קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] נייס גאי כפר סבא?
    על ידי -Fuya בפורום 18 פלוס
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 30-12-2010, 07:33
  2. [שאלה] נייס גאי,מבסוטון..
    על ידי tc-05 בפורום 18 פלוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-12-2010, 02:19
  3. [שאלה] נייס גאי כפר סבא?
    על ידי -Fuya בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-12-2010, 23:48
  4. [שאלה] מיסטר נייס גאי
    על ידי shailavi בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-12-2010, 17:43
  5. [שאלה] רואים מבסוטון / מיסטר נייס גאי בשתן?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום 18 פלוס
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 03-12-2010, 22:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נייס גאי VS אלכוהול VS קנאביס

ברירת מחדל נייס גאי VS אלכוהול VS קנאביס

חחח כבר 3 שנים(?) בערך שיש את החרא הזה בשוק ועדיין אנשים מוכרים את זה בפיצוציות עדיין מרעילים ילדים עדיין ילדים יכולים לקנות את זה בכל רגע נתון בכמות מסחרית ולעשן עד שהם מתים? והדבר הטוב שנקרא וויד עדיין אי אפשר לקנות? עדיין הכל נהיה יותר ויותר חרא? יותר ויותר יקר? עדיין משלמים על רעל מליארדים על גבי מליארדים שבשנתיים מסכנות יכולות לסגור לנו את הגרעון של המדינה?
    ועדיין, אפשר לראות כמה המדינה שלנו פועלת הפוך.
    את אף אחד לא מעניין הבעיות האמיתיות. כל כוחות המשטרה מתרכזים במריחואנה שסטלנים שלא פוגעים באף אחד מעשנים. במקום להתרכז בבעיות הקשות בפשיעה שעולה ועולה בקוקאין ובאקסטזי שנמכר ברחובות לכל מי שחפץ בו בהרואין בתחנה מרכזית הם מבזבזים את כל הכסף שלנו על דוחות חניה, דוחות מהירות והפשטה של ילדים מסכנים ברחובות.
    לכו תעשו משהו מועיל יא בני זונות לכו תתפסו את הפושעים האמיתיים
    עלק 'מעבדה עם שתילים בשווי 4 מליון שח נתפסה בעתלית'
    שרמוטות כבר אמרנו?
    מעבדה? למה לחרטט את האזרחים הטמבלים במדינה? איזה מעבדה? מישהו שם מבשל משהו? מישהו מדען שם? ממתי גננים צריכים תואר שני בכימיה? כולה גנן לא מדען ובטח שלא אלכימאי. איפה בדיוק ראיתי מבחנות? סנטוזי מעבדה? מה יש שם? מנורה ועציץ ?

בכל אופן בגלל שהאינלגנציה של העם פה כל כך בחיתולים ניתן ואפשר לחרטט פה על ימין ועל שמאל מה שרוצים בידיעה ברורה שאולי 10% מהאנשים יבדקו אשכרה אם חירטטו אותם. כל השאר יריעו וישבחו את משטרת ישראל על התפסיה המכובדת שלהם.
    בפועל? עזבו שזה לא מעבדה. איזה 4 מליון? איזה 4 מליון???????????????????????????
    הם לוקחים 20 עציצים רטובים שוקלים אותם עם האדמה עם השורשים בתאכלס זה אמור להיות קילו ירוק והם שוקלים את זה רטוב בתור 80 קילו ירוק
    מסכנים האנשים שמגדלים...

