לחקות" את ההרגשה של האלכוהול או לדמיין בראש שהוא שתה ואז הוא כאילו עובד על עצמו שהוא כן יכול לדבר עם אנשים, ולפעמים זה עוזר לו..יש המון אפשרויות פשוט תנסו

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 03-01-2013 בשעה 21:52.

2. קישורים ממומנים

ללא ספק המסמר הכי גדול בגלגלים של מישהו שמנסה להיות מוצלח עם נשים... הדבר היחידי ששווה ערך לזה זה אם אתה מכוער ברמות מטורפות... אבל אם אתה נראה סבבה ופה ושם זוכה למבטים מבנות ואפילו כמה מתחילות איתך ועם כל זה אתה ביישן אכלת אותה עד שלא תשתנה! אני משהו כמו 19 שנה מתוך ה20 ומשהו שאני חי הייתי ביישן מת והפסדתי כל כך הרבה הזדמנויות... אולי אם לא הייתי מפספס את ההזדמנויות האלה בכלל לא הייתי יודע מה זה פיקאפ ולא הייתי נמצא בפורום הזה היום (למרות שהיום אני פה כי כבר התמכרתי זה משו אחר =] ).

כבר נתתי דוגמא של חבר ביישן שבנות היו מתחילות איתו ופה ושם ממשיכות להתחיל והבנאדם פשוט לא מצליח עם בנות, יש לו את האחת הקבועה שלו (לא חברה סתם יזיזה) וכמו שאומרים הוא באמת נשאר באיזור הנוחות שלו... בכל אופן יש לי דוגמא של חבר אחר שהוא לא ביישן למרות שהוא סוג של נייס גאי אבל עם "פלפל" הבנאדם ממש לא נראה השיא (נמוך ושמנמן) וגם אני וגם החבר הביישן נראים בכמה רמות מעליו אבל בכל זאת הוא ממשיך להביא בלא מעט בנות ובואו נגיד שהוא לא רואה אותי בכל מה שקשור לזה למרות שאני מאמין שהוא בחיים שלו לא היה חנון או ביישן (אה ואין שום סטטוס או כסף דרך אגב, הבנאדם הוא באמת תעלומה בפני עצמה חח), יש איתי גם עוד חבר ממש טוב כמו אח אני והוא די דומים חיצונית אבל הוא נראה טוב יותר ממני, זה גם בנאדם שהיה ביישן והיה נחשב ילד כאפות אבל מהרגע שהתחלתי להשתנות הוא השתנה איתי והיום הוא ממש לא באותה נקודה שהוא היה (למרות שעל הדרך הוא השתדרג קצת מבחינת מראה).

בקיצור ולסיכום, אני חושב שביישנות זאת המחלה הכי קשה נגד נשים, אולי יש כאלה שאוהבות את זה אבל הרוב המוחץ זה פשוט מוריד להן וזה גוזל הצלחות מאנשים עם בחורות ובחיים בכללי.

אה וכמובן שכחתי שעוד משהו שהורס אותך זה חוסר הערכה עצמית מה שבא בדרך כלל יד ביד עם ביישנות.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 03-01-2013 בשעה 17:18.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אף פעם לא באמת הייתי ביישן לפחות ביסודי לא, בחטיבה קצת נדפק לי השכל בגלל ה"חוויות" המסריחות שעברתי וככה התגברתי על זה וחזרתי להיות נורמלי

אמרתי לעצמי...וואללה...יש דבר כזה שנקרא אלכוהול...בישיבה הראשונה שלי ניסיתי והתאהבתי (ככה השגתי גם תחברה הראשונה שלי חח)

התחלתי לשתות קבוע בכל ישיבה וישיבה, עד שזה נהיה "הרגל" להתנהג כמו סטלן גם כשאתה סחי, שוב זה הליך ולא איזה קסם שאתה שותה שבוע ושבוע אחרי אתה בעל בטחון עצמי וישך ביצים להשתין על כובעים מהמנוף, זה הכל עניין של הרגל. חוצמזה, אני לא מאמין שבאמת הייתי ביישן אלא לקח לי זמן "להתרגל" לחיי חברה, שלא היו לי בחטיבה. ומשום מה יש לי הרגשה שרוב האנשים כמוני, הם צריכים רק "להתרגל" לחיים אחרים ולא החיים שיש להם כרגע.

