אז ככה, אני מתאמן טוב (עושה SS, לא ליצן...), אוכל טוב ובריא, ישן טוב..כל מה שצריך להיות
אבל אני סטודנט בקולג' ואתם יודעים מה יש בקולג'..מסיבות בית עם המון אלכוהול!! מסיבות פרטיות שלנו, קיצר מלא שטויות מגניבות כאלה
עכשיו..עם כל זה זה בלתי אפשרי לא לשתות בכלל, אני מוצא את עצמי שותה פעם-פעמיים בשבוע כי מה לעשות האווירה פשוט דורשת זה בלתי אפשרי לא לשתות פה, צריך להיות פה בשביל להבין.
בכל מקרה, כמה זה רע לשתות נגיד פעם בשבוע בממוצע? לפעמים פעמיים בשבוע אבל לא תמיד
אני שותה יחסית הרבה כי יש לי סיבולת לא אנושית לאלכוהול (רבע בקבוק טקילה נגיד זה ברגיל בשבילי). עכשיו אנלא מהטמבלים שמקיאים ואני כמובן אוכל טוב ככה שזה מתאזן
השאלה פה לחבר'ה הרציניים שבאמת מתאמנים ולא משחקים בקקי, מה הגישה שלכם לנושא האלכוהול? כי זה נשמע מבאס לא לשתות בכלל, ניסיתי להחליף את זה בקנאביס רפואי (יש לי מרשם רופא) ולאדע לא אהבתי את זה, עושה אותך עצלן מעפן..כמובן שיש זנים אחרים אבל לא בא לי להכנס לנושא הזה פה כי קנאביס לא חוקי בישראל בכלל...והחומר שלכם זה לא החומר שלי..
אנלא איזה אלכוהוליסט מעפן שמשתכר כל יום לבד אבל וואלה קשה לי להחזיק סופש בלי כלום ככה זה משעמםםםם..
קיצר מה אתם חושבים? מה יותר טוב קנאביס או אלכוהול למי שמתאמן? (מינון של פעם בשבוע גג)?

ציטוט ההודעה