הדבר היחידי שהמדינה גורמת זה להכניס משפחות פשיעה לסצינה הזאת בקטע מסחרי
    הם גורמים לנו לשלם למשפחות פשע(עזבו את הערבים ואת מימון הטרור והארגונים כמו חמאס וחיזבאללה על ידי כסף ישראלי אבל זה לנושא אחר) ולממן את כל הפעולות של ההוצאות להורג בשכונות הומות אדם שהם מפוצצים מכוניות ופוגעים באזרחים וגם זה מהכסף של המעשן התמים. לי נשבר הזין מהחרא הזה.
    אנשים צריכים לצאת לרחובות צריכים להפגין צריכים לעוף פה לתת דוגמאות לפתוח קבוצות תמונות מחקרים להוכיח לאזרחים התמימים והמטופשים במדינה הזאת כמה הם טמבלים, כמה עובדים עליהם בעיניים. איך נותנים לילדה בת ה13 שלהם לשתות אלכוהול באופן חוקי באמצע הלילה וללכת להזדיין עם סודנים בדרום תל אביב בגלל שהיא לא יודעת מה היא עושה. או לילדים בני 13 זה נותן ביצים לצאת עם חאנג'ה לרחוב ולשסף בערך כל מי שלא בא להם בטוב.
    אבל לעשן? מה? מריחואנה??????????????? OMFG NO FUCKING WAY !!!!!!!!!!!! מריחואנה?????? הסם החזק, הממכר והנוראי שבגללו נגרמו מליארדי מקרי מוות ברחבי העולם??? חס ושלום! זה כבר אין מצב... אלכוהול תענוג אף אחד לא מת ממנו ממנת יתר, אף אחד לא רב מכות בגללו, אף אחד לא מת ממחלות בגללו, אף אחד לא אלכוהליסט, כמובן וכמובן שאף אחד גם לא נדקר בגלל האלכוהול.. אה כן ואף אחד לא נאנסה בגללו...
    הסם המושלם! אלכוהול!
    אז יקיריי הנכבדים, צאו מהסרטטטטטטטטטטטט המעפן הזה. הסיבה היחידה שאתם לא יכולים לעשן מריחואנה היא לא בגלל מקרי המוות האונס והאלימות כי ליתר הדיוק לא נרשם מקרה מוות אחד מקנאביס! אחד! מקרי אלימות לא נרשמו ולא היו בחיים כתוצאה מקנאביס . הסיבה היחידה היא שככה המדינה יכולה להמשיך ולפתם אתכם בתרופות שעולות הוןןןןןןןןן שסונטזו (לעומת המריחואנה) במעבדה. בסמים כימיים יקרים ומשונים מלאי תופעות לוואי. ואני מדבר מתרופות לסרטן עד למשכחי כאבים שהכי נראה לכם רגיל לקחת כמו אקמול שבסוף אולי לא כואב לכם אבל אין לכם כבד אתם בדיכאון ובואו תעברו עכשיו גם השתלת כבד... ומה נראה לכם? זה לא דורש תרופות???
    מליארדים עם טריליארדים על ביליארדים של כסף מתגלגל בכל יום תחת האף שלכם על חשבונכם מהכיס שלכם לחברות כמו טבע וחברות ענק אחרות!
    לי ולמליון כמוני נמאס מהבני זונות הנוכלים האלו נמאס שהם עושקים אותנו ומוכרים לנו סמים קשים במקום לתת לנו לאכול תפוחים
    אני מבטיחחחח לכם חבריי, שאם התפוח, באכילתו, היה משכח ומרפא כמו הקנאביס. התפוח לא היה חוקי... תודות לאותן סיבות שרשמתי למעלה.
    חברות התרופות הממשלות והתאגידים שולטים לא רק בכם והופכים אתכם לעבדים מודרניים הם שולטים במחשבות שלכם, בכיס שלכם, באמונות שלכם ובכל דבר שאתם חושבים שאתם בידיי עצמכם - תדעו, אתם לא.
    המריחואנה זה הצעד הראשון בשחרור לחופש שלנו! אנחנו לא חופשיים אנחנו כלואים... חבל שלא מספיק אנשים רואים את זה.
    אך אני חש בעליה חדה בהבנה של הנושא הזה. אני חש שבעולם כבר מתחילים להבין מתחילה להיות לגליזציה במדינות על כמו ארצות הברית כמו ספרד גרמניה ועוד
    חיבים! חייבים לקדם את עניין המריחואנה בישראל...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

לא היה לי כוח לקרא הכל
    קראתי רק שורה ראשונה ואחרונה
    ועל זה יש לי להגיד, tell me something i dont know

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

צריך להוציא את כל זה מחוץ לחוק
    תלמדו איך להרוויח באינטרנט:
    http://www.tapuz.co.il/blog/net/view...Id=2517412&r=1

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    harel
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בולבול=ציפור

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ולמה הרעיון של כולם בחיתולים אחי? בגלל שאנשים עושים מזה כסףףףףףףף
    באמת שזה מאוד אבל מאוד עצוב שאם אין בזה כסף, לא שמים לב
    עלה לי גם רעיון אחר כמו שרשמת פה, אתה רושם פה על מריחואנה - אמת, אני לא מבין בזה שום דבר ואני שומע רק כמה שזה רק
    אני אביא לך דוגמא אחרת - רוב, אם כמעט לא כל האנשים בישראל חושבים שלפלאפונים יש קרינה, ולמה? כי מוכרים להם את השטויות האלה
    ואז החברות סלולרי מוציאות טלפונים "ללא קרינה" ועושה על זה עוד כסף.
    אם זה לא רווחי - לא ישימו לב לזה.
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חברות התרופות - הן מי שעושות את ״המחקרים״ על הקנאביס, והם מזייפות את הבדיקות, כי אם תהיה לגליזציה הן יפסידו מיליונים אם לא מיליארדי דולרים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,042 | הודעות: 8,199,635 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect