קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] עשרת הדיברות ,מה לעשות כשמשעמם ?.
    על ידי .Eliran בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-02-2009, 19:50
  2. [משפטים+בדיחות] ::.. עשרת הדיברות למפליץ ..:: + בדיחות
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 00:29
  3. [קונה] עשרת הדיברות הסרט |30 נק'
    על ידי ToMeR בפורום קנייה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 22:31
  4. מוכר - הסרט עשרת הדיברות - לכבוד פסח 10 נק'
    על ידי ScoRer בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 13:04
  5. עשרת הדיברות על איזה דברים אתם עברתם??
    על ידי tip tip בפורום דיבורים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 14:49
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 52

[מידע] עשרת הדיברות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל [מידע] עשרת הדיברות

מה הולך אנשים?
    נזכרתי בדבר שפעם כשהייתי יותר קטן הייתי מחפש כל הזמן באינטרנט..הייתי מחפש סוג של "תנך" כזה שיכול להוביל אותי לכל מקום בחיים..יענו סוג של גדרות כאלה כמו ששמים בבאולינג שהכדור לא יפול.
    אז חשבתי...אם אני פעם לא מצאתי, למה שלפחות שאני לא יכתוב כדי שלאחרים כן יהיה?

כולם רוצים להצליח, זה לא חדש לאף אחד.
    "הבעיה" הגדולה בהצלחה היא כמובן הנחישות והמוטיבציה...למה אני כותב בעיה במרכאות? כי זאת לא באמת בעיה, ברגע שתשימו לעצמכם את המטרה הרחוקה שלכם, קצת יותר קרוב ותיהיו אמיתיים עם עצמכם ובאמת תחליטו שלא רק שתגיעו למטרה הזאת, אתם גם תעברו אותה, ההצלחה הכל-כך רחוקה שהצבתם לעצמכם..היא לא באמת כזאת רחוקה! להגיד לכם ראסמי? ההצלחה אפילו דיי קרובה, אשכרה מעבר לפינה...

First Rule, הדיבר הראשון -
    כששואלים בחורה היום מה היא מחפשת בגבר, או כששואלים מנכ"ל מה הוא מחפש בעובדים שלו...אותה התשובה לשניהם "גבר עם שאיפות, מטרות".
    נורא קל לבוא בהצהרה לבן-אדם ולהגיד לו, "שמע, דבר ראשון תחליט מה אתה רוצה להשיג, מה המטרה שלך, ואחרכך יהיה לך קל יותר.." באמת שזה קל..אבל הטריק פה הוא להחליט קודם כל מה אנחנו באמת, אבל באמת רוצים...

מטרה זה יכול להיות כל דבר:
    - רכב.
    - דירה.
    - 10,000 אלף שקל.
    - להיכנס עם בחורה שווה למיטה.
    - להוציא 100 בבגרות במתמטיקה.
    - להצליח ללכת בקו ישר כשאתה מסטוווווללל מהתחתת...

דרך אגב, אתם יודעים שפעם במלחמות כשהיו רוכבים על סוסים, היו שמים לסוסים כאלה חוצצים משתי צידי העיניים כדי שהסוס לא יוכל לראות לצדדים? אתם יודעים למה היו עושים את זה? כדי שהסוס לא יבהל מכל הבלאגן שהוא רואה מהצד, כדי שהסוס יוכל לראות רק קדימה אל מעבר למטרה שלו.
    מטרה זה כל דבר שתבחרו בו. ומכאן גם מגיעה הדיבר השני.

הדיבר השני -
    ישנם הורים היום שיש להם ילדים בעייתים שלא אוהבים ללמוד וקשה להם להוציא ציונים טובים בלימודים..אז מה שהם עושים זה פתרון קל- "חמודי, אם תוציא 80 במבחן...אני יקנה לך Iphone ". מה קורה לילד באותו רגע, אתם יודעים? הוא מתמלא בשמחה, מרץ, אדרנלין ואלוהים יודע-מה עוד...
    לדיבר הזה קוראים מוטיבציה.
    אם אתם לא מצליחים להרים את התחת מהכיסא כי אתם שוקלים 80 קילו על גובה 1.70 זה כי אתם שמנים.

