קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בגדתי בחבר שלי, לא יודעת מה לעשות עכשיו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-12-2012, 15:02
  2. [עזרה] בגדתי בחבר שלי ואני לא יודעת מה לעשות .
    על ידי JustHappiness בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 23-08-2011, 20:49
  3. בגדתי בחברה שלי!
    על ידי KingpiN בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 11-10-2009, 00:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

בגדתי או לא בגדתי?

ברירת מחדל בגדתי או לא בגדתי?

אז ככה.. יש לי חבר ואנחנו כבר 4 שנים ביחד.. אומנם היו פרדות באמצע ויצאתי עם שני בחורים אחרים בין הפרידות... אבל משום מה כל פעם חזרתי לחבר הראשון שלי שאיתו אני נמצאת עכשיו. עד חודשיים הייתי עם ממישהו אחר, והאמת שהיה לי ממש מדהים איתו.. הייתי מאוהבת עד השמיים כמו ילדה קטנה.. אבל הוא החליט להיפרד ממני , הייתי שבורה.. באמת שהיה לי מדהים איתו.. ושוב חזרתי לחבר הראשון שלי..ישנתי אצלוו אתמול היה מדהים.. גם שכבנו, אבל החבר האחרון (זה בפגע בי) לא יוצא לי מהראש.. אני משתגעת ולא מפסיקה לחשוב עליו.. עד לפני כשבוע הוא יצר איתי קשר, והחלטתי להיות בוגרת ולהשאיר את הכעס והאכזבות מאחור ולהתחיל דף חדש.. חבר שלי התעצבן שאישרתי אותו בפייסבוק.. אבל הרגשתי צורך לאשר.. אני החלטתי להיפרד ממנו היום.. כי אני מבולבלת.. אבל מה שקרה זה שניפגשתי עם החבר האחרון שלי ולא רציתי שזה יקרה אבל יתנשקנו.. הרגשתי מגעילה וחרא של ילדה . כי אני לא כזאת!! אף פעם לא בגדתי.. אבל אני לא יודעת אם זה מחשב לבגידה..כי נפרדתי ממנו.. החבר האחרון שלי לא יודע שאני נמצאת עם החבר הראשון שלי... יש ביני לבינו תשוקה שאני לא יודעת להסביר.. אני מרגישה שאני כל הזמן רוצה לנשק אותו ולהיות איתו.. ועם החבר שראשון שלי אני לא אוהבת להתנשק.. אני אפילו נגעלת ולא נהנת.. אני מבולבלת.. ולא יודעת מה לעשות. אני מרגישה כאבי בטן חזקים.. ומצפון

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

בת כמה את?

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

לפי דעתי הבעיה שלך שאת כל הזמן חוזרת אחורה עם החיים,גם עם החבר הראשון וגם עם האחרון.
    בנוגע לזה שנפרד ממך כן זה לא קל שזה קורא אבל את צריכה להמשיך הלאה כי אם לא את תיפגעי עוד פעם(ופעם שניה זה יותר כואב).
    לנושא שאלתך לפי דעתי זה נחשב בגידה רק נפרדתם וכבר הולכת לאחר,וכן יכול להיות שהוא היה פרנואיד שאישרת את האקס שלך בפייסבוק אבל כנראה הוא ראה משהו שאת לא ראית,בקיצור לפי דעתי את בתקופה מבולבלת אז בשביל שלא תיפגעי ובשביל לתת כבוד למישהו שהיית איתו הרבה זמן,תיראי בנשיקה הזו כדבר חד פעמי אל תצאי כרגע עם אף אחד, ועצה קטנה שלי אף פעם אל תחזרי לבן אדם שפגע בך(את חושבת שאת מרגישה רגשות אך זה לא בהכרח נכון זה יותר מן שמחה כזאת שאולי יש סיכוי שהוא אוהב אותך כי לא נעים לשמוע שלא אוהבים אותך,משהו שאי אפשר להסביר)
    [CENTER]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

את לא סגורה על עצמך בשיט, והאקס שלך, החבר הראשון שלך, לפי דעתי, בלי להעליב (אפילו שזה כן), יצא דיי סמרטוט כי כנראה שאת בחורה יפה ואת מושכת אז נאלץ לא להתייחס לעבר שלך ולשטויות שאת עושה והחליט החלטה שגויה לחזור אלייך.

איך את יכולה להחליט את מי את רוצה ואת מי את לא רוצה?
    תחשיבי עם עצמך לבד, איזה מהגברים שהייתי איתו הוא הגבר שאם לא היה נכנס לך לחיים החיים שלך היו נראים אחרת.
    אל תסתכלי על המראה או על המשיכה הפיזית (אפילו שגם אני כזה), אם את רוצה גבר למערכת יחסים רצינית, את חייבת להחליט איזה גבר נכון בשבילך.

אגב, אם תמשיכי עם המשחקים המטומטמים האלה, את בסוף תשארי בלי אף גבר.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

נשבע לך שכל מה שעבר לי בראש זה השאלה של "בת כמה את"

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    נשבע לך שכל מה שעבר לי בראש זה השאלה של "בת כמה את"
    נכון!!!
    זה למה שאלתי!
    כאילו מצד אחד אתה קורא על בעיה אופיינית יחסית מצד שני אתה מקבל גלים של בוסריות.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2013 בשעה 20:14.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אז את ילדה גדולה, חמודה שלי תראי המצב די ברור.
    אם את מרגישה עדין מחוייבות כלפי האדם בו את פוחדת שבגדת אז כן זאת בגידה לכל דבר ועיניין.

המהירות בה קפצת עם בן אדם אחר למיטה (לא משנה כמה הרגשת לבד) מעידה על בעיה קלה בשיקול הדעת ואני אצא שמוק ואגיד גם באופי.
    לא הגיוני שמריבה מפגרת אחת (מיני רבות כפי שהבנתי ממך) תזרוק אותך ישר לזרעות אדם אחר.

איפה אמות המוסר שלך איפה שיקול דעת איפה לעזאזל כוח רצון?

אני אישית לא הייתי מקבל אותך בחזרה אחרי דבר כזה.

אולי סוף סוף הגיע הזמן שתיקחי את עצמך בידיים ותעשי הפסקה מהחבר בהמשכים הזה ותמצאי לעצמך מישהו שנותן לך הרגשה בטוחה כדי שאולי בפעם הבאה תדעי שיש לך מה להפסיד ככה לא תקפצי למיטה של אדם אחר אחרי ריב.

אני רוצה שתבין.. אני מגיל צעיר עם החבר הראשון מגיל 14.. הייתי רגיל להיות עם בן אדם שכביכול ״ישמור/יגן עלי״ . ואם הזמן כשאתה כבר מרגיש שהאהבה הזו כבר אינה אהבה אלא רק הרגל אתה משתגע.., בנוסף לכך שמעולם לא חוויתי קשר עם אדם יותר גדול ממני.. החבר האחרון היה כבן 20 ( משרת בצבא ) הרגשתי יותר בוגרת .. אך מעולם לא מיהרתי לקפוץ למיטה ככה סתם.. יש לי מוסריות מאוד גבוהה ובגידה בעיני נחשבת לרע מכל.. אך כשאתה מרגיש שזו אהבה אמיתית ( חבר אחרון) ואתה מרגיש משיכה בלתי מוסברת לפעמים גם אתה עושה טעויות , לפעמים קצת להשתחרר ולהיות ״ילדה רעה״ ככה אומר את זה.. זה לא דבר רע.. שלא שהייתי איתו ביחד כשזה קרה וזה לא שלא התנגדתי .. אבל כן רציתי , ולא הייתי שיכורה ולא הייתי ״מיוחמת״ הרגשתי שזה צריך לקרות .. כשכתה נמצא עם מישהו ואתה חושב על מישהו אחר זה מעיד על משהו .. כך לפחות אני חושבת.. ואני חייבת לציין שלא קיימתי יחסי מין עם החבר האחרון , ויצאנו תקופה של כחצי שנה..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נישמע לי כמו סלט מתנצל.
    אני מבין שאת מנסה לעשות לעצמך סדר וואלה את יודעת מה אני מקבל את זה.
    אבל כבר אמרתי זה נורא פשוט אם את מרגישה מחוייבות כלפי האחרון ואת מרגישה שנעשה פה אקט של בגידה אז זאת בגידה קל וחומר.

תפסיקי לנסות להכניס בזה הגיון כי מצבים כאלו הם הכל מלבד הגיון.

אגב זה כזה לא משנה שלא שכבת עם האחרון בגידה היא בכל המישורים המישור הפיזי נימצא אי שם ברובד השלישי או הרביעי לפניו יש לך את המישור הרגשי אחר כך המישור המוסרי אחר כך המישור המודע ואז המישור הפיזי המקום הפיזי הוא הכי פרמיטיבי והכי לא חשוב פה.
    אקט הבגידה הוא ברגע שאת עושה זאת מתוך בחירה והבנה מודעת כל מה שמתרחש אחרי הרובד הזה כבר נחשב לנזק משני.

אני אחזור על הטענה שלי שוב את צריכה להתרחק מכל הראשונים אחרונים אמצעיים הכמעט והלא בכלל לקחת לעצמך פסק זמן ולנקות מעצך את כל הדבר הזה ואז לצאת שוב למצוא משהו נקי יותר.

את לא תמצאי מהמקום שלך עכשיו שום דבר טוב.

אגב הכנסתי את התגובה הקודמת שלך לאנונימי שימי לב להבא לא לשכוח לסמן את התיבה הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2013 בשעה 19:52.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

בגדת... בוודאות
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect