טוב אז ראיתי שאתם די נותנים דגש לאימונים ולפיתוח הגוף פה בפורום.
מאז ומתמיד היה לי מבנה גוף צר, התאמנתי איזה תקופה של שנה ופשוט נראיתי כמו שחיף עם שרירים.
השאלה אם יש איזה שיטת אימון או משו שתעזור לגוף להתרחב, או האם אני אוכל מלא זה בכלל יעזור?
טוב אז ראיתי שאתם די נותנים דגש לאימונים ולפיתוח הגוף פה בפורום.
מאז ומתמיד היה לי מבנה גוף צר, התאמנתי איזה תקופה של שנה ופשוט נראיתי כמו שחיף עם שרירים.
השאלה אם יש איזה שיטת אימון או משו שתעזור לגוף להתרחב, או האם אני אוכל מלא זה בכלל יעזור?
|
|
מסה .
אולי בתקופה שהתאמנת לא שמרת על תזונה נכונה .
אם אתה רוצה לחזור להתאמן קח גיינר תגדל טוב ..
נערך לאחרונה על ידי bahurKAerez; 15-03-2013 בשעה 21:52.
תן דגש על גב וכתפיים, אלה שרירים יחסית ''רחבים'' שנותנים לך מראה רחב יותר
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
נשמע כמו חארטת השנה.. פלוס אם התאמנת שנה ועדיין לא יצא לך כלום הייתה כנראה בתוכנית אימונים לא טובה.
חפש בגוגל "פורטל קילוגרם" ואם יש לך שאלות חפש "פורום LBS". תעשה מה שכתוב ותעשה את זה טוב ותוך שנה אתה יכול להתלהב על אנשים ככה:
![]()
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
התאמנת חרא
אני גם צר ושחיף אבל זה משתפר לאט לאט אני רואה את זה על החולצות שלי ועדיין לא הגעתי לשנה אימון
תמשיך לעבוד על הגוף בכל הכוח בלי לוותר לעצמך לרגע!
אני שקלתי 60 קילו על מטר 78...זה שחיף. העלתי ל65 ואני ממשיך לעלות...אל תוותר לעצמך לרגע וזה המתכון להצלחה גבר.
רק שתדע שבשבילנו העבודה האמיתית היא לא בחדר כושר אלא באכילה
90 אחוז מהגדילה זה תזונה ככה שלהתאמן בלי לאכול נכון זה עבודה לשווא
אם החולצות והמכנסיים שלך לא קטנות עליך אחרי חודש-חודשיים של אימונים, אתה מתאמן גרוע או אוכל כמו ציפור. בהנחה שאתה שחיף.
כוס אמא של הסקוואטים האלה בגלל זרקתי ג'ינסים של אברקרומבי של 80 דולר ובכללי את כל הארון שלי חוץ מנעליים וכובעים
FML
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 16-03-2013 בשעה 02:48.
אני יודע שזה לא פורום כושר, אבל מי יכול לרשום ככה בשורה שתיים איך עליתם במשקל?
האם חובה לשלב אימונים בחדר כושר?
זה נכון שבשביל להעלות במשקל צריך לאכול כמה וכמה ארוחות ביום ולא מספר בודד של ארוחות גדולות?
תרשמו ככה בכמה משפטים בשפה פשוטה לא כמו האלה בכל הפורמים של כושר וזה
ככה סתם בשורה אחת הכי פשוט שיש
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
תוכנית טובה+ הרבה חלבונים + יותר קלוריות ממה שאתה מוציא.
זה בקצרה. אבל בלי לקרוא וללמוד הרבה אתה לא תדע מה זה תוכנית טובה, כמה חלבונים אתה צריך, וכמה קלוריות אתה מוציא.
נערך לאחרונה על ידי bahurKAerez; 16-03-2013 בשעה 19:22.
אין לי שום דבר נגד גיינר גם אני שותה שייק אחרי אימון
אבל זה רק תוספים לא ניראה לי בריא לחיות על החרא הזה
וכן אני בין 5-6 ארוחות כל יום אני מבין אותך גם אני הייתי ילד מורעב אבל אני עובד לשנות את זה לאט לאט הקיבה תתרחב
זה לא שכשאתה תהיה גורילה עדיין יהיה קשה לך לבלוס
לא סתם אומרים שההתחלות תמיד קשות
הסיבה היחידה שחשבתי לעבור לגיינר זה בגלל הכסף(יוצא הרבה יותר זול מקופסאות טונה ולחם מלא)