קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אני רוצה לעשות פירסינג בגבה
    על ידי Gots בפורום פירסינג וקעקועים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2012, 17:19
  2. [עזרה] רוצה לעשות פירסינג לא יודע איך להגיד להורים|19
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-08-2012, 22:58
  3. [שאלה]מי רוצה לעשות איתי פארטי במייפל סטורי?
    על ידי Fabio בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:07
  4. גמאני רוצה לעשות משותפת.
    על ידי zBaM בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 18:12
  5. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

רוצה לעשות פירסינג מפחדת מהורים|17

ברירת מחדל רוצה לעשות פירסינג מפחדת מהורים|17

היי לכולם, אני בת 17 ילדה מחונכת ומושמעת כפי שההורים שלי חושבים. אני באמת כזאת. אני מאוד מודה להורים שלי שחינכו אותי ונתנו לי ערכים, אבל אני חושבת שהם מגזימים לפעמים. כבר כמה שנים חשבתי לעשות עגיל בטבור, אבל ידעתי שההורים שלי לא יסכימו לכן דחיתי את המחשבה והרחקתי את הרצון. מגיל 16 אני רשאית לעשות כול עגיל ללא רשות הורים, חשבתי שסוף-סוף הפעם אעשה אך הדבר לא קרה מהסיבה הפשוטה - אני עדיין מפחדת מתגובת ההורים.
    אני יודעת שתגידו או לפחות תחשבו לעצמכם: "מה אכפת לך מה הם יגידו? את ילדה גדולה כבר ויש דברים שאת יכולה וצריכה להחליט בעצמך". נכון, אז תיאורתית המשפט נשמע ממש מעודד וכו', אבל הפרקטיקה מראה אחרת. ההורים שלי מאוד, מאוד קונסירבטיביים ואני לגמרי מתכוונת לזה. הם ממש נגד כול חורים בגוף ופירסים למינהם. כשההורים שלי רואים ברחוב אנשים עם פירסינגים הם מסתכלים עליהם בעין פוסלת ואח"כ מתחילים לקטר: "מה קורה לאנשים? איך אפשר לכער את הגוף ככה?". לא אמרתי להם באופן ישיר שאני רוצה לחורר את הטבור שלי, אבל ניסיתי לרמוז להם. אני תמיד אומרת להם: "כול אחד והדעה שלו, יש אנשים שאוהבים לחורר את עצמם אתם יודעים זאת תרבות כזאת..." ואז הם מיד נדלקים ועונים: "תרבות? זה ממש פסול, מכוער ומזיק. אדם נורמלי לא יחורר את עצמו" :/ אני זוכרת כשרציתי לצבוע את השיער שלי לחום מבלונד בגיל 15 הם ממש צעקו עליי ועשו חרם. הם אפילו לא מרשים לי למרוח לק בוהק מדי כמו לק שחור, סגול, כחול, ירוק וכו' ואם אתעקש ואמרח הם יגידו: "תורידי את הלק המזעזע הזה!" ואם לא, אז הם יתחילו לכעוס עד שאוריד. אני מאוד אוהבת אותם, מאוד... אני מבינה את הדאגות שלהם ואני מבינה את החששות שלהם, אבל אני כול כך רוצה מעט פרטיות, מעט חופש ומעט להחליט עבורי מה כן ומה לא. אני כמובן יכולה לחורר את הטבור ולהסתיר, אבל הם שמים לב לכול דבר אבל כשיגיע הקיץ ואלבש גופיות הם ישימו לב אפילו לחור שהעגיל ישאיר, או נגיד אם נעשה פיקניק בים וכו'. בבקשה תעזרו לי!

תודה על הקשבה.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תדברי איתם. תאמרי להם במפורש מה שאת אומרת פה. תגידי להם שינסו להבין שאולי הם המיושנים, אולי הם אלה שלא מבינים מה טוב לבנאדם.
    ואם באלך לצבוע לחום או לעשות עגיל, את אמנם יכולה- אבל כדאי שתקבלי את ברכת ההורים קודם. תדברי איתם בשיא הכנות על מה שאת חושבת. ואם הם יכעסו על זה שאת בכלל חושבת על זה, אז מצטער לומר לך, ההורים שלך לא נותנים לך להתבטא.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון, למה את רוצה לעשות פירסינג בטבור? את מודעת לזה שכשגברים מסתכלים על בחורות בים ויש להן פיריסינג בטבור זה אוטומטית נותן להם קונוטציה מינית? למה בדיוק? אין לי מושג. כשאני רואה בחורה עם פירסינג זה נותן לי תחושה שהבחורה אוהבת להראות את הגוף שלה. אפילו קצת "זולה". אני לא אומר שזה לא יפה, לא רק שזה יפה, זה מאד מושך וזה בדיוק הבעיה. אם את מודעת לזה, אז מצויין

