אני בן 14 וחברה שלי רוצה שנשכב ביחד עכשיו זאת הפעם הראשונה שלי כי עד עכשיו הבאתי ביד אני צריך עצות כמו איזה קונדומים לקנות ? ואיך להחזיק אותו עד ששנינו נגמור מי שיכול להביא לי עצות יעזור לי מאוד
אני בן 14 וחברה שלי רוצה שנשכב ביחד עכשיו זאת הפעם הראשונה שלי כי עד עכשיו הבאתי ביד אני צריך עצות כמו איזה קונדומים לקנות ? ואיך להחזיק אותו עד ששנינו נגמור מי שיכול להביא לי עצות יעזור לי מאוד
|
|
בוא נגיד שהייתי מייעץ לך לא לקבל שום עצה מכאן, עדיף שתלמד לבד.
על כל מקרה גש לסופר פארם ובקש חבילת קונדומים, יש לך R3, דורקס, control וכ', אלא בעיקרון הטובים.
כל השאר יבוא לבד..
קונדום אני מציע שתקנה יחידים, אחד מכל אחד (אם יש אפשרות) ותבדוק אותם
איך להחזיק? שמעתי פעם על משהו עם שריר שנקרא PC ואני חושב שזה מעמיד לך אותו חזק ואם הוא ממש חזק אז אתה יכול לשלוט במתי תגמור.
(זה לא ספאם אני רציני, כמה שזה נשמע ספאם זה לא, תבדקו בעצמכם)
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע
קודם כל, בגלל שאתה ממש צעיר, תוודא שחברה שלך כבר חגגה 14. אחרת זה נחשב לאונס, גם אם היא מסכימה לשכב איתך. לגבי הקונדומים, בסופרפארם הם נמצאים על המדפים, גש, תעיין בסוגים השונים ותחליט מה מתאים לך. כל הקונדומים שבסופרפארם עובדים מצוין, אבל יש זולים יותר וזולים פחות, נוחים יותר ונוחים פחות. זה עניין של תרגול... לגבי ה"להחזיק" - ספק אם חברה שלך תגמור ממין וגינאלי בפעם הראשונה שלה (או בכלל) אין טעם בכלל לדון בזה. עדיף שתשקיע במשחק מקדים - נשיקות, נגיעות, חיבוקים, אוננות ומין אוראלי-וגינאלי.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
פעם ראשונה תהיה על הפנים לעומת ההמשך, ככה שזה לא ממש משנה העיקר שתעבור את המחסום הזה שמונע ממך להיות בטוח בעצמך.
קונדומים אני ממליץ לך על דורקס FeatherLite בקושי מרגישים אותו, כמובן שזה לא כמו בלי כלום..אבל זה הכי נורמלי כדי שלא תשלם מזונות.
בהצלחה והכי חשוב תהנה![]()
מעצב גראפי לכל מטרה.