אתם יודעים מה המוטיבציה הכי טובה שילד קטן יכול לקבל? ירידות. ברגע שתירדו על ילד קטן שהוא שמן, הוא בהתחלה ייעלב..בהתחלה הוא יבכה, הוא יכנס לתוך עצמו והבטחון העצמי שלו כנראה גם ירד. אבל מה עוד יקרה באותו הרגע? הוא יגיד לעצמו "אני יראה לבן זונה הזה מי שמן...אם תוך שנה אני לא הופך לחטוב ומוצק..אל תקראו לי יוסי!" שזה אגב המוטיבציה הכי טובה שקיימת.
    תלמדו להפוך כל דבר שחברים אומרים לכם לאנרגיה, זה הדבר הכי טוב שקיים!
    שבחורה פעם הייתה אומרת לי "שמע אתה רזה.." הייתי קצת נעלב ומנסה להבין למה זה מטריד אותה.
    אחרי תקופה מסויימת קלטתי שאני חייב לעשות עם עצמי משהו וכל פעם שמישהו אמר לי שאני רזה אמרתי לו "אני יודע , אני עובד על זה " וקבלתי עוד דחיפה למוטיבציה כי אני כבר מת להגיע להיום שאני לא יהיה יותר הרזה המוכר.

הדיבר השלישי -
    כולם מכירים את הרגע הזה שאתם הולכים לסופר או לבצפר ועוברים דרך קבוצה של בנות, אז הדבר הראשון שאתם עושים זה לכווץ את העיניים ולעשות פרצוף רציני כאילו שיש לכם דברים "רציניים" לעסוק בהם? תפסיקו עם זה, אתם לא נראים רציניים אתם נראים כאילו שאתם צריכים לחרבן. במקום זה, תרגיעו את עצמכם, תרגישו נינוחים עם הסוטיאציה ותזרמו.
    הכוונה בדיבר הזה, הוא הגישה.

קרה לי מקרה מצחיק פעם אחת שנסעתי עם קו 870 מעפולה לבאר שבע בתקופה של הצבא, הייתי עם המדים והנשק והכל, התיישבתי בספסל, שמתי את הראש על החלון והתכוננתי לישון...
    אחרי דקה שהנוסעים מתחילים לעלות, פתאום אני שומע קול עדין של בחורה
    "סליחה אפשר לשבת?" והיא הייתה מאד חמודה ונראית דיי טוב.
    לא חשבתי פעמיים ועניתי לה
    "כן, שמרתי אותו בשבילך " והיא אשכרה צחקה קצת, זה היה צחוק בהפתעה כאילו שהיא "התפוצצה מצחוק" אבל הרבה פחות קולני, היא פשוט לא ציפתה לשמוע כזאת תגובה והיא באמת הייתה חמודה כמו שציפיתי

העניין הוא כזה- אתם צריכים לזרום עם כל סוטיאציה קיימת ולא לחשוב כל כך הרבה מה להגיד, איך להגיב, איך לדבר ואיך לזוז...פשוט תזרמו ותפסיקו לחשוב כל כך הרבה, החיים כייפים זורמים ומהנים, למה שלא פשוט תשענו אחורה ותנו לחיים לסחוף אותכם? זה כל הכיף!

הדיבר הרביעי -
    היגיינה.
    כל בוקר - לצחצח שיניים ביסודיות, להסתכל במראה, לחייך, אם יש לכם שיער קצת ארוך, להכניס את הידיים מתחת למים שיהיו קצת רטובות ולתת איזה וויש בשיער, תתרענו קצת, תוציאו את הדברים המגעילים האלה בצדדים של העיניים (שקרובים לאף) שמתצברים בשינה, שתפו פנים ותכינו את עצמכם ליום חדש

אם אתם יוצאים מהבית, לא משנה לאן, מצידי למכולת הקרובה אפילו - דורדורנט.
    איזה לשים? אני לא סובל את הAXE למיניהם כי הם עושים ריק ריח טוב שמתנדף דיי מהר אבל לא נוגד זיעה..אני מעדיף כל סטיק פשוט של אדידס או לא משנה של מי.

