קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עישון ופיתוח גוף :O
    על ידי RoyalFlush בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-08-2008, 21:43
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 17:27
  3. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 31-10-2007, 13:55
  4. [מאמר] חלבון סויה ופיתוח גוף
    על ידי Wade5 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2007, 16:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אלכוהול ופיתוח גוף

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל אלכוהול ופיתוח גוף

אז ככה, אני מתאמן טוב (עושה SS, לא ליצן...), אוכל טוב ובריא, ישן טוב..כל מה שצריך להיות

אבל אני סטודנט בקולג' ואתם יודעים מה יש בקולג'..מסיבות בית עם המון אלכוהול!! מסיבות פרטיות שלנו, קיצר מלא שטויות מגניבות כאלה

עכשיו..עם כל זה זה בלתי אפשרי לא לשתות בכלל, אני מוצא את עצמי שותה פעם-פעמיים בשבוע כי מה לעשות האווירה פשוט דורשת זה בלתי אפשרי לא לשתות פה, צריך להיות פה בשביל להבין.

בכל מקרה, כמה זה רע לשתות נגיד פעם בשבוע בממוצע? לפעמים פעמיים בשבוע אבל לא תמיד

אני שותה יחסית הרבה כי יש לי סיבולת לא אנושית לאלכוהול (רבע בקבוק טקילה נגיד זה ברגיל בשבילי). עכשיו אנלא מהטמבלים שמקיאים ואני כמובן אוכל טוב ככה שזה מתאזן

השאלה פה לחבר'ה הרציניים שבאמת מתאמנים ולא משחקים בקקי, מה הגישה שלכם לנושא האלכוהול? כי זה נשמע מבאס לא לשתות בכלל, ניסיתי להחליף את זה בקנאביס רפואי (יש לי מרשם רופא) ולאדע לא אהבתי את זה, עושה אותך עצלן מעפן..כמובן שיש זנים אחרים אבל לא בא לי להכנס לנושא הזה פה כי קנאביס לא חוקי בישראל בכלל...והחומר שלכם זה לא החומר שלי..

אנלא איזה אלכוהוליסט מעפן שמשתכר כל יום לבד אבל וואלה קשה לי להחזיק סופש בלי כלום ככה זה משעמםםםם..

קיצר מה אתם חושבים? מה יותר טוב קנאביס או אלכוהול למי שמתאמן? (מינון של פעם בשבוע גג)?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-02-2013 בשעה 08:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני שותה קבוע פעם-3 פעמים בשבוע. (חמישי, שישי, שבת)

הקטע שמפריע לי זה לא האלכוהול עצמו...לא אכפת לי מזה, אני אומנם שותה הרבה ואני כן משתכר כמו שצריך ונהנה אבל הבעיה שאני חוזר ב4-6 בבוקר, ואז כל הלוז שלי נדפק..אני לא אוכל ארוחת בוקר, ואז אני מתעורר רק ב2-3 בצהרים ומפספס ארוחת צהריים..בקיצר, הכל נדפק לי בסופשים ורק שאני חוזר לימי ראשון הכל מתאזן חזרה...
    אבל תאמת שזה לא כזה נורא, בשבילי ובשבילך זה דווקא יכול לזרום אם יודעים איך לנהל את זה נכון, הרי אנחנו במסה...זאת אומרת שאנחנו צריכים לאכול כל הזמן, כל היום וכמה שיותר..ככה שכל פעם שאני יושב בפאב ושותה בירה או משהו, אני תמיד מזמין איזה מאנצ'יס ליד, איזה שניצלונים או אדממה או משהו קטן לאכול ליד וזה דווקא מפוצץ בקלריות ככה שאני לא כל כך יוצא מופסד מכל העניין.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני לא מזמין שום דבר לאכול מה בדיוק אפשר לאכול במסיבות קולג' בבית? את האוכל שהחבר המסטול שלך הקיא? מה אפשר לאכול במועדון? והברים שאני הולך אליהם הם אותו סגנון, המטבח בקושי עובד שם בכלל...בישראל אין דברים כאלה אז קשה להבין על מה אני מדבר.