דבר שני, מצד אחד ההורים שלך רוצים רק לטובתך. מצד שני, זה נשמע שהם מגזימים מידי...לא לעשות לק? הצבע הזה מזעזע? מזעזע אולי בעינייהם לא בעינייך. אם את מוצאת לנכון לעשות לק בצבע ורוד והם ישר קופצים וצועקים "תורידי את זה! זה מגעיל!" אל תרתעי או תחזירי בצעקה אל תעני בצורה שקטה כאילו שלא שמעת אותם צועקים "זה לא מגעיל, אני אוהבת את זה " ותמשיכי בשלך. לא כל דבר קטן שאת עושה ההורים צריכים להגיב בצורה כזאת.

אבל אם ההורים שלך מגיבים ככה על לבוש (כמו חולצת בטן או גופייה חושפנית) אז אני יכול להבין אותם.

בקשר לעזרה- קודם כל תעני לעצמך על השאלה בהתחלה "למה את רוצה לעשות פירסינג בטבור?" ואחרי שתעני לעצמך על השאלה תדעי שזה כואב ותדעי מה ההשלכות של זה. אם את מרגישה שזה עדיין בר-עש וזה מרגיש לך נכון...תלכי לאמא שלך ואל תשאלי אותה, אלה תציבי עובדה (אני יודע שזה קשה) "אמא, החלטתי לעשות פירסינג בטבור " ותגידי את זה בבטחון. היא כמובן תשאל המון שאלות ותשאל אם את בטוחה וכאלה, כדי שתדעי לענות תשובות בשלוף כדי להראות להם שאת יודעת מה את עושה, ואם היא או אבא שלך יענו בעצבים, אל תתרגשי פשוט. תראי להם שאת בטוחה בעצמך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

רודנייי אחד הכללים הבלתי מדוברים בין גברים זה "אף פעם אל תשכנע בחורה שהיא לא קרובת משפחה שלך לא לעשות עגיל בפופיק"
    זה פשוט סקסי בטירוף.
    וכמו שלנו הגברים בא להיות סקסיים, גם לבחורות בא.

בכל מקרה מקווי שהם יבינו אחרי שתסבירי להם בנועם שזה עגיל ולק- זה לא איזה קעקוע שנשאר כל החיים.
    בהצלחה (;
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 25-01-2013 בשעה 19:15.

תודה על התגובות. אני רוצה לעשות פירסינג בטבור, כי זה יפה (לדעתי) אני לא חושבת שדווקא הפירסינג בטבור יגרום לבחורים לחשוב שאני זולה או משהו, אתם יודעים זה רק עגיל והוא מיועד ליופי. להראות את הגוף? זה לא כזה קשור, זה לא אלבש חולצות בטן או משהו, רוב הזמן לא יראו את העגיל בכלל. אני עושה אותו בשבילי וכדרך אגב כשאבלה בים אז הוא גם יהיה עליי. גם שמלה מראה רגליים, כתפיים. מראה את הגוף, אבל אני בטוחה שלא תתנגד שהחברה שלך תצא איתך בשמלה יפה בערב ואני בטוחה שלא תחשוב שהיא זולה או משהו.