אם אתם יוצאים עם חברים לבילוי, חובה לשים בושם.
    ועוד יותר חשוב - כמו שאתם אוהבים שנשים מחבקות אותכם ואומרות לכם "המממ...איזה ריח טווובבב.." אז תעשו אותו הדבר להן, כולם אוהבים לשמוע שיש להם ריח טוב!
    והכי הכי חשוב, לפני היציאה - תעיפו את עצמכם למקלחת, תחפפו את השיער, את הזקן, את השיערות בבית-שחי, את השיער בזין, את השיער בחזה ואפילו תעבירו וויש עם הרבה סבון בתחת וגם באיזור המגעיל בין התחת לביצים...
    אם אין לכם כוח לקנות סבון גוף כזה מאבן כמו שאני שונא, תקנו את השמפו של Crema שהוא גם ג'ל רחצה וגם שמפו לגבר והוא יעשה לכם את כל העבודה בשמפו אחד.

הדיבר החמישי -
    מה גברים אוהבים בבחורות?
    "כאלה שמשקיעות במראה שלהן...שמות איפור כשצריך והכל.."
    "כאלה שמשקיעות קצת בלימודים, אני לא רוצה להיות עם בחורה טיפשה"
    "כאלה שמשקיעות בחברות שלהן ואיכפת לה מאחרים"

כולם אוהבים אנשים שמשקעים בעצמם, באחרים, ובחיים שלהם, אז גם אותכם החוק לא פוטר.
    "תשימו יד" בכל דבר בחיים שלכם, אם זה במראה, אם זה בלימודים, אם זה בעבודה או בעסק, אם זה בחברים או בחברה, זה לא משנה, בכל מקום אתם צריכים, חייבים ורוצים להשקיע!

כשצייר מפורסם מסיים לצייר, או מוסיף את החותמת שלו למטה, אתם יודעים למה? לא רק כדי שלא יבוא מישהו ויגנוב לו את הציור, הוא מטביע את החותמת שלו כדי שאחרים ידעו שהוא השקיע בציור הזה ורוצה שאחרים ידעו מזה.
    כמו שרכב של פרארי יוצא מהחברה עם שילדה משלו, והרכב כמעט ולא עובר דרך מכונות, אלה אך ורק דרך עבודות יד, כל עובד שעובד על הרכב בידיים שלו מטביע את החותמת שלו על השילדה של הרכב או על החלק שהוא עבד עליו..הוא השקיע ברכב, זכותו להרגיש שייך לרכב.

תגידו לי ראסמי, אתם לא אוהבים לשמוע את המשפט הזה מבנות? "וואי..איזה משקיען אתה..חחח" ואז אתם חייבים להגיב "מההה..אני לא כזה משקיע..זה לא ואו..." ושבתכלס אתם נותנים את הנשמה שלכם ומשקיעים מעצמכם כמו שבחיים שלכם לא השקעתם, נכון?
    יחס גורר יחס, חבר'ה. תשקיעו באחרים, הם ישקיעו בכם. אתם רוצים שחברה שלכם תפתיע אותכם עם מתנה או כל דבר אחר? היא מצפה בדיוק לאותו היחס ממכם.

השקעה קשורה להכל, תשקיעו בעצמכם מבחינת המראה (פיתוח גוף, לבוש), מבחינת האישיות שלכם, מבחינת המנטליות, מבחינת השאיפות, ומכל בחינה קיימת..השקעה נמדדת בכם, מי אתם ומה אתם..לאף אחד לא באמת אכפת כמה עולה החולצה שיש לכם, אכפת לאנשים שכל כך איכפת לכם מעצמכם שאתם אפילו עושים קיפול קטן בג'ינס כדי שלא יתלכלך למטה מהבוץ (כן, נשים שמות לב להכל), כל כך אכפת לכם מעצמכם שאתם לא יודעים איך לשים את הידיים בכיסים (עם האוגדל בחוץ או כל היד בתוך הכיס)

