אז ככה.. יש לי חבר ואנחנו כבר 4 שנים ביחד.. אומנם היו פרדות באמצע ויצאתי עם שני בחורים אחרים בין הפרידות... אבל משום מה כל פעם חזרתי לחבר הראשון שלי שאיתו אני נמצאת עכשיו. עד חודשיים הייתי עם ממישהו אחר, והאמת שהיה לי ממש מדהים איתו.. הייתי מאוהבת עד השמיים כמו ילדה קטנה.. אבל הוא החליט להיפרד ממני , הייתי שבורה.. באמת שהיה לי מדהים איתו.. ושוב חזרתי לחבר הראשון שלי..ישנתי אצלוו אתמול היה מדהים.. גם שכבנו, אבל החבר האחרון (זה בפגע בי) לא יוצא לי מהראש.. אני משתגעת ולא מפסיקה לחשוב עליו.. עד לפני כשבוע הוא יצר איתי קשר, והחלטתי להיות בוגרת ולהשאיר את הכעס והאכזבות מאחור ולהתחיל דף חדש.. חבר שלי התעצבן שאישרתי אותו בפייסבוק.. אבל הרגשתי צורך לאשר.. אני החלטתי להיפרד ממנו היום.. כי אני מבולבלת.. אבל מה שקרה זה שניפגשתי עם החבר האחרון שלי ולא רציתי שזה יקרה אבל יתנשקנו.. הרגשתי מגעילה וחרא של ילדה . כי אני לא כזאת!! אף פעם לא בגדתי.. אבל אני לא יודעת אם זה מחשב לבגידה..כי נפרדתי ממנו.. החבר האחרון שלי לא יודע שאני נמצאת עם החבר הראשון שלי... יש ביני לבינו תשוקה שאני לא יודעת להסביר.. אני מרגישה שאני כל הזמן רוצה לנשק אותו ולהיות איתו.. ועם החבר שראשון שלי אני לא אוהבת להתנשק.. אני אפילו נגעלת ולא נהנת.. אני מבולבלת.. ולא יודעת מה לעשות. אני מרגישה כאבי בטן חזקים.. ומצפון![]()

ציטוט ההודעה