אני מדבר על האלכוהול עצמו, קראתי שזה קאטבולי שזה חרא, למשל אחרי שאתה שותה הגוף שלך נכנס למצב קטבולי לאיזה 24 שעות קיצר חרא...

אצלי אין בעיה של לחזור אני לרוב ב2-3 בבית שזה לא בעיה לקום ב11 ככה אחרי זה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

להגיד לך תכלס טיילר? הכל אפשר אם רק רוצים.
    אין בן אדם שלא מרגיש סוג של רעב ככה ב12-1 בלילה..אפילו אם אתה במסיבת קולג' בבית של מישהו..אתה יכול לפתוח לו תמקרר ולחפש איזה משהו לתקוע...הכל אפשרי אם אתה באמת תרצה.

בארץ זה יותר פשוט, בכל מסיבה יש לך דוכן של פסט פוד מגעיל אבל מפוצץ בקלוריות כמו נקנקייה בלחמנייה או המבורגר באיזה 10 שקל..אתה דופק איזה 2 המבורגרים שמשביעים לך תצורה ואתה משמין כמו לאדע מה...עשו על זה איזה 700 מחקרים (לא רוצה להביא הוכחות..אני זוכר שקראתי על זה איפשהו, אם אתה או מישו אחר לא מאמין..כל הזין בשבילכם) שלאכול בלילה זה מאד משמין.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח מה אני יפתח מקרר של אחרים? זה דירה של מישו או כמה אנשים שגרים שם, אני אולי מכיר אחד מהמארגנים וגם זה לא תמיד, מה אני יתחיל לגנוב לו אוכל? כשאני במאנצ'יז של החיים אנלא עושה תחרא הזה

אם מרגישים רעב דופקים איזה ארוחת פסט פוד מסריחה בSUBWAY הוא פתוח פה 24 שעות הבעיה היא לא באוכל אני אוכל מספיק ואוכל נורמלי ולא נקניקיות והמבורגרים

הבעיה היא באלכוהול עצמו, במצב הקטבולי שנוצר בגללו וכל מיני חרא אחר שקראתי על אלכוהול..לאדע, אלכוהוליזם ופיתוח גוף זה משו שלא הולך ביחד, להתחשב בעובדה שאלכוהול נמצא באותה רמה של קוק והרואין מבחינת נזק והתמכרות.
    קנאביס לעומת זאת עדיף אבל זה מתישהו נמאס רק לעשן.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-02-2013 בשעה 11:58.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

האלכוהול פוגע בטונוס שרירי עד שלושה ימים אחרי השתייה..
    שרירים קטנים בגב לא מתכווצים בצורה נכונה וזה יוצר חוסר איזון בתרגילים שבהם זה קריטי כמו סקוואט ויכול אפילו להפריע בתרגילים פשוטים כמו לחיצת כתפיים בעמידה

מעבר לזה אני לא מאמין שאלכוהול גורם לנזקים יותר רציניים למי שלא רגיש לאלכוהול
    מן הסתם לאלכוהול יש השפעה על תהליכים פיזיולוגיים בגוף.. אין שום סיבה להתאמן עם רמות אלכוהול גבוהות בדם ואם כבר החלטת לשתות אז תוודא שאתה מבצע פעילות אירובית (למשל קפיצה בחבל) ביום שאחרי על מנת להפחית את תסמיני ההאנגאובר ולנקות את המערכת שלך מהאלכוהול ;-)
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 21-02-2013 בשעה 19:20.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    מן הסתם לאלכוהול יש השפעה על תהליכים פיזיולוגיים בגוף.. אין שום סיבה להתאמן עם רמות אלכוהול גבוהות בדם ואם כבר החלטת לשתות אז תוודא שאתה מבצע פעילות אירובית (למשל קפיצה בחבל) ביום שאחרי על מנת להפחית את תסמיני ההאנגאובר ולנקות את המערכת שלך מהאלכוהול ;-)
    מה מה מה מה...מה??
    א- למה שמישו יתאמן כשהוא שתוי ושיכור?
    ב- לא הבנתי מה קשור הקפיצה בחבל