הדיבר השישי -
    המשפט שתמיד רץ לי בראש בתור אחד שכרגע עובד על אימוני כוח במסה, הוא "Eat well, Train hard, Sleep alot".
    אם נעשה חשבון פשוט, יוצא שכל בן אדם שמתאמן 3 פעמיים בשבוע בחדר כושר, כשכל פעם אימון זה שעה-שעה וחצי, יוצא שכל שאר השעות שהוא לא מתאמן הוא בעצם נח, נכון?
    אתם יודעים שבזמן שהשריר לא נקרע ועובד הוא בעצם גודל? אתם יודעים את זה? זאת אומרת שבזמן שאתם לא מתאמנים, אתם אוכלים, יושנים, נחים, יושבים על הספה או עם חברים..בכל הזמן הזה השריר בעצם גודל!

לדיבר קוראים בריאות.
    בריאות זה הדבר הכי חשוב שקיים בחיים, אם לא תתחשבו בבריאות שלכם, לא תחיו טוב, ומי לא רוצה לחיות טוב, מי?!!
    בריאות טובה מבחינתי מתפצלת ל-4 גורמים:
    -אוכל טוב.
    -שינה טובה.
    -אימון קשה.
    -והכי הכי הכי הכי חשוב..וגם כייפי...סקס.

"רודני! יש לי בעיה! אני אוכל טוב, יושן כמו חזיר, מתאמן 60 שעות בחדר כושר אבל...אבל..אני בתול מה עושים?!"
    תמשיך להתאמן, תמשיך לאכול, תמשיך לישון, ותוציא מהראש שלך את הנושא הזה!
    "מההה?? אבל אמרת שחשוב סקס!"
    נכון, חשוב, אבל גם חשוב לדעת שמי שמחפש סקס נואשות יקבל סקס מנואשת.
    לא סתם המשפט "אישה תשכב גם גבר שלא עושה עניין מלשכב איתה" רץ ומעופף לו מעל שמו של הפורום "פיקאפ ושיפור עצמי",
    זה המשפט שיכול לסדר לכם את החיים. אם תתנו הרגשה לבחורה שהדבר שהכי פחות חשוב לכם זה להכנס לה לתחתונים, זה יהיה הדבר הראשון שהיא תחשוב עליו. למה? זה כבר לא קשור לנושא

הדיבר השביעי -
    הערכה.
    כל לילה, כשאני הולך לישון, אני עושה מדיטציה כשבסופה אני דואג להגיד תודה ולהכיר שכל מה שיש לי בחיים זה לא מובן מעליו.
    ברגע שתדעו להעריך כל דבר שיש לכם, לא תצטרכו יותר כלום בחיים.
    הערכה זה לא להגיד "תודה שיש לי מזלג וסכין" הערכה זה להגיד "תודה רבה שיש לי שיניים לאכול בעזרתם "
    הערכה זה לא להגיד "תודה שאני נחמד וזורם" הערכה זה להגיד "תודה רבה שיש לי חברים שתומכים גם ברגעים קשה "
    הערכה זה לא להגיד "תודה שיש להורים שלי כסף לדאוג לי" הערכה זה להגיד "תודה רבה שיש לי מיטה חמה וגג מעל לראש כל לילה "
    הערכה זה לא להגיד "תודה שאני גר במושב בצפון ויש לי גינה" הערכה זה להגיד "תודה רבה שיש לי זוג עיניים לראות את העולם "

הערכה צריכה לבוא לידי ביטוי בכל דבר, גם כשההורים שלכם אומרים לכם "לא, אתה לא יכול לקחת את האוטו" אתם צריכים להגיד תודה שבכלל האפשרות לקחת את האוטו עומדת על הפרק.
    גם כשחברים שלכם מתקשרים אליכם ושואלים אותכם אם אתם רוצים לבוא איתם לקנות בגדים, אתם צריכים בכלל להודות לעולם שיש מי שחושב עליכם ושואל עליכם.
    כשאתם מצליחים להגיע למצב שאתם מתמזמזים עם בחורה במועדון, אתם יכולים ואפילו רצוי לתת לבחורה להרגיש שזה לא חדש לכם, אבל בתוך תוככם..מותר לכם לצעוק "ישששש!!!!!!!!!! איזה גבררררר אניייייי!!!!!!!!!!!!" ולתת לעצמכם טפיחה על השכם