הבעיה לא רק בעגיל הבעיה שהההורים שלי מאוד קונסירבטיביים, מאוד מיושנים ומאוד קשה לי למצוא איתם שפה משותפת. הם חושבים אחרת והם לא פתוחים לאפשרויות. נגיד כשרציתי לצאת עם חברות לפאב נחמד ונעלתי עקבים כ- 10 ס"מ לבשתי שמלה (עד הבירכיים כמעט) בלי מחשוף ובצבע שחור קלאסי ושמתי איפור ממש קל הם אמרו לי שאני מתנהגת באופן לא הולם והעקבים האלה מתאימים רק בשביל נערות קלות ובשילוב עם השמלה אני נראית כמו ילדה מהצומת. לכן, נאלצתי להחליף את הנעליים לנעליים של 3-4 ס"מ. אני כמעט ולא יכולה לקנות בגדים שאני רוצה, נעליים שאני רוצה אני צריכה לקבל אישור מהם ואם אקנה משהו שלא לטעמם ואלבש הם יתחילו לצעוק עליי, לשפט אותי ולכעוס עליי. מהבחינה הזאת אני לא יכולה לספר להם כלום, כי הם מאוד ביקורתיים והם אוהבים כשמקשיבים להם וממש לא איכפת להם ממה שאני רוצה. יש לי חברים שאני לא יכולה להזמין אותם הביתה, כי יש להם פירסים, קעקועים ואני יודעת שהם יכעסו ואפילו ישטפו לי מוח. היה לי חבר שנה וקצת והם בכלל לא יודעים על זה כי לא הכרתי אותם מאותה הסיבה שהם יתחילו לחקור אותו וחששתי שהוא יעזוב אותי בגלל החפירות שלהם והספק שהם יטילו עליהם. הם כמו שומר שעומד בכניסה והם מאוד, מאוד מגבילים אותי. נמאסתי מזה, אני רוצה לחיות עם החיים שלי, לחשוב מה שאני רוצה, ללבוש מה שאני רוצה ולא מה שהם, להתאפר איך שאני רוצה ובכלל להיות אני ולא פסל שמפוסל על ידם
    הייתי חייבת לפרוק...

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

אני מבינה אותך מאוד אבל עדיין תכבדי את ההחלטה שלהם עדיף להקשיב להם
    מאשר לעשות את זה מאחורי הגב שלהם והם במילא אחר כך ידעו ויכעסו עלייך.
    את חושבת שזה לא גורם לבנים לחשוב שאת "זולה " לך זה לא נראה ככה
    אבל מחשבה של בן ברגע שהוא רואה דברים כאלה שזה סקסי ומושך ושזאת משהי
    שאוהבת להראות את הגוף שלה , מאוד מסכימה עם זה וזאת הייתה גם הסיבה
    שלא הייתי סגורה על עצמי אם לעשות או לא מעבר לזה שזה כואב ומסוכן .
    אבל אם את באמת רוצה תנסי לשבת לדבר איתם בעדינות , בצורה יפה ומובנת
    בדיוק כל מה שאמרת פה , אני בטוחה שהם קצת יבינו וישתחררו ...
    אולי זה לא יעזור , העיקר שניסית . זה בסדר שרצית לפרוק וזאת בעיה
    שיש להרבה נערות (לא בעניין העגיל) בעניין שלהסתדר עם ההורים .. ויותר פרטיות
    וחופשיות . אין ברירה זה הגיל הזה וכמו שאמרת את מבינה שהם דואגים לך . זה בא
    רק מתוך דאגה ואהבה ... אם תרצי לשלוח אליי הודעה פרטית מוזמנת!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה על התגובות. אני רוצה לעשות פירסינג בטבור, כי זה יפה (לדעתי) אני לא חושבת שדווקא הפירסינג בטבור יגרום לבחורים לחשוב שאני זולה או משהו, אתם יודעים זה רק עגיל והוא מיועד ליופי. להראות את הגוף? זה לא כזה קשור, זה לא אלבש חולצות בטן או משהו, רוב הזמן לא יראו את העגיל בכלל. אני עושה אותו בשבילי וכדרך אגב כשאבלה בים אז הוא גם יהיה עליי. גם שמלה מראה רגליים, כתפיים. מראה את הגוף, אבל אני בטוחה שלא תתנגד שהחברה שלך תצא איתך בשמלה יפה בערב ואני בטוחה שלא תחשוב שהיא זולה או משהו.
    כמו שירדן אמרה, זה מה שאת חושבת. כנראה שהמחשבות שלך והמציאות שונים. קורה
    עגיל בפופיק זה באמת נועד ליופי, אבל הקטע זה המיקום שלו. עגיל בגבה או באוזן או באף או בשפה אצל בחורה, לא סקסי בעיניי, זה באמת סתם יפה פשוט.
    אבל עגיל בפופיק זה כבר יותר אינטימי וסקסי וחושני בעיניי...שאני רואה בחורה בבקיני עם עגיל בפופיק זה פשוט מושך אותי.
    ולא רק אותי, ככה זה בעיניי רוב הגברים, כנראה שמה שאת חושבת ומה שקורה באמת לא ממש מסונכרן כמו שצריך.

גם שימלה זה סקסי וחושני, איך זה קשור? עם חברה שלי תלבש חצאית מיני זה רוב הסיכויים כי היא יודעת מה שזה גורם לי לחשוב והיא יודעת שמהרגע שאני יראה אותה עד הרגע שנכנס אני והיא למיטה או למקום אחר, זה יהיה קצר מאד.

בלי לפגוע בך נשמה, את קצת חיה בלהלהלנד. אולי בגלל זה ההורים שלך ככה מתנהגים איתך.
    אגב, גם נשים שהולכות עם חולצה קרועה והכתף או אפילו החזייה שלהן קצת מבצבצת החוצה..זה גם נראה לך סתם יפה? זה סקסי וגברים משתגעים מזה.

כן, גברים זה עם מאד שטחי.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אתם רואים? פה באה לידיי ביטוי הבעיה הכי גדולה של האנושות,
    אי היכולת להבדיל בין מיניות לאישיות.

(וגם מאי היכולת של אנשים לחשוב מעבר, לחשוב לעומק)

למה אני מתכוון?
    כולם פה רשמו שאישה עם עגיל בטבור היא אישה שאוהבת להראות את הגוף שלה, מודעת לכך שזה פריט סקסי ולא מתביישת בזה.

אבל וואלק חכו שניה,
    לבחורה פה אין עגיל בטבור והנה היא כן מודעת וכן אוהבת להראות ת'גוף שלה.

מה אני אומר?
    לא צריך עגיל בשביל לדעת שהיא רוצה,
    ואכן אני בטוח ש-99% מהנשים רוצות להראות את הגוף שלהן ולהיות סקסיות.

אין דבר יותר מהנה מאשר לקבל פידבק חיובי על מראה סקסי - ואני מניאק אם מישהו פה יגיד שזה לא נכון!!! D:

ובכל מקרה, מה לגבי ההורים? הם לא בני אדם? הם לא מודעים לכך?
    אחושילינג מודעים לכך!
    אבל הם לא מצליחים לחשוב לעומק, להבין שבתם הקטנה מודעת לפידבק החיובי שתקבל כשיראו אותה באופן סקסי.

הם חושבים שאם זה מה שהבת שלהם תשדר - אז היא תדרדר!!!

כי - מי הולכת עם כזה דבר?!
    "זה מכוער", "זה זנותי" ו"זה מופקר" !!!

והריי זה לא מה שהם רוצים שבתם תהייה , נכון?
    וכאן אני שואל אתכם אנשים תמימים שכמותכם - מה ההבדל בין אישה שרוצה לתת למיניות שלה לפרוח ועושה זאת,
    לבין אישה שרוצה גם היא - אבל לא נותנת לה לפרוח?

יש הרבה תשובות והרבה דעות,
    אבל עזבו אתכם, העיקר של הטענה שלי הוא שבתכלס מדובר באותם אנשים,
    אישה שמתלבשת באופן זנותי יכולה להחזיק גם בתואר דוקטורט ברפואה - כי אין שום קשר בין איך שאנשים מציגים את המיניות שלהם ל- מה ההישגים שלהם בחיים או כמה הם חכמים או כמה הם תרבותיים וכו' וכו'

אני יכול להיות פרופסור ומרצה למדעי המדינה ביום וחשפן בלילות,
    האם זה הופך אותי לבן אדם פחות טוב?
    אם אני אשתתף באורגיה או אהיה חשפן,
    האם זה יהפוך אותי לבן אדם פחות טוב?

בני אדם תלותיים על החברה שתגיד להם מה נכון ומה לא נכון ומה כן ומה לא,
    וזה בסדר כי גם לזה יש הסבר אבולוציוני-הישרדותי,
    ואני מניח שיקח לאנושות עוד כמה מאות שנים להשתנות ביולוגית כדי לצאת מהיתרון הכי גדול שלה שהפך לחיסרון הכי משפיל שלה.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה סותר את עצמך 300 פעם בשנייה אחשלי..לא הצלחתי להבין בצד של מי אתה..

מצד אחד אתה אומר שזה נכון שעגיל מסמל סקסיות, מצד שני אתה אומר שגם בלי עגיל אישה יכולה להיות סקסית (אין בזה משהו פסול, אבל זה לא קשור) ומצד שלישי אתה אומר שההורים שלה בצדק כועסים עלייה ומצד רביעי אתה אומר שהיא צריכה להגיע להחלטות לבד..

אחי, תבחר צד חחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect