האם יש כאן בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון בשדרוגי גרסאות לסמארטפונים ושאפשר לסמוך עליו?
אני רוצה לשדרג את גרסת המכשיר שלי ולא בא לי לשלם 150 שקלים(WTF?) לאורנג'.
האם יש כאן בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון בשדרוגי גרסאות לסמארטפונים ושאפשר לסמוך עליו?
אני רוצה לשדרג את גרסת המכשיר שלי ולא בא לי לשלם 150 שקלים(WTF?) לאורנג'.
|
|
לדעתי החברות לא אמורות לבקש כסף אם אנחנו הלקוחות שלהם זה חוצפה.
אתה כן יכול לפחות מדריכים ולשבת שעות על המחשב כדי להבין טוב טוב איך עושים
אחרי שהבנת לנסות [אם אתה חושב שזה הנכון לעשות]
אני עושה לעצמי תמיד או שאחי גם בא יושב ליידי ועוזר וכל אחד מה שהבין ונותן תעצה ואז בודקים שוב שלא יהיו טעויות ומחכים ברגע שיש טעות ולא נדלק המכשיר נגיד עוברים לשלב ב' פיתרון הבעיה והחיפוש למה זה קרה. [הפלאפון לא רצה להידלק לי אחרי ניסיון של קובץ פגום]
ועשה קצת בעיות אתה כן יכול לעשות לדעתי גם בלי רוט בלי היה בלי רוט ואני עשיתי לו כדי הרשאות בכל מקרה אני לא פונה לאורנג' כשאני ירצה אני אמחק אותו ויהיה שוב מכשיר רגיל
אמרו לי שבגלל שנגמרה לי האחריות של המכשיר הם מבקשים תשלום עליו(עדיין לא נשמע הגיוני, כולה עדכון גרסה)
אני מעדיף לא לקחת ת'סיכון ועדיין למסור את המכשיר לבנאדם שמבין בדברים האלה ויש לו ניסיון.
תודה רבה אחי
Motorola RAZR XT910, נרכש מאורנג'.
אין לי שמץ של מושג מזה רוט ואם יש לי אותו. כמו שאמרתי אני מעדיף שמישהו שמבין בזה ויש לו ניסיון עם שדרוגי גרסאות יטפל לי במכשיר.
לגבי רוט אני יכול לעזור לך לעשות זה דבר מאוד פשוט בנוסף כשיש רוט יש לך הרשאות לכל מיני תוכנות וכמובן גם אפשרות להכנס לקבצים של הפלאפון חפש בתפריט שלך תוכנה בשם SUPERUSER ותגיד לי אם יש אם אין אני יסביר לך איך לעשות את זה בשנייות ויהיה לך רוט ומישו יבוא יעשה לך תגירסא אני הייתי עושה לך אבל אני גר רחוק עוד משו אחרון ששחכתי תחכה עד סוף חודש אמור לצאת ה4.1 רישמייצא כבר ברוב הארצות כגון USA ואנחנו מחכים שיגיע לASIA ואנחנו מסודרים זה עניין של ג'ג חודש הבא
![]()
נערך לאחרונה על ידי HONDA16; 14-03-2013 בשעה 21:34.
זה ממש לא אמור להיות בעיה אם תרצה אוכל לעזור לך לפחות תוכל להוריד מכאן את הרום http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip
זה הפריצה שנותנת לך גישה לכל תוכנה שדורשת רוט ואפילו לתיקיות של המערכת אנדרואיד עכשיו עדיף לך לחכות כי אני ללא יודע אם צריך רוט כדי לעדכן לבד מ4.0.4 ודרך הפלאפון לעדכן אז לא יודע מה שככן אם אתה משתמש בכל מיני תוכנות הדורשותת רוט אז כן תעשה לפני העדכון כי ב4.1 אין בינתיים פריצה יקח זמן עד שיצא וגמאני מחכה לעדכון 4.1 של אסייתי למרות שיש כבר 4.1 אבל אירופאי