הדיבר השמיני -
    אני יודע שאם אני יגיד לך "תמצא מישהי שתסדר לך קצת את הראש" זה יהיה מופרח מידי אבל אין ברירה, אנחנו גברים וזה הייעוד שלנו.
    תשתמשו בעיניים שלכם ותמצאו את המטרה שלכם, תשתמשו בפה עד שתמצאו את האחת המושלמת.
    לדיבר הזה נקרא אהבה, בלעדיו אין לנו ערך לחיים.

אין מה לעשות, אנחנו יצורים חברתיים, אנחנו אוהבים להיות בחברה של אנשים ולשתף את המצב רוח שלנו, אז במקום לשתף את השטויות שלכם עם האחים שלכם או עם חברים, למה שלא תמצאו בחורה מתאימה?
    "כן, אבל איפה?"
    אל תשאלו, כמו שבחורות לא שואלות "איפה יש גברים? איפה אפשר להיות כדי שגברים יתחילו איתנו?" אתם לא צריכים לשאול איפה יש בנות, אל תדאגו, בכל מקום שאתם תיהיו, גם הנשים יהיו, וברגע שתרצו באמת להשיג בחורה, כל שעליכם לעשות זה לפתוח את הפה, ואם הבחורה תחשוב שאתם מתאימים לה, היא תזרום איתכם, כי ככה זה עובד.
    לגברים יש ביצים, אז אנחנו משתמשים בהם כדי לאגור אומץ ולהתחיל עם בנות.
    לנשים יש כוס, והן רוצות שרק גבר עם מספיק אומץ ומספיק רצון ומספיק נחישות יוכל להכנס לשם.
    כי אם הגבר לא עושה מאמץ כל שהו כדי להשיג את הבחורה, למה שהיא תרצה אותו? איך היא בכלל תשים לב שהוא רוצה אותה אם הוא לא עושה כלום כדי להראות את זה?

תגידו לי תכלס, אם הייתם נגשים לבחורה במועדון ושואלים אותה "היי, את רוצה אותי?" והיא הייתה אומרת לך "כן!!!!!!" אז באמת היה מושך אותכם? אני מאמין שלא...אנחנו אוהבים אתגרים, אנחנו אוהבים שקשה לנו להשיג דברים, אנחנו אוהבים להזיע בשביל דברים..ככה זה גברים, ונשים נמשכות לגברים שמתאמצים כדי להשיג דברים, והן עוד יותר נמשכות לגברים שמתאמצים כדי להשיג אותן.

הדיבר התשיעי -
    עבודה זה דבר בריא, חוץ מהכסף כמובן.
    לכל אחד יש את החבר העשיר הזה נכון? זה שתמיד מלווה לנו, זה שתמיד משלם עלינו כשלנו חסר, זה שתמיד מזמין וזה שתמיד לא חוסך וחושב יותר מידי על מה לבזבז את הכסף.
    למה שאתם לא תיהיו כאלה?

כסף זה לא הכל בחיים, אפשר אפילו להגיד שהוא מהווה בערך 10 אחוז מהחיים, הכסף הוא רק האמצעי, הוא רק העזרה כדי להשיג את היעדים שלכם, ובלעדיו..הדרך ליעד תיהיה פשוט הרבה הרבה יותר קשה, אין מה לעשות.
    חוץ מזה שכל המחקרים שבעולם (תחפשו אין לי כח ) מראים שעבודה מאד בריאה, עבודה זה בעצם מסגרת לחיים, אנשים אוהבים לעבוד כדי שתיהיה להם סיבה לקום בבוקר, ומן הסתם שכל אחד אוהב שפעם בחודש הוא מקבל משכורת מכובדת לארנק ואז הוא יכול לבזבז את הכסף שהוא קרע את התחת בשבילו.