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שונא את כל האלה ששוכחים למה הם עושים דברים.
    המטרה שלך זה תכלס להינות... אתה פאקינג מפספס חוויות בגלל שאתה לא שותה. כי מה לעשות, לשתות עושה סבבה מסויימת וגורם לך לעשות דברים שאחרי זה זוכרים תמיד.
    תפסיק לחשוב יותר מדי ובסופ"שים תשתה. אל תדאג, גם אם זה יאט לך את ההתקדמות, זה שווה את זה. כי זה לא שזה יעצור אותך או משהו. תתאמן כמו חיה בראשון עד חמישי ובשישי שבת תרשה לעצמך

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אין לי אף פעם הנגאובר ואם יש זה רק במקומות כמו ווגאס וNEW YEARS EVE שזה אולי פעמיים בשנה....ששם אני שותה כמו הומלס אלכוהוליסט.. זה אומר שאני בסדר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

המטרה שלך זה תכלס להינות... אתה פאקינג מפספס חוויות בגלל שאתה לא שותה
    ואללה מסכים כל עם כל מילה, אם כמה שפיתוח גוף זה כיף לפעמים צריך להתפרק, להנות, לאכול חרא, לנוח, להרגע.
    זה הכיף בחיים פיתוח גוף זה חלק, תשמע אני עושה עם עצמי דבר כזה - כל סופ"ש שני אני שותה, ככה שיש לי פעם בשבועיים את הכיף של הסופ"ש ואז חוזר לשגרה.

אתה צעיר יש לך עוד חיים לחיות אתה מבין? ככה אני רואה את זה, מצד אחד לא בא לי להיות שמן אפס שלא דבק במטרה שלו ומצד שני בא לי להנות, ואני קצת נדבק לפעמים יותר מידי למטרה חחח אבל תעשה מה שאתה מרגיש שנכון..

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה מה מה מה...מה??
    א- למה שמישו יתאמן כשהוא שתוי ושיכור?
    ב- לא הבנתי מה קשור הקפיצה בחבל
    לא מתאמנים שיכורים
    ולא מתאמנים לפחות יומיים אחרי אלכוהול בגלל חוסר יכולת של המייצבים של הגו לעבוד בצורה יעילה
    קפיצה בחבל.. פעילות אירובית .. מגביר את הסירקולציה של הדם
    האלכוהול מצוי בדם, מגביר את ה"ניקוז" שלו מהגוף

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

פאקינג שכנעת אותי+מה שראיתי אתמול

אתמול היה איתנו איזה בחור אחד סוס אחושרמוטה, נראה אחד לאחד כמו החבר'ה בJERSEY SHORE. הייתי MIRER עצבני כל הערב.
    NO HOMO.

קיצר מתברר שהוא לא שותה בכלל בכלל - אפילו לא בירה, כלום. והבחור נראה בנזונה.

ובכלל אחרי שהבנתי שהגוף שלי לא יגדל 48 שעות בגלל זה? זובי על זה, גוף יפה>>>>הכל
    שישך גוף אסתטי אתה יכול לעשות מה שבזין שלך ואתה לא צריך אלכוהול. יש לי FRAME אחד היפים אני רק צריך לעלות 15 קילו-10 קילו ואני אראה אסתטי ברמות
    ובכלל בא לי להרים יותר כבד שיהיו לי קצת MIRERS במכון

קיצר נשאר לי רבע בקבוק טקילה, אני כנראה אשתה אותו סופש הבא או שאזרוק אותו באיזה שולחן באיזו מסיבה...

ורודני בלי להעליב והכל אבל אתה מתאמן נראה לי איזה חצי שנה ואתה עדיין על 60 קילו...זה כנראה בגלל האלכוהול מציע לך להפסיק גם
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 25-02-2013 בשעה 02:48.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

http://www.kilogram.co.il/528/%D7%90...3%D7%A2%D7%AA/

די להקצין כל דבר.
    פשוט במקום לפרק חצי בקבוק טקילה, שב עם החברה על 5-6 צ'ייסרים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,872 | הודעות: 8,199,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect