כבד עגל ביין וסילאן
המרכיבים (4 מנות)
600 גרם כבד עגל טרי פרוס
מעט קמח לקימוח
מלח, פלפל
1 כוס יין אדום
100 גרם סילאן
מעט שמן
אופן ההכנה:
- מתבלים את הכבדים במלח ופלפל ומחממים מחבת עם מעט שמן.
- מקמחים את הכבדים ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה.
- מוציאים את הכבדים מהמחבת ושופכים את יתרת השמן. מוסיפים את היין ומצמצמים עד למחצית הכמות. מוסיפים את הסילאן בהדרגה וממשיכים לצמצם עד לקבלת רוטב סמיך.
- מחזירים את הכבדים למחבת ועוטפים ברוטב.





ציטוט ההודעה