הדיבר העשירי, והאחרון! -
    תלמד.
    כל החיים הם בעצם שיעור אחד גדול, לגבי כל דבר שבעולם הזה!
    הקטע המגניב הוא שבעידן שלנו האינטרנט כאן לטובתנו. יש כמעט כל דבר קיים היום באינטרנט ואפשר ללמוד כל דבר שרק רוצים באינטרנט.
    -זוגיות.
    -נהיגה.
    -בריאות.
    -כלכלה.
    -תורה.
    אפשר ללמוד כל מה שרק תרצו, וברגע שתדעו מה אתם תרצו ללמוד, יהיה לכם הרבה יותר קל לחפש ולמצוא את התשובות.

טוב חבר'ה, השקעתי הרבה במאמר הזה, ואני חושב שמציתי כל דבר שחשוב באמת בחיים האלה, תלמדו, תשכילו ותהנו..והכי חשוב..תזיינו כמה שיותר
    בהצלחה לכולם

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

קראתי הכל ומסכים עם הכל ! אבל זה לא ברור מאליו?

אם הגיימרים השמנים יתחילו להזיז תתחת ולהשקיע בעצמם יורידו במשקל יקנו בגדים יסתפרו.. הכל יבוא בטבעיות.. הביטחון יעלה.. ואז הכל זורם ולא צריך לקרוא את כל זה.. אתה לא חושב?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ברור מאליו בשבילי ובשבילך ובשביל עוד המון אנשים, אבל יש המון אחרים שזה לא ברור להם מאליו.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כל הכבוד, אחלה מאמר!
    מה שכן, בקטגוריה אהבה, אני חושב שצריך להבין את החשיבות של אהבה שאינה רק בין גבר לאישה. אני מעולם לא התאהבתי ואני מוקף אהבה.
    חשוב להיות אוהב ולהיות נאהב על ידי אנשים בכללי. זה עושה תחושה טובה.
    חברים, משפחה, אנשים עם אינטראקציה רגעית ושיחת חולין עם זרים. תהיו אוהבים- ותהיו נאהבים. אני יודע שהפורום הזה מדבר על הצלחה עם נשים וזה לא הכי קשור. אבל זה נכנס בקטגוריית שיפור עצמי.
    תהיו נחמדים לכולם, תדברו עם כולם, תחייכו לכולם- שכולם יאהבו אתכם.
    להיות נאהבים זה דבר מאוד חשוב כדי להגיע לחיים שמחים יותר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

כל הכבוד אחי ממש אהבתי...

אין מילים... מדהים! פשוט מסכם הכל

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

זה המדריך האמיתי לחיים טובים לדעתי והדרך להצלחה, אבל אסור לך לעשן סמים בתקופה הזאת ואסור כלום..כי זה דברים שתוקעים לך את החיים בצורה קשה..

יש לי משו אחד להגיד על זה

קל להגיד קשה לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 10-01-2013 בשעה 18:55.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה

קל להגיד קשה לעשות.
    אם גם היה קל לעשות, לא הייתי עושה על מדריך ולא היה היום פורום אומנות הפיתוי

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אם היה קל לעשות, זו לא הייתה מטרה אמיתית. ללבוש חולצה זו מטרה? כי זה מאוד קל וזה דבר שמאוד נחוץ בחיים...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    זה המדריך האמיתי לחיים טובים לדעתי והדרך להצלחה, אבל אסור לך לעשן סמים בתקופה הזאת ואסור כלום..כי זה דברים שתוקעים לך את החיים בצורה קשה..

יש לי משו אחד להגיד על זה

קל להגיד קשה לעשות.
    חחחח על מה אתה מדבר???