תוך כדי ניסיתי עוד "דברים" שעזרו לי לשפר את הבטחון העצמי ואת ההשקפה שלי על העולם.

שלא נדבר על התהליך שעברתי, שזה בוסט לבטחון בפני עצמו כמו שITI אמר שזה לרוב חוסר הערכה עצמית שזה מה שהיה לי בחטיבה כשאתה משנה את עצמך בצורה קיצונית, ההערכה העצמית שלך תעלה עקב תגובות מהסביבה ואיתה הביישנות תיעלם.

בגדול...תתמידו, תצאו הרבה ותנסו כל דבר שיציעו לכם ותהיו זורמים. אני מניאק אם אחרי שנה שאתה יוצאים כל שישי ומשתכרים כל ישיבה אתם תהיו "ביישנים" גם שאתם בבצפר או בעבודה.

גם לאנשים שאתה מסתובב איתם יש חלק עצום בהשפעה אליך, אני למשל הסתובבתי עם אנשים שרוטים עוד שרק התחלתי לצאת (מהאלה ששמים מוזיקה בקניון ורוקדים, מהאלה שמשתינים ברחוב ומסתלבטים על כל דבר אפשרי). אם אתה יוצא עם אנשים שרוטים שעושים מה שבא להם ולא שמים פס על אף אחד, אתה תהפוך לאחד כזה. זאת בדיוק הסיבה למה אני אומר לכולם לזרוק תחברים החנונים שלהם, אתה זה מי שאתה מסתובב איתם. אתה מסתובב עם מוחצנים, אתה תהיה מוחצן. אתה מסתובב עם מופנמים, אתה תהיה מופנם. אין אפשרות אחרת.

לסיכום זה שילוב של אלכוהול+"חומרים"+אנשים+גישה לחיים שמתגבשת+יציאות קבועות.
    שאר הדרכים זה בולשיט. ביישנות זה לא יותר מהרגל כמו סיגריות, אוננות והרואין. תגרמו להרגל הזה להיעלם.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 04-01-2013 בשעה 00:03.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אלכוהול באמת עוזר נגד ביישנות, אני לא מתכוון לשקר. זה לא שקר. אלכוהול גורם למחסום פסיכולוגי, אם אתם ביישנים או עם פחד גישה או לא יודע מה..האלכוהול דואג לשבור את המחסומים האלה, אבל זה לא טוב באמת, זה סוג של זיוף.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה למה זה זמני, כמו שאמרתי זה עניין של הרגל. אנשים לא באמת מבינים למה אני מתכוון פה כי הם לא עברו תתהליך הזה וחושבים שזה מה שזה לא.
    לשתות אלכוהול לבד או עם כמה חברים חנונים זה לא הפתרון, זה יעשה את המצב גרוע יותר.

הנוסחא היא כזו..

אלכוהול+האנשים הנכונים+ידידות+המקומות הנכונים והזמנים הנכונים=בטחון עצמי. 100%. זה לא יקרה אחרי יציאה אחת ואפילו לא אחרי חודש, אבל תרגישו בהבדל. בעיקר אם רק התחלתם לשתות, אני מת לחזור לתקופה הזאת.
    וה"דברים" שאפשר להחליף באלכוהול זה בונוס לא רע עם האנשים המתאימים, אם אתם רוצים תשלב הבא

אני מניאק אם אחרי לייפסטייל כמו שציינתי אתם תהיו ביישנים. זה לא הגיוני להשאר ביישן עם אווירה כזאת ואנשים כאלה.

עזבו אתכם תאחלס גם בחורות יודעות לזהות כשבחור לא ביישן בגלל שהוא פשוט לא ביישן ולבין זה שהוא לא ביישן כי הוא שיכור.
    הם לא אוהבות את זה כל כך. זתאמרת אם אתה ביישן ושיכור ומתחיל עם בחורה ברגע שיבוא זה שלא שיכור ולא ביישן הוא יאכל אותך כי היא תדע לזהות שהוא אוטנטי והיא תרגיש שביום למחרת הוא עדיין יהיה כזה בלי שום קשר לאלכוהול. זאת דעתי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אין כל קשר בין השתיים.
    נכון, נשים יודעות לזהות אם הגבר הוא ביישן באופן הרגיל אבל לא ביישן כשהוא שותה או אם הבחור לא ביישן באופן כללי וגם לא בתור שיכור.
    אבל אין קשר לזה שאם גבר אחר ינסה להשיג את אותה הבחורה כשהוא לא ביישן בשתי המצבים ואתה לא.

אני יתן לך דוגמא פשוטה-
    בהתחלה כשהתגייסתי לצבא, הייתי עדיין קצת ביישן, אבל מאז ומתמיד היו לי התקפי עצבים ובעיות קשות עם עצבים..גם בתקופת הבצפר וגם היום, אבל היום הרבה פחות..למדתי איך להפחית בעצבים שלי.
    בכל מקרה, קרו לי מקרים שהתחלתי עם בחורה, ומן הסתם ששתיתי לפני, ככה שהייתי מקרה קלאסי ל- ביישן ברגיל, אבל לא ביישן כשאני שיכור.
    ואז הגיע מישהו אחר וניסה להתחיל איתה כשאני התחלתי איתה ואז "הבעיות" שלי באו ועזרו לי. פעם אחת פשוט דחפתי מישהו אחורה דרך החזה שלו ואמרתי לו "זדיין לי מהעיניים" בשיא הרצינות.

מה קשור ביישנות לגברים אחרים שמהווים אתגר בשבילך? כל בחורה אוהבת גבר אחר, יש כאלה שאוהבות ביישנים ויש כאלה שאוהבות מלאי בטחון...הכי טוב? אם תשאל אותי? זה לשלב ביניהם.
    להראות לבחורה שיש דברים שאתה לא אוהב לדבר עליהם ויש דברים שמתחת לכל המסיכה של הבטחון, קשה לך איתם ואתה כן דואג וכן מראה רגישות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יא רבי אך אתם מנתחים כל דבר, פשוט מאוד לצאת לעבוד, להשתפשף בעבודה.
    רק השתפשפות תעזור .(ואגב הייתי ביישן)
    נערך לאחרונה על ידי amirbg01; 16-03-2013 בשעה 13:12.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי amirbg01 צפיה בהודעה
    יא רבי אך אתם מנתחים כל דבר, פשוט מאוד לצאת לעבוד, להשתפשף בעבודה.
    רק השתפשפות תעזור .(ואגב הייתי ביישן)
    לעע באמתתת??

אבל ביישנים לא מסוגלים לצאת ולהשתפשף..מה לא מובן?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אחי אף פעם אל תכליל, הכל מתחיל מהבית.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז ידידי, אותה התחושה מצפה לך כשתתחיל עם בחורה יפה, בהתחלה זה מפחיד, אני לא מתכוון לשקר.
    אבל אחרי שתבין שהפעם הראשונה כמו כל דבר היא קשה, אתה תרצה להתחיל עם בחורה שעומדת על 2 רגליים במועדון. הבטחון העצמי פשוט יעלה לשמיים והטסטוסטרון כנראה יעלה כאילו שעכשיו זיינת..
    זה חלק שאני ממש לא מסכים איתו. להתחיל עם בחורה תמיד יהיה מפחיד גם אם ניגשת ל500 בחורות בחיים שלך. וזה לא קשור לביישנות לא ביישנות כבר זה עניין אחר.
    אני הספקתי לגשת להמון בחורות עד כה והפחד גישה אף פעם לא נעלם. תמיד בפעם הראשונה שלך באותו יום זה יהיה מפחיד ותרגיש שהבאת מעצמך רק 50%

פחד גישה לא נעלם גם לאמני פיתוי הגדולים בעולם. אבל אחרי שאתה ניגש לכמה בחורות ביום אחד ומקבל סירובים ורואה שזה לא נורא, ואתה נכנס לmood פסיכי הפחד גישה יורד. הפעם הראשונה לרוב תהיה גרועה (הפעם הראשונה באותו יום שתהחלתה)
    אני מקווה שעכשיו לא תבוא ותגיד לי "אני אין לי פחד גישה ואני ניגש בפעם הראשונה כמו גדול" כי זה לא נכון
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

אגב, מה אתם חושבים עלי?

אני לא ביישן..יעני זה לא האופי שלי ואף פעם לא היה...תמיד הייתי הילד שעושה המון רעש ובלאגן, בעיקר ביסודי
    גם בחטיבה עם כמה שהייתי ביישן לא "התביישתי" לזרוק כיסאות על מי שהיה מציק לי בזמנ
    בתיכון הייתי בערך כמו ביסודי רק שלא הרבצתי לכל ילד על מילה לא במקום כי התבגרתי מין הסתם ובכלל בתיכון חייתי תחיים הכי טובים שאפשר לחיות

תגידו מה שתגידו...זה לא הגדרה לביישן.
    אבל מה שכן, תמיד היו לי ימים כאלה שלא היה לי כוח לכלום
    פשוט לא בא לי לדבר עם אנשים, לא בא לי לרקוד, לא בא לי כלום
    יש ימים שאני הבנאדם הכי רועש בקבוצה, ויש ימים שאני הבנאדם הכי שקט בקבוצה.

למשל יצאתי פעם אחת (הייתי טיפה חולה אבל עדיין), יצאתי רק בשביל לא לבאס איזה חבר שקבעתי איתו ועם המעגל החברתי שלו בכללי ממש רציתי להשאר בבית אבל גם רציתי לצאת בו זמנית
    קיצר אני שותה כמו בהמה ואז הולכים לרחבה
    אני קולט שאין לי פאקינג כוח ורצון לרקוד ואני פשוט מתיישב כמו SADCUNT ומסתכל על איך שכולם רוקדים
    איזו אחת שאנלא מכיר (ראתה אותי אולי פעם אחת באיזו מסיבה) רצתה לרקוד איתי הזמינה אותי איזה 3 פעמים לרחבה ואני כזה "NAH IM SICK NEXT TIME"...בזמן שהיו מלא מהמעגל החברתי שלנו שגם ישבו אבל היא לא הזמינה אף אחד מהם

קיצר הייתי שקט רצח באותו ערב, אנלא יודע למה, יש לי ימים שאני שקט ויש לי ימים שאני מתנהג כמו סיקקאנט, רוקד, מטריל, רועש..וזה לא שזה או זה קורה פעם ב...זה בערך ביחס של 50 50.

מה אני נחשב? כי תכלס אני אף פעם לא אהבתי לדבר עם רוב האנשים כי הם משעממים אותי...בעיקר רוב הבנות משעממות אותי, חוץ מכאלה עם חיים מעניינים ודומים לשלי שאני אוטומטית נדלק עליהן (SICKKUNT בגרסת הבת)

יכול להיות שיש לי אספרגר או אוטיזם?
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 16-03-2013 בשעה 23:50.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יש לך בעיה במצבי רוח, זאת בעיה מוכרת ויש אנשים שלוקחים כדורים נגד זה.
    יש לי ידידה שיש לה הפרעות במצב רוח, היא יכולה להיות מאד גרועה ונחמדה לכמה זמן ואז פתאום להיות עצבנית וקשוחה כזאת, ואז למחרת היא פתאום תיהיה חייכנית ומצחיקה ואחרי כמה שעות היא מדברת כאילו שיש לה מחזור ואין לה כוח לאף אחד...

אני מכיר את זה. אני לא יודע אם זה באמת מה שיש לך, אבל שווה בדיקה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    יש לך בעיה במצבי רוח, זאת בעיה מוכרת ויש אנשים שלוקחים כדורים נגד זה.
    יש לי ידידה שיש לה הפרעות במצב רוח, היא יכולה להיות מאד גרועה ונחמדה לכמה זמן ואז פתאום להיות עצבנית וקשוחה כזאת, ואז למחרת היא פתאום תיהיה חייכנית ומצחיקה ואחרי כמה שעות היא מדברת כאילו שיש לה מחזור ואין לה כוח לאף אחד...

אני מכיר את זה. אני לא יודע אם זה באמת מה שיש לך, אבל שווה בדיקה.
    מאניה דיפרסיה
    רק לא קיצונית ברמה של לצחוק עם החבר'ה ואחרי דקה לחתוך ורידים בשירותים

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

גם זה קרה לי

למשל פעם אחת הייתי שמח מאוד
    ואז קרה איזה משו ונהייתי SADCUNT

אגב לא אלכוהול ולא סמים לא עוזרים, ההרגשה רק יותר גרועה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,932 | הודעות: 8,151,514 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect