אם זה לא קשור לפה תעבירו ..,
קראתי איפשהו שמקבלים 75% מהגובה מההורים והשאלה שלי היא מה אפשר לעשות בשביל להגיע לגובה ״הפוטנציאלי״ שלי ולממש את ה25% שאני משפיע עליהם, איזה פעולות אני צריך לעשות נגיד כמו לישון הרבה ודברים כאלה....
אם זה לא קשור לפה תעבירו ..,
קראתי איפשהו שמקבלים 75% מהגובה מההורים והשאלה שלי היא מה אפשר לעשות בשביל להגיע לגובה ״הפוטנציאלי״ שלי ולממש את ה25% שאני משפיע עליהם, איזה פעולות אני צריך לעשות נגיד כמו לישון הרבה ודברים כאלה....
|
|
בעיקרון כמו שאמרת הרוב הגדול זה גנטיקה אני מאמין שיותר מ75%.
מה שאתה יכול לעשות זה לישון טוב בלילה ולשמור על תזונה נכונה.
אם אתה מתחת לגיל 21 אז HGH - הורמון גדילה
להתאמן בחדר כושר, לאכול טוב ולישון טוב.
הכל תלוי בגובה הנוכחי שלך והגיל שלך. אם המצב לא אידיאלי אז אפשרי לקבל זריקת טסטוסטרון (הורמון גדילה גברי) שיזרז עניינים, אבל זה רק לאחר ביקור ברופא משפחה ואולי עוד רופא שמתמחה בעניין.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
גנטיקה..
פעילות גופנית ועבודה נכונה בחדר כושר יכול למצות את הפוטנציאל של הגנטיקה ובקטנה לגרום לגביהה מעבר לגנום האנושי שלך :-)
HGH (height growth hormone)!11!!! טיילר צודק..
אם אתה עדיין בגילאים של הגדילה (עד 20-21 בערך), אז להעלות את רמת הHGH ולישון הרבה..רק ככה אתה תגיע לפול הפוטנציאל של הגביהה שלך.
תקרא בגוגל מה צריך לאכול בשביל להעלות את הHGH ...
סקוואט ודדליפט מעלים HGH.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
גנטיקה
מעבר לזה לא חושב שמשהו יעזור לך
אולי אם תעשה המון מתח תוסיף לעצמך 1-2 ס"מ
מעצב גראפי לכל מטרה.