כל מי שמתאמן אצלנו מעשן ירוק בעיקר בתקופת מסה, למה? כי זה גורם לתיאבון מה שמאוד נחוץ לכאלה שקשה להם לעלות במשקל ולשחיפים למינהם (כמוני). עדיף על אלכוהול בכל הפאקינג מובנים.
    מי שמדבר אחרת כל מה שהוא עישן בחיים שלו היה חשיש סוג ב' או מיסטר נייס גיי. תעשנו רפואי טוב ברמה ותבינו מזה איכות.

מה שכן אם אתה מעשן כל יום כמו איזה סטונר מפגר אתה סתם תתקע. לדעתי זה גם מעפן ובזבוז כסף, בשבילי ירוק נכלל בקטגוריית "תוספים" או ליתר דיוק מעוררי תיאבון. אף פעם לא דרך חיים או מטרה.

אלא אם כן אתה מדבר איתי על אופיום ונייס גיי או קראק ועוד חרא שאני לא יגע בו בחיים.

תגידו לי תכלס, אם הייתם נגשים לבחורה במועדון ושואלים אותה "היי, את רוצה אותי?" והיא הייתה אומרת לך "כן!!!!!!" אז באמת היה מושך אותכם? אני מאמין שלא...אנחנו אוהבים אתגרים, אנחנו אוהבים שקשה לנו להשיג דברים, אנחנו אוהבים להזיע בשביל דברים..ככה זה גברים, ונשים נמשכות לגברים שמתאמצים כדי להשיג דברים, והן עוד יותר נמשכות לגברים שמתאמצים כדי להשיג אותן.
    אם תגיד כמו איזה ווירד "היי, את רוצה אותי?" אז בטוח לא ילך לך
    אבל אם תגיד את זה בטון המתאים ובשפת גוף הנכונה וגם תראה גבר גבר אז כן אחי גם במשפטים החצופים האלה אפשר להזרים בקלות
    פה מתאים המשפט "זה לא מה שתגיד אלא איך תגיד"

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    אם תגיד כמו איזה ווירד "היי, את רוצה אותי?" אז בטוח לא ילך לך
    אבל אם תגיד את זה בטון המתאים ובשפת גוף הנכונה וגם תראה גבר גבר אז כן אחי גם במשפטים החצופים האלה אפשר להזרים בקלות
    פה מתאים המשפט "זה לא מה שתגיד אלא איך תגיד"
    אחי אתה חיי בסרט.
    גם אם תגיד את זה כמו וויל סמית' הבחורה תצחק עלייך ותגיד "Nice try kid "

לא ביקשתי את ההסכמה שלך

ולדעתי פרט חשוב ששכחת בטיפוח זה העניין של השיניים עצמן איך שהן נראות (חוץ מלצחצח שיניים כל יום)
    אם השיניים שלכם נראות זוועה לכו תעשו טיפול אצל רופא שיניים... אין לכם מושג כמה שיניים ישרות ולבנות מוסיפות לכם פלוסים
    אני מוריד לי למשל לראות בחורה יפה אבל שיש לה שיניים מגעילות רצח...
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 12-01-2013 בשעה 00:35.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    לא ביקשתי את ההסכמה שלך
    אני לא צריך את האישור שלך.
    אמרת משהו שמבחינתי הוא טעות. אני לא אומר את זה סתם, אני אומר את זה מתוך נסיון. אין לך מושג כמה שטויות כבר ניסית על בחורות וכמה משפטים מפגרים כבר אמרתי לנשים כשהייתי מסטול, ורק חלק מהמשפטים עבדו..
    כמו למשל "תגידי את יודעת שאורגזמה זה דבר בריא?"
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-01-2013 בשעה 00:41.

אתה מכניס פה דברים שהם גסים שזה לא לעניין בלי שום קשר למרות שיש היום סתומות כל כך שיזרמו גם אם תתחיל בגסות (תתפלא)
    אבל להגיד "היי, את רוצה אותי" אתה יכול לבוא גם בעניין של ציניות ולהמשיך לדבר משם רגיל
    בתכלס שורה תחתונה זה הכל בטחון ומה שאתה משדר למי שעומד מולך במהלך שיחה שלמה
    זה כולה פתיחה של שיחה מה עשית מזה עניין

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,264 | הודעות: 8,150,846 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect