נתקלתי בסרטון הבא, של יגאל שטרייק על גישת "הפרס" ולא יכולתי להתעלם...קודם כל תראו אחרכך תגיעו לדיבורים:
בן אדם כמוהו, שמתנהג כאילו שמתקשרות אליו 100 בחורות ומנסה להראות או לשדר או אנא אערף מה לבחורה שהוא הפרס בשבילה, הוא פשוט צחוק מעבודה. בכל מובן המילה.
אני יקח את זה לדוגמא הבאה:
יצא לכם פעם להתחיל עם בחורה שנראית סבבה? יעני לא אחת שנראית טוב, אבל גם לא מכוערת. בקיצר, יצא לי באיזה יציאה שהייתי מסטול ופשוט רציתי להשיג את כל מה שבא ליד והלכתי על אחת שפחות מהווה בשבילי אתגר והלכתי עליה..
בקיצור פתאום אני מבין שעומדת מולי בחורה מתנשאת שעפה על עצמה אחושרמוטה יותר ממה שהיא באמת, היא חושבת שהיא כוסית על ושהיא משיגה כל גבר שהיא רוצה.
כמובן שזה הגעיל לי תחיים ובחרתי כל עוד נפשי בי.
אני רוצה לחדד כאן נקודה בפורום:
אם אתה רוצה להיות פרס בשביל בחורה, אל תזייף את זה. תיהיה פרס אמיתי.
תהפוך את עצמך לברבור עד כמה שאתה יכול, תשנה את עצמך כדי שיהיה לך יותר טוב בחיים, תשנה את הלוק שלך, תשנה את הדיבור שלך, תיהיה זורם יותר ובן אדם מאושר יותר, תחייך יותר ותצחק יותר.
גבר שהוא באמת פרס, הוא גם מתנהג ככה אבל לא בצורה שהוא מתנשא אלה בגלל שהוא באמת כבר רגיל לקבל יחס מסויים מבחורות ככה שמתי שבחורה שנראית טוב מתחילה איתו הוא לא כל כך מתרגש ממנה!
מה הכוונה ב"רגיל לקבל יחס מסויים"? גבר שנראה טוב כנראה שרגיל לקבל הרבה תשומת לב מבחורות והרבה מבטים במועדון.
אתה גם רוצה להיות אחד כזה? יש לך את האפשרות אבל אל תעשה את זה באופן מזויף כמו יגאל שטרייק הזה, הוא מזוייף ומרגישים את זה בכל תנועה שהוא עושה.
הוא מדבר בצורה מוזרה, הוא עוצר לפני מילים שלא צריך לעצור בהם, הוא מזיז את הגבות שלו בצורה מוחצנת ומצחיקה, הוא מזיז את הגוף בצורה שאמורה להיות שפת גוף טובה, אבל הוא פשוט לא מתאים למה שהוא מדבר. הוא מדבר על אהבה, סקס, דייטינג ודרכי משיכה...אבל הבעיה שהוא לא נראה אחד שבאמת מצליח!!!! אז מה כל הקטע פה??
זה כמו שתלך למכון כושר, תתחיל לעשות לחיצת חזה על ספסל ופתאום יגיע אלייך איזה חנון קטן וחמוד ויגיד לך "הלו! סלח לי! אתה לא עושה את זה נכון!" ואתה פשוט תרצה לצחוק לו בפנים, נכון?
בקיצור, אתה רוצה להיות פרס בשביל נשים? אפשר לעשות את זה גם באופן מנטלי וגם באופן פיזי ואמיתי, תעבוד על שניהם ותתחיל להרגיש כמו מלך הנשים באמת.
שבת שלום לכולם וצאו לבלות יא כוסיות אל תשארו בבית בשישי![]()

ציטוט ההודעה