שלום,
אני בערך חודש בתחום.
נרשמתי לפחות ל- 3 אתרים סקרים. ( פחות מ- 5 שקל בכולם )
המון אתרים של פרסומות שמרוויחים כסף.( הרווחתי פחות מדולר בכולם )
purecash , oogle וכל הדומים גם ניסיתי. ( הרווחתי ב- purecash כמעט שקל ) ( oogle 4 שקל ולא עלה לי שבועיים אגורה )
לא הצלחתי להביא בנאדם אחד דרכי, ופרסמתי למלא שלחתי לאיזה 200 איש בפייסבוק הודעה פרטית אם זה.
עשיתי הכל טוקבקים, פורומים, בלוגים ובאמת שכלום.
Bubblews ב- 24 שעות שזה האתר שאני הכי מצליח בו.
זה התוצאות :
11 post
26 likes
0 dislike
81 views
comments 0
total 2.07$
ב- 24 שעות להרוויח דולר זה לא רע אבל הרבה רשמו שהם לא קיבלו את הכסף אז אני לא יודע אם להמשיך.
עוד המון המון אתרים אבל המון ניסיתי מלא, אני פשוט לא זוכר.
אני יכול לחשוב להיות יצירתי וזה ואני יודע שזה לא בא בקלות אבל המטרה שלי להרוויח כמה עשרות דולרים לא להיות מיליונר.
אני צריך שתתנו לי טיפים איך להרוויח במיוחד באתר Bubbles.
יש משתמש בשם " JustMoneyMaker "
שלחתי לו יותר מ- 5 בקשות בסקייפ ו לפחות 3 הודעות פרטיות והוא לא מתייחס אליי.
הוא רשם שמי שנרשם דרכו הוא ייתן לו טיפים שהוא הרוויח באתר בעזרתם 25$
אז מי שיכול לעזור לי ולצטט אותו בתגובה או משהו שהוא יראה בשמי אני ישמח כי בגלל שאני חדש אני לא יכול להגיב בפורום הזמנות.
תתנו לי עצות טיפים אתרים שאפשר להרוויח בהם.
אני משקיע המון שעות בזה כל יום באמת שאני מנסה ולא מתייאש ועושה הכל בשביל לנסות להרוויח ואם יצא מזה משהו אני מוכן להמשיך ואפילו להתאמץ יותר. בבקשה תשלחו מי מה לפרסם שאנשים יורידו או ירצו להכנס את כל הטיפים שיש לכם בבקשה מי שמבין שיודע שהרוויח משהו שיעזור לי בסך הכל כמה דקות יעזרו לי מאוד, בבקשה על תתעלמו ותחשבו עוד אחד שלא מבין כלום.
קראתי הרבה אני מכיר את השיטות אני רק צריך טיפים איפה לפרסם ? מה לפרסם שאנשים יכנסו ? איך להרוויח מהר ? כל מה שאתם יכולים ואת הדרכים שאתם הרווחתם.
תודה רבה לכל מי שעוזר, אני מעריך את זה מאוד !

ציטוט